Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ßyC#

Üye
  • İçerik sayısı

    141
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    5

ßyC# kullanıcısının son zaferi 11 Ağustos 2021

ßyC# en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

66 Mükemmel

ßyC# Hakkında

  • Yaş 25
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 09-06-1998

Platform İstatistikleri

  • Yaş 25
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> /* Başarının anahtarı nedir bilmiyorum; ama başarısızlığın anahtarı, herkesi memnun etmeye çalışmaktır. */ </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 25
  • Meslek:
    Bilişim
  • Konum:
    Aydın
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

560 profil görüntüleme
  1. Ovitrelle - doz ayarlama

    @forbit Forumun gizli satıcılarındanmısın yoksa Sahte Prengyl kullandığın için zoruna mı gitti analamadım. Prengyl sahtemi değilmi diye bakınca takıntılımı oluyorsun. Sen bakma kardeşim ben bakıyorum,baktımda bu yüzden güzel yerlere gidebiliyorum bu sporda. Para için insanlar bir,birinin böbreğini çalacak hale gelmiş gelmiş burda çakma yunan prengyli savunuyorsun be adam. Sahte kardeşim sahte sahte sahteeeeeee TÜRKİYEDE ECZANE DIŞINDA BULUNAN TÜM SATILIK PRENGYL ÜRÜNLERİ SAHTE. KOLAYMI YUNANISTANDAN BURAYA PRENGYL GETIRMEK HADI GIT GETIR BAKALIM. ŞURDA OVITRELLE ILGILI KONU AÇIYORUM KIMBILIR KIME SATTIN KI BU PRENGYL'I GELMIŞ BI SAAT MALZEME ÇALIŞIYOR DIYORSUN ULAN.... BIZ MALIZ KULLANMIYORUZ OVITRELLE UĞRAŞIYORUZ BI SEN AKILLISIN
  2. Ovitrelle - doz ayarlama

    https://www.eroids.com/pics/msd-organon-greece-hcg-pregnancy-test.fake @forbit Malesef bu işler yakınlığa bakmıyor Eczacı arkadaşının ürünün çalışıp,çalışmadığından bir haber mi? TR'nin ilk salonculardan en az 700,800 bin TL'lik ilaç alışverişi yaptığı bir adamdan. Prengyl satın aldı aldığı arkadaş yurt dışında yarışmalara katılan arkadaş. Multi milyoner TR yeraltı ilaç üreticisi tüm ilaçları çalışıyor deca durabolin vb. Fakat Prengyl çalışmadı bunu belirtmemize rağmen hala ısrarla çalışır olduğundan yana bu arkadaş. Ve salon sahibi görüp,görebileceğin en piskopat adamlardan biri ticarete başlama şekli şöyle 7,8 yıl önce karşılıklı otururken. İlacım çalışmazsa yamuk yaparsan kas,mas dinlemem bana geçirirsen nerde olursan ol gelir seni vururum. Bu salon sahibi 7,8 yıl öncesinde yurt dışı kaynaklı ilaçları kolayca seyahet eden turistlerden tehmin ediyordu ondan evvelki yıllarda zaten TR eczaneleri şuanda bulamadığın envai çeşit anabolizanları barındırıyordu. Deca durabolin'de buna dahil. Klomifen Sitrat,Nolvadex Östrojeni bloke ederek negative feed back etkisiyle Hipofiz bezinden LH,FSH uyarımını arttır ve doğal üretim zaten başlar bu iki ilaçla.
  3. Ovitrelle - doz ayarlama

    @forbit Ürün yurt dışında bile Fake arkadaşım üslubum için üzgünüm. Türkiyede çalışır olması mümkün değil. Ve denedim yani TR'nin en elit yapma ilaç satıcısı 15 yıldır çalıştığı hard core saloncuya gönderdiği Prengyl'i aynı teste tabi tuttum.
  4. Ovitrelle - doz ayarlama

    @forbit Bihzat testini yaptım ürünün hamilelik kiti üstünde 5.000 IU prengyl pozitif tepki vermedi. Sizin testiniz nedir piskolejikmi? prengyl yanında Klomifen Sitrat,Nolvadex aldığınızda zaten LH,FSH seviyelerinizde Prengyl çalışmasa dahi artış olur. Şöyle bir testiniz varsa only prengyl enjeksiyonundan sonra kan testinizde LH yönünde artış sağladıysanız ürününüz çalışmış demektir. Aksi taktirde yunan prengyl kullandım çalıştı demek mantıklı değil.
  5. Ovitrelle - doz ayarlama

    @bysabri Prengyl yok eczaneden aldıysan okey. Diğer satıcılardan yunan prengyl aldıysan ürün % 100 fake.
  6. Ovitrelle - doz ayarlama

    Malum arkadaşlar kürlere ara veriyoruz PCT protokolu uygulamamız gerekiyor ortalıkta Prengyl veya benzer etken maddeli ilaç yok. OVITRELLE Dışında. Ulaşan varsa yardımcı olursa sevinirim. OVITRELLE ile doz nasıl bölünür? Bilgisi olan konu hakkında aydınlatabilirmi OVITRELLE 250 MIKROGRAM/0,5 ML 6500 IU eşdeğer HCG içeriyormuş. Bu durumda günlük 0,1 ML enjekte edersek. 1.300 HCG etmişmi oluyoruz ve 0,1 ML vücutta çalışırmı. Bir diğer soru OVITRELLE'i 10 gün boyunca günde 650 HCG enjekte edecek şekilde steril su ile karıştırıp ayarlaya bilir miyiz? @metinav @rastlantisal @Loving @Rdm 0,5 ML = 6500 IU HCG - 6500 ÷ 5 = 1.300 HCG(0,1 ML).
  7. Deca küründe aşırı anksiyete heyecan panik

    Piskolejik
  8. Hipogonadizm için değerler

    Testo referans değer LH,FSH normalse her şey normaldir. Total Testo yaptığın idmandan dahi etkilenen bir hormon fazla takip etmek hoş değildir takıntı halinde insana zarar verir. Her şey testo değildir. Sadece protein sentezini arttırır ve Adale yapımına katkı sağlar. Akışına bırakmak en güzelidir. Boş yere klomen kullanmak uygun değildir. Kür sonu klomen almak doğrudur. Cinsel istek görecelidir. Karşı cins tarafından uyarılma olmadığı sürece otomatik pilot beklemek uygun değildir. Piskolejik faktörler yoğundur. Başarılar.
  9. Hipogonadizm için değerler

    Kapatın kardeşim şu konuyu. Hipo hastasının LH,FSH dipte olur testo referans altı olur. Testosteronun normal sınırın neredeyse üstüne çıkacak. LH,FSH normal neyin kafasını yaşıyorsun forumu kirletip piskoleji bozuyorsunuz......
  10. Yakında iri olunca doktor korkar kuyruğunu saklar merak etme. Doktoruna göre değişir. Bir doktor var dahiliye doktoru endokronoloji felan değil inan telefondaki 7,8 kan tahlili testine 0,5 salilse baktı hastam var 15 dakika sonra araya sıkıştrayım dostum seni dedi. 15 Dakika sonra tekrar bakacak sandım tahlillere telefonda ne varsa hepsini tık,tık,tık girmiş adam. Kanı verdim teşekküre gittim nasıl bildin 0,5 salisede 7,8 tahlilin adını dedim. Ben doktorum benim işim bu bu yüzden doktorum dedi herif.
  11. Winstrol tecrübeler

    Tamoksifen 2 gün kullanılmaz. Tamoksifenin çalışma prensibi farklıdır PCT için. Winstrol tek başına kas kütlesi inşası için size yardımcı olmaz sadece deri altındaki suyu azaltır ve kaslarınızın daha belirgin gözükmesini sağlar. PCT gerekip, gerekmeyeceğini Cycle sonunda yapılan kan testine göre belli olur.
  12. Winstrol tecrübeler

    Şimdi verim alıp,almama genetiğine ve yağ oranına bağlı diyelim şöyle anlatayım. Uzun yıllar bu sporla uğraşmış hard core eski bodybuilder bir abimiz 1998'li yıllarda sadece only winstrol(Orjinal enjekte) yaparak çok muazzam damarlar param parça görüntü yakaladı fakat yağ oranı zaten düşüktü. Verim alamazsan zamanın,paran,sağlığın boş yere gider. Onun için only winstrol yerine doğru olanı yap.
  13. Winstrol tecrübeler

    Şimdi iki tip görüş vardır kardeşim. Kür geçmişin yok zaten belli ediyorsun çünkü bu ilaçlar sihirli deynek değiller bunun bilincinde olalım öncelikle. Sadece bu ilaçları güçlü bir takviye edici gıda olarak düşünmelisin. Bu işte hem ayranım dökülmesin muhabbeti yok. Vücuduna her hangi bir yabancı ilaç alıyorsan. Bundan bence tamamen % 100 verim almalısın. Bunun içinde yanına Testosteron propionate koyabilirsin. Daha ileri gitmek istiyorsan Tren Acetate koyabilirsin. Ben olsaydım plan belliydi zaten. Test P,Tren A,Winstrol. Standart protokol budur. Only Wins pişmanlıkla sonuçlanabilir.
  14. Winstrol tecrübeler

    Yanlışın varsa kendi bedenine var kardeşim. Testosteronsuz Cycle olmaz. Ama endişelenme eski dönemlerde Testosteron üretilmeden only winstrol kullanan amcalarımız var muazzam formlar tutmuşlar.
  15. Yeni kur için hormon dengesi

    Multivitamin'de eklemeni tavsiye ederim erkekler için olan Ekstra D vitaminine dikkat et.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×