Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Boldenone nedir? kullanımına dair detaylar!

Önerilen İletiler

Rma    63
trenhex, 10 dakika önce yazdı:

250-300 mg falan bolde eklesem sence çok tansiyon yapar mı ufak bi destek olarak kullanılabilir mi? @hectordoyle jinekoları ne zaman aldırıyoruz 😁 gözüme batmaya basladı

250 300 ekleyeceksen ztn ekleme ya knk ne gerek var vücudunu strese sokmaya fayda da görmezsin ztn o oranda, görürsün ama hissedemezsin 750 decanın arada kaynar ilaç. İştah için iştah açıcılar var onlardan kullanabilirsin daha iyi olur, sinir stres tansiyonla uğraşmazsın hem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

trenhex    21
Rma, 6 dakika önce yazdı:

250 300 ekleyeceksen ztn ekleme ya knk ne gerek var vücudunu strese sokmaya fayda da görmezsin ztn o oranda, görürsün ama hissedemezsin 750 decanın arada kaynar ilaç. İştah için iştah açıcılar var onlardan kullanabilirsin daha iyi olur, sinir stres tansiyonla uğraşmazsın hem

bilemedim flakonla bakışıyorum şuan, pazartesiye kadar düşünücem . banada  hiç belli olmaz bi bakmışsın 1k testo 1k deca  750 bolde acık kalp ameliyatı için hastane önerisi konusu açmışım🫠

tarihinde trenhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    67
trenhex, 19 dakika önce yazdı:

250-300 mg falan bolde eklesem sence çok tansiyon yapar mı ufak bi destek olarak kullanılabilir mi? @hectordoyle jinekoları ne zaman aldırıyoruz 😁 gözüme batmaya basladı

750 yüksek bi base zaten o bile tansiyon yapabilir çoğu kişide. doğrusu kişiden kişiye göre değişir tansiyon yapması. kaç mg test bolde yaptın önceki kürlerde tansiyonun nasıldı. ve östrojenin yüksekken tansiyonun daha kötü olabilir gerçi boldenone ostrojeni düşürüyor ama kişiden kişiye çok değişiklik gösterir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    21
sven, 9 saat önce yazdı:

750 yüksek bi base zaten o bile tansiyon yapabilir çoğu kişide. doğrusu kişiden kişiye göre değişir tansiyon yapması. kaç mg test bolde yaptın önceki kürlerde tansiyonun nasıldı. ve östrojenin yüksekken tansiyonun daha kötü olabilir gerçi boldenone ostrojeni düşürüyor ama kişiden kişiye çok değişiklik gösterir.

test ve deca beni yormuyor yüksek mglarda ama bolde 5. haftadan sonra bi tansiyon yapıyor işin içinden çıkamıyorum tansiyon ilacı mı kullansam ne yapsam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    785
trenhex, 11 saat önce yazdı:

O dozda boldenon kullandığın ilaçların yanında sönük kalir ama östrojen kontrol etmek istiyorsan kullan.

Şu okul bi bitmedi bitsin bi düzenli bir işe gireyim ilk işim jinekomasti ameliyatı zaten :D sadece jineko olsa yine iyi onu problem etmiyorum. Obez ve skinny fat bir geçmişim var ve kiloyu direkt göğüs altından alıyorum, üstüne bi de jineko eklendi mi normalden de kötü bir görüntü çıkıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    67
trenhex, 1 saat önce yazdı:

test ve deca beni yormuyor yüksek mglarda ama bolde 5. haftadan sonra bi tansiyon yapıyor işin içinden çıkamıyorum tansiyon ilacı mı kullansam ne yapsam

tansiyon ilaci işini görebilir lakin ekstra stres yaratmana gerek varmı? 1.5gr ilaç alıyorsun zaten bence oldukça yeterli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    843
sven, 16 dakika önce yazdı:

tansiyon ilaci işini görebilir lakin ekstra stres yaratmana gerek varmı? 1.5gr ilaç alıyorsun zaten bence oldukça yeterli.

tansiyon ilacından kasıt nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    67
Fuhrer, 35 dakika önce yazdı:

tansiyon ilacından kasıt nedir?

telmisatran 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    67

Beyler bu boldenon'un olayı ne bu kadar? hem her kullanan sorun yaşıyor hem de herkes bunu kullanma peşinde. Kullanmasanız olmuyor mu? :) Pro seviyesinde kas kütlesi ekleyip yarışma formu mu geliyor anlamıyorum ki ne bu boldenon sevdası bu forumdaki :) 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    21
M.O.K, 5 dakika önce yazdı:

Beyler bu boldenon'un olayı ne bu kadar? hem her kullanan sorun yaşıyor hem de herkes bunu kullanma peşinde. Kullanmasanız olmuyor mu? :) Pro seviyesinde kas kütlesi ekleyip yarışma formu mu geliyor anlamıyorum ki ne bu boldenon sevdası bu forumdaki :) 

ben nefret ediyorum ama etkileri güzel özellikle hiçbir ürünün yediremdiği yemeği yediriyor bana mecburiyetten bolde yoksa yüzüne bakmam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    67
trenhex, Şimdi yazdı:

ben nefret ediyorum ama etkileri güzel özellikle hiçbir ürünün yediremdiği yemeği yediriyor bana mecburiyetten bolde yoksa yüzüne bakmam

yani yemek yiyebilmek için bu kadar tansiyonunla ve e2'inle oynamaya gerek var mı? tamam buradaki herkes bir anabolik, peptid, oral - sarms vs. kullanıyor, hepsinin riski var da boldenon bana fazla bro science ürünü geliyor. bu kadar kolay sağlığınızı riske atmayın. Genç insanlarsanız oturun yemek yiyin derdiniz tek buysa :) sonra burada e2'im zıpladı libido gitti diye konu açılıyor sürekli, yazık ediyorsunuz kendinize bence. Çok yaşlı amca yorumu gibi oldu ama benim düşüncem böyle

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    67
M.O.K, 42 dakika önce yazdı:

boldenonenu kullanmayı biliyorsan bulk için daha iyi bi opsiyon yok ozellikle çok para yoksa primo eleniyor zaten. genel tansiyon sorunu zaten testosterondanda yaşanıyor anabolik kullanmayı ve birazda çıtayı arttırdın mı biraz kaçınılmaz bi durum. verdiği doluluk damarlanma güzel iştahı iyi açıyor androjenik yan etki minimal antreman kapasitesini arttırıyor daha ne olsun.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    21
sven, 26 dakika önce yazdı:

boldenonenu kullanmayı biliyorsan bulk için daha iyi bi opsiyon yok ozellikle çok para yoksa primo eleniyor zaten. genel tansiyon sorunu zaten testosterondanda yaşanıyor anabolik kullanmayı ve birazda çıtayı arttırdın mı biraz kaçınılmaz bi durum. verdiği doluluk damarlanma güzel iştahı iyi açıyor androjenik yan etki minimal antreman kapasitesini arttırıyor daha ne olsun.

evet bir de şöyle bi durum var tren ile gelen treni bırakınca gidiyor bolde  ile gelen bolde ile gitmiyor gerçekten kalıcı etkileri var bende ama işte iyi kontrol etmek lazım ( e2 seviyemi iyi kontrol edebiliyorum 70-130 arası gezdiriyorum en yüksek verimi 120-130larda alıyorum üstü tansiyon yapıyor)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    67
trenhex, 44 dakika önce yazdı:

evet bir de şöyle bi durum var tren ile gelen treni bırakınca gidiyor bolde  ile gelen bolde ile gitmiyor gerçekten kalıcı etkileri var bende ama işte iyi kontrol etmek lazım ( e2 seviyemi iyi kontrol edebiliyorum 70-130 arası gezdiriyorum en yüksek verimi 120-130larda alıyorum üstü tansiyon yapıyor)

tren çok agresif glikoken dolduruyor. uzun süreçte devam edilmediği içinde kalıcı kas kazancı pek yapmıyor gibi görünüyor. kortizol artışı sinir sistemi yükü uyku bozukluğundan dolayı büyümek için mantıklı değil. aradğın sadece ekstra anabolik çıktıysa dhb ekleyebilirsin. yine e2in yüksek bence 120 130 çok fazla ama kişiden kişiye göre değişir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    785

M.O.K, 6 saat önce yazdı:

Boldenon bende tansiyon, RBC, ve HCT artışı vs yapmıyor. Yabancı kaynaklarda boldenonun sistatin C seviyelerini trenbolona kıyasla daha da fazla arttırabileceğini söylüyor ki başkalarında gördüğüm kadarıyla doğru. Bende sistatin c yüksek çıkmadı , e2 yi güzel denge altına alıyor ve damarlanmayı iyi bir oranda arttırıyor daha ne olsun :D

Son zamanda izlediğim bir videoda boldenonun insan beyninda atların vücudunda üretilen bir östrojen türüne dönüşebildiğini söylüyordu elemanın biri. Herkes kötü bir şey gibi algılamış benlik bir problem yok biraz daha at gibi hissediyorum kendimi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9
Rma, 19 saat önce yazdı:

Hocam doz konusunda kişiden kişiye değişiklik gösterir ya bu kadar net konuşmaya gerek yok bence sadece 600 test 350 bolde kullanan arkadaşım 24 hafta çok güzel büyüdü gerçekten 400 de e2 düşüyodu 350 alt sınırlara yakın ama değerler arasında tuttu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    63
Melihcdmr, 4 dakika önce yazdı:

Hocam doz konusunda kişiden kişiye değişiklik gösterir ya bu kadar net konuşmaya gerek yok bence sadece 600 test 350 bolde kullanan arkadaşım 24 hafta çok güzel büyüdü gerçekten 400 de e2 düşüyodu 350 alt sınırlara yakın ama değerler arasında tuttu

Ben onu demiyorum adam 750 testo 750 deca kullanıyor bu kadar anabolik ortamda böyle bir deca kullanımında ztn neredeyse yarısı ester olan 250 boldenon etkisi görülmez bile. Boş yere ektra yük koyar sadece ve hocamız boldeyi iyi tölere edemeyen birisi onun için çok daha zararlı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Human
      Merhaba arkadaşlar,
      Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
      Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
      Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:

• Yazan: warmesty
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      29.03.2026 tarihinden beri aşağıdaki kürü. Kullandığım ilaçlar ORJ ZPHC uzun süredir onları kullanıyorum ve orijinalliği konusunda bir sıkıntı yok.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Ent. 500mg Boldenon 400mg Bundan öncesinde 1 ay kadar 250 Testosteron ile cruise yaptım. Bu cruise döneminde verdiğim kan değerlerinde bir problem yok. Testosteron >1500 üstü E2 37.25 olarak çıkmış AI kullandım tabi ki.
      SORULARIM:
      Testoyu yükseltmişken nasıl kan testinde bu değer 1500 üstü çıkmıyor? Daha başlayalı 8-9 gün olmuşken boldenin e2yi katletmesi normal mi ? Ne yapmamı önerirsiniz ? KAN TESTLERİM:

• Yazan: Alpyld12
      Merhaba arkadaşlar,
      20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.
      Şu kombinasyonu düşünüyorum:
      Testosteron E Boldenone (NPP) SORULARIM:
      Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu? Başka kombinasyon önerileriniz var mı? Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    • Yazan: Lord124
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      3 haftadır kürdeyim ve değerlere baktığımda LH-FSH-E2 değerleri baskılanmış durumda. Testo 1500+ durumda. Daha öncesinde 10 hafta sadece testosteron haftalık 250 yapmıştım. O zamanlar e2 değerlerim çok yüksek çıkmıştı. Ama bu kürümde sadece testosteron 1500+ , diğer değerler baskılanmış durumda.
      KÜR İÇERİĞİM: (3. Haftam)
      Testosteron Enanthate 600mg Boldenon 600mg KAN TESTLERİM:
      E2 (Estradiol) 12.3 FSH 0.3 LH 0.3 PROLAKTİN 13.4 TSH 1.36 FERRİTİN 77.5 PROGESTERON 0.44 TESTESTERON 1500+ PLANLADIĞIM MCT PROTOKOLÜ:
      12 hafta günde 3000mg tiribulus 6 hafta günde 150mg çinko Antrenman önce ve sonrası 2-3 gr C vitamini Creatin SORULARIM:
      Çok fazla bilgim olmadığı için tanıdık doktorla görüşmüştüm fsh lh çok düşük olduğu için bırakmamı söyledi. Sizce bıraktıktan sonra pct gerekli mi ? Küre devam edip 10 haftadan sonra mı bırakmak mantıklı yoksa 5 haftada keseyim mi ? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: T0 02
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 9 aydır testosteron enanthate kullanıyorum. Sürece haftada bir enjeksiyon olacak şekilde 250 mg ile başladım. Son 2 aydır ise vücudumu gözlemleyerek dozu 300 mg’a çıkardım ve bu şekilde devam ediyorum. Başlangıç ve güncel fotoğraflarımı da paylaşıyorum. Süreçten genel olarak memnunum ve acele sonuç alma gibi bir hedefim yok; daha kontrollü ve sürdürülebilir bir ilerleme istiyorum.
      Önümüzdeki dönemde boldenon eklemeyi düşünüyorum. Testosteron kullanırken ekstra bir bileşik kullanmadım. Boldenon için de yüksek dozlara çıkmayı planlamıyorum. Şu anki düşüncem 5 günde bir 50 mg olacak şekilde ilerlemek ve bu dozlarda yaklaşık 1 yıl devam etmek. Bu plan hakkında tecrübeli arkadaşların görüşlerini ve önerilerini duymak isterim.
      BAŞLANGIÇ VE GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.