Boyuna göre kilon çok az, fotoğraf paylaşırsan daha iyi anlarız ama. Yağ oranını biliyor musun? Spor geçmişi sadece fitness da olmuyor. Sadece düzgün bir kaç aylık fitness geçmişin olduğunu varsayarsak, ki kaslarının ağırlıklara alıştığını düşünmüyorum, kalıcı kas elde edebilmiş misin muallak. Bunları kötülük olsun diye demiyorum çekirdeklenmen az olduğu için kürden iyi verim alamayabilirsin. Ben de arada küçük aralar verdim, seneler önce aralıklı yapmalarımı saymıyorum 1 senedir düzgünce uğraşıyorum fitness ile, önceden çok zayıf olmama rağmen 9 ayda 12 kilo almıştım, şu anki halimle küre giriyorum ama ben bile biraz erken girdiğimin farkında olduğum için düşük dozlarda kullanıyorum. Ama fitness harici yine de biraz spor geçmişim vardı.
Bunların haricinde yine de yardımcı olalım, sonuçta kafana koymuşsun bir kere.
Kilo almak istediğini düşünüyorum, prop gereksiz o halde, 4 hafta kür için çok kısa bir süre, ayrıca gonadon da karışık esterli testosteron. sadece gonadon kullansan da yeter. 4 hafta yaptığın kürden verim alamazsın tersine zarar alırsın, 4 hafta da fazla kilo alamayacağını düşünüyorum anca su toplarsın, 4 hafta sonunda da doğal seviyelerin çok düşük olacağından kayıplar yaşanacak.
Propu istersen ilk 4 hafta kullanıp hızlı etki alırsın, sonra uzun estere geçebilirsin hem daha az yorucu olur.
Proviron hakkında fazla bilgim yok ama kürlerinde kullanan çok kişi var. Boldenonun kanına karışması etkiler görmen 12. haftadan sonra olduğu söyleniyor, ama kaliteli kas yaparsın.
Gonadon haricinde bulabilirsen testosteron e. derim, yoksa gonadon da olur ama enjeksiyonu haftada 2ye bölmen senin için daha iyi olur yoksa haftanın sonuna doğru düşüş yaşarsın. Boldenonu 16 hafta testosteron ile kullanman daha makul duruyor.
İlaçların orjinalliğini kan ve hormon testleri yaptırarak anlayabilirsin. Bir sorun oldukça buraya yazarsan herkes yardımcı olmaya çalışacaktır diye düşünüyorum. Spor hocanın yaptığı kür planlamasını daha önce hiç duymadım, görmedim, ki kilon da düşük 4 haftalık kürün ne kadar işe yarayacağı muamma.