-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: fatman
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Low carb protein ağırlıklı besleniyorum şuan güzel gidiyor yağ oranım oldukça yüksek 6-7 yıllık bir spor geçmişim var 2 yıl off'tan sonra tekrar başladım kür içinde aşırı derecede sinirliyim her gün kız arkadaşımla tartışmamıza neden oluyor, bu sıralar mide de sürekli yanma ve iştahsızlık var , ilaçlar yeterli gibi geliyor herhangi bir ilaç önerisini olan var mı ?
KÜR DETAYLARIM:
Sustanon 750(eczane) Tren E. 400 (dragon p.) Efedrin & Yohimbine (eczane, İran ecz.) KİŞİSEL DETAYLAR:
205 boy 140kg -
Yazan: sekmet
Merhaba arkadaşlar, selamlar..
Yağ oranımı düşürmek ile zaman kaybetmek istemiyorum bulk küründen sonra define kürü yapıp yaza giriş yapmayı düşünüyorum sizce yağ oranımı düşürmem gerekli mi verimi etkileyeceğini biliyorum ama dikkate alınacak kadar etkiler mi yağ oranım 23-26 arası diye tahmin ediyorum.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Srcm53
Definasyon kürüne gireceğim, planlamamı değerlendirir eksik olan veya böyle olursa daha iyi olur dediğiniz yerler varsa çok mutlu olurum. Spor geçmişim 6 yıl uzun sürenin ardından tekrar başladım kür abartı mı olmuş yoksa ideal mi yarışma niyetim yok form tutmaya motivasyon sağlamaya çalışıyorum.
KÜR PLANLAMAM:
testo P. 400 mg masteron 300 mg anavar 30 mg yohimbe 15 mg Igf1 2 iu KİŞİSEL DETAYLARIM:
boy :196 kilo :110 yaş:30 Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: ugns06
Arkadaşlar merhabalar,
Size bir kür planlaması soracaktım.
500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ?
@hectordoyle @agfitness @rastlantisal
-
Yazan: ggaridesgafa
Bulk kürü için doğru mu yanlışımı düzeltmenizi istiyorum yaklaşık 3, 4 aydır araştırıyorum. Bir kaç kendime göre bulk kürü seçtim önerileri bekliyorum...
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Boy : 183 Kilo : 98 Yaş : 24 Yağ oranı : %19 Spor geçmişi : 15 Ay KÜR PLANLAMAM:
Testesteron cypionat / Boldenon / Turinabol veya Ox Testesteron Enant / Rimobolan / Ox (rimoyu alabilirsem) Testesteron Enant / NPP / mk677 10mg (kısa ester olacağından su tutumunun daha az olacağını düşünüyorum ) SORULARIM:
Mesela bunlardan farklı ne yapabilirim? Yada bunları iyileştirebilir miyiz? Hatalarım var mı yardımcı olur musunuz? Başlangıç için npp dogru bir tercih mi ? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-