Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Gainzzz

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Gainzzz Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Businessman
  • Konum:
    Azerbaycan
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  1. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bazı sorularım olacak sizlere; Definasyon döneminde gh ve insülin birlikte kullanımı ne gibi bir fayda sağlıyor? Eğer ki kullanımı yağ yakımını hızlandırıyorsa günlük nasıl ve ne kadar alınmalı? Teşekkürler.
  2. fırtına öncesi sessizlik kötü işte😂 test yaptırmadım, başka ülkede yaşıyorum, ilaçlarda hatta üzerinde yazı yok, gramaj olarak satılıyor ama hepsi çalışıyor. 50 gün oluyor nerdeyse. ama uzun esteri en son 5 mart tarihinde 1 ml cypionate vurdum
  3. İyi günler herkese arkadaşlar 2 kez kür geçmişim oldu, ilkinde: 500 mg test enanthate 400 boldenone ikincisinde ise 2 aylık sürede: 200 tren a 300 prop 300 masteron İlk kürümde kür içinde 2 kez 1500 pregnyl enjekte ettim, sonrasında pct yapmadım. lakin kür sonu aşırı halsizlik, uykudan doyamama hali, libidoda ciddi bir düşüş oldu. ikinci kürümde 3 hafta sürdü, ama trenin bana verdiği inanılmaz kızgınlık, aşırı saldırganlık, çevremde herkesle kavga etmeme başlamam yüzünden kürü saldım. kür içinde 2 defa pregnyl enjekte etmiştim. sorum şu ki pct yapmamama rağmen hali hazırda kendimi çok ama çok az yorgun, ama libidoda inanılmaz artışlı hissediyorum. bana göre çok garip bi hal, sebebi ne ola bilir? @metinav @Askabar @otopsicikedi @rastlantisal
  4. Primobolon yerine alternatif ne kullanabilirim?

    definasyon küründe mesela hocam? kısa ester testo olmaması için 500 enanthate ve 300 masteron iyimi?
  5. Primobolon yerine alternatif ne kullanabilirim?

    ah bu boldenon hunharca sivilce yapmasada kullansak
  6. Primobolon yerine alternatif ne kullanabilirim?

    hocam peki arkadaşların dediği gibi masteron kullansam, 500 test e, pzt-çrş-cuma şeklinde 300 masteron, primo ile aynı etkiyi alırmıyım? ama bi çok arkadaş primonun daha vahşi adele sertliği ve gelişim gösterdiğini söylüyorlar. eski kullanımlarımda aromataz inhibitörü olarak kullandığımda dedikleri kadarını yaşamadım açıkcası.
  7. yaşadığım ülkede primo yok. ona alternatif ne kullana bilirim? lütfen yardımcı olun.
  8. Merhaba arkadaşlar, sorum basit. Şimdiye kadar en hızlı yağ yakımı tecrübeniz hangi yolla ve ya hangi ilaçlarla oldu? Size göre en kısa sürede en güçlü yağ yakımı nasıl gerçekleştilir?
  9. Kür kombinasyonu ve gh hakkında yardım

    hocam haftalık 200 prop - 200 tren ace - 200 masteron - 3 iu gh başlıyorum, sadece protein ağırlıklı beslenip, günde bi kere karbohidrat almam, yağ yakıp damarlanmam açısından iyi mi? bu mglarda trendick durumu ile karşılaşma ihtimalim ne kadar?
  10. teşekkür ederim önerilerin için, gün aşırı 50 mg tren ace, 50 mg propu aynı enjektöre çekip omuzdan uygulayacağım, antrenman önceside 1 tablet clen. şu an günlük 2-3 iu hgh kullanıyorum. kür bitimindeyse 250 mg enanthate ile ağustosa kadar cruise yaparım. yazdığım kür hazirana kadar kilo vermem için uygunmudur?
  11. hocam izlemedeyim, değişiklikleri oldukça lütfen yaz
  12. @rastlantisal hocam iyi günler. afedersin ama ben bir konuya çok takıldım hocam. etrafımda kür yapan kişilerin çoğu tren prop masteron gibi kısa esterlerin aynı enjektöre çekilip 1 ml gibi omuzdan vurulmasını çok tehlikeli buluyor. kistik bi durum yaratacağını söylüyorlar. Lütfen görüşlerinizi belirte bilirmisiniz?
  13. Çok teşekkür ederim hocam. İkisinide aynı enjektöre çekip omuzdan uygulamam mantıklı mıdır?
  14. hocam merak ettimde, masteron neden eklemediniz? ve 6 gün enjeksiyon derken neyi kastediyorunuz?
  15. selam hocam 27 yaşında, 1.81 boy, 103 kg-da karın ve bel bölgesi yağlı ama iri biriyim. 15 ocak tarihinden beri 2ci kürümdeyim 600 test e, 300 masteron, 40 mg tbol, günlük 3 iu gh kullanıyorum. ilk ay 3 günden bir Letrozole kullandım. Önümüzdeki haziran ayında düğünüm olacağı için en azından hızlı bi şekilde yağ yakıp form tutmak istiyorum😅 Tavsiyeleriniz hangi yönde? Lütfen kür planlamam hakkında düşüncelerinizi benimle bölüşüp, sorularımı cevaplayın🙏

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×