-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
White tiger pharma - kullananlar var mı?
Oluşturan:
Cuneyt, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Schweigen
Öncelikle herkese merhaba,
Değerli arkadaşlar malesef bu siteyi kür e başladıktan sonra internette gezinirken buldum.
Sonuçta bir küre başladım 21.05.2024 tarihinde,
3 gün arayla:
1ml 150mg teste p 1ml 150mg nandrolone p Enjekte ediyorum günlük 3 adet danabol 10mg'lık 90 tablet sabah öğle akşam olmak kaydıyla alıyorum. Jinekomasti riskine karşıda femara diye sarı etiketli olan ilacı temin ettirdi spor hocam, femaraya şuan başlama dedi kürün 3.4.haftasında başlatmayı düşünüyor.
Femara 2,5 mg 40 tablet (ne zaman başlamalıyım)
Bir yanlış varmı? Dur napıyon diyecek değerli hocalarımız varmı? Ben siz değerli insanlardan beni yönlendirmenizi istiyorum. 6haftalık bir kür olacak.
Şimdiden her bir yorum için teşekkürlerimi sunuyorum değerli dostlar.
Boy 180 kilo 95 yağ oranı %15-17 arası yaş 31
-
Yazan: kalpertks5
Arkadaşlar merhaba ben
15 hafta 300mg boldenone 300mg testesteron enanthat (white tiger pharma) kürü yapacağım.
Bu benim ilk kürüm vitaminler olarak
milk thistle c vitamin d vitamin folik asit B12 B6 B1 çinko OMEGA 3 takviyelerim var ve 1.91 boy 84 kilo 'dayım beslenme olarak 280 gram protein 400 gram karbonhidrat alacağım ama bu ilk kürüm olduğu için sizin bilgilerinize ihtiyacım var kan testini devlet veya özel hastanede nasıl yaptıracağım bir liste yerine tam kan sayımı yaptırsam lh alt ast gibi önemli testler içinde bulunuyor mu bunu devlet yapar mı veya özel hastanede kaç tl ücret öderim ayrıca kür sonunda pct yapmam için ne gibi değerlerimin anormal olması gerekir ve nasıl güzel bir pct tedavisi yapabilirim bunun dışında bana değerli bilgilerinizi verirseniz sevinirim 🙏
-