Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

T0 02

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

T0 02 Hakkında

  • Yaş 22
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 11-07-2001

Profil Bilgileri

  • Yaş 22
  • Konum:
    Europe
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

324 profil görüntüleme
  1. Bu ürünü kullanan var mı?

    teşko bunlar
  2. Bu ürünü kullanan var mı?

    tabi efendim :)))
  3. 19 yaş steroid

    Hiç bir insan evladı sen küre girdikten sonra her şeyin yolunda gideceğinin garantisini veremez, bu yüzden mutlaka ailenden birisinin bu konuda haberdar olması lazım acil durumlar için.
  4. 3 ay enanthate sonu

    Türkiye'de ikamet etmiyorum o yüzden temin ettiğim kişiyi söylemem mantıksız olur ayrıca forumda satıcı ismi vermek yasak. Bunlar kur boyunca kullanmış olduğum markalar: SP labs ve Bodypharm Not: Eylül'de son enjeksiyonumu yaptım.
  5. 3 ay enanthate sonu

    @Hsyn @Bay-T @holyland umarim gozukuyordur testo oncesi fotografim
  6. 3 ay enanthate sonu

    uc tane fotograf yuklemistim postun altina ama su anda sadece bir tane gozukuyor, yaklasik 10 kilo aldim
  7. Uzun bir aradan sonra foruma tekrardan post atiyorum 3 aydir only testosteron enanthate kullaniyordum. Ilk 1,5 ay 250 mg ile baslamistim ondan sonra 300 mg ile devam ettim. Ilk enjeksiyonum tarihim 9 haziran idi ve son enjeksiyonumu eylulun 23 unde yaptim. PCT icin gunluk 50 mg klomid aliyorum, bu dozaj uygun mudur yoksa 25 ile de olur mu ? Ek olarak 3 aylik degisimden bir kac fotograf koyuyorum.
  8. Testo

    ben sp labs enanthate kullaniyorum 55 euro odedim
  9. 250 mg only testo-enanthate

    @desperado bacaktan enjeksiyon yapmaya cekiniyorum, sanki biraz daha zor gibi gozukuyor gozume yani damara falan denk gelmek istemiyorum
  10. 250 mg only testo-enanthate

    Yanına anavar eklersem vücudu çok mu yormuş olurum ?
  11. Bugün ikinci enjeksiyonumu yaptım. Enjeksiyon sıklığını 4 günde bir olarak belirledim ve şu an sadece sağ ve sol omzumdan vurdum fakat damara gelmediğini kontrol etmek için pistonu geri çekerken zorlanıyorum ( tersime geliyor doğal olarak). Ne zaman iğneyi çıkarsam ilacın çok az bir kısmı enjeksiyon bölgesinden akıyor, bunun sebebi hava kilidi tekniğini uygulamadığım için olabilir mi yoksa 1ml deltoid için fazla bir miktar mı ?
  12. Only testo kürü başlangıcı

    @hikmetb Only testo icin arimidex olmazsa da olur mu, ben sadece gyno icin tamoksifen kullanmayi dusunuyordum only testo kurumde.
  13. Gelişim 5 ay

    Paylasmis oldugun gelisimi dogal olarak da yakalayabilirdin diye dusunuyorum saglam karbo ve protein ile, disarida gorsem bu kure girmis demem yani.
  14. Ilk kurume girmeyi dusunuyorum

    @agfitness form hakkındakı yorumunuza ben de katılıyorum ama fakat benım bır sorum var. Only testo ıle 250-300 mg arası baslayacagım ve bu dozajdan maksımum verım alıncaya kadar dozajı sabıt tutacagim (3-4 yil olsa bile) boylece rıskı azaltmayı planlıyorum, sizce harm reduction acisindan dogru bir yontem mi ?
  15. Ilk kurume girmeyi dusunuyorum

    @Emrahtkty Hocam kure girmeden once bir kan testi sonuclarimi yorumlayabilir misiniz? kotu kolestrolum yuksek cikmis, doktora sordugumda genetiksel olabilir dedi cunku sagliksiz beslenmiyorum genel olarak ama yesillik az tuketiyorum. Onun disinda ostrojenim de biraz yuksek cikmis. sizce bu degerler kur icinde sikinti cikartir mi ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×