Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

huzuruarayanadam

Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

huzuruarayanadam Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 85 kg </p> <p> 181 cm </p> <p> 30 yaş </p>

Profil Bilgileri

  1. Libido kaybi ve diğer şeyler

    Toparlanma oldu fakat eski halimiz gelmedi. Sertleşme sorunum yok denebilir, cinsel istek eskiden haftada 5 gün arşa çıkıyorsa artık 1-2 gün ancak hissettiriyor.
  2. Libido kaybi ve diğer şeyler

    Yaşamadım diyebilirim
  3. Libido kaybi ve diğer şeyler

    Küre başlayalı 2 hafta oldu, bittiğinde yazacağım fakat 2 sıkıntı ile karşı karşıyayım. Birincisi growth ve ghrp6 soğuk zincir ürünlermiş. Bana bir şey denmediği için bilmiyordum. 1 ay sonra dolaba koydum ürünlerin bozulup bozulmadığı bilmiyorum. İkincisi de ciddi şekilde ödem ile uğraşıyorum her şeye dikkat etmemize rağmen. Kalçadan bacağa geçtik dönüşümlü yapalım diye inan 3 gündür yürüyemiyorum ne spor ne de başka bir şey, sadece yatıyorum.
  4. Libido kaybi ve diğer şeyler

    Phoenix
  5. Libido kaybi ve diğer şeyler

    Düşünce gücüyle sertleşme yok. Temas ile sertleşme bazen kuvvetli bazen de zayıf oluyor, çabucak kayboluyor. İlişki sonrası ikinci kez sertleşme yok. Bazen hızlı bir şekilde iyileştiğimi hissediyorum bazen de hiçbir şeyin değişmediğini. İstikrar yok. Birkaç gün sonra provirona başlayacağım, bir süre deneyeceğim. Eğer fayda görmezsem kendime biraz daha süre verip DHT türevi kısa esterli bir testo kürüne girme niyetindeyim. Aklıma takılan şey şu: Kısa esterli bir kür iyileşme sürecimi hızlandırır mı yoksa beni daha da geriye mi atar? Bu yüzden aceleci olmak istemiyorum fakat proviron olumlu sonuç vermezse bir iki ay içinde küre girme düşüncesi daha ağır basıyor.
  6. Deca dickle 3 yıl kurtulamıyorum

    Daha önce 2 ay kadar proviron kullanmıştım ilk bir iki hafta müthiş etki etmişti fakat sonra bir etki görmemiştim. Yeniden denemek aklımda vardı. Dediğiniz gibi yeniden deneyebilirim belki bu kez kalıcı bir iyileşme olur.
  7. Deca dickle 3 yıl kurtulamıyorum

    Onu yaptım hocam sağ olsun Metin Hocam da yardımcı oldu. Şu an değerlerim normal görünmesine rağmen isteksizlik devam ediyor. Sertleşme ise sadece temas halinde mevcut. Artık eski forumları okuyup millet ne yapmış nasıl sonuç almış ona bakıyorum. Ya bekleyeceğim ya da kısa esterli bir küre gireceğim öncesinde yapılabilecekleri yaptım.
  8. Deca dickle 3 yıl kurtulamıyorum

    Hayırlı olsun kardeşim, durumunda herhangi bir değişiklik var mı? Sapasağlamsındır insallah. Deca dick mağduruyum. Benim kür biteli 1 sene oldu. Bekleyeyim mi yoksa seninki gibi kısa esterli bir küre mi gireyim bilemiyorum.
  9. Deca dick ve tecrübelerim

    Son durum nedir hocam?
  10. Libido kaybi ve diğer şeyler

    Yaklaşık 3 ay PCT (klomen tamoksifen proviron desyrel) yaptım. Biteli 2 ay kadar oldu. Bitkisel ürünleri ve vitamin desteğini hiç kesmedim. Cinsel isteğim düşük, sertleşme sorunu kısmen var, düşünce gücü ile sertleşme yok, ilişkilerde sadece bir kez cinsel ilişki yaşayabiliyorum tekrar sertleşme olmuyor. Yani deca dick devam ediyor. Değerlerim normal, daha bugün baktırdım. Kür biteli neredeyse 1 yıl oldu. Değerlerim: Total testo 3,52 E2 östrojen 24 Lh 2,35 Fsh 2,37 Prolaktin 7 Aklımdakiler: Zamana bırakarak yavaş yavaş toparlanmasını bekleyebilirim. Provirona başladığımda ilk birkaç gün çok güzel sonuç almıştım ama sonra bir anda etkisi kayboldu. Provironu yeniden deneyebilirim. Sustanon deneyebilirim. Kısa esterli bir küre girebilirim, kararsızım. @metinavhocam ve diğer hocalarım fikir verebilirsiniz.
  11. Libido kaybi ve diğer şeyler

    Ben konu sahibi. Birkaç şırınga deca, harici yüksek miktarda tren ve boldenon girdim. Sadece deca değil, tren de deca dick yapabiliyor. Hatta doktor en çok vaka boldenondan geliyor dedi. Kür biteli 6 ay oldu halen sıkıntıdayım. Cevap verdiğin arkadaş ise 1,5 yıldır sıkıntı yaşıyormuş.
  12. Libido kaybi ve diğer şeyler

    Sadece birkaç şırınga. Doktor bana en çok sıkıntı boldenen ile ilgili geliyor dedi. Ben trendeyken ereksiyon sorunları başlamıştı. Doktor ise trendeyken bırak ereksiyon sorunları yaşamayı, libidonun daha da artması lazım dedi. Kullandığım ilaçlar da sıkıntılı olabilir. Artık boldenondur, trendir, decadir bilmiyorum birisi sebep oldu. Hormon değerlerim şu an normal fakat buna rağmen cinsel sıkıntılar devam ediyor. Küre başlayalı neredeyse 1 yıl olacak, kür biteli ise 6 ay oldu.
  13. Libido kaybi ve diğer şeyler

    Proviron kullanmaya devam ediyorum. Kademeli bir şekilde azaltarak bırakacağım. Şu an için sertleşme sorunu yaşamıyorum. Libido düşük seyrediyor. Düşünce gücüyle sertleşme halen yok, eski libidomun yarısı yok ama sabah ereksiyonları ve temas halinde iken ereksiyon olma geri geldi. Tabii provironu bırakınca nasıl olacak bilmiyorum.
  14. Libido kaybi ve diğer şeyler

    Hocam dünyanın en saçma kürüne girdim. Tren bitince boldenen ile devam etmiştik. Bir ara birkaç şırınga deca da eklemiştik küre. Libido durumu aynı seyir ediyor. Bir iyileşme yok. Proviron alıp denemek en mantıklısı o halde. Sonra duruma göre bir yol izlerim hocam teşekkür ediyorum.
  15. Libido kaybi ve diğer şeyler

    Merhabalar hocam, bugün test yaptırdım. Sonuçlarımı paylaşıyorum. Cinsel isteksizlik ve ereksiyon sorunları devam ediyor. Öneriniz nedir? @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×