-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Hem bulk hem define sarms kür dizaynı hk.
Oluşturan:
LegendFingerst, in Sarm Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: ceyhuninc
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Daha öncede bu kombini yaparak etkili bir sonuç almıştım. Şimdide mk-677 ve yk-11 kullanacağım.
GEÇMİŞ SARM KÜRÜM:
MK-677 RAD-140 SORULARIM:
YK-11 Beni endişelendiriyor kaygılanmalı mıyım kullanım hususunda? Yan etkileri nelerdir? Bu kürde dikkat etmemi gerektirecek ince noktalar var mı? Tüm cevap, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: kemalettinn
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bulk kürüne gireceğim ve sizinle fikir alışverişi yapmak istedim.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Cypionate 100mg Turinabol 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.75 Kilo: 80 SORULARIM:
Bulk kürü için bu kombinasyon ideal mi? Bulk küründe uygun gördüğüm bu kombinasyondaki mg ölçüleri ideal mi? Ekstra eklemek, söylemek istedikleriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, değerli tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: crazymero
Selamlar, Sopharma Clenbuterol kullanan tecrübe eden birisi var mıdır? Yağ oranım %25, boy 1.90 kilo 120. Dozaj ayarlaması konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
-
Yazan: MrJoker
Herkese merhabalar,
Bir koç ile çalışmaya başladım bir planlama yaptık ancak kafamı kurcalayan bazı durumlar var.
KÜR İÇERİĞİM:
Test propionate [ 1_10 haftalar ]
Pazartesi 1 ml Cars 1 ml Cuma 1 ml Superdrol tablet [ 1_7 haftalar ]
Her gün sabah tok 1 tablet 8 saat sonra 1 tablet Masteron [ 1_10 ] haftalar
Pztsi 1 ml Persembe 1 ml Oxandrolon tablet [ 1-10 haftalar]
Sabah 2 tablet 8 saat sonra 2 tablet MCT GRUPLARI:
Nac 600 sabah 1 efervesan tab ve yatarken Milkthistle komplex : 1 servis sabah 1 servis yatarken Zma : 1 servis yatarken Omega 3 : 1 gr sabah 1 gr son öğünden sonra Q enzim q10 : 200 mg günde öğünle bir Vitamin d3 + k2 1 servis sabah tok Armidex 3 hafta baslar 5 gunde bir , bir tablet Bu planlama hakkında eksik yerleri, karşılaşabileceğim sorunları ve var ise düzeltmem gereken yerleri paylaşabilir misiniz? Şimdiden değerli yorumlarınız hakkında teşekkür ediyorum.
-

