-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Sarm testo u diye bir şey gördüm bu nedir?
Oluşturan:
demiratici, in Sarm Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mehmet96
Herkese selam dostlar,
İngiltere'de yaşıyorum. 3-4 Yıl kadar spora ara vermiştim 3 ay önce tekrar başladım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boyum 1.78 cm Kilom 90 Yaş 29 KÜR İÇERİĞİM:
SR9009 GW501516 YOHIMBINE Sizce bunlar 60 günlük bi kür için yeterli olur mu? Kilomu 78-80 arasına çekene kadar sıkı bir diyet ile devam edip sonra duruma göre bir bulk kürü planlaması yapacağım. Cardarin ve sr9009 daha önce kullanmadım. Günlük 20 mg cardarin ve günlük 15 mg sr9009 benim kilom için yeterli olur mu bunu öğrenmek istiyorum.
-
Yazan: Furkantepeci
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Kür öncesi ve kür içi tahlillerim (73 testo kür içi sonucum):
KÜR İÇERİĞİM:
Lgd-4 10mg sabah mk677 25mg akşam Bu testlerin yetersiz olduğunu biliyorum, dahiliyeden tam bir test yaptırmadan önce ürolojiden test yaptırmak istemiştim (dahiliye için randevu bulamadım). Meme ucunda hassaslaşma, testislerde küçülme veya erekte sorunu yaşamıyorum.
Yorumlarınızı beklerim.
-
Yazan: dante48
Merhaba,
Yabancı forumlarda sıkça tartışılan Trenbolone - Testosterone orantısı hakkında fikirlerinizi merak ettim. 1:2, 1:1, 2:1 gibi farklı orantıları savunanlar var. Yakın zamanda olmasa da bir süre sonra kullanmayı ben de düşünüyorum. Okuduklarımda ağırlıklı olarak düşük testo yüksek kullanarak daha çok etki aldıklarını yazmış. Bir diğer okuduğum ise;
Düşük testo yüksek tren definasyon için,
Eşit ya da yüksek testo düşük tren bulk için mantığını savunanlar mevcut. Sizlerin fikir ve deneyimlerinizi duymak isterim.
-
Yazan: KreatinEnjoyer
Selamlar abiler kardeşler,
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Boldenon Kürümün 7. haftasındayım kendi kendime enjeksiyon yapıyorum 2mg sağ pazartesi 2mg sol perşembe olarak kalçadan enjeksiyon yapmaktayım lakin son zamanlarda taşmalar oluyor az da olsa.
SORULARIM:
Kas içi ilaç birikimi olmuş olabilir mi? Çözümü nedir ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-