Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Sherlock91

Üye
  • İçerik sayısı

    42
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

1 Takipçi

Sherlock91 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Aniden oluşan yağlanma

    Korkuttunuz. Steroidin icinde nasl kortizon oluyor ki bilerek mi koyuyolar neden koyuyolar
  2. Apikobal nedir?

    Kur esnasinda mi olcturdun testoyu (kacinci hafta) sonra mi ? Sonrasindaise kac gun sonra ? @AxtoR
  3. Testler çıktı, generic pharma sahte mi ?

    bir arkadas en azindan 1 ay bekle dedi aninda girme kisadan uzune sıkıntı olablir diye
  4. Testler çıktı, generic pharma sahte mi ?

    Teste gidemedim is durumundan dolayi. Satici bulk kuru ile degistircek ilaçlarımı kisin giricem sanirim
  5. Vücuduma göre uygun kür planı

    abiler kardeşler malum generics pharmanin propionat bolde masteron kürümün ise yaramamasi uzerine saticim bana bvs markasinin baska bir hacim kürünü gonderecegini söyledi. En azindan farkli marka ilac gonderecek lafinin arkasinda duruyor suanlik. Bende kabul ettim tabiki hic yoktan zararin neresinden donersen kardir. Zaten bu kür ile kas kazanamayacaktim ve kas oranim zaten henuz fazla iyi dgil yani yanlis plan kotu ilac beni zarara getirmis oldu. Sizlere sorum şu 14 aydir araliksiz bu sporu yapiyorum 6-7 sene amator futbol gecmisim var. Yasim 26 kilo 71 boy 1.75. Kür onerilerinizi bekliyorum vucudum bu.
  6. Testler çıktı, generic pharma sahte mi ?

    Bu marka bana yaramamis öyle dedi😁
  7. Testler çıktı, generic pharma sahte mi ?

    Arkadaşlar satıcm ile gorusme icerisindeyimm suan aksam konusucaz parami iade ederse alenen ifsa rtmem ozelden ifsa ederim hepinize 😁
  8. Testler çıktı, generic pharma sahte mi ?

    Usta ben suan 4 haftalik kürü biraksam pctye gerek olurmu? Uretikim baskilandiysa da ilac almadan Kendiliğinden duzelirmi?
  9. Testler çıktı, generic pharma sahte mi ?

    Boldenon hemogram testinde kendini belli eder mi peki? bende hepsi normal çıktı. 4 haftada kanda görülür sonuçta?
  10. Testler çıktı, generic pharma sahte mi ?

    Yarn gidip testosteronu da olcturucem kafama takıldı. Total testo disinds ne solemeliyim?
  11. 1 aylık değişim

    Definasyon kürü 1 ayda cok iyi nice başarılar
  12. Testler çıktı, generic pharma sahte mi ?

    EK NOT: arkdaslar az önce extradan ozel hastane doktoruna da sordurtttum ve doktor dedi ki hormonlarda dengesizlik gorulurdu gercek olsaydi ilaclar ve baska saglik sorunlari da cikmasi lazimdi. Degerlerin cok iyi çıkmış dengesizlik yok falan dedi. Bende Totaltesto falan olcturmeme gerek varmi diye sorunca hayr yok bu degerlerde de dengesizlik olmasi lazim anlasilirdi burdan da dedi. Ve tekrar sordum ilaclar gercek olsa 4 haftada degerlerde oynama.olurmu diye oda bana tabiki de bu ilaclar cok guclu ve basit ilaclar degil eger orjinal.olsalardi bi cok saglk sorunu gorulmesi lazndi suan dedi ornek testis kuculmesi gibi vs.. ne yapayim suan bilmiyorum sizin de yorumlariniza cok önem veriyorum herkesin fikrini duymak istiyorum abilerim. Inanin büyük hayal kirikligi o kadar masraftan sonra..
  13. Testler çıktı, generic pharma sahte mi ?

    Hocam net olarak evet kabartmali yazılar. Siselerde de orantisizlik pek goremedim. Tum.kutulari doegulattm.orjinal.generic pharma.sitesinden ve olumlu cikti sonuclar. Ama etki alamiyorum. Guc artisi yok öyle yag yakimi pek yok kas zaten kazanamadim ve 4 hafta bitti sojuc olarak ve kisa esterli propionat sonucta.. libido olayini anlayamiyorum hocam kürden oncede her sabah saten ereksiyon olmus olarak uyaniyodum zaten hani degisen bisey yok gibi anlamiyorum.. tek fark bosalaigimda spermde cogalma var biraz onu fark.ettim
  14. Testler çıktı, generic pharma sahte mi ?

    Yapmamış ): o kadar uğraştirdi. Boldenonun etkisi gorulmezmi hemogramda en azindan ?
  15. Testler çıktı, generic pharma sahte mi ?

    Ilk steroid kürüm Generic pharma propionat-boldenon-masteron 4. Hafta bitti ve guc artışı, gelişim, yag yakimi gbi etkiler göremediğiden ilaçların sahteliginden suphelendigim icin bugun test yaptirdim. Doktora gidip kendimi 50 yasnda hissediyorm ve tum hormon vs tahlillerimi herseyi yaptirmak istiyorum dedim ve şu testleeo yaptı. Sonuclar cikincA doktorun dediği ; karaciger kolestrol bobrekler vs vs vs hersey pırıl pırıl cok iyi hormonlarsa dengesizlik fln yok vitamin falan cok iyi hersey yolunda dedi. Sizlere sorun şu arkadaslar yaptirdigim testler dogru mu yani bu testler ile steroid kullandigim belli olup ilacin calisip çalışmadığı anlasilir miydi ? Bunlar da test sonuclarin lutfen yorum yapin çünkü ilaçlar sahteyse kendimi bos yere daha delik desik etmek istemiyorum...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×