Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

Mertt    12

Merhabalar pctdeyken definasyona girdim şuana kadar güzel yağ yaktım beslenme ve cheatları min indirerek, benim bu yağ yakım sürecini olabildiğince hızlandırmak istiyorum ancak pctyi etkilemeyecek.Her türlü takviyeye açığım @Rdm @rastlantisal

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Jeshi
      Herkese Selamlar, Umarım iyisinizdir.
      5 haftalık only testesteron kürünü yaklaşık 1 ay önce bitirdim. Bir süredir (yaklaşık 2-3 hafta) d3 ve balık yağı kullanıyorum. Onun dışında herhangi bir takviye veya vitamin almıyorum. Tahlil sonuçlarımı aşağıya ekliyorum. Önceki tahlilime göre kapanmış olan lh ve fsh kendiliğinden açılmış e2 düşmüş prolaktiminde ise bir farklılık yok. 
      Şuan kullanmam gereken bir ilaç var mı? Prolaktin zamanla düşer mi? Başka bir takviye veya vitamin almalı mıyım? @Diver @otopsicikedi @ardas @Oathbreaker @rastlantisal
      Yardımlarını bekliyorum herkese çok teşekkürler.
         
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür detaylarım 10 hafta boyunca:
      500 mg testosteron 500 mg boldenon Yaptım, arkasından 2 ay kadar only testo yapıp testoyu da kestim, boldenonu bırakma sebebim kür ortalarında gelen aşırı yorgunluk ve dalgınlık oldu ama güzel verim aldım gayet tatmin ediciydi keşke böyle bir sorun yaşamasaydım, 20 hafta yapacaktım normalde.
      Tahlillerimi testo kestikten sonra 14. günde verdim buyrun:
              
    • Yazan: gigabatu
      Öncelikle selamlar, yaklaşan bayramınızı kutlarım...
      Yaklaşık 6 ay önce ilk kürüme başladım kür içinde boldenon, deca ve testo e vardı. Kür sorunsuz bitti PCT'mi yaptım Ovitrelle vurup 1 hafta sonra klomen'e başladım. 1 Ay'da pct sürdü ve PCT'den sonra libido kaybı yaşadığımı fark ettim ilk kürüm olduğu için normal mi değil mi emin olamıyorum dün bir kan testi verdim ve sonuçlar aşağıdaki gibi çıktı.
      Kan testim normal midir? Libido'mu nasıl yükseltebilirim, akışına bırakıp beklemem mi gerekiyor?  Şimdiden teşekkürler...

    • Yazan: El professor
      Merhaba değerli dostlar.
      Kilo vermek yağ yakmak ve daha fazla kardiyo için eca stack denemeye karar verdim.
      Ben deneyimimi paylaşayım öncelikle sonra deneyimli abilerim kardeşlerimden öneride almak isterim biliyorum forumda yüzlerce kez paylaşıldı paylaşılmayan bilgileri paylaşayım spor deneyimim var geçmişte 3.5 aydır da tekrar başladım. Kilom 117 de tıkandı kaldı bende eca stack denemeye karar verdim dün eczaneden broksin aldım ellerinde yoktu depoda vardı 1 saate getirdiler. 
      Coraspin 100 mg aldim. 2 adet coraspin yuttum 200 mg Nestle cafe gold ile tepeleme olmayacak şekilde silme olarak 500 ml suya 2 yemek kaşığı kahve koydum ve içtim 10 dk sonrada  Broksin şurup ölçegi 15 ml bir ölçek 15 ml içtim 3 ml daha içtim 5 ml de 6.6 mg efedrin var yani  Sonra spora gittim kardiyo yaptım 20 dk sonra 7-8 hareketli ağırlık antrenmanı yaptım işin garibi nefes nefese kalmadım hiç yorgunluk hissetmedim sonra çıktım bir daha kardiyo yaptım 40 dk kadar yine nefes nefese kalmadım yorgunluk hissetmedim. Ağırlık kaldırırken normalde 50 kg kaldırıyorsam belki 5 kg fazla kaldırmışımdır bende kilo kaldırmaya etki etmedi. Kasların yandığını hissediyorum kol bırak diyor ama yorgunluk hissetmedim hiç bir hareketten sonra. Sporu bitirdim 3 saat falan surdu spor çıktığımda geri dönesim geldi spor salonuna tuhaf bir hissi var. 
      Bugün ise normalde bir gün on bir gün off seklinde kullanılıyor diye araştırmıştım  bugün off olması gerekirken bir kaşık kahve 1 adet coraspin sadece 5 ml broksin şurup içtim ( bir kapağın çeyreği kadar) 
      Bugünde pek yorgunluk hissettiğim söylenemez 
      Şimdi soruma gelecek olursak dün eve geldiğimde (yani tam ölçek kullandığımda) yatağa uzandım yarım saat sonra kalkınca başım dönmeye başladı 15 saniye kadar. 5 dk sonra geri uzandım. 1 saat sonra yine kalkınca başım bu sefer hafif dönmeye başladı  sonra bir daha dönmedi bunun nedeni nedir ? 
      Diğer sorularım:
      Protein tozu veya creatin ile kullanımında bir sakınca olur mu ? ( prework out ile tehlikeli olduğunu duymuştum) Bugün ise Spordan sonra uzandım uzandığım yerden kalkınca çok hafif tatlı bir bas dönmesi yaptı. Bir gün on bir gün off yapıyoruz ya bunu sadece off günlerinde preworkout kullansam bir sakınca olur mu? Vücut ne zaman atıyor bu eca stack olayını?  Tecrübeli ve bilgili dostlarımdan yardım istiyorum.
      Teşekkür ederim..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×