-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Insomnia kullanırken steroid kürüne girmek sorun yaratır mı?
Oluşturan:
M4jeste, in Steroid / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: M.O.K
Selamlar herkese, nasılsınız?
Uzun zamandır çözemediğim bir konuyla ilgili fikir almak istiyorum. Uykuya dalma problemi yaşamıyorum, hatta yoğun antrenman yaptığım için akşamları oldukça rahat uykuya geçiyorum. Ancak toplam uyku sürem neredeyse hiçbir zaman 6 saati geçmiyor. Genelde 5.5–6 saat arası uyanıyorum ve tekrar uykuya dalamıyorum. 35 yaşındayım ve daha hayatım boyunca 8-9 saat uyuduğum gün sayısı sayılacak kadar azdır 11'de uyusam en iyi ihtimalle 5-5:30 arası uyanıyorum, erken uyumanın da bir faydası olmuyor.
Normalde bunu çok problem etmiyordum ama şu an agresif bir yağ yakım sürecindeyim ve uykunun toparlanma, hormon dengesi ve yağ kaybı açısından önemli olduğunu bildiğim için bunun süreci olumsuz etkileyebileceğini düşünüyorum. Genel olarak zor kilo veren biriyim zaten, en büyük sebebi de uyku süresi olduğunu düşünüyorum.
GÜNLÜK RUTİNİM:
Sabah erken saatlerde antrenman yapıyorum (haftada 5-6 gün). Program oldukça yoğun (ağırlık + kondisyon + metcon günleri). Gün içinde fiziksel olarak yorgun olmuyorum KAFEİN DÜZENİM:
Genelde 12:00–13:00’ten sonra kahve içmem. AKTİF KULLANDIĞIM HORMONLAR:
Testosteron propionat: haftada 300 mg (Pzt–Çr–Cum) Retatrutide: haftada 2 mg Mots-C: antrenman günleri idman öncesi 2mg Fasted idman / kardiyo öncesi yohimbine BPC-157: 400mg gece tek doz (buna yeni başladım, uyku sürem kısa olduğu için recovery'i arttırmak için faydası olur diye düşündüm) UYKU ÖNCESİ KULLANILANLAR:
ZMA Ashwagandha Bunların dışında zaman zaman farklı uyku destekleri de denedim (melatonin vb.) ama uyku süresini uzatacak belirgin bir fayda görmedim. Tekrar söyleyeyim; uykuya dalma sorunum yok, sadece uyku süresi 6 saati geçmiyor ve çoğu gün kendiliğimden uyanıyorum.
SORULARIM:
Uyku süresini gerçekten artıran etkili bir protokol var mı? Veya supplement/sarms/peptid deneyen oldu mu? Deneyim veya önerisi olan varsa paylaşırsa çok faydalı olur.
-
Yazan: raali
Herkese iyi günler,
Ligandrol 15mg kürümün 6. Haftası içerisindeyim ve mct olarak nac1200,milk thistle,artichoke,ashwagandha,mg biglisinat,d3k2,omega 3 alıyorum.Uyumadan 1.30 saat önce sıvı alımını kesiyorum son 30 dk ise radyasyondan uzak duruyorum.Bu sıvı alımı ve radyasyon olayını 2-3 gündür yapıyorum fakat hiçbir şey değişmedi diyebilirim.2-3 haftadır hiçbir sabah dinlenmiş olarak kalkmadım ve geceleride min. 1 kez tuvalete kalkıyorum.Bunun için önerebileceğiniz bir çözüm vs. var mıdır hocalarım?
-
Yazan: onur41_38
Merhabalar,
Arkadaşlar, abiler uykusuzluk çeken var mı? son 1 aydır alev alev yanıyorum içeriden bir volkan var patlayacak uyku muyku yok belki 2 saat ama hiçbir şekilde gündüz bu uykunun yokluğunu hissetmiyorum. sonuç olarak uyumam lazım bunun gibi bir şeyle karşılaşan çözen var mı?
-
Yazan: Kaslicocuk123
Merhaba değerli büyüklerim,
Yaşım 16 ve gece yatarken 2, 3 ve hatta daha fazla kere işemek için uyanıyorum ve uyumadan önce de 2-3 kere işiyorum ki bu sorunu çözmek için aklıma gelen her şeyi denedim. İlk olarak günde 4le 5 litre arası su içiyorum ve ilk denediğim şey su içtiğim saatleri gözden geçirmekti ki bunda da bi sorun göremedim ve yatağa yatıp uyumaya çalışmadan önce 2 saatten 7-8 saatte kadar su içmemeye kadar denedim ki pekte bişey değişmedi vücudum hala geceleri kalkmaya devam ediyordu.
Sonrasında doktora gittim ve idrar kesemi tamamen boşaltabilmem de veya herhangi bir şeyde sorun olmadığını söyledi ve işediğim ve içtiğim miktarları not almamı söyledi ki yaptım, o da bi sorun göremedi bunun başka bir sebebi olabileceğini ve su içmeyi azaltmamı söyledi ki pekte yapacağım bir çözüm değil ki zaten önceden deneyip 2L içmiştim ve işe de yaramamıştı.
Gün içinde yeterince de terliyorum, ve gün icinde sık sık tuvalete de çıkıyorum ama neden akşamları bu kadar işemem gerekiyo anlamıyorum. 4-5 aydır kullandığım tek supplementler omega, d3k2, b9 ve b complex karışımı, kreatin bile kullanmıyorum. Yağ oranımdan kaynaklanacağını da pek sanmıyorum.
Beslenmeme dikkat ediyorum ve kan tahlillerimde hiçbir sorun yok, çözüm önerirseniz çok sevinirim enerjimi gerçekten çok etkiliyor bu sorun. @metinav @Fuhrer
Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: bilinc
Herkese selamlar,
Düzenli olarak kan şekerimi ölçen bir sporcuyum. Diyetin diplerinde kan şekerim 74 görülüyordu fakat cinnatropin kullandığım günden beri açlık kan şekerim 94 altına düşmedi öğünler arası saatler bazen açılabiliyordu bu sabah biraz uyku problemleri de çeken biriyim aralıklı uyku sıkıntım var 2 problem üst üste bindi kan testi için 2 hafta sonraya sıra verildi mecburen bende deneyimi olan kişilerden bir bilgi almak istiyorum.
SORULARIM:
Uyku için bitkisel yada eczane tavsiyeniz var mı bu uyku için? Gh kullanmaya başladıktan sonra kan şekerim yüksek çıkıyor sebebi ne olabilir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
