Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

devtycon1211

Ilk kürüme giriyorum bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürüm 176 77kg 13.2 yağ oranım var , resimleri ekte sunacağım.

Temiz büyümek istiyorum estetiği bozmadan .

Bu nedenle ilk kürümde şunları düşündüm:

  • 1-12hafta Test E 500mg
  • 1-10 hafta Boldenon 400mg
  • 6-10 hafta Masteron E 200-300mg 

Kür içi proviron-zinc-b12 ve multivitamin kullanacağım. Kür sonu PCT yapacağım .

Yaşım 18 daha önce güreşte tartı problemlerinden dolayı iştah kessin diye anavar kullandık .

Değerlerim :

  • FSH:11,..
  • LH:12,..
  • Total Testesteron:8,...
  • E2,östrojen: 4
  • prolaktin:8

yardımlarınızı bekliyorum 

17834410_1129704087175751_4654123953937077466_o.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


ozbe"    33

Aynı küre bende gireceğim takipteyim 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
curious    36

Kardeşim merhaba, çok iyi fiziğin var, karın görünüyor ve 13.2 ise, forumda hiç karnı görünmeden 9-10 yazanları görüyorum hayret ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Değerli hocalarımın kür hakkında yorumlarını bekliyorum zira boldenonun 10.haftadan itibaren asıl etkisi gösterdiğini biliyorum fakat başka bir alternatif bulamadım Tren Enanth. kullanmakta ilk kürden pek mantıklı gelmedi . Bu kürün bana getirisi ve götürüsü nedir ? varsa yapılabilecek düzenlemeler yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla.

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar    134

4 hafta masteron un bir getirisi olmayacaktır. Onun yerine boldenonu biraz daha uzun tutabilirsin 12-15 hafta test e ve boldenon ilk kür için gayet işini görür. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar, 10 dakika önce yazdı:

4 hafta masteron un bir getirisi olmayacaktır. Onun yerine boldenonu biraz daha uzun tutabilirsin 12-15 hafta test e ve boldenon ilk kür için gayet işini görür. 

Hocam ilk kürüm için ve yaşımdan dolayı 15 haftalık bir kür testislerim için nekadar sağlıklı ya da hormonel dengem açısından , tabiki hormonel dengem üzerinde oynamalar ve dalgalanmalar olacak fakat bunu minimize etmek için ugrasıyorum. Masteronu toplam 8-10 hafta yapsam nasıl olur ?

tarihinde devtycon1211 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar    134

burada amaç ne onu belirlemekte fayda var. Küründe boldenon varsa masteron gereksiz olur. Biri mavi diğeri açık mavi 2 ilaç. 12 haftalık test + boldenon ile güzel sonuçlar alırsın. İlla ki 15 hafta olacak diye bir kural yok. Uzun vadede etkisinin güzel olduğu doğrudur. Fakat 12 haftada yeterlidir. Eğerki param var dersen primobolan eczane de kullanabilirsin. Alternatif olarak.

Hatta hiç boldenona bulaşmadan only testo da ilk kür için işini görür. Yaşın gençmiş (en güzeli kür için sabretmen) daha 2.3. Kürlerin olacak sıralı gitmiş olursun 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    228

Selamlar, 

Tecrübelerime ve forumda acılan kur günlüklerine göre 15 hafta küre girmenizde sakınca görmüyorum. Başta @Loving hoca sayesinde artık bilinçli ve mctli yapılan steroid kürlerinin sanıldığı kadar korkunç sonuçları olmadığını insanlara gösterdik. 2018 yılında artık şehir  efsanelerini çöpe kaldırmalıyız diye düşünüyorum. (Vücut geliştirmeyi ömürlük  yapanlar için)

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yorumlarınız için teşekkür ederim . Bu kararı birden aldığımdan dolayı bütçeyi kısa zamanda toplarlamam gerekliydi . Bu nedenle en mantıklı seçim değerli hocalarımızın dediği gibi 12 haftalık Bolde,Test E kürü oldu, belki yanına turinabol düşünebilirim forumlardan okudugum kadarıyla. Peki PCT de 5000iu pregnyl veya chromion işimi görürmü ? birçok yabancı forumda 15000iu yu dağıtarak kullanmamız gerektiği söylenmiş fakat hocalarımız genelde 5000iu kullandırıyorlar. Bunun manası nedir ? nasıl olmalı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar    134

Hangi yabancı forum o şikayet edelim:)

neye göre 15000iu kullanım demişler. Trt tedavisi falan mı yapmışlar?

tek seferde 5000iu çok yüksek dozaj, max 1000-1500iu geçilmemeli

ayrıca hcg dikkatli bir kullanım gerektirir. 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar, 7 saat önce yazdı:

Hangi yabancı forum o şikayet edelim:)

neye göre 15000iu kullanım demişler. Trt tedavisi falan mı yapmışlar?

tek seferde 5000iu çok yüksek dozaj, max 1000-1500iu geçilmemeli

ayrıca hcg dikkatli bir kullanım gerektirir. 

 

...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    2.920
devtycon1211, 17 dakika önce yazdı:

...

Merak ettiğiniz tüm konuları forumda gerekli kategorilere başlık oluşturarak sorabilir. Konuya dahil olmasını istediğiniz kişilerin başına @ ekleyip ismini yazarsanız dilediğiniz kişiler konunuza müdahil olacaklardır. @devtycon1211 Bireysel veya özel (tekil) destek almak sadece size fayda getirir ama platform içi paylaşılan her şey siz ve ardınızdan gelen herkes için kurtarıcı olacaktır.

Keyifli forumlar.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: exnulla
      Merhaba,

      İlk cycle'ıma yaklaşık 8 hafta önce başladım. Kontrollü gitme isteğim ve bir takım çekincelerden ötürü sadece testesteron propionate ile başladım haftalıkm 350mg, süreci gözlemledim ve gayet iyi gidiyor. Şimdi ise eli bir seviye artırmayı ve önümdeki 8 haftayı testesteron propionate ve npp ile devam ettirmeyi değerlendiriyordum. HPTA baskılanmasını kontrol edilebilir seviyede tutmak ve riskleri yönetebilmek için ne kadar süre sonra durmalıyım? Deneyimli arkadaşlarımdan yönlendirmelerde bulunursa çok sevinirim.    
    • Yazan: daxtee
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      5 hafta önce kadar aşağıdaki küre 14 hafta sürecek şekilde başladım.
      KÜR İÇERİĞİ:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg Testosteronu daha önce güvenilir bulduğum bir satıcıdan, boldenonu ise ilk kez denediğim farklı bir satıcıdan aldım. Ancak 5 hafta sonunda iştah artışı, güç artışı veya boldenondan beklenen etkileri yaşamadım. Kan tahlillerimde testosteron ve ALT/AST dışında anlamlı bir değişiklik olmadı; östrojen baskılanmadı, hematokrit de neredeyse hiç yükselmedi. Gelen boldenonun görünümü de alışılmışın aksine çok şeffaftı, bu yüzden sahte veya farklı içerikli olabileceğinden şüpheleniyorum. Bu nedenle güvenilir olduğunu bildiğim başka bir satıcıdan tekrar testosteron ve boldenon sipariş ettim. Şimdi merak ettiğim konu, 5. haftada yeni boldenonu ekleyip kan değerlerine göre kürü 16 haftaya uzatmanın mantıklı olup olmadığı? Sistemi kapatıp yeniden başlamak istemiyorum.
    • Yazan: nogereru

      Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim, Eczane ürünleri 300 lira bandındayken internetteki nac'ler 2-3k fiyat aralığına sahip bunun sebebi nedir? Eczane ürününü alabiliyorsak onu mu tercih etmeliyiz yoksa işe yaramaz mı?
    • Yazan: Mito
      Hocalarım selamlar,
      16-17 yaşlarımdayken yeraltı bir spor salonunda hocanın ısrarı kanıma girmesi sebebiyle kür yaptım 1 seneye yakın yalan söylemek istemem sonra bıraktım aradan 6 ay geçti ve yeni küre başladım 18 yaşımdayken 4 ay kullandım ve sonrasında tövbe ettim artık korkumdan yaklaşık 2025 temmuz gibi bıraktım sonra pct yaptım tamamen bıraktım aralık sonunda bir kan testi verdim.
      ESTRADIOL < 15 ng/L < 31.5 Lüteinleştiren hormon (LH) 2.66 U/L 1.24 - 8.62 Prolaktin 4.68 µg/L 2.64 - 13.3 Serbest Testosteron 23.5 ng/L 5.1 - 41.5 Total testesteron 356.22 FSH 1.08 U/L 1.27 - 19.26 O zaman değerlerim bu şekildeydi fsh düşüklüğünden dolayı korktum açıkcası kısır kalmaktan ama zamanla düzelir diye söylendi ve bende açıkcası sürece bırakmanın en doğru karar olduğunu düşündüm sonrasında 15 gün kadar klomen kullandım tavsiyesi yüzünden 2 günde bir tekrar kan değeri verdim bu sefer fsh yüksek çıktı sonra tamamen hiçbirşey yapmadım bıraktım sürece 5-6 ay kadar yeni kan testi verdim şuan kan değerlerim.
      Estradiol 20.9 < 31.5 ng/L FSH 1.19 1.27 - 19.26 Glukoz (AKŞ) 87 mg/dL 74 - 100 Lüteinleştiren hormon (LH) 2.26 1.24 - 8.62 Prolaktin 4.67 2.64 - 13.3   Bu şekilde testosterona baktıramadım fakat 16 ağustosta tekrardan kan vereceğim kasım ayından yaklaşık mart ayına kadar libidomda baya bir düşüş oldu fakat mart ayından sonra tamamen düzeldi baya iyi bir durumdayım ama kan değerleri canımı sıkıyor hiç ilaç kullanmadan 16 yaşındayken de kan vermiştim katı bir diyet ve spor yapıyordum o zaman Estradiol 20.7 ng/L 11.3 - 43.2 FSH 1.28 U/L 1.5 - 12.4 LH 2.43 U/L 1.7 - 8.6 Prolaktin 3.66 µg/L 4.04 - 15.2 Serbest T4 11.9 ng/L 9.2 - 16.3 Serbest Testosteron 20.03 pg/ml 0 - 39.31 Total Testosteron 3.45 µg/L REFERANS Bu şekildeydi yani şuan 20 yaşıma girmek üzereyim ve açıkcası korku var üzerimde rica etsem yardım edebilecek abilerim varmıdır psikolojim çok yoruluyor keşke hiç yapmasaydım insanlara uymasaydım @metinav @GHOST @berkay16 @M.O.K @Fuhrer @Bay-T
    • Yazan: impulse101
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürüme masteron eklemek istiyorum fakat uzun esterini değil kısa esterini bulabildim malum kısa esterde iki günde bir vurulması daha doğru gibi görünüyor yarılanmaya bağlı. Fakat ben iki günde bir değil de testosteron enanthate enjeksiyonlarıma eklesem yani hafta 2 gibi.
      İLK KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 250mg (4 haftadır) Masteron (eklemeyi düşünüyorum) SORULARIM:
      Bu kısa esteri gün aşırı değil de hafta 2 vursam sorun olur mu?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp