Jump to content

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 23-10-2019 tüm alanlarda

  1. 1 point
    O ürolog arkadaşına sorar mısın 13-14 yıl küçük bekleyen testisler ergenlikte LH salgısı başlamasıyla nasıl oluyor da büyüyormuş ? Testisler tabiki de büyüyor hcg alınca ama %100 olmayabiliyor. Önceki mesajina ithafen durum performans anxiety ve dopaminle alakalı olabilir uzun süre ayni partnerle bazen olmuyor anlıyorum seni, bir kez problem yaşayınca insan ister istemez kafasina takabiliyor bu da performans anksiyetesi denilen olay, kendin aşamazsan sex terapistine gidebilirsin ben gittim işe de yaradı gerçi ben manitayi değiştirince de çok fark etmişti ama sen evliymissin yapamazsın Kür konusuna gelince rahat edeceğin dozlari tabiki kendin seçmelisin ama testo 250 kullanmak boş yere doğal üretimi kapatmak denir, ilk kürünüz de değil çünkü fazla etki beklenmez elbet çalışır ama 500 bence daha mantıklı. Boldenone'a gelince yurtdisinda ilacin yaygin kullanım dozu 600lerden başlıyor. Zaten ilacin %40i ester yani 500mg boldenone undeclynate da 300mg boldenone var. Az mg kullanmak istiyosan başka anabolizan kullanabilirsin.
  2. 1 point
    Merhaba; konu amacını aştığı için kilitlenmiştir. Yıllardır yazmaktayım yine yazayım. 1 elin 5 parmağı bir değilken aynı anne baba dan farklı karakterler de tohumlar ürerken nasıl olur tüm insanların anlayışlı, akıllı, edepli, kültürlü, nerede ne konuşacağını bilen veya çok daha pozitif özelliklere sahip olmasını bekleriz? Bu doğru mu? Hepimiz doğduk 5 olduj 10 olduk 20 olduk 30 olduk değil mi? Hangimiz 20'li yaşlar da sapıtmadık ? Sapıtmak soyut anlam.. Karakterimizin oturmadığı çömeldiği yaşlar 20'li yaşlar bende 36 yaşındayım 34 yaşındaki halime gülüyorum muhtemelen 40 olunca da bu dönemlerime gülüp geçeceğim. Diyalog zamanla doğru ve yanlışı ayırt edebildikçe gelişen bir şey. Şu gerçeği de göz ardı etmememiz lazım. Siz anlayış olarak anlatım olarak veya daha fazlasına dair 10 lvl. biri olabilirsiniz karşınız daki de 5 lvl. ise siz sabah kadar 10 lvl.'lık anlatın konuşun bağırın çağırın söylenin karşınız daki o anlatımınızın %50'sini alabilecek geri dönüşleri de öyle olacak. Burası bir bilgi platformu ne huzur evi ne de çocuk bahçesi bundan mütevellit her yaş gurubunu anlayışa sakin olmaya davet ediyorum. Haklı haksız ayrımı yapmadan 7'den 77'ye edep,üslup, sakinlik ve güzel keyifli haftalar diliyorum. Not: Amacımız yıllardır herkesi bilgi sahibi yapabilmek ticareti arkada tutabilmek. Baknz; tüm steroid temelli siteler kapanırken biz yıllardır ayaktayız çünkü temel hedefimiz bilgi ve paylaşımı. Bülbül güle karga çöplüğe götürür arkadaşlar siz konulara katılım gösterin kim bülbül kim karga kişiler iç dünyasında buna karar verir zaten. Keyifli forumlar.
  3. 1 point
    Abi bu aralar gerçekten birley oldu foruma Bizde cevap veriyoruz milletin sorularina ustune birde trip atar gibi cevap veriyolar o yuzden pek yorum atmamaya başladim . Gerçekten Burak abinin bu konulara artık bir el atması lazım. Kendinden kaç yaş buyuk adamlara yok insta vereyim yok ağlama felan gerçekten ayıp oluyor Yani insta versen ne yapacaksın bu tür insanlar derhal uzaklaştirilmalı bence bu foruma herhangi bir katkıları yok
  4. 1 point
    @metinav hocam ben sana ne demiştim.
  5. 1 point
  6. 1 point
    Anapolon gerçekten çok güzel bir ilaç ya başarılar dostum.
  7. 1 point
    bu süre için çok güzel sonuç tebrikler
  8. 0 points
    Bu sekilde devam ederse bırakicam yazmayı.Çocukça konuşmalar saygının zerresi yok.Hosuna gider veya gitmez yorumu okursun geçersin.Şımarıkça cevaplar vermek ne ? Şaka mı yapıyorsun diyor birde.Burada saka olarak hic bir yorum yapmadım neyse onu söyledim.İyice suyu çıktı burasının
  9. 0 points
    Dalgamı geçiyorsun sen ya

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×