Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

devtycon1211

Üye
  • İçerik sayısı

    55
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

devtycon1211 Hakkında

  • Yaş 24
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 01-07-1999

Profil Bilgileri

  • Yaş 24

Güncel Profil Ziyaretleri

942 profil görüntüleme
  1. Ventolin günlüğü(kür öncesi yağ yakımı)

    Konunun takipçisiyim . Güzel form, başarılarının devamını dilerim
  2. Ilaçları kestikten sonraki 2-3 haftalık süreçte kazanım olur mu?

    kardo ben 21 günlük süre zarfında bir şey kullanmayanlardayım ama şimdiki aklım olsa o 3 haftalık süreçte forma bağlı dianabol veya anavar vs. kullanırdım çünkü ben çok kayıp veriyorum sudan e güçte cabası. Bana kalırsa oral bi steroid ile devam et ve time under tension olmadan 5x5 tarzı bi programla varolan ağırlıklarını korumaya bak.
  3. Plateu pyramid cycle düşünceleriniz

    Merhaba değerli forum halkı 1.hafta 250mg Boldenon , 300mg (250cyp+50propionate) Testosteron ,30mg Dianabol 2.hafta 250mg Boldenon , 300mg Testosteron , 30mg dianabol 3.hafta 400mg Boldenon , 300mg Testosteron 30mg dianabol .. artış azalış yaparak plateu pyramid yapıyorum yani mglar değişmekte sürekli 6.hafta 400mg Boldenon , 600mg Testosteron , 50mg dianabol (burada dianabol kesiyorum.) .. plateu pyarmid devam mglar sürekli değişmekte kan plazmasını sabit tutuyorum 11.hafta 600mg Boldenon , 600mg Testosteron .. 13.hafta (Bu haftadan itibaren artık cutting başlamayı düşünüyorum) 13.hafta 400boldenon 300mg Testosteron Propionate + Winstrol 20mg 13-16 arası değişen tek şey winstrol 40mg görüyorum son hafta ve kürü sonlandırıyorum. 1-12 hafta arası 2 günde 1 yarım tablet arimidex ve jino başlangıcına karşı elimde tamoksifen beklemekte. 12-16 arası 2 günde 1 tablet AI yapıyorum. Tabiki vitamin takviyeleri , kolestrol dengeleyici birçok şey yanında bulanacak fakat aklıma takılan kısım böyle bir kür çizelgesi hakkında ne düşünüyorsunuz Türkiyede fazla yaygın değil bu tür Reverse Pyramid Cycle lar. Bu küre 80kg %12 yağ oranı ile gireceğim. 1-12 Haftalar arası 5000kcal ve makrolarım x3protein x3karb x0.75 yağ olacak. 12-16 arası ise 2500kcal x3protein x1.5karb x1 yağ olacak Düşüncelerinizi almak istedim .
  4. Ilaçlarım orjinal mi ?

    kardo gayet normal cyp biraz geç çıkar canını sıkma
  5. Testosteron sahte mi ?

    benim doğalken 12 civarıydı ama juice olmadan olmuyor ciddi fark yaratıyor
  6. Thagier tren enant orjinal mi ? fotoğraf var

    temiz
  7. Yağ yakım kürü

    Kardo ülke olarak bilmediğimiz binlerce ayrıntı var zaten insülininden , yarışmaya yakın su atımına kadar . Aldactone ve lasix olayı bile hala kesin değil bizde.Yabancı dili olan ya da referansı olup avrupaya gidebilen hocalarımız zaten gayet iyi dereceler çıkarıyorlar ben açıkcası çok fazla ayrıntı olmadıgı sürece genetiğe inanan bi adam değilim adamı yarışma formuna getiren kullandığımız anabolik-androjenikler ve yarışmaya yakın kullandığımız ürünlerin tuttuğu suyu atmak için kullandığımız diğer medikal ürünlerdir. Olayı ben gayet iyi biliyorum zaten ayrıca lab.sonuçları içinde ne olup olmadığını gösteriyor zaten. Önemli olan doğru satıcıyı bulabilmek ki bunuda burada açıklayacak değilim forum ürünleri gayet kaliteli.
  8. Yağ yakım kürü

    Hocam çok karamsarsınız bana sorarsanız . Türkiye'de madem ürün yok bukadar insan ne ile gelişiyor ne ile yarışma yapıyor ? Gayette güzel ürünler var test sonuçları ve lab.referans sonuçları birçoğunun elimde doğru satıcıyı bulduktan sonra aç gözünü izle gelişimini.
  9. Merhabalar yardımcı olurmusunuz 🙏🏻

    Kardo kaslar iğneye bakir , ilk birkaç enjeksiyon böyle geçicek sonrası rahatlayacaksın ben ilk bacak enjeksiyonumda 6 gün topalladım hiçbir bacak antrenmanımda bile böyle bir baskı oluşmamıştı sanki içeriden dışarıya sıvı baskı uyguluyordu ama problem yok merak etme.
  10. Steroid bacaktan enjeksiyon hakında yardım acil

    ilk hangisini çekelim evingen mi testosteron mu
  11. Kalçadan enjeksiyon nasl yapılır?

    kanki kadın seni uzandırıp mı vuruyordu ? ben nezaman baskasına uzanıp vurdursam ödem tutuyor kendime ayakta vursam hiçbir şey olmuyor
  12. Detaylı kür planlamam ( yardıma ihtiyacım var)

    Hocam naçizane fikrim her şey güzel fakat 100mg winstrol her bünye kaldırmayabilir eminim sende biliyorsun. Ben olsaydım winstrol 50 sabitlerdim . Tabiki kilo , boy ve form durumunu bilmiyoruz aslında bir fotoğraf paylaşsan insanlar buna göre değerlendirse daha iyi olur
  13. Kürden 5-6 ay sonra test sonuçlarım.

    Kanka prolaktin değerin hariç her şey mükemmel görünüyor .
  14. Gh ve olası akromegali riski

    Ben artık şu yaş olayını bıraktım hocam , avrupada npc ve classic için hazırlanan her gencin elinden geçiyor bu ilaçlar artısı eksisi kür sonu değerlendirilir . Ayrıca yaştan ötürü kür sonu toplaranmam daha kolay oluyor şahsi fikrim. Peki neden 12 haftalık gh protokolune gerek duymadınız hocam?
  15. Jinekomastim var estradiol yüksek ne yapabilirim ?

    puffy nipples bukadar kafaya takma başlangıç için bana sorarsan arimidex ile 3 haftalık bir tedavi uygula . Düşen e2 seviyesine bünyenin nasıl bir tepki vereceğini izle ve teste git düşük e2 seviyesinde meme uçların ne halde bi bak.Çünkü puffy nipples varsa bu sorun genellikle genetik ile ilgili ve çözümü ameliyattan geçer. Düzenlemeden önce galiba resmini atmıştın bence dert edilecek bir problem değil.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×