Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

dragx

Üye
  • İçerik sayısı

    47
  • Katılım

  • Son ziyaret

dragx kullanıcısının paylaşımları

  1. Arkadaşlar merhaba, nasılsınız? Bu ay definasyon kürüne başlayacağım ve ortalama 8-10 bilmedin 12 hafta definasyon kürü yapmayı planlıyorum istediğim kuruluğa ulaşmak için. Tavsiyelerinizi ve önerilerinize açığım ve 8-12 hafta arası güzel bi kuruluk elde eder miyim ? KÜR PLANLAMAM: Testosteron Propionate Masteron Propionate Winstrol SORULARIM: Sizce mantıklı bir kombinasyon mu? Oxandrolone eklemeye gerek var mı? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  2. Selamlar, 1.5 hafta ramazanın başlamasıyla definasyon kürü yapmayı planlıyorum ve ortalama 10 12 haftalık bir süreçte ortalama idman sonu 45dk fix kardiyo ve 2000-2200 kcal arası bi beslenme uygulamayı düşünüyorum sizce bu ilaçlar beslenme ve kardiyo ile güzel bi sonuç yakalayabilir miyim? (aktif olarak kürdeyim bolde testo rimo )
  3. Evogen pharma ürün fiyatları hk.

    Arkadaşlar selamlar, Hep ilaç aldığım bi adam mastenin fiyatını 2200 wins ise 1900 tl ye satıyor bu fiyatlar çok absürt değil mi sizce de ?
  4. 2. hafta kan testi sonuçlarım hk.

    İyi forumlar dilerim arkadaşlar, Kürümü 2 aydır sürdürüyorum Kullandığım anabolizanlar: testosteron enantathe rimobolone boldenon Sizce değerlerim nasıl bolde açılmış mıdır ? değerler hakkında görüş ve önerilinize açığım
  5. 2. hafta kan testi sonuçlarım hk.

    yok dostum o elemandan tedarik etmedim ablamın manitasından tedarik ediyorum
  6. 2. hafta kan testi sonuçlarım hk.

    inanın günde çok çok az su tüketiyorum su içme alışkanlığım yok günde 2 bilemedin 3 litre ancak içiyorumdur güncel kilom 82 civarı bolde haftada 2 enjekteden 300 rimo 750 testo 600 bolde alıyorum evogen kullanıyorum
  7. Arkadaşlar merhaba, Kürümün 1. ayı verdim kan tahlilimi verdim testo fln açılmış 20,24 hafta civarı yapmayı düşünüyorum. KULLANDIĞIM MARKA: Evogen pharma KÜR DETAYLARIM: Testosteron Enanthate Boldenon Primo Sizce fiziksel etkileri ne zaman görmeye başlarım ? (gelişim açısından) Tüm cevaplar için teşekkürler.
  8. değerli cevabın için teşekkür ederim dostum bir de bi sorum daha olucak yandan omuzum normal duruyor ama önden bakınca küçük bunun önüne nasıl geçebilirim omuz günlerinde nasıl çalışmam lazım tavsiten var mı ?
  9. dostum yukarıda ki başlangıç formum aşağıda ki 2 aylık süreç
  10. Teşekkür ederim dostum sağol zaman ayırdığın için
  11. aslında etki görmedim değil size'lanma oldu genişledim kilom arttı fakat hani tam olarak nasıl bi etki görmem gerektiğini bilmediğimden soruyorum
  12. Hocam ama haftada 2 kere enjeksiyon yapıyorum haftada 300 rimo 750 testo 600 bolde alıyorum
  13. 100MG/ML PRİMO 250MG/ML TESTO ENANT 200MG/ML BOLDE
  14. hocam bende araştırmalar sonucunda dediğiniz gibi olduğunu öğrendim kür öncesi ama meraktan maddi durumumda el veriyordu ondan onu da ekledim
  15. BESLENME İSE GENELDE TEMİZ AMA 1 1.5 HAFTADA 1 CHEAT TARZI 1 HAMBURGER TARZI YEMEK YİYORUM EKSTRA ÖĞÜNLERİMİN YANINDA DOZAJLAR: PİRAMİT ŞEKLİNDE GİTTİM 1. HAFTA 05.ML 3. haftadadan 5. haftaya kadar 0.7 5 den 7. hafta 1ml 2 haftaya yakındır da 1.5 çekiyorum enjektöre Spor geçmişim: 2 yıl natty PPL şekli idman tarzı ile ilerliyorum
  16. Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle kürümün 2. ayına girdi testo enant rimo bolde kullandığım ilaçlar bunlar ve 2 ayda çok büyüme gözlemleyemedim bu ilaçlardan nasıl bi etki beklemem lazım sizce kaçıncı haftalarda tatmin olmaya başlarım ilk kürüm olduğu için etkilerini bilmiyorum(kan tahlili verdim 2 kez ilaçlar çalışıyor evogen pharma)
  17. Merhaba arkadaşlar, Ayın 12 kasım da küre başlamıştım tam 1 ay sonra ise kan tahlili verdim sizce değerlerim nasıl ? KÜR İÇERİĞİM: testo enantathe rimabolon boldenon
  18. Arkadaşlar iyi forumlar, Geçen pazartesi bench press girdim ve ondan sonra sol dirseğimde iç tarafı arka kola doğru bi ağrı oldu ve geçen haftadan bu güne bütün press günlerim ağrılı geçiyor. Bunun önüne nasıl geçilebilir? İlaçlar daha yeni açılmışken böyle bi sorun yaşamak moral bozuyor. Tüm cevaplar için teşekkürler.
  19. Cevabın için teşekkür ederim çekiş günleri olsun o günlerde ağrı sızı yaşamıyorum sadece itiş günlerinde oluyor göğüsü tamamlasam arka kolu atamıyorum arka kolu atsam göğüs antremanım boşa gidiyor
  20. arkadaşlar merhaba evogen pharma testo ve eczaneden aldığım rimobolone 20 hafta kür gitmek istiyorum pazartesi günü kan tahlili verip sonuçlara göre haftalık 400 testo+200rimo başlamak istiyorum rimoyu piramid şeklinde kullanıcam 1.Beslenme başlangıc olarak kaç kcal olmalı(günlük ihtiyacım 2700-2800)
  21. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Only testo kürüne girecektim ama karar değiştirip: testosteron boldenon turinabol Kürüne girmeye karar verdim ve ortalama 6 ay yani 24 hafta kürde kalacağım. Önerilerinizi bekliyorum sizce bu kombinasyon nasıl ?
  22. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Pazartesi günü only testo başlıyorum 20 hafta bu kür süresince deneyimlerinizle önerebileceğiniz şeyler var mıdır? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  23. hocam 24 hafta yapmayı planlıyorum ve beslenmem uyku düzenim 10 da 10 yapmaya çalışıcam adelede sertlik az da olsa hacimlenir miyim günde ortalama 3600-4000kcal almayı planlyıroum
  24. dostum güzel bir ilerleme kaydetmişsin umarım daha iyi vücuda sahip olursun
  25. peki değer mi hocam ilk kür için only testo + before after var mı hocam

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×