-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Themech
Merhaba arkadaşlar,
Kan testi yaptırdım genel olarak durumumu görmek için kürde değilim şu an daha önce de yapmadım ama aklımda uzun zamandır var, yaklaşık 6 senedir spor yapıyorum,
Kişisel özelliklerim;
Yaş 30 Boy; 1:89 Kilo; 100 Yağ oranı; 16/17 Testosteron testini 2 kez yaptırdım bir hafta arayla diğer sonuç da yakın değeri verdi. Ve testleri sabah aç karnına 1 haftalık cinsel perhizle verdim, Testo sonucum değer içerisinde olsa da alt sınıra yakın olduğu için moralimi bozdu, genel olarak mutsuz depresif bir ruh halim var, sizce ufak dozlarla only testosteron kullanıp değerimi yükseltmek mantıklı mı doğal döngüyü kapatmaya gerek var mı ya da doğal yollardan arttırmaya mi çalışayım? Çok kararsızım düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.
-
Yazan: ibrahiw
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Aşağıda listelediğim kombinasyon için konu açmak istedim.
KÜR İÇERİĞİ:
Testosteron 500mg Boldenon 500mg Npp 300mg SORULARIM:
Daha önce bu küre giren arkadaşlar oldu mu ? Ne kadar sürdürülebilir? Uzun vade bu kombinasyonla nasıl bir planlama yapardınız? Başka bir ürün ekler miydiniz veya çıkarır mıydınız? Konuya katılım gösteren, tavsiye ve önerilerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: weoji0
Merhabalar, öncelikle herkese.
2 Aralık 2025’te ilk enjeksiyonumu oldum. İlk 2 hafta 250 mg, sonrasında 8. haftaya kadar haftalık 300 mg testo enantat kullandım + günlük 50 mg proviron kullanıyorum o zamandan beri, kürü 15–16. hafta bitireceğim. Geçen günlerde hastanede kan tahlili oldum, fotoğraf olarak kür öncesi ve sonrası bıraktım. Testi 7. haftanın sonlarında verdim. Bir de 25 mcg levotiron kullanıyorum son 4 haftadır her gün aç karna.
İlgincime giden kısımlar şunlar:
Kür öncesinden daha düşük T3 ve T4’e sahibim, levotiron kullanmama rağmen; düşünceme göre dozaj yetmedi. 185 cm 100 kg iken başladım küre, ilk 6 hafta beslenmem hiç değişmedi, maintenance ilerledim. Son 2 haftadır definasyondayım, belki tiroid ondan etkilenmiştir de yine de çok düşük çıktı. Şu an %18 yağ oranı civarıyım, 95.5 kg’yım aç karna. Kürden beri gücüm fena arttı, kür öncesi benchte 100 ile 5–6 atarken şimdi 120 ile 6–7 set giriyorum. Hissiyat günlük hayatta güzel, yan etki olarak sadece sivilcelenme yaşadım sırtta hafiften ama normaldir diye düşünüyorum, bir de libido çok fazla. E2 93 çıktı, ondan dolayı bugün 0.25 mg Arimidex attım. Haftalık toplam 0.5 mg Arimidex kullanacağım kür bitene kadar, zaten definasyon yaparak bitireceğim kürü. Levotiron da yetmedi diye dozajını 25 mcg’den 50 mcg’ye çıkaracağım, bir 2–3 hafta gözlemleyeceğim. Eğer bir sorun yaşamazsam, çarpıntı vesaire, 75 mcg’ye çıkaracağım, definasyondan maksimum verimi alacağım. Östrojenik hiçbir yan etki hissetmiyorum; ne göğüs hassasiyeti ne de su tutma vesaire. Belki Proviron’dandır, emin değilim. Bir de kür öncesi ve kürün 5. haftası pumplu foto bıraktım. Total testo 1232 çıktı, 300 mg için bir tık düşük geldi bana. Ben 1500+ bekliyordum fakat muhtemelen yağ oranım yüksek diye östrojene çevrildi. Bir de Proviron serbest testoyu artırınca kan testinde total testoyu bir tık düşük gösteriyor diye biliyorum.
Sizce nasıl protokoller yapmalıyım, şu anda düşündüklerim mantıklı mıdır? Teşekkürler.
KAN TESTİ SONUÇLARIM VE FORM:
-
Yazan: Bakkal
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Süreç olarak only testosteron kullanmaktayım haftalık 500mg olarak. Kürüme ekstra haftalık 2ml olmak üzere npp eklemeyi planlıyorum. Fakat bu süreçte enjeksiyonlarımı bacaktan yapamadığım için omuzdan vurmayı planlıyorum.
SORULARIM:
Omuz haftalık 2ml testosteron + 2ml npp kaldırır mı? Farklı bir öneri veya tavsiyeniz olur mu? Fikir, görüş ve önerilerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Curious guy
Merhabalar, testesterone psikolojik sağlığı etkiler mi ve beyin sağlığını nasıl etkiler? Sizde nasıl etkiler yaptı. Örneğin 500mg sustanon diyelim haftalık? Hipomanisi (bipolar) olan birisini nasıl etkiler? @metinav
-