Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 08-05-2018 tüm alanlarda

  1. 1 point
    2-3 ay içinde 15 kilo kas kazanıp Arnold gibi olmayı beklemiyorum ki sadece 2-3 ay zamanım var ve daha hızlı gelişmem lazım
  2. 1 point
    Profesyonellere sustanon daha uygun benim tecrübeme göre.Fakat içindeki kısa esterler düşünüldüğünde haftada iki defa vurmak dalgalanma hissini azaltıyor.Sıkıntı olmaz diyenler tek seferde vurabilir.Testo enantat daha sakin ve duygusal iniş çıkışlar yaşatmayan bir testo formudur.Sustanon da enerjiyi ve gücü daha bariz hissediyor insan.Ağresiflik oluşturabilir hassas bünyelerde...Sen testo enantat kullan.
  3. 1 point
    Sizin bakmak ile görmek arasındaki çizgide takılı kaldığınızı düşünüp ben yardımcı olayım dilerseniz forum içi hitap ve seviyeyi korumak adına. @Hakarakikiri x mg ölçüsünce sustanon mu yoksa enantaht mı idealdir diye forumun geneline bir soru yöneltiyor. @pavel 'de en az forumu sizin kadar tanıyan ve aynı kullanıcı ünvanına sahip biri olarak sustanon olursa işin özü budur enantaht olursa işin özü budur. Bu doğrultuda seçim yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır manasında bir cevap veriyor. Benim anlamadığım ise @HallOfFame sizi bura'da geren yada düzeltme yamanızı gerektirecek konu nedir ? Var sayalım ki '' ADAM '' öyle bir şey sormamış siz ne sorduğunu anladıysanız o şekilde cevap vermek yerine bu forum kullanıcısının merakını giderebilmek adına zaman harcamış birisini bu denli garip şekilde press lemenizi gerektirecek olan husus nedir ? Can sıkıntısı mı ? Yada kendisine olan husumet mi söz konusu ? Nedir konu ? İşin en temel ve üzücü kısmı bunu yapan forumun eski ve deneyimli üyelerinin olması. Yeni gelen arkadaşlara böyle mi örnek oluyorsunuz ? Yada olacağız ?Platformu hiç tanımayan birinin ilk girdiği konu bu olsa diyeceği ilk şey '' Ne biçim bir yer burası seviye yerler'de .. '' der çıkar.. Lütfen şunu unutmayın, burada kimse kimsenin paralı askeri değil kimseye burada mesai harcasın diye para ödemiyoruz burası bir yardımlaşma platformu hormonlar üzerine ve herkes ama doğru ama yanlış bildiğini paylaşıyor. Amaçta bu zaten.. Not : Lütfen bu son ihtarım olsun bir daha hiç bir kulllanıcı kişisel olarak kimseye sataşma ihtiyacı duymasın konu odaklı yorun yapsın. Keyifli forumlar.
  4. 1 point
    genelde sakin bir kişiliğim var ama böyle cevaplar gelince biraz afallıyorum açıkcası.Adam bilse neden konu açar olduğunu düşünmedinmi ? Kısaca arasındaki farkı anlattımki bilgi istemiyosanız bu forum neden var ? yoksa hiç bişey bilmeden al şunu yapmı demek lazım. bilgi paylaşıldıkça değer kazanır
  5. 1 point
    sustanon testosteronun esterlerinin karışımıdır kısa ve uzun esterler olarak.Enanthate ise uzun esterdir. ikisi uzun vadede aynı etkiye sahip fakat kısa sürede fark istiyosan sustanon al.Unutmadan eczene dışı alınan neredeyse tüm sustanonlar merdiven altıdır.
  6. 1 point
    ben tren e kullanmak istiyorum açıkçası ama senin için 1-20 test 1-20 boldenon 1-5 danabol 5-15 deca gayet sağlam olur
  7. 0 points
    adam sana sustanon nedir diyemi sormuş

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×