-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Yüksek cinsel istek sorunu?
Oluşturan:
kaderseolur, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Uygar
Hayırlı bayramlar herkese,
Her şeyiyle beraber hangi ilaçları alacağım konusunda yardım eder misiniz?
SORULARIM:
Kaç mg? Kaç hafta? Ne kadar ara vermem gerekiyor? Extra almam gerekenler nelerdir? Pct nasıl yapmalıyım? Biri bana güzel bir kür örneği yazabilir mi?
NOT:
(Bir ara hata yaparak sadece tablet kullandım yanında eksojen testo kullanmadım testo da baskılanmış ekstra belirteyim dedim)
-
Yazan: Curious guy
Merhabalar, testesterone psikolojik sağlığı etkiler mi ve beyin sağlığını nasıl etkiler? Sizde nasıl etkiler yaptı. Örneğin 500mg sustanon diyelim haftalık? Hipomanisi (bipolar) olan birisini nasıl etkiler? @metinav
-
Yazan: Kvpzr0
Merhaba iyi akşamlar diliyorum,
Makrolarımı Ve Yeşillik Sebzelerimi Düzenli Bir Şekilde Tüketiyorum Amacım Yağ Oranımı Azaltmak Ve Kütle Eklemek.
Değerli Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum 😇🙏🏻
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy 169 Kilom 73 Yağ Oranım %18 10 HAFTALKIK KÜR İÇERİĞİM:
Test Prop 300 Anavar Günlük 20mg Masteron Prop Haftada 200 SORULARIM:
Gün Aşırı Olarak Bölüyorum Dozajlarım İyi Mi? Yoksa Piramitsel Şekilde Mi Arttırmak Daha Verimli Olur? Kür İçerisinde Koruyucu Ve Gelişimime Ekstradan Katkı Sağlıyacak Supplement Ve Takviye Öneriniz Nelerdir? -
Yazan: Sinan06
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
20 haftalık bulk kürümü bitirdim, 2 ay sonra definasyon kürüne gireceğim.
KÜR İÇERİĞİM:
500 boldenon 500 testosteron 400 tren enanthate Pct yapmadan only testo yaparak ilerleyeceğim.
SORULARIM:
Only testo nasıl yapılır? Only testo yaparken hangi koruyucuları kullanmalıyım? Arimidex , tomoksifen gibi aromataz kullanmama gerek var mı? Bu 2 aylık dinlendirme sürecinde, ayrıca kullanılması önemli olan vitamin var mı? Şimdiden tüm yorum ve cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: GhostBuilder
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
15 Hafta kadardır testo+deca kürü yapıyorum bu süreçte 375 mg deca 500 de test enanth alıyorum ancak sertleşme konusunda bir süredir sorun yaşıyorum günlük 1 adet arimidex almayı denedim ancak herhangi bir şeyi çözmedi kürümün bitmesine iki hafta kaldı bundan dolayı bunu düzeltmekle uğraşamam ondan anı kurtaracak şeyler kafi durumda var mı öneriniz ?
Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-