-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Squat yaptıktan sonra baş dönmesi
Oluşturan:
Geleceğin Olympia'sı, in Antrenman programları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: onur41_38
Arkadaşlar hepinize selamlar,
Bacak idmanını haftada 1 gün yapıyorum kilolarımı düzenli yükselttim ancak 250-300 arasında artık sakat bir insan gibi yürüyorum, ağrılardan duramıyorum. Ağrı kesiler bile fayda etmiyor.
Böyle şeyle karşılaşıp çözüm öneren ya da çözüm bulan var mıdır?
-
Yazan: oisobb123
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü 1ml İran test 1 ml rimo bacaktan enjekte ettim. O günden beri aşırı şekilde bacağım ağrıyor, bugün karşıdan karşıya geçerken ağrısından hareket edemedim az kalsın araba çarpacaktı.
Ne yaparak acısını hafifletebilirim?
-
Yazan: mokarper
Arkadaşlar merhaba. Kendime bacaktan enjeksiyon yapıyorum only sustanon. yapmam gereken yeri de biliyorum bacağın ortasının dış tarafı. Fakat bugün iğneyi batırıp kan kontrolü için şırıngayı çektiğimde kan geldi bu tam 3 kere oldu neyi yanlış yapıyorum anlayamadım. yardımcı olabilecek var mı
-
Yazan: Geleceğin Olympia'sı
2 gün önceki bacak antrenmanından kalma bacak ağrım vardı zaten, bugün de antrenman dönüşü sol ayağımı taşa çarptım ve düşmemek için toparlayım derken ön bacağıma inanılmaz bir ağrı saplandı hala devam ediyor ve gitgide daha fazla ağrıyor. Ne olmuş olabilir ve ne yapmam lazım ?
-
Yazan: Geleceğin Olympia'sı
Sırt gününden sonra bacak günü var antrenman sonu kalça odaklı deadlift yapıyorum genelde max kilo deniyorum. Sırtta çalıştırdığı için bir sorun olur mu ?
-