-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
![huzuruarayanadam](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2023_01/38.thumb.png.58b658d7a0758e21011fbbd285718226.png)
Libido kaybi ve diğer şeyler
Oluşturan:
huzuruarayanadam, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: kisetet55
Herkese selamlar,
Kürün ilk 10 haftası mükemmel bir cinsel istek ve ereksiyon vardı. Ama sonrasinda isteksizlik, libido kaybı ve sertleşme problemleri yaşamaya başladım bunun sebebi ne olabilir? 7. Haftadan sonra küre clen ve winstrol ekledim. İsteksizliğin sebebi clen ve winstrol olabilir mi?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 400 mg GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Burak12345
Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar bilgi paylaştıkça güzeldir.
Şöyle bir sorunum var:
Geçen sene 4 aylık Testo bolde kurunde ikinci ayda Bolden açılmış dördüncü ayda iyi sonuç almış biri olarak. Bu sene ise altı aylık bir kür yapıp beş ay geçmesine rağmen hala Boldenonu hissetmemek! Bu gibi durum daha önce birinizin başına geldi mi nedendir neden olabilir kan testlerine göre ilaç çatır çatır çalışıyor kullanılan marka aynı doz yükseltmeme rağmen beklediğim sonucu alamıyorum neden?? Şunu da eklemek istiyorum geçen sene bol de köründen sonra iki ay ara verip definasyona girdim definasyon da Testo bolde ve tren on hafta kullandım tekrar üç ay ara verip altı aylık Testo bolde kürüne girdim şu an tepki ve sonuç alamıyorum ne yapmam lazım ne eklemem lazım yanlış yaptığım bir yer var mı?
GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
750 mg Testosteron 750 mg Boldenon Tüm öneri ve düşünceler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: muhammedb1907
Merhabalar Arkadaşlar,
Yaklaşık 6 aylık Kürün sonuna geldim 116 kilo başladığım bu serüvene an itibari ile 92 kilo olarak devam ediyorum kolum 37 cm'den 42'ye kadar büyüdü yaklaşık 30 kilo vermeme rağmen bu beni mutlu ediyor ama belki kilomdan kaynaklıdır steroidin devasa etkilerini göremedim belki de only testo yaptığım için olabilir.
Aynaya geçince devasa farklar göremiyorum, bu sürede 6 ay boyunca ortalama haftalık 300mg only testo ent Ve son 2 hafta 200mg tren ent kullandım amacım 4 hafta kullanmaktı ama aşırı yan etki görünce 2.hafta sonunda bıraktım ve kürü sonlandırdım şuan bırakalı 4 hafta oldu, ama şöyle bir hata yaptım ki ilk siparişimi vortex markasından aldım ve bana supedrol verdi bende araştırmadan etmeden 2 ay boyunca günlük 30mg kullandım ve kullanmayı bıraktığım günden beri Sertleşme Sorunu yaşıyorum.
SORUM:
Ben Kan testi İçin Randevu Aldım Hangi Testleri Yaptırmam Gerekiyor?
Bana Yardımcı olursanız çok Sevinirim.
-
Yazan: Sinan06
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümün 12. Haftasındayım, kürü 20. Haftaya kadar kesmeden nasıl bir çözüm sağlaya bilirim. Ayrıca kürde de tam istediğim verimi alamadım. Sizce küre ne eklemeliyim? Hedefim kütle koymak.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
1.75 boy 83 kiloyum YAŞADIĞIM SORUNLAR:
Testimlerim de küçülme oldu! Libido sorunumda var! Ereksiyonda sönme sorunu da yaşıyorum! KÜR İÇERİĞİM:
Testesteron enantethe 500 mg Boldenone 500 mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Alchemyx
Herkese merhaba,
Libido problemi yaşıyorum.
DİP NOTLAR:
Üroloji doktorunun yaptığı testler. Kullandığım bir ilaç yok, hiç kullanmadım. Bağırsak floram bozuktu, ne olduysa ondan sonra oldu. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim
-