-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Bulk kürü (burak hoca ile)
Oluşturan:
F.ufacik, in Referanslar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Merttcnyldzzz
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Şuanda doğal spor yapıyorum ve ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Yarın küre başladığımda yavaş yavaş kaloriyi arttıracağım kür boyunca desteklerinizi bekliyorum. Fikir, öneri ve düşüncelerinizi.
KİŞİSEL VERİLERİM:
BOY 1.77 CM KG 81 KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Enanthate Deca igf 1 AKTİF BESLENME PLANLAMAM:
800 tavuk 300 pirinç 10 fıstık 20 ceviz 10 z.yağ 65 gram whey 2 tam yumurta GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: Revengew
Selam herkese hayırlı günler,
KÜR İÇERİĞİM:
Testo propionate Npp Küründeyim elimde anapolon var eklemek istiyorum sizce nasıl olur görüşlerinizi almak istiyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.
-
Yazan: Ouzhannn
Merhabalar abilerim kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrardan kür başlama kararı aldım 1senedir kürsüz devam ettiğim spora tekrar @Loving Burak hocamla start vermeye karar verdim ve başlıyoruz.
GEÇMİŞ KÜRÜM:
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 1-16 Deca 1-10 Tren 5-15 Dianabol 1-5 GÜNCEL FORMUM:
ÜRÜNLER: https://www.noxy-labs.com/
-
Yazan: Alwaysinbusiness
Selamün aleyküm beyler,
HAFTALIK OLARAK:
2ml deca 2ml enantat 2 ml bolde Küründeyim 10-12 hafta falan oluyor aşağı yukarı saymadım kan tahlilinde rbc yükselmiyor boldenin çalışmadığını düşünüyorum alt ast şuan 60 civarında seyrediyor kaşındığım ve denemek istediğim için eczane ürünü günlük 50 mg anapolon eklemeyi düşünüyorum karaciğeri alt üst eder mi sizce? Tecrübelerinizi duymak istiyorum deca enantatta sıkıntı yok.
Şuan öğrenmek istediğim tek şey anapolon hakkında TECRÜBELERİNİZ.
-