Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

RasimKadirr

Üye
  • İçerik sayısı

    204
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    3

RasimKadirr kullanıcısının son zaferi 23 Şubat 2020

RasimKadirr en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

47 Mükemmel

RasimKadirr Hakkında

  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 24-12-1995

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Turizm
  • Konum:
    Antalya
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

629 profil görüntüleme
  1. Kürüme dair sorularım var?

    Cevaplarınız için teşekkür ederim. Küre başlamadım henüz. Tren öksürük ve ateş yapiyor. Tamam öksürük geçici olabilir ama ateş olayı biraz sıkıntılı ki spor salonuna girerken ateşimizi ölçüyorlar. Biraz sorun yaratabilir.
  2. Internet sitelerinden steroid alınır mı ?

    Evet ve aldığım trenin sahte cıktığınıda söylemiştim
  3. Prengnyl son iğneden kaç gün sonra

    Merhaba. Enanthate kullanımında son iğneden genelde 14-21 gün sonra başlanır. Enanthate olduğu için siz son iğneyi vurduğunuzda 2 hafta boyunca o testo hala vucüdunuzda kalmaya devam edecektir. Son iğneden 1 hafta sonra pregnyl vurduğunuzda hiç bir faydası olmaz, çünkü hala vucüdunuzda cok yüksek miktarda testosteron var. Pregnyl kullanmanızdaki amaç LH ve FSH'ı açmaktır. Siz pripionat kullanmaya devam eder iseniz, vucudunuzdaki testo seviyesi düşmeyecek, LH, FSH açılmayacaktır. beklemekteki amacınız zaten testonun doğal haline dönmesidir, Merak etmeyin o 21 gün boyunca vucudunuz testosuz kalmayacak, çünkü enanthate sayesinde 21 gün boyunca size yetecektir. Doğal haline dönmeden kullandığınız pregnyl boşa gidecektir, ve faydası olmayacaktır. Ama yinede, Son iğneden 1 gün sonra kan testi yaptırmanızda fayda var. Vucudünüzda ne kadar testorsteron var, lh fsh değerleriniz ne kadar ne durumda bunu bilmeden pct yapmanızın bir anlamı yok. Ezberden yapılmaz, yapılamaz.
  4. Kürüme dair sorularım var?

    Hepinize merhabalar. spor salonlar kapanmadan 3 hafta önce trenbolone kürüne girmiştim. Salonlar kapandıktan sonra trenbolone'yi bıraktım ve only testo olarak 3 hafta, dozu düşürerek devam ettim ve şu anda hiç kullanmıyorum. Test sonuçlarımda bir sorun yok. Herşey referans aralığında. LH,FSH'ım açık. Testo normal değerlerde. Zaten az bucuk bir bilgim var. Bu 3 ncü kürüm olucaktı ama nasip değilmiş 1 Haziranda Antalyada spor salonları tekrar açılıyormuş. Şimdi Elimde hala bolca trenbolone ve Testo var. Fakat yaklaşık 1 bucuk aydır antreman yapmadım. Şimdi tam ne yapmam gerekiyor. Salondan açıldığında 1-2 hafta hiç birşey kullanmadan mı yapmam lazım, yoksa 1 ay only testo ile başlayıp sonra mı treni ekleyeyim, yoksa direk 2 sini birden kullanarak 1 haziran itibariyle başlayayım mı?
  5. Internet sitelerinden steroid alınır mı ?

    Burdan almak varken neden gidip hiç güvenmediğin bir siteden alıyosunki? dur tahmin edeyim, fiyatları gayet mükemmel gözüküyor değil mi testosteronun 10 ampülü 80 tl, trenbolone 150 tl falan o sitelerin coğusunu tanıyorum. 6-7 site var, toplam 3 kişiydi sanırım onlar yönetiyordu. Orijinal olan 1 tane bile ürün yok o sitelerde.
  6. Root cell pharma

    Elimde şu an 2 adet trenbolone var. siteden check ettiğimde orijinal değil dedi. Sitesine mail attım orijinal dedi. Ama bilmiyorum bi etki aldığım söylenemez. check kodu aşırı basit. Trenbolone olduğu için check kodu TRE12. Testoda check kodu TES15 bana cok saçma geldi yani
  7. Sağlık ocağında enjeksiyon yaptıran var mı?

    Sağlık ocakları elinde reçete olmadan, dışarıdan getirilen hiç bir ilacı, ağrı kesici dahi vurmazlar.
  8. Andarine (s4)

    Prostat ve kas kaybı için kullanılan bir andojen steroid. Genelde kas erimesi olan kişilerde kullanılır diye biliyorum ama tabi yanlışta biliyor olabilirim
  9. Lh fsh 1 ayda ne 0 a düşer mi

    Yani dediğim gibi testosteron ayrı sperm ayrıdır
  10. Lh fsh 1 ayda ne 0 a düşer mi

    Testosteron ile spermi karıştırmayın. Testosteron erkeklik hormonudur, setleşmesini, inmesini, kalkmasını, yüzünüzdeki sakalların çıkmasını, vucüddaki kılların uzamasını ve sesin kalınlaşmasını sağlar. Testosteron ayrı, sperm ayrıdır. Sen testosteron kullanarak kısır kalmak istiyorsan, en az 2 yıl pct yapmadan ara vermeden kullanman lazım. Haftalık 1000 mg testo, 600 mg trenbolone ve 500 mg boldenon kullanıp, kürün ortasında cocuk sahibi olan bir abim var benim cocuk şu an 11 aylık ve gayet sağlam
  11. Vortex

    Dostum, internetten vortex pharma yaz. Mısırda bir ilaç şirketi cıkıyor. Daha sonra satıcından bir fotoğraf iste. Kutu üzerinde india yazıyor. Daha sonra sana verilecek olan o fake siteye bak. Sence koskoca bir ilaç şirketi türkiye satıcısı diyip oraya bir telefon numarası koyar mı? Veya instagram adresi açıp, oraya kaslı sporcuların fotoğraflarını eklermi ilaç firmasısın sen kendine gel ürün TR üretimi. Testosu çalışıyor, sırf kan testinde gözüksün diye. Gerisinde etki yok. sana şöyle bir örnek verebilirim, gerekirse konuşmanın ekran görüntüsünüde atarım telefonumda hala mevcut. Kendisinden ürün almadım ama öylesine bir trol amaclı daha önce ürün almışım gibi yazdım. konuşma şu şekildeydi: hocam sizden tren almıştım 4 ncü haftaya girdim ama hala etki etmedi dedim. bana dozları gönderdi bu şekilde kullan dedi. Bende bu şekilde kullanıyorum. Kan testi yaptırdım prolaktin sınırın dibinde yani etki etmedi acaba üründe bir sorun olabilir mi dedim. mesajıma görüldü atıp bir daha cevap vermedi
  12. Vedi pharma

    Boş elimde winstrol, boldenom var. 2 side check kodu onay verdi. Etki sıfır
  13. Meditech tren acetat ve testoviron depot 20.Amp

    Adı m ile başlıyor ama soyadı farklı
  14. Meditech tren acetat ve testoviron depot 20.Amp

    Şişede bir fark olmuyor zaten. Bana gelen ürün sıfır kapalı kutu, flakonda zorlama yok, herşeyi yerinde. Fakat ürünü kullanıp 4 hafta sonra bile verim almadım. Antalyada tanıdık bir laboratuvarcım var, 3-5 birşey verip içerik testi yaptırdım. Meditech sitesinde trenbolone depot içeriğinde 221 mg hammadde yazıyordu. Laboratuvarda cıkan sonuç ‘’0’’ aldığım kişide antalyada. Mesaj attım yüz yüze görüşmek istedim. Tabi ürün hakkında konuşcağımı söylemedim. Kürüme bir kaç şey eklemek istediğimi söyledim. Yanına gelince ise Laboratuvar sonucunu gösterip, şikayet edeceğimi, polise, gerekirse mahkemeye kadar gideceğimi söyleyince paramı iade etti ve ürünü nasıl yaptığını anlattı. Dediğim gibi orjinal ürünü kendine alıyorlar, bi bodrumda makina ile etiket bastırıp, 100 tlye 1000 adet içi boş flakon alıp, içine artık ne koyuyorlarsa bilmiyorum ama fake olan ilacı geri kutusuna koyuyorlar
  15. Meditech tren acetat ve testoviron depot 20.Amp

    Kullandım. Tren enanthate ve deca aldım. 2 üründe sitesinde onay verdi. Ama ürüne gelince, boş cıktı. Check sisteminde meditech’e fazla güvenmeyin. check kodu kutu üzerinde yazıyor. Ampül üstünde değil. Yani orijinal ürünü kendisine alıp, içine fake koyanlar var. Benim eskiden aldığım satıcı gibi orijinalini kendisine alıyor, nası olsa şişe veya ampülde bi numara yazmıyor, içine birebir fake ürünü koyup sana satıyor. Sende kutu üstündeki kodu sorgulayınca sana orijinal diyor. ama eğer ürün gerçekten orijinal ise meditech mükemmel bi markadır.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×