Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Murat.55

Üye
  • İçerik sayısı

    52
  • Katılım

  • Son ziyaret

Murat.55 kullanıcısının paylaşımları

  1. En belirgin bu şekilde mi anlayabiliriz boldenon için?
  2. Testosterone enanthate + boldenone kürü kaç hafta olmalı?

    Anladım hocam, öğrenmiş oldum bunu da.. Bende bolde kürü düşünüyorum, not aldım bunu, teşekkürler 🙏
  3. Güzel sonuç aldın mı bu kurden, form anlamında ?
  4. Testosterone enanthate + boldenone kürü kaç hafta olmalı?

    Hocam yine sen bilirsinde tabi, ama bu aşamaya kadar gelmişsin bence 24 haftaya kadar gitmelisin hatta 28, kürü sonlandırma dan bı hafta öncesinden boldeyi kes, atıyorum 24 hafta yapacaksın 23. Haftadan boldeyi kes son hafta only testo yap, mükemmel olur benim fikrim
  5. Hocam, arkadaşın demek istediği kan tahlili yapmadan değerleri görmeden yorum yapmak sağlıklı değil, ayrıca kan tahlilinde neye bakılmalı diye sormussunuz zaten görülmemiş heralde sorun değil, Kısa sürede bir test yaptırın ve bu işlerde bizim hep baktığımız LH FSH E2 Testo, gibi değerlere baktırın, burdaki hocalarımız eklenmesi gereken birşey olduğunda bu metni görünce cevaplayacaklardir zaten, saygılar..
  6. Idrar testi sonuçlarımı yorumlamama yardımcı olur musunuz?

    Böyle birşey olduğunda nasıl bir yol izlenmeli ikisi de düşükse veya biri dışarıdan alındığı halde,,, dozumu yükseltmek gerekiyor?
  7. Idrar testi sonuçlarımı yorumlamama yardımcı olur musunuz?

    Aynen hocam ya, bunların mantığını bi oturtamıyorum ama yavaş yavaş oturuyor 😄😄. sizlerin sayesinde sağolun 🙏,,,, peki hocam normalde olması gereken o, Total ve serbest artmasi gerekirken ikiside artmiyorsa veya sadece biri artıyorsa ortada başka bir durum vardır degilmi? Genetik veya kişinin başka sağlık problemleri gibi.
  8. Idrar testi sonuçlarımı yorumlamama yardımcı olur musunuz?

    Dışarıdan alınan testosteron, Totali arttirdigini biliyordum da, döngüyü kapattığı için doğal testosteronu azaltır diye biliyordum, yanlış biliyormuşum hergun yeni birşey öğreniyorum, bu da güzel
  9. Idrar testi sonuçlarımı yorumlamama yardımcı olur musunuz?

    Şaşırdım açıkçası serbest testosteron ölçen bir hastane, normalde hesaplanarak bulunuyordu ve ayrıca dışardan aldığı için serbest testosteron düşmesi gerekmezmiydi, bu değere göre fırlamış
  10. T4 değerim referans dışı çıktı ne yapmalıyım?

    Bu haldeyken küre baslamamalisin, @AS1L beyin dediği gibi konunun uzmanı bir doktora görünüp tedavini olup değerleri normale getirip daha sonra doktorla veya buradaki bilgili kişilerle küre başlayıp baslamamana karar verilmesi daha sağlıklı olur, yine de karar senin
  11. Toplam ne kadar kullandın? Kullanırken veya kullandıktan sonra kan testi yaptırdın mi? Herhangi bir yan etki aldın mı(özellikle libido cinsellik, doğal döngü? Teşekkürler.
  12. Hocam, arkadaşın profiline baktım, gerçekten merak ettiğim için sormak istiyorum, diğer arkadaşlar ve buyuklerimizde bilgilendirsinler, arkadaşın hiç kür geçmişi olmamış anlaşılan bahsetmedigine göre kucuk yaslardan beri kondüsyon gerektiren spor yapmis görüntüsü makine gibi, çok sağlıklı ve yaşı daha çok genç, Total testosteronu nasıl bu kadar düşük olabiliyor? @Diver Derin bir konu, belkide hep söylendiği gibi eskiye göre yediklerimiz ictiklerimiz, sosyal medya, yaşam kalitesi bunlar erkekleri etkileyen faktörler, benimde kalitesinden emin olduğum testosteronu 10 hafta kullanmama rağmen Total testosteronum olması gerekenin altında çıktı, erkekler olarak bu konu hakkında genel sorunumuz var tahminim en büyük etken 'stres' o da günümüz şartlarında hiç eksik olmuyor..
  13. O zaman kan testi yaptırırken bütün bu değerlerin hepsine bakılarak sağlıklı yorumlar yapılabilir, teşekkürler 🙏
  14. Merhaba arkadaşlar, umarım iyisinizdir, bu Total ve serbest testosteron konusunun mantığını kafamda oturtmak istiyorum, çok kez internetten araştırdım ama mantığını çözemiyorum. Kan testlerinde biz sadece Total testosteronları mı görüyoruz? Hiçbir kan testi sonucunda serbest testosteron yazdığını görmedim ya da ben kaçırdım, ve ayrıca testosteron eksikliği için uygulanan TRT tedavisi testosteron seviyesini yükseltmek için yapılıyor ama dışarıdan testosteron aldığın için bu sefer serbest testosteron düşüyor, genel olarak böyle, ve ayrıca bir fotoğraf koyacağım orda 10 haftalık sustanon kullandıktan sonra testosteron değerim var düşük çıktı o kadar süre dışarıdan almama rağmen böyle düşük çıkması serbest testosteron olduğunu mu gösterir? (Lh ve FSH aynı testte çok düşük olduğundan ilacın çalıştığını düşünüyorum) Cevaplarınız için şimdiden sağ olun.
  15. Only anavar

    Merhaba arkadaşlar, daha önceden only Anavar yapan arkadaşlar eksisiyle artisiyla buradan bilgilendirebilir mi, benim için önemli bir konu, lütfen daha önce only Anavar deneyimlemiş arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim, teşekkürler, Saygılarımla.
  16. Merhaba arkadaşlar, Anavar Clenbuterol 3. Haftamdayım gözle görülür şekilde yağ oranım azaldı ama kilo hala sabit hiç değişmedi, kollar ve omuzlarda büyüme var ve damarlanma arttı, günlük 2400/2500 kalori arası alıyorum tahmin ediyorum anavardan dolayı kas kütlesi artışından dolayı hem yağ yakımı hem kas artışı kiloyu sabit tutuyor, 1.90 boy 100 kiloyum Sorularım: Daha önce başına gelen oldu mu? Yada bu süreç de daha verimli olması için tavsiyeleriniz var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  17. Only anavar

    Merhabalar, yurtdışındayım orijinali var burada, ama testo çok baskilanacaksa kullanmak istemem,daha önce kullandınız mı?
  18. Only anavar

    Merhaba kardeşim, daha önce kullandın mı bunu?
  19. Merhaba arkadaşlar, hâli hazırda pct döneminin içindeyim, klomen ve tamoksifen kullanıyorum iki haftaya bitecek, Mayıs başı gibi Winstrol anavar clenbuterol oral olarak kullanmayi düşünüyorum, daha önce bu üçünü aynı anda kullanan varsa verebilecekleri tavsiyeler varmıdır? Ya da mesela şu ilaca gerek yok şu ikisini kullansan yeter gibi, ya da baskilanma olur mu olursa ne kadar olur gibi,, deneyimli daha önce kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, hayırlı ramazanlar. @Rdm @rastlantisal
  20. Winstrol+anavar+clenbuterol kürüne dair sorularım var?

    Sarms larin doğal döngüyü kapatmadiklarina dair veya anabolik ozelliklerinin olduğuna dair bilimsel bir kanıt ortada yok, anavarin yüksek dozlarda döngüyü %40 a kadar kapandigina dair yayınlar var oda yüksek doz kullanırsan, ki ben maksimum 30mg düşünüyorum, en son zaten ya clen ya da yohimbine tarzı birşeyle yola devam edeceğim gibi görünüyor, Saygılar
  21. Winstrol+anavar+clenbuterol kürüne dair sorularım var?

    Onun nedeni aslında artık enjeksiyon istemememden kaynaklanıyor hocam, psikolojik olarak enjeksiyon mahvetti beni ağrı ödem vs. Bir sürü şey, bu dediklerimi uygulayıp kutleyle uğraşmadan hayatıma temiz parçalı devam etmek istiyorum 1.90 boyundayım su an 108 kiloyum hem ufak kesme yapıp anavarla da kasları az da olsa koruyup az güçlenmek için düşünüyordum, çift Biceps pozu verdiğim only sustanon küründen önce diğerleri Kürden sonra değişik açılardan cektiklerim,, fotoğraf çekilmeyi pek sevmediğim den sadece bunlar var
  22. Winstrol+anavar+clenbuterol kürüne dair sorularım var?

    Ney neden hocam anlamadım

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×