Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 06-08-2017 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Her zaman bu sekilde kullanırım ilac ne olursa olsun. 2-3 ilacı karıştırırım birbirine pzt prs vururum. Aynen dediginiz gibi 250 testo 200 deca karıstırıp haftada 2 gun vurun en uygunu zaten bu
  2. 1 point
    1) Milk thistle yerine nac 600 öneriliyor. 2) Saw palmetto çok gerekli değil boldenon küründe prostata fazla yük binmediğinden, bu desteklerin de karaciğeri yorduğunu unutmamak lazım. 3) İlk 2 hafta nispeten düşük almanın amacı bünyeyi alıştırmak falansa mantıklı gelmedi bana. Sonuçta iv ilaçlar kullanmıyoruz, aldığın 500mg anında kana karışıp etki yapmıyor. Yavaş yavaş salınıyor. 4) Omega 3'ü iyi seçin. İçindeki Epa ve Dha oranının yüksek olmasına dikkat edin. Fiyat/performans açısından tavsiyem Ocean plus 1200. Fiyat sıkıntısı yoksa solgar iyidir. Bunlar benim görüşlerim, ayrıca piyasanın malesef çoğu sahte ilaç. Loving hocama ulaşırsanız aklınızda ilaçlarım gerçek mi sahte mi sorusu kalmaz. 200 lira için 10 15 haftalık emeği riske atmak mantıksız.
  3. 1 point
  4. 1 point
    Paylaşırım sorun değil ki zaten konu ile alakalı yep yeni bir başlık açacağım.
  5. 1 point
    @Loving hocaya peptidler konusunda sorularınızı iletirseniz daha doğru olur ben kullanmadım peptid henuz sadece arastırmalarım kadarını biliyorum,temin konusunda da yardımı olur hem orjinal peptid bulmak zor
  6. 1 point
    yağ oranın uygun ama kas oranın değil , steroidler kas reseptörlerine bağlanarak çalışırlar , kas kütlen ne kadar coksa kürden alıcagın verimde o kadar artar o yüzden naturel kütle almaya bak derim bir süre daha
  7. 1 point
    1) Bence testesteron u 500 un uzerine cıkar tren gibi saglam bi kür daha da saglam olsun. Aynı zamanda evet boldenonun da üzerine cıksın. 2) ilk 6 hafta testo boldenon baslayıp son 10 haftaya tren eklemeyi ben daha mantıklı buluyorum 3) kürde arimidex ve nac 600 de kullanmalısın elindekilerinin haricinde. Hatta tren ilk tren kürünse tiroidinle cok oynayabilir. Bi sıkıntın oldugunda tiroid belirtilerine bak eger sende tiroidinle oynandıgı belirtisi olursa(igne batma hissi,anlamsız kızarıklıklar,alerji,gozde sislik vs vs vs...) levotironla ben halletmistim bu sorunları,levotiron bulundurabilirsin o yuzden. Tabi insallah bunlar olmaz da gerek kalmaz. 4) folli+ghrp ikilisini eklersen muhtesem bi sonucla cıkarsın bu kürden. İgf1 falan da olabilir. Bütce varsa kesinlikle peptid de ekle en max faydayla cık bu kürden.
  8. 1 point
    Yok hic göremiyorum neyse psikolojima bagli aksama kdr bakicam (:
  9. 1 point
    Haklısınız hocam, bu forumla tanışmadan önce temin ettim ilaçları açıkcası. Şuanki aklım olsa İran Testo sp boldenon alırım loving hocamdan. Artık ilerdeki kürlere inşallah.
  10. 1 point
    Nolvadexi boşver hocam da yabancı forumlarda AI her küre katıyor adamlar neredeyse. Bence arimidex yada anazol kullanmanız faydanıza. Fakat bu forumda benden çok daha bilgili insanlar var onların yorumlarını da bir görün derim.
  11. 1 point
    Hormon ve kan testi yaptırdım hocam, kürden 3 4 hafta sonra da yaptırıcam. İlacın gerçek olup olmadığını anlarız o zaman. Şayet gerçek çıkmazsa forumdaki ilgili bölüme bir konu da ben açıcam, başkaları da mağdur olmasın diye.
  12. 1 point
    Bende herşeyin bu kadar abartılması taraftarı kesinlikle ve kesinlikle değilim kendim 80 kiloyum hiçbir zaman 120 130 gram proteinin dışına kesinlikle çıkmam gerek yok... Yenmesi gereken bir sürü yiyecek var, bir öğün daha fazla protein almaya çalışacağınıza o öğünde bakliyat yiyin, yeşil sebzeler yiyin , meyve yiyin, kuruyemiş yiyin, hele ki yiyeceğiniz alacağınız protein marketlerde ki tavuk göğsünden ise kendinize zaten steroid kullanarak eziyet ediyoruz birde bunları yapmayın... 1 öğün fazla tavuk göğsüne hertürlü sebzeyi tercih ederim...
  13. 1 point
    Proteini 100 e falan dusurme sakın, 50 kg bayan sporcular bile 100 den fazla alıyor. 70 kg erkek sporcu kürdeyken 100 gr protein oneriyorsunuz lutfen boyle bilgiler vermeyin. En az yiyecegin 70 kiloysan 140 gr proteindir. 180 e kadar da alabilirsin. Vucut sandıgınız kadar beceriksiz bi yapı degildir,en az kilonuzun 2 katına kadar sindirir proteini daha fazlasını da sindirir, sadece cok abartmamak gerek 200-250 lere cıkan var 70 kg olup,70 kg adamın abartmıs hali dedigim gibi en fazla 180 gr olmalıdır.
  14. 1 point
    Proteinini 100 120 grama çek hacı allah aşkına siz o proteinlerin hepsini sindirdiğinizi falan mı sanıyorsunuz , bakın arkadaşlar abartmayın herşeyin fazlası zarar, herşeyi kararında alacaksın, hiçbirşeyden de kısmayacaksın. Sen düşür o proteini 100 grama, karbıda 250-300 arası al , sebze ye bakliyat ye meyve ye.
  15. 1 point
    Şu an peptit Türkiye tarafından desteklenen steroid Türkiye üzerinden alıyorum gelişmeleri ileride paylaşacağım o da hayal kırıklığı olursa steroid kullanımını bırakacağım muhtemelen spora da küserim gibi zaten
  16. 0 points
    Merhaba arkadaşlar.Bu gün görüştüğüm hoca başlangıç kürü için Testosteron Enanthate Masteron Trembolon önerdi. 2 yıl kadar spor geçmişim var fiyat olara 1.100 tl gibi bi rakam söyledi kazıklanmak üzeremiyim başlangıç kürü için bu kombinasyon hakkında fikirleriniz yada tecrübeleriniz nelerdir. NOT:hoca bu ürünlerden 3 er kutu soyliyeceğiz dedi anlamadım 3 aylık bi kür bu 1 ay pct dedi 3 er kutu olunca saçma geliyor 3 aylık kür için ben yanlış anlamış da olabilirim Yaş:22 boy:184 kilo:87 yağ oranı:%23

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×