-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: arkinyo1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Son 1 yılda hiç deload vermedim ancak yorgunluk hissetmemiştim bu güne kadar. Son 2 antremanım biraz verimsiz geçti ve ağırlık artıramadım esneyerek antreman yaptım. Deload mı vermeliyim? Yada ne yapabilirr?
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Pazartesi salı çarşamba cuma cumartesi Günleri antrenman yapıyorum. Deloadi bir hafta vermek yerine 3 hafta normal gitsem, 4. Haftada pazartesi, salı çarşamba antrenmanlarını da aynı yapıp, cuma cumartesi antrenmanlarını da ağırlıklarını %50 düşürüp aynı tekrarda kalsam, binevi ısınsam yeterli olur mu deload için?
-
