Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BannedLower

Kür planlaması sizce nasıl ? ( ilk kür )

Önerilen İletiler

BannedLower    3

Merhabalar herkese hayırlı günler dilerim , Türkiye'de maddi imkansızlıkların içinde bu dönemde sporu icra etmek zor iken beslenme ve anabolik stereoid ile beraber imkansıza yakın hale geliyor bu sebepten uzun kürler tutabilmek zor bende bunu düşünerekten şöyle bir planlama gerçekleştirdim ;

Kür Planlaması ;

1-5 hafta:   40 MG Danabol

1-12 hafta : 400 MG Testosterone Enanthe ( Haftada 2 enjeksiyon )

12-24 hafta : 500 MG Testosterone  Enanthe ( Haftada 2 enjeksiyon )

Beslenme Planlaması ; ( Kahvaltı dahil 4 öğüne bölünecektir )

- 5 Tam Yumurta ( M-L ) ( Sabit ) 

- 75-100 Gram Yulaf Ezmesi  ( Antreman günlerine göre değişkenlik gösterebilir bacakta "100" , göğüste "75" şeklinde düşündüm. )

- 15 Gram Ceviz ( Sabit )

- 300 - 400 Gram Jasmine Pirinç ( Antreman günlerine göre değişkenlik gösterebilir bacakta "400" , göğüste "300" şeklinde düşündüm , aynı zamanda antreman olmayan günler 200-250 gram pirinç miktarına kadar düşürülebilir. )

- 500-600 Gram Arası Tavuk Göğsü  ( 500 Altına düşmemek kaydı ile dikkate alacağım. )

- 15 Gram Fıstık Ezmesi ( Şekersiz )

- 15 Gram Zeytinyağı ( Soğuk Sıkım - Virgin ) 

- 5 Gram Himalaya Tuzu  ( Sabit )

- Sınırsız Sebze ( Marul - maydanoz - dereotu - salatalık - soğan - kabak - brokoli - pırasa - kereviz )

Supplement Planlaması ;

- 1000 MG C Vitamini

- 2000 MG Omega-3

- 1 Adet Multivitamin

- 1 Adet Milkthistle

- 20 Gram BCAA 4:1:1

- 20 Gram Glutamine

- 10 Gram Creatine ( Sabit ) ( Kutu bitince Creatine kullanımına 2 ay ara verilecektir.)

Antreman Planlaması ;

Haftada 6 gün klasik hipertrofi ve powerlifting barındıran bir antreman sistemi oluşturdum bu antreman sisteminde 12 - 15 tekrar aralığını gerçekleştireceğim ağırlıklar olduğu gibi 3-4 tekrar aralığını gerçekleştireceğim ağırlıklarda olacaktır , yoğunluklu olarak bileşik egzersizleri barındıracaktır. ( Göğüs - Sırt - Bacak - Omuz - Ön ve Arka Kol şeklinde çift bölge çalışılacaktır. )

Spor tecrübem ;

Tam olarak 2 yıldır vücut geliştirme sporu ile ilgileniyorum bundan önce futbol'da kalecilik yapmıştım ( 2 seneye yakın) yağlanmaya çok müsait bir vücudum var bel ve karın bölgemden genellikle yağlanıyorum , kan grubum 0rh+ , boyum 173 kilom 78-80 arasında gezmektedir hafta içi clean beslenen hafta sonu işin suyunu çıkaran tiplerdenim küre giriyor olmam diyetime sadık olmam için biraz da motivasyon açıkcası. ilk kürüm olacaktır yaşım 20 herhangibi bir spor müsabıklığı düşünmüyorum. 

Sizin kür hakkında yorumlarınızı merakla bekliyorum yakın zamanda fotoğraflarımı buraya eklerim yazın küre girmenin verimli olduğunu pek düşünen taraflarda değilim 1 ay içinde girmeyi planladığım bir program bu sizin eklemek çıkarmak istediğiniz şeyleri göz önünde bulunduracağımdan emin olabilirsiniz ve koruyucular hakkında lütfen bilgi edinebilir miyim (Armidex, Dostinex, Tamoksifen gibi )

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BB2    20

Beslenme ve takviyeler güzel görünüyor. İlaç konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Umarım her şey istediğin gibi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bysabri1    37

24 Haftadan aşağı kesmiyeceksin galiba ilacı bu bi nevi bulk gibi olacak anlaşılan kür büyümeye yönelik bunun yanına bi bolde eklesen kür planına çok yakışır 24 haftada güzel sonuç alırsın only testo da güzel ilk kür ise maddi zorlamazsa boldenon düşünebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BannedLower    3
bysabri1, 2 dakika önce yazdı:

24 Haftadan aşağı kesmiyeceksin galiba ilacı bu bi nevi bulk gibi olacak anlaşılan kür büyümeye yönelik bunun yanına bi bolde eklesen kür planına çok yakışır 24 haftada güzel sonuç alırsın only testo da güzel ilk kür ise maddi zorlamazsa boldenon düşünebilirsin. 

Boldenon kaçıncı hafta kesiliyor ? hedefim aslında hem yağ yakıp hem kas kütlesi eklemek uzun vadeli bir süreç istiyorum boldenon bunun için biçilmiş kaftan ancak fiyat ortalamasını bilemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bysabri1    37
BannedLower, 37 dakika önce yazdı:

Boldenon kaçıncı hafta kesiliyor ? hedefim aslında hem yağ yakıp hem kas kütlesi eklemek uzun vadeli bir süreç istiyorum boldenon bunun için biçilmiş kaftan ancak fiyat ortalamasını bilemiyorum.

Anabolikler her zaman aldığın testodan daha yüksek fiyattadır yani ben orjinal olupta aşağıda olanı görmedim 😂 380-450  arasında değişir 200 mg flakonları burdan .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BannedLower    3
bysabri1, 1 saat önce yazdı:

Anabolikler her zaman aldığın testodan daha yüksek fiyattadır yani ben orjinal olupta aşağıda olanı görmedim 😂 380-450  arasında değişir 200 mg flakonları burdan .

maddi olarak zorluyacak sanırsam 400 TL dediğin zaman haftada 400-500 mg boldenon ile 1500 liradan aşağı tutmaz bolde tek başına tahminimce.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bysabri1    37
BannedLower, 2 saat önce yazdı:

maddi olarak zorluyacak sanırsam 400 TL dediğin zaman haftada 400-500 mg boldenon ile 1500 liradan aşağı tutmaz bolde tek başına tahminimce.

Tekte hepsini almana gerek yok 5 haftada bir yenisini alsan yada ayda bir seni götürür taksit mantığı ile en kötü 15 hafta yaparsın 3 flakon bile yeterli olur bence haftada 400 mg dan only testoya göre büyük bi kazanç sağlar en azından aynaya baktığında iyiki girmişim dedirtir 😁 ytd

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.496
BannedLower, 8 saat önce yazdı:

Boldenon bunun için biçilmiş kaftan değil, önce bulk mu yapmaya yoksa yağ mı yakmaya ihtiyacın var ona karar vermek lazim, keşke bi form görselini ekleseydin konuya.

Yağ yakmak istiyorsan ve maddi imkanlardan dolayi  only testo gireceksen, beslenmeni ve kardiyo planlamani her hafta kilo/ölçü kontrol ederek yapmalisin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozgr172    22

Bence danabol yerıne anadrol koy ılk 6 hafta sonra kür bıtımene yakın tekrar anadrol koy boldenon eklemen lazım 24 hafta da guzel seyler olablr 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Ağırlık
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Düzgün bir beslenme planım yok aylık düzgün bir beslenme nasıl olmalı?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boyum: 1.78 KLilom: 62 Yaşım: 20 Günümün büyük çoğunluğunda ders çalışıyorum. Ortalama günlük yaktığım kaloriyi 2500 civarı olarak hesapladım günlük 3200 kalori almayı hedefliyorum nasıl bir beslenme yapmalıyım sizce ve spor yaparken protein tozu kullanmak yerine öğünlerimi artırmayı düşünüyorum mantıklı mı? 4 ana öğün düşündüm günde.
      SABAH:
      200g yulaf(kapadokia) 200 ml süt 2 yumurta 2,3 kaşık fıstık ezmesi ÖĞLE:
      200g makarna(oba) 1,2 adet tavuk but 2 yumurta 1 kase yoğurt-salata İKİNDİ:
      4,5 patates(orta boy) 1 kase yoğurt salata 2,3 kaşık fıstık ezmesi AKŞAM:
      100-150g pirinç 1,2 tavuk budu 200ml süt 1 yumurta TOPLAM:
      3200 kcal falan yapıyor
    • Yazan: LegendFingerst
      merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
      define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
      bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140 
      extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum 

• Yazan: Episodees
      İyi günler herkese,
      Kendimden bahsedeyim öncelikle: 
      boy 173 kg.  81 yağ oranımı ölçmedim 8 haftalık definasyon kürüne gireceğim:
      hgh fragment  Sr 9009 gw501516  Kullanacağım dozları belirlemedik henüz Cardiyo ağırlıklı bir antrenman düşünüyorum haftada 5-6 gün 50-60 dakika büroda çalışıyorum hareketsiz bir işim var genelde beslenme olarak fikirlerinize ihtiyacım var 0 carb yada giderek azalan tarzı hangisi daha verimli olur. 
      Sabah:
      2 adet yumurta  yeşillik lor peyniri Öğlen:
      250 gr tavuk göğsü Yeşillik domates salatalık Akşam:
      250 gr tavuk göğsü Yeşillik domates salatalık Yağ yemekleri yaparken salataya zeytinyağı damlatarak  Karbonhidrat eklemeli miyim eklemeliysem hangi öğüne kaç gr yada daha başka gördüğünüz şu neden yok dediğiniz bir öneriniz eleştiriniz gerek beslenme gerek ise antrenman konularında  var mı ? 

• Yazan: Deas
      Yaklaşık 6 ay süren ilk kürümde haftalık 500 mg Testosteron ve 300 mg Rimobolan kullandım; kürün son ayına ise 150 mg NPP ekledim. Süreçte kullandığım markaların (Evogen ve Magnus) içerik olarak beklentimin altında kalmasına rağmen, diyetim sayesinde ciddi bir form yakaladım. 49 kg %7 Yağ oranı ile başladığım süreci, 75 kg %12 (TAHMİNİ) seviyesine kadar taşıdım. bu süreçte hiç cheat yapmadım, vitaminlerimi ve koruyucularımı eksik etmedim.
      Yan Etkiler ve Tedavi Süreci:
      Şiddetli Akne: Kürün tamamlanmasıyla birlikte agresif bir sivilcelenme sorunu baş gösterdi. Topikal kremlerden sonuç alamayınca doktor kontrolünde Zoretanin tedavisine başladım ve bu sayede cildimi kontrol altına aldım.
      TRT Geçişi: Kür bitiminde standart bir PCT (Kür Sonrası Terapi) uygulamak yerine, haftalık 125 mg (Overdose marka) ile TRT dozuna geçtim. İlginç bir şekilde, bu düşük dozun psikolojik ve fiziksel etkisi, kürde kullandığım yüksek dozlu ürünlerden çok daha verimli hissettirdi.
      İlacı Kesme Kararı: Testislerdeki hacim kaybı (atrofi) hissi ve sürekli enjeksiyon yapmanın getirdiği mental yorgunluk nedeniyle TRT dozunu da tamamen sonlandırdım.
      Güncel Durum:
      İlacı tamamen bırakmamın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Bu süreçte hem ilaçların sistemden çıkışı hem de yaşadığım ayrılık süreci gibi duygusal faktörler birleşince, kısa süreli bir libido kaybı yaşadım. Doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu anlamak adına yaptırdığım güncel test sonuçlarım aşağıdadır.(şuan her şey yolunda hissetiriyor bu arada) (yazıyı ai ile düzenledim) bu süreçte forumu sürekli takip ettiğimden paylaşmak istedim soru cevaplarla daha anlaşılabilir bir konu olabilir.

• Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar,
      Yaklaşık 2.5 senedir düzensiz, son 1.5-2 senedir ise daha düzenli şekilde fitness ile uğraşıyorum. Bu süreçte toplam 4 farklı program uyguladım. İlk olarak 5x5 ile başladım, ardından Hypertrophy no:1 yaptım. Sonrasında bir dönem evde çalıştığım için vücut ağırlığı ve birkaç ekipmanla hazırladığım, her bölgeyi haftada 1 kez çalıştırdığım bir program uyguladım. Şu an ise yaklaşık 1 aydır  Hypertrophy Max programına başladım.
      Boyum 168, kilom 67, yaşım 27. Göğüs ve bacak bölgem her zaman en zor gelişen bölgelerim oldu ve hâlâ öyle hissediyorum. Hatta eklediğim fotoğraflar bacak idmanı sonrası çekildi. Açık konuşmak gerekirse bu süreçteki en büyük eksiğim beslenme oldu. Maddi durumdan dolayı beslenmem çok düzensiz ilerledi. İmkan olduğunda günlük ortalama 300-350 gr karbonhidrat ve 80-100 gr protein alabiliyorum ama sürekliliği sağlayamıyorum. Supplement de bu yüzden hiç kullanmadım; düzgün beslenemezken supplementin çok mantıklı olmadığını düşündüm.
      Asıl merak ettiğim şey şu: Tüm bunlara rağmen formumun gerçekten kötü olup olmadığını anlayamıyorum. Kendime karşı fazla mı acımasızım, yoksa gerçekten geri mi kaldım emin olamıyorum. Son zamanlarda bu düşünce moralimi ciddi şekilde düşürmeye başladı ve salona gitme isteğimi bile etkiliyor. Fotoğrafları ekliyorum ama öncesi fotoğraflarımı bulamadım maalesef, tecrübeli arkadaşların objektif yorum ve tavsiyelerini gerçekten merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
      FORM CHECK:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.