Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ucantekme1

Pregnyl - ovitrelle piyasada yok nasıl bulunur?

Önerilen İletiler

ucantekme1    15
lazzaro, 19 dakika önce yazdı:

Selamlar,

Oğluma hipogonadizm tanısı kondu. Doktorumuz önce Pregnyl sonra da -Pregnyl piyasada bulunmuyor diye- Choriomon reçete etti. Ancak maalesef Choriomon'u da bulamıyoruz. Konuyu başlatan arkadaş gibi İzmir'deyim. İzmir'de 15-20 eczane dolaştım, hiçbirinde yok. Zaten hepsi depoları arıyorlar ve yok diyorlar.

Bu forumdaki arkadaşların çoğu sanırım vücutlarını geliştirmek için kullanıyor bu ilaçları. Bizimki ise gerçek bir sağlık sorunu. Oğlumun hastalığına çare olacak bir ilaç var ama bu ilacı bulamıyoruz maalesef.

İlaca ulaşma konusunda yardımcı olabilecek ya da bir fikir verebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

Kardesim eczane kurtuluşda ovitrelle bulabilirsin bornovada googleya yaz Eczane Kurtuluş diye ilk çıkan stadyumun çıkışında ilerde bornova 2.noterliginin orda bi sor yoksa ovitrelle al muadili geçmiş olsun kardeşim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Vural2    970
lazzaro, 1 saat önce yazdı:

Selamlar,

Oğluma hipogonadizm tanısı kondu. Doktorumuz önce Pregnyl sonra da -Pregnyl piyasada bulunmuyor diye- Choriomon reçete etti. Ancak maalesef Choriomon'u da bulamıyoruz. Konuyu başlatan arkadaş gibi İzmir'deyim. İzmir'de 15-20 eczane dolaştım, hiçbirinde yok. Zaten hepsi depoları arıyorlar ve yok diyorlar.

Bu forumdaki arkadaşların çoğu sanırım vücutlarını geliştirmek için kullanıyor bu ilaçları. Bizimki ise gerçek bir sağlık sorunu. Oğlumun hastalığına çare olacak bir ilaç var ama bu ilacı bulamıyoruz maalesef.

İlaca ulaşma konusunda yardımcı olabilecek ya da bir fikir verebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

Geçmiş olsun abi.Umarım bulursunuz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Thanosss    108
lazzaro, 5 saat önce yazdı:

Selamlar,

Geçmiş olsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    419
lazzaro, 6 saat önce yazdı:

Selamlar,

Öncelikle geçmiş olsun abi.Doktorunuza danışarak ovitrelle bulduğunuzu söyleyebilirsiniz bizim bildiğimiz şu an sadece bu var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.437
lazzaro, 8 saat önce yazdı:

Selamlar,

Çok geçmiş olsun. Ovitrelle aynı işi gören alfa grubu bir ilaç. Eczanelerde de var. Doktorunuza doz konusunda danışıp kullanabilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bysabri1    37
lazzaro, 14.06.2021 - 12:55 yazdı:

Selamlar,

Merhaba abi eğer lazımsa şuan halen bulamadıysan ben sana yardımcı olabilirim pregnyl konusunda önce cidden ihtiyaç sahibine lazım elimde de var .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DGSNaru    0

Merhbaba arkadaşlar, Ovitrelle veya Pregnyl'i hiçbir eczaneden alamıyorum. Nereden satın alabileceğimi bilen var mı? İzmirde yaşıyorum

çok teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cavalera    92

Eger Rusya'ya gidecek yada yasayan tanidiginiz varsa eczanelerde recetesiz fotosunu ekledigim urun 500ui, 1000ui, 1500ui ve 5000ui olarak satilmakta. Daha once 1000ui olanini kullandim, en son gectigimiz ay 1500ui olanini da denedim ise yariyor. Bir kutuda 5 adet distile su ve urun bulunmakta, bir tanidik varsa sordurun zor da olsa eczanelerde bulunuyor.

gona.jpg

• Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DGSNaru    0
cavalera, 53 dakika önce yazdı:

Eger Rusya'ya gidecek yada yasayan tanidiginiz varsa eczanelerde recetesiz fotosunu ekledigim urun 500ui, 1000ui, 1500ui ve 5000ui olarak satilmakta. Daha once 1000ui olanini kullandim, en son gectigimiz ay 1500ui olanini da denedim ise yariyor. Bir kutuda 5 adet distile su ve urun bulunmakta, bir tanidik varsa sordurun zor da olsa eczanelerde bulunuyor.

Bilgi için teşekkürler.
Ne yazık ki bana yardım edebilecek birini tanımıyorum ...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hasan Kaya    0

Herkese merhaba,

Oğluma Hipospadias ve yumurtalık bozuklugu teşhisi nedeniyle ameliyat öncesi Pregnly 1500 iğne vurulması gerekiyor. Pregnly 5000 de dahil 10 gündür heryere tüm eczanelere (istanbul, Ankara , manisa Aydın İzmir vs) ve ecza depolarına  sorduk araştırdık ama bir türlü bulamadık. İnternette streroid satıcılarında var fakat hayati ve bir mesele olduğu için ürün sahte mi değil mi , sahte değilse bile nasıl muhafaza edilmiş bilemediğimiz için cesaret edemiyoruz. Bu formu buldum ve bir umit yazmak istedim. Yakın zamanda bu ilacı bir yerlerde bulan , satın alan var mı, bilgisi olan var mı? Yardımcı olun bize lütfen     

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.437

Çok geçmiş olsun. Pregnly maalesef 3 yıldır Türkiye'ye gelmiyor. İnternette satılanlar genelde sahte. Chromium araştırmanızı, eğer bulamazsanız ovitrelle kullanımızı tavsiye ederim. Keza chromium muadil ürün ve az da olsa ecza depolarında vs olabiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lazzaro    0

Pregnyl Yunanistan'daki eczanelerden reçetesiz alınabiliyor mu? Yoksa mutlaka bir Yunan doktordan reçete mi istiyorlar? Bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim, teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.180
Samedbumstead, 1 dakika önce yazdı:

Bir yerde pregnly buldum 600 tl 5000lik kutu fiyat normal mi? 

Tr hepsi çakma dikkatli ol

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.180
Samedbumstead, 7 dakika önce yazdı:

Choriomon eczanelerde bulabilir miyiz?

Yok. Karaborsa var 1000 1500 falan satiyorlardi en son. Şimdi var mi yok mu kac para bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, 22 dakika önce yazdı:

Yok. Karaborsa var 1000 1500 falan satiyorlardi en son. Şimdi var mi yok mu kac para bilmiyorum

Peki güvenli ne bulabiliriz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    764
Samedbumstead, 2 saat önce yazdı:

Peki güvenli ne bulabiliriz

bazı satıcıların folignan 5000 isimli HCG'si bulunuyor, onları kullanabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dengeli14, 50 dakika önce yazdı:

Eczanelerden rica edin depodan getirtiyolar ben istanbulda böyle prengly cok rahat buluyorum gerektıgınde 

En az 10 eczane sordum ne pregnly ne ovitrolle yok istanbulda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dengeli14    0
Samedbumstead, 2 saat önce yazdı:

En az 10 eczane sordum ne pregnly ne ovitrolle yok istanbulda

Ben bahçelievlerdeyim 3 kere farklı eczaneden aldım depodan çekiyolar isteyince bizim burda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lazzaro    0
dengeli14, 5 saat önce yazdı:

Eczanelerden rica edin depodan getirtiyolar ben istanbulda böyle prengly cok rahat buluyorum gerektıgınde 

Bulduğunuz ilacın Pregnyl olduğundan emin misiniz? Pregnyl üretici firma tarafından 5 yıldır getirilmiyor Türkiye'ye. Choriomon ya da Ovitrelle olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Fredo
      Pct de Ovitrelle 250 3 gün arayla 3 kutu kullanmam gerektiği söylendi kullananlar lütfen yardımcı olabilir mi tek seferde hepsi vurulabilir mi ?
    • Yazan: Emirkaan2955
      Merhabalar kürümün 5.haftasındayım 500 testo 400 bolde 200 tren alıyorum testisler de bu kürde çok fazla atrofi oldu 15 gün klomen kullanmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim 
      @Rdm
      @rastlantisal

• Yazan: gokalaf
      Arkadaşlar selamlar bayağıdır testo küründeyim, testisler epey küçüldü, kür içi ovitrelle kullanmak istiyorum. Amacım testisleri az da olsa canlandırmak büyütmek.
      Nasıl bir yol izlemeliyim?
    • Yazan: roidmax
      Merhabalar, Çoğu forumda göremediğim bir konu olmasından dolayı insanların yararlanabileceği bir konu olması amacıyla ve ayrıca ben de öğrenmek amacıyla bu konuyu açmak istedim.
      Sorum şu,
      Çevremde gördüğüm bir kaç çeşit Pregnyl kullanımı var.
      Kürden sonra yarılanma tarihi en uzun olan maddenin o tarihinden sonra kullanılmaya başlanması ve yüksek dozajlarda 1-3 arası enjeksiyon. Veya aynı şekilde her gün-iki günde bir olacak şekilde, 5000 ui lik miktarı bitirene kadar 500 ui enjeksiyon yapmak. Ağır kürlerde kullanılmak üzere, her hafta bir kere 500 ui kullanımı. Son enjeksiyonun yapılma tarihinden 3 gün önce başlamak üzere, 5000 ui kadarlık bir dozajı bitirene kadar her gün 500 ui yapmak. gurbuz hocamdan aldığım bilgi doğrultusunda da "Only Testosterone Enanthate" olarak geçen kürlerde (ki 6 hafta Dianabol eklenmiş kürler de buna dahil) en doğru HCG kullanımının bu şekilde olduğu. Kullanışı
      Kutudan çıkan 2 ampülün kafasını kırdıktan sonra sıvıyı enjektöre çekiyoruz. Tozun olduğu ampüle sıvıyı boşalttıktan sonra "U100" insülin enjektörüne çekiyoruz. 100 ui göreceğiz insülin enjektöründe. Her kullanımda enjektör üzerinden 10 ui eksilecek. Kullanımdan sonra U100 enjektörün kapağını kapatıp aynı şekilde dolaba kaldırıyoruz. Bu şekilde bozulmadan soğukta saklanabilmiş oluyor. Yaptığım araştırmaya göre de 30 gün bu şekilde saklanabiliyormuş.
      Emilme süresi ve vücuttan atılma süresi
      Emilme süresi 2 saattir.
      Vücuttan atılma süresi 72 saattir.
    • Yazan: Equipoise
      Pregnyl hakkında forumda çok fazla bilgi kirliliği gördüğüm için bu konuyu açma gereği duydum. Pregnyl ne zaman kullanılır, ne işe yarar? Temiz bir dille anlatmaya çalışacağım. Arkadaşlar pregnyl HPTA açmaz. Tam tersine HPTAyı baskılar. Çünkü pregnyl bir hormondur esasında, lh fsh ı taklit eder. Dolayısıyla pregnyl in kullanım amacı, lh ve fshtan aylarca uzak kalmış olan testislerin kendine gelmesini sağlamaktır. Eğer kür kısaysa, nor19 türevleri yoksa ya da testislerde fazla küçülme yoksa; pregnyl kullanılmayabilir. 
      Şimdi gelelim "ne zaman kullanılmalı" konusuna. Nolvadex ve klomen hpta açan, pregnyl ise tam tersine hpta kapatan bir ilaç olduğu için ASLA aynı anda kullanılmamalıdır. Pregnyl e başlayacağınız tarihi öyle bir ayarlamalısınız ki, SON pregnyl iğnesi; nolvadex ile klomenin BAŞLANGIÇ tarihine denk gelsin. 
      Örneğin: diyelim ki planınız 10 gün boyunca her gün 500 iu pregnyl vurmak ve son iğneniz testosteron enantat. Son iğneden 24 gün sonra nolvadex/klomen e başlanacağı için, 14. Gün civarlarında pregnyl e başlanılmalı. Böylece 24. Gün geldiğinde son pregnyl dozajı bitmiş olucak. 
      Nolvadex/klomen e ne zaman başlanır? 
      Bir ilaç vucuttan tam olarak ne zaman atılırsa o zaman başlamak, en verimlisi olacaktır. Mesela testosteron enantatın yarı ömrü 4.5 gün olduğu için (10.5 değil) 4.5x5 yani 23.5 gün sonra nolvadex klomen başlanabilir. Standart olarak bilinen 10.5x2=21 gün mantığı yanlıştır. Bir ilacın vucuttan tam olarak atılması 5 kez yarılanması ile olur. Eğer testosteron enantat yarı ömrü 10.5 gün olsaydı, 30 40 gün sonra bile hala vucutta testosteron bulunurdu. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.