Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

Mertt    12

Merhabalar pctdeyken definasyona girdim şuana kadar güzel yağ yaktım beslenme ve cheatları min indirerek, benim bu yağ yakım sürecini olabildiğince hızlandırmak istiyorum ancak pctyi etkilemeyecek.Her türlü takviyeye açığım @Rdm @rastlantisal

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: asrin43
      Arkadaşlar merhaba, yaşım 46.
      İlk kürümü yaptım  7 temmuz başlangıç - son enjeksiyon 1 mart 27 gün önce.
      Kürde kullandığım ilaçlar:
      Testo  500 mg başladım 12 hafta kadar iran testo Sonra 100-150 mg trt düzeyde swis pharma testo   ilk 6 hafta 40 mg danaol biyiikten sonra 6 hafta kadar boldenon 1 ay rad 140 ve mk 677 sarm kullandım Testim ektedir. Testom hala yüksek çıkmış biraz daha mı bekleseydim bilemiyorum 26 gün olmuş ?
      Libidom çok berbat olmasa da  kür öncesine göre bu testoya göre düşük 2 haftadır çakşır otu çoban çökerten kürünü uyguluyorum kontrole yarın gidicem önerilerinizi lütfen yazın. Maalesef hata kürden önce yada sırasında bir testim yok 2 yıl önce başka nedenle yaptırdığım testte totalim 544 free 7.8 prolaktin 15.3 imiş.
      Hocam enanthaten da bu kadar sürede kandan çıkmaması normal mi @rastlantisal

    • Yazan: kremjanti
      Yaşım 20 boyum 190 kilom 120 yarın vücut geliştirmeye başlıcam daha önceden de 3 4 aylık bir geçmişim oldu farklıı zamanlarda toplam 7 8 ay olmak üzere sağlık sorunlarından ötürü bıraktım.
      Fakat şimdi önümde engel yok ve uzun süre yapmayı planlıyorum.Öncelikle fazla yağlarım kilolarımdan kurtulup vücudumu inşa etmek istiyorum.Bu süreçte nelere dikkat etmeliyim billgilendirebilir misiniz?
    • Yazan: Ashfordian1
      1 Sustanon küründen sonra pct gerekli mi ve çok zararı olur mu?
    • Yazan: satakan04
      Abilerim, Hocalarım öncelikle merhaba,
      Yaklaşık 1 yıl önce girmiş olduğum bu streoid macerasından hüzünlü bir haber ile ayrılmış bulunmaktayım. Bu illete girmemde ki sebep çocukluk arkadaşımın üst düzey yarışmacı olup kendi kullandığı için onun kontrolünde girmemdi. Tabi ki biz de bu işin şaka olmadığını biraz geç de olsa farkına vardık ve kullanımı bıraktık. 
      Asıl yaşamış olduğum sorundan ve fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konuya gelecek olursak;
      Evliyim, ve eşimle çocuk istemeye karar verdiğimizden sonra yapılan denemeler sonucunda olumsuz sonuçlar aldık. Aylar sonra artık bir şeylerin olumsuz olduğunu ve kontrol edilmesi gerektiğini düşündük.  Hastaneye gittim kan tahlilleri verdim ve sperminazsyon testi yaptırdım. 
      Çıkan sonuçların görsellerini sizler ile paylaşacağım. Doktor çıkan sonuçlardan sonra hemen streoidi bırakmam gerektiğini ve tedavi sürecine başlamam gerektiğini söyledi. Preglyn ve proviron verdi ve kullanmaya başlayacağım. Hocalarım bu yaşamış olduğum olumsuzluk belli bir süre sonra geçer mi ? Geçmesi için sizin önerebileceğiniz ekstra ürünler var mıdır ? Ne yapmam lazım ? Gerçekten tecrübelerinize ihtiyacım var.  @metinav @rastlantisal @Bay-T @hectordoyle @Askabar
      Yani benim ki de biraz saçmalık oldu, pazartesi testesteron iğnesi yapıp çarşamba sperm testi verdim ve bu durumda sperm kalitem inanılmaz düşük çıktı .  Yani hocalarım gerçekten parayla satın alınamacak bilgilerinize ihtiyacım var. Evet haklısınız bu işler böyle basit işler değil biz de yaşayarak ders alanlanlardan biri olduk.  Dört gözle sizden cevap bekliyorum . Herşey için şimdiden teşekkür ederim .
       
      Kullandığım ilaçlar 1 yıl boyunca hiç pct yapmadım, 2 ay iğneyi bıraktığım dönem oldu ondada pct yapmadan tekrardan kullanmaya devam ettim. 
      Enanthad boldenon priopiant masteron 
    • Yazan: necmi45
      Hepinize merhabalar hocalarım yarın testo e. kürümün yanına clen ekliycem forumlarda çok okudum yan etkilerini açıkçası only testo e hiçbir yan etkisi yapmadı ve çok iyi fayda aldım şimdi hazır ramazandayken 1 ay clen kullanıp yağ oranımı 16 dan 11-12 lere indirmek istiyorum sert bir diyetle güncel
      bw 16 kilo 88 boy 187 Yardımcı olabilir misiniz dozajlarda  ve yan etkisini minumuma nasıl indiririm q10 ve taurin kullanayım diyorum ideal midir sizce ilaç 0.40 mcg çok teşekkürler şimdiden ve açıkçası uyku tutturmuyor diyenler olmuş mühendislik öğrencisiyim pek uyuyamıyorum zaten yoğunluktan işime geliyor hatta 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×