Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BayEnderson

Testo enanthat+bolde+cinna kürü ilk kürden olur mu ?

Önerilen İletiler

BayEnderson    0
klorsex, 12 dakika önce yazdı:

Benim şuan e2 seviyem 72 ve aridimexi nadiren yarım olarak enjeksiyon günlerimde alıyorum çünkü eğer e2 nin yan etkilerini hissetmiyorsan çok düşürmeye çalışma 118 yüksek bir değer ama onu 70-80’e düşürsen daha iyi olur rma nın dediği gibi haftada 1 aridimex al 2-3 haftada zaten düşer belli bir kademeye. Saç dökülmesini de only testo da kolay kolay yaşamazsın masteron beni mahvetti ama :) Gece yatmadan önce çinko sabah kahvaltıda da 500iu E vitamini alabilirsin ben ayrıca ghkcu kullanıyorum.

IMG_4432.png

Teşekkür ettim biraz ateş basması tarzı terleme vesaire gözlerde yanma gibi vardı bugün biraz daha iyi uykudan uyandım armidexi içtikten sonra birde 125 mg a çektim haftalık testoyu bu hafta 250 vurdum ama haftaya 125 vuracağım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    233
BayEnderson, 2 saat önce yazdı:

Dün aldım içtim 1 adette fazlası da iyi değil diyorlar testoyu düşürdüm 125 mg haftalık bu hafta pazartesi 250 vurdum haftaya 125 yapacağım 

Hocam arimidex o kadar güçlü bir baskılayıci değil sıfırlamaz hiçbir zaman o yönden korkma. Mesala ben 525 testo alıkten haftada 0,5 0,5 0,5 toplam 1,5 arimidex alıyorum e2 seviyem 37,5 gelmişti, 1 arimidexle de muhtelen 60 fln gelirdi ama 60 üstü e2 tamamen gereksiz. Tabi insandan insana değişiyor e2 yan etkisi almıyorsan sorun yok bende e2 ciddi yan etki yapıyor. 

Ayrıca sık enjeksiyonda e2 yükselmesini azaltır. Pazartesi Çarşamba Cuma yap 500mg toplam testo al dediğim gibide arimidex al haftanın 2 günü yarım yarım sorunun çözülcektir. Çözülmezse 3 yarım alırsın 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    55
Rma, 38 dakika önce yazdı:

Hocam arimidex o kadar güçlü bir baskılayıci değil sıfırlamaz hiçbir zaman o yönden korkma. Mesala ben 525 testo alıkten haftada 0,5 0,5 0,5 toplam 1,5 arimidex alıyorum e2 seviyem 37,5 gelmişti, 1 arimidexle de muhtelen 60 fln gelirdi ama 60 üstü e2 tamamen gereksiz. Tabi insandan insana değişiyor e2 yan etkisi almıyorsan sorun yok bende e2 ciddi yan etki yapıyor. 

Ayrıca sık enjeksiyonda e2 yükselmesini azaltır. Pazartesi Çarşamba Cuma yap 500mg toplam testo al dediğim gibide arimidex al haftanın 2 günü yarım yarım sorunun çözülcektir. Çözülmezse 3 yarım alırsın 

Ben 100ü geçince hissetmeye başlıyorum hocam yan etkilerini o yüzden arkadaşa öyle bir öneride bulundum insandan insana değişir tabii ama yan etki hissetmiyorsa bence testo alırken e2’yi hep düşük tutmaya çalışmak gelişimi yavaşlatıyor o sebepten ( en azından benim için )

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BayEnderson    0
Rma, Bir saat önce yazdı:

O zaman yarın bi yarım daha atarım biraz var yan etki yangı etkisi ateşlenme tarzı başta ağrı vesaire ama aşırı hiper aktivitede var gibi testoyu düşürünce düzelir bence 1-2 hafta 125 gideyim testoyu diyorum sonra boldenonla beraber testo yapacağım 500 mg a 400 mg tahlil sonrası 15 hafta kadar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BayEnderson    0
BayEnderson, 3 saat önce yazdı:

Dün aldım içtim 1 adette fazlası da iyi değil diyorlar testoyu düşürdüm 125 mg haftalık bu hafta pazartesi 250 vurdum haftaya 125 yapacağım ghkcu nedir hocam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    233
BayEnderson, Bir saat önce yazdı:

O zaman yarın bi yarım daha atarım biraz var yan etki yangı etkisi ateşlenme tarzı başta ağrı vesaire ama aşırı hiper aktivitede var gibi testoyu düşürünce düzelir bence 1-2 hafta 125 gideyim testoyu diyorum sonra boldenonla beraber testo yapacağım 500 mg a 400 mg tahlil sonrası 15 hafta kadar 

500 testoya 300 bolde yap max bolde de daha fazlası 0lar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    281
klorsex, 2 saat önce yazdı:

Ben 100ü geçince hissetmeye başlıyorum hocam yan etkilerini o yüzden arkadaşa öyle bir öneride bulundum insandan insana değişir tabii ama yan etki hissetmiyorsa bence testo alırken e2’yi hep düşük tutmaya çalışmak gelişimi yavaşlatıyor o sebepten ( en azından benim için )

Bu konu üzerine çok detaylı okumalar ve araştırmalar yapıyorum, uzun süredir. Düşük E2’nin kas gelişimini yavaşlattığı tamamen palavra. Baskılanmış E2 ile baskılanmamış E2’nin karşılaştırıldığı birçok anabolik/androjenik araştırma var.

Düşük E2, sanılanın aksine, insanı yağlandırabiliyor; libido problemlerine ve değişken ruh hâline sebebiyet verebiliyor. Ama kas gelişimi üzerine doğrudan bir etkisi yok. Dolaylı yoldan etkileri var ve bizler insan olduğumuz, laboratuvar denekleri olmadığımız için uzun vadede düşük E2’nin kas gelişimini dolaylı yoldan baltalayabileceğini söyleyebiliriz.

Şu an forumlarda sık konuşulan testo-bolde kür planlamalarında testo ile boldenin oranı 3:1 şeklinde. Yani örneğin 600 testosterona 200 bolde demektir bu. Maksimum gördüğüm oran ise 2:1; örneğin 600 testo, 300 bolde gibi.

Bu da demektir ki çok yüksek testosteron kullandığımız kürlerde boldenona ancak verim için yer verebiliriz.

Niye bu kadar uzattım bilmiyorum. Forumdan uzaktım bir süredir, yazı yazmak iyi geldi. Hayırlı forumlar <3

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    843
BBurak, 31 dakika önce yazdı:

Düşük E2, sanılanın aksine, insanı yağlandırabiliyor; libido problemlerine ve değişken ruh hâline sebebiyet verebiliyor.

Libido problemi ve değişken ruh hali okey sorun yok ancak nasıl insanı yağlandırabilir bunu biraz açar mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    55
BBurak, 33 dakika önce yazdı:

Bu konu üzerine çok detaylı okumalar ve araştırmalar yapıyorum, uzun süredir. Düşük E2’nin kas gelişimini yavaşlattığı tamamen palavra. Baskılanmış E2 ile baskılanmamış E2’nin karşılaştırıldığı birçok anabolik/androjenik araştırma var.

Düşük E2, sanılanın aksine, insanı yağlandırabiliyor; libido problemlerine ve değişken ruh hâline sebebiyet verebiliyor. Ama kas gelişimi üzerine doğrudan bir etkisi yok. Dolaylı yoldan etkileri var ve bizler insan olduğumuz, laboratuvar denekleri olmadığımız için uzun vadede düşük E2’nin kas gelişimini dolaylı yoldan baltalayabileceğini söyleyebiliriz.

Şu an forumlarda sık konuşulan testo-bolde kür planlamalarında testo ile boldenin oranı 3:1 şeklinde. Yani örneğin 600 testosterona 200 bolde demektir bu. Maksimum gördüğüm oran ise 2:1; örneğin 600 testo, 300 bolde gibi.

Bu da demektir ki çok yüksek testosteron kullandığımız kürlerde boldenona ancak verim için yer verebiliriz.

Niye bu kadar uzattım bilmiyorum. Forumdan uzaktım bir süredir, yazı yazmak iyi geldi. Hayırlı forumlar <3

ben kendimden örnek veriyorum çünkü bir insanın en iyi yol haritası kendi vücududur. düşük E2 seviyesinde de kür yaptım yüksek E2 seviyesinde de ve kendi üzerimde aradaki farkları gözlemledim. senin söylediğin noktada bana kalırsa araştırmalar henüz yeterince sağlam değil. yüzeysel birkaç çalışma üzerinden benim kendi vücudumun nasıl tepki verdiğini benden daha iyi bildiğimizi düşünmüyorum zaten söylediğin araştırmaların çoğunu ben de biliyorum.

yağlanma konusu da biraz farklı aga çünkü her çalışma aynı sonucu vermiyor. mesela aromataz testosterondan E2 oluşumu baskılanıyor ve düşük E2 ile yağ artışı arasında ilişki görülüyor ama başka çalışmalarda aynı sonuçlar çıkmıyor hatta bazı araştırmalarda direkt erkeklere E2 verilmiş. yani yüksek testosteron sonucunda oluşan E2'den bahsetmiyoruz, bildiğin dışarıdan estradiol veriliyor adamlara. bu yüzden bunları birebir steroid kürü sırasında oluşan yüksek E2 ile karşılaştırmak bana çok doğru gelmiyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    281
klorsex, Şimdi yazdı:

ben kendimden örnek veriyorum çünkü bir insanın en iyi yol haritası kendi vücududur. düşük E2 seviyesinde de kür yaptım yüksek E2 seviyesinde de ve kendi üzerimde aradaki farkları gözlemledim. senin söylediğin noktada bana kalırsa araştırmalar henüz yeterince sağlam değil. yüzeysel birkaç çalışma üzerinden benim kendi vücudumun nasıl tepki verdiğini benden daha iyi bildiğimizi düşünmüyorum zaten söylediğin araştırmaların çoğunu ben de biliyorum.

yağlanma konusu da biraz farklı aga çünkü her çalışma aynı sonucu vermiyor. mesela aromataz testosterondan E2 oluşumu baskılanıyor ve düşük E2 ile yağ artışı arasında ilişki görülüyor ama başka çalışmalarda aynı sonuçlar çıkmıyor hatta bazı araştırmalarda direkt erkeklere E2 verilmiş. yani yüksek testosteron sonucunda oluşan E2'den bahsetmiyoruz, bildiğin dışarıdan estradiol veriliyor adamlara. bu yüzden bunları birebir steroid kürü sırasında oluşan yüksek E2 ile karşılaştırmak bana çok doğru gelmiyor. 

bu yüzden benim baktığım araştırma dışarıdan testosteron verilen erkekler ve aynı erkeklere dışarıdan Aİ verilmesi üzerine.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    55
BBurak, 4 dakika önce yazdı:

bu yüzden benim baktığım araştırma dışarıdan testosteron verilen erkekler ve aynı erkeklere dışarıdan Aİ verilmesi üzerine.

kanka tamam işte palavra demene gerek yoktu o yüzden ben de "E2 direkt androjen gibi çalışıyor" demiyorum testosteron yüksekken oluşan e2 nin anabolik ortamı destekleyen etkileri olabilir diyorum. bunun steroid kullanan kişilerde uzun dönem ve farklı E2 seviyeleriyle daha detaylı araştırılması lazım araştırma olmadığı için palavra dememek gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    233

E2 çok düşerse yağlandırır ama bu metabolik olarak değil genel ruh hali ile olur. E2 duşmesi demek ztn hayattan zevksizlik ve cortizol demek bu ztn size su tutturcak kas içi susyunuz deri altına çekilcek ve kirli göruntü oluşucak. Yüksek e2 ztn sorunlu onuda biliyoruz. Bence en iyi aralık 30 ila 60 bunun üstüde sorun altıda. Bide mesala ben kendimden örnek vereyim e2 seviyem stabil 50yken çok fazla yürüyüş yaparım çıkıp dışarı parka fln giderim köpeğimi gezdiririm, zevk alırım bundan ve bolca kalori harcarım ama düşük e2 de bunları yapmak eziyet adeta hayat bitiyor adeta her şeyden nefret edip dışarıya bile çıkası gelmiyor insanın, müzik dinleyip müzikten zevk alamamak acı verici, ve kaliri harcamasıda haliyle düşüyor insanın.

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    843
BBurak, Bir saat önce yazdı:

E2 bende misal çok düşük olunca binge eating e çok müsait oluyorum ve beslenmem inanılmaz kirli ve dengesiz oluyor, vücudum flat bir hale geliyor ve ruh hali olarak sürekli depresif takılıyorum. Bu açıdan evet e2 düşüklüğü yağlanmayı arttırıyor diyebilirsin ancak araştırmada kullanılan yöntemler ve araştırmanın uygulandığı grup bizim gibi dışarıdan IM testosteron alan kişilerle kıyaslanamaz ve eksik var. Yağ oranı düşük olan ve dışarıdan anabolizan alan ve düzenli antrenman,beslenme,kardiyovasküler egzersiz üçlüsünü yapan kişilerin e2 seviyesi referans aralığının düşük ve orta taraflarında. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: deluxes
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Sabah 2 ünite akşam 2 ünite cinnatropin kullanacağım.
      Benim bildiğim arkasında ki ayarlama kısmından 5 sayısı = 1 ünite olarak biliyorum.
      SORULARIM:
      Bu bilgim doğru mudur? Yoksa farklı bir ünite ayarı var mı? Teşekkürler.
    • Yazan: Eyzel2
      Selamlar abilerim arkadaşlarım cümleten hayırlı geceler,
      merak ediyorum da, kalem gh hiç kullanmadım şimdi enjeksiyon yapacağım 2 iu gh için turuncu insülin enjektörüne kaça kadar çekmemiz lazım bilgisi olan var mı ? 
    • Yazan: Batarya
      Herkese hayırlı geceler sağlıklı sporlar.
      Uzun zamandır GH kullanmak istiyordum fakat Genotropinin fiyatı bütçemi zorluyordu. Bi yarışmacı arkadaştan İran Malı Eczane Ürünü söylediği Cinnatropin aldım tanesi 1800 tl den 2 tane aldım deneme amaçlı yatmadan önce 2 iu uyandığımda 2 iu enjekte etmemi söyledi bu Cinnanın çalışıp çalışmadığını hangi testlerle anlayabilirim ve enjekte ettiğimden kaç saat sonra test vermem lazım yardımcı olur musunuz?
      Teşekkür ederim şimdiden.

• Yazan: Unrest
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ENJEKSİYON DENGESİ:
      1.6 sabah yada öğlen 1.6 uyumadan önce toplam 3.2 iu günlük Cinnatropin sonucu. Sonuç aşırı tatmin edici değil. 7-8 ay önce günlük 6iu çin geno kullandıktan sonra igf 1 seviyem 490 larda çıkmıştı. Yine 6iu çin ghsinde de 450ler. Oran orantı olarak bakınca sonuç normal görünüyor. Doğal igf 1 seviyelerim 140-180 arasında. 1hafta içinde 10iu kas içi enjekte edip 2 saat sonra growth ölçtüreceğim.
      O zaman kesin anlamış oluruz.
      TEST SONUCU:

• Yazan: Unrest
      Arkadaşlar burada daha önce cinnatropin alanlara sormak istiyorum. Ürünün sitesinde kapalı verification sistemi olduğu yazıyor. Verify.cinnagen.com a bu kodu girdiğinizde ürün orjinal mi değil mi anlayabilirsiniz diyorlar. Resim aşağıda.
      Buradakiler cinnatropinde bu barkodu gördü mü yoksa bu belli parti ürünler için mi geçerli bişey ? Aldığınız ürünlerdeki barkodlar nasil ? Kapalı barkod olmayan bir çok cinnatropin gördüm diyebilirim. Bunlar siteye göre sahte ama farklı bir iş mi var burada?
      bilginin kaynağı;https://www.cinnagen.com/News.aspx?t=1&l=1&Id=603

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp