Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Gurbuzbey

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Gurbuzbey Hakkında

  • Yaş 24
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 29-06-1999

Platform İstatistikleri

  • Yaş 24
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> BODYBUILDING </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 24
  • Meslek:
    Paramedik
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Burak hoca ile sarms deneyimim mk677+rad140

    Abi zenginsen bana bi tane hediye edebilir mısın yarim şişe de olur. Öğrenciyim beslenmeye anca para yetiyor 😂
  2. Definasyon sonrasi

    Dostum birde definasyon hakkında tecrübelisin sanırım yazdıklarım hakkında da yorum yapar mısın?
  3. Definasyon sonrasi

    Marka önerir mısın dostum
  4. Definasyon sonrasi

    Eyvallah reis.
  5. Definasyon sonrasi

    Trenbolone acetat mı girmem lazım enanthate mı ve yanında propionat mı kullanayım. Beslenmem çok güzel, 102 kiloydum belim 105 di şuan 106 kiloyum belim 96 geliyor. Ve kaç kilo kalırım tahmini
  6. Definasyon sonrasi

    Sporcu dostlarım selamlar, çok merak ettiğim bir konu var. Yağ oranı düşüşüyle beraber ne kadar küçülme oluyor. Misal veriyorum benim yağ oranım 22 kollarım 46 cm tabiki bu yağ oranında kaç cm olduğunun önemi yok ama ben %10 YAĞ ORANINA düşsem ne kadar bi küçülme olur kaç kilo kalırım ilk defa definasyona gireceğim. Bu arada kas kütlem ne düzeyde. Atletik fizik çıkar mı definasyondan sonra. Lütfen tecrübesi olanlar bi analiz yapabilir mi?
  7. Definasyona mi girmeliyim

    Kimi dirty bulk sever kimi clean bulk zevk meselesi dostum. Önemli olan vücuttaki kas kütlesi yağı bi şekilde atarsın
  8. Definasyona mi girmeliyim

    Dostum koruluğa bakılıyor haklısın definasyona giriyorum. Fakat 75 kg altını da almıyorlar
  9. Definasyona mi girmeliyim

    Haklısın. Bu sebeple buraya yazdım burada tecrübeli bir çok insan var. Ama dediğim gibi çok sağlam hazırlanacağım. Profesyonel bir hoca hazırlayacak yarışmaya çok pahalı bir fiyata hem de ama atletik fizik yarışması için 75+ diye biliyorum. Senin dediğin gibi şov bir hazırlık olursa 80-82 kalırım inşallah
  10. Definasyona mi girmeliyim

    Dostum kütle yeterli değil diyorsun. Ama hangi hocaya sorsam. Definasyondan sonra 85 kg kalırsın ve yağ oranın 7 lere düşer dedi. 105 kiloyum diyorum. Boyum da uzun. Yapacağım diyet definasyon diyeti. Güncel halimi paylaştım tecrübesi olanlar eksiklerimi söyleyebilir.🙏
  11. Definasyona mi girmeliyim

    Dostlar merhaba 105 kiloyum boy 183 yağ oranı yüzde 20-22 arası, Atletik fizik yarışmasına katılmak istiyorum. Yağ oranımı yüzde 8-9a indirirsem kaç kilo kalırım. İlk definasyonum olcak kollarım 46cm şuan definasyondan sonra kaç cm küçülür, definasyon hakkında tecrübesi olanlar yorumlarınızı bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×