Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 11-08-2021 tüm alanlarda

  1. 1 point
    Testo referans değer LH,FSH normalse her şey normaldir. Total Testo yaptığın idmandan dahi etkilenen bir hormon fazla takip etmek hoş değildir takıntı halinde insana zarar verir. Her şey testo değildir. Sadece protein sentezini arttırır ve Adale yapımına katkı sağlar. Akışına bırakmak en güzelidir. Boş yere klomen kullanmak uygun değildir. Kür sonu klomen almak doğrudur. Cinsel istek görecelidir. Karşı cins tarafından uyarılma olmadığı sürece otomatik pilot beklemek uygun değildir. Piskolejik faktörler yoğundur. Başarılar.
  2. 1 point
    hocam arkadaş hipolusun diyince tedirgin olarak bu konuyu insanlar yararlansınki forumda istediğini bulsunlar diye açtım sanane bundan senin keyfne göremi konu açacağız beyefendi.
  3. 1 point
    Kapatın kardeşim şu konuyu. Hipo hastasının LH,FSH dipte olur testo referans altı olur. Testosteronun normal sınırın neredeyse üstüne çıkacak. LH,FSH normal neyin kafasını yaşıyorsun forumu kirletip piskoleji bozuyorsunuz......
  4. 1 point
    Kahvenin içine kullanıyorum.Enjeksiyon etmek kana hemen karışmasını sağlıyor diye okumuştum.Kahve içecek vb ile 20-30dk da etkiyi hissediyorum
  5. 1 point
    Ama braz abartılıyor bu konu 🙂 arkadaşlar öyle önüne gelene sataşma konusu deil. sataşmaysa trenle bağdaştırmayın. birini daha alçak görme veya dururken ne yan baktın meselesi birini ezmeye çalışma trenle bağdaştırılmamalı. bu sizin normalinizde olan bir ahlak probleminizdir. bu benim normalimde of sezonumda da aynı halim: sokakda eşinizle yürüyüşe çıktınız ve 3-5-8-10 her ne ise kişilik genç grup arkadaş saygısızca ağızlarında küfürle yanınızdan aldırış etmeden geçiyorlar normalde de yapacağım işi tren küründede yapıyorsunuz sorun şu normalde senin anan bacın yokmu ağzındaki lafı kulağın duymuyormu? koçum diye uyarır çıkışırsınız çok karşılık alırsanız ortalık karışır veya eşiniz bulaşma diye kolunuzdan çekiştirir çok karşılık almassanız yatışıp uzaklaşırsınız bir iki laf söyleyerek yada ne olursa olur ama amaaa tren küründe hedefe zaten çene kırmaya yöneldiğiniz için karşılığında alacağınız cevaplar uç noktayı belirliyor o an eşiniz yapma demiş bir yere yetişmeye çalışmanız işiniz varmış o günün konusu o an o olamazmış olmuyor uçuyor havada kalıyor o sinir boşluğu bahsettiğim konu çok özür dilerim farkında olamadım abi haklısın kusura bakma iyi niyetli şekilde kan dolmuş gözlerinizi ve tavan yapmış nabzınızı yatıştırmaya çalışan birine trendeyim diye üzerine gitmeden daha akıllı olun gbi sözcükler kullanarak uzaklaşırsınız gerçekden doğru verilen özür sizi bu kilitden çıkartıyor ama suskunluk ne olacak biz 10 kişiyiz hayırdır bakışları meydan okuma niyeti anlaşıldığı anda kan gövdeyi götürüyor inceyi anlatabildim mi bu böyle bir durum benim için tren 😤 siniri arada çok ince bir çizgi bunu oturduğun yerden kalkayım hımm çok sinirliyim ne var lan ne baktın işi deil bu noktada sizi bu üründen soğutmasın. Bu tarz bi adam ben tren küründeyim ne olacak kafasındaysa arkadaşlar tren sizi süpermen yapmaz adamı yerine sakin ol diye oturtan birine denk gelemiyeceğiniz anlamınada gelmez 😂 tekrar bir örnek vereyim dini konularda hassazsınız ve yolda ağzında bu konulara küfür eden birine rastladınız normalde Allahın sopası yok belasını bulur der geçersiniz o an işinize yetişmeniz ailenizin önüne bu tarz adamlarla uğraşmak geçemez evde bekleyen evladınız bunamı bulaşılır şimdi sinirlensenizde içinizde yaşar söylenirsiniz vs. Trende iseniz ben Allahın sopasıyım şimdi tam sırası oluverir o iş o yüzden trende olduğunuzu unutmadığınızda haksızlığa tahamülünüzü uzaklaşmakdan yana seçerseniz konuları kapatırsanız sorun çıkmayacak ama siz işi normaldede şova döken biriyseniz başınıza gelmeyen kalmaz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×