Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

NiqhTM4r3

Humax'ın janoshik testleri negatif (boş) çıktı!

Önerilen İletiler

KAVINSKI    36
hectordoyle, 1 dakika önce yazdı:

Nessie bile daha düzgün çıktı, humaxtan beklemezdik.. elimde de baya bi ilacı var. Oturup kara kara düşüncem şimdi. Neyse elimdeki ilaçları double doz şeklinde vurup bitircem gibi 😁

İlacın dozu olsa problem iyi. Farklı ürün koymuşlar üstelik etki olarak birbirine ters maddeler. Biri dht türü diğeri nor19. Bu işin aslı ortaya çıkana kadar humax ilaçlarınızı alın bi kenara koyun bence. Kullanmayın ama çöpe de atmayın şahsen ben öyle yapacağım. Bekleyelim bakalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    126
KAVINSKI, 2 dakika önce yazdı:

İlacın dozu olsa problem iyi. Farklı ürün koymuşlar üstelik etki olarak birbirine ters maddeler. Biri dht türü diğeri nor19. Bu işin aslı ortaya çıkana kadar humax ilaçlarınızı alın bi kenara koyun bence. Kullanmayın ama çöpe de atmayın şahsen ben öyle yapacağım. Bekleyelim bakalım.

yani genelde yarısı kadar eq ya da masteron en kötü test prop koyarlar. test prop koymak npp koymaktan daha mantıklı ve karlıdır diye düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    36
sven, 4 dakika önce yazdı:

yani genelde yarısı kadar eq ya da masteron en kötü test prop koyarlar. test prop koymak npp koymaktan daha mantıklı ve karlıdır diye düşünüyorum

İşte o yüzden temkinli olmak en mantıklısı. Benim de aklıma yatmıyor bu test tam olarak ama kesin olmaz da diyemem yapmışta olabilirler. Ben sağlam bir test sonucu görene kadar humaxları kenara koyup bekleyeceğim. Şu an kimseye humax almasını tavsiye etmiyorum. Bırakın almayın ilaçlarını biraz aç kalınca mecbur teste gönderecekler. Humaxın muhtemelen en büyük müşterisi türkiye topluca alımlar azalırsa başka çareleri yok.

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    819
Rma, 27 dakika önce yazdı:

Ya sana ayrı üzülüyorum 😂 30ml zphc testo boş çıktı benim sende stok vardı. Humax boş çıktı elinde humax vardı, yüzümüz ne zaman güler be hacom 

Aslında elimde fazla ilacı yok, 2 flakon tren enanthate 1 flakon tren ace 1.5 flakon mast p ve 1 flakon npp si var. Günlük 0.5 er ml tren a ve mast p vuruyordum her ikisini de 1 ml vurup bitiririm ve daha da humax marka almam. 30 ml zphc içinse elimde sadece 1 tane var o da senin dışında kullanan kişilerden gördüğüm kadarıyla çalışıyor o yüzden ondan yana bir endişem yok. 

KAVINSKI, 27 dakika önce yazdı:

Sorun burda zaten. Nessie nin test cyp yerine test enanthate koyması buna kıyasla daha masum geldi. Zaten humax'ın bazı ürünlerinde bazı satıcılar indirim yaptı. Burdan bi tık belliydi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    402
klorsex, 1 saat önce yazdı:

Vay be. Treni bu kadar iyi çalışırken Primoya 32mg npp koymaları şerefsizlik olmuş.

trenin kg fiyatı 2500$ civarlarında primonun 11500$, primoyu çok güvenilir markalar dışında almamak lazım.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28
GHOST, 51 dakika önce yazdı:

Firma yöneticisinden mesaj bekleniyor.

açıklama geldi : orjinal primo hammaddesi için para kazanmaya çalışıyorduk :D :D

izahi olmayan şeylerin mizahi olur bende kullanıcıyım arkadaşlar lakin şüphe varsa yok etmek en iyisidir bir sürü sorun varken 1 tane sağlık sorununuz oldumu artık 1 tane sorununuz var demektir unutmayalım lütfen ölçüp biçip tartıp ona göre ilerlemek lazım para verdik diye ne olduğunu kestiremediğimiz birşeyi ben vurmam para geri gelir sağlıklı forumlar herkese ♡

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    126

yani iş bana şüpheli geliyor ama yinede markaya mesafeli olmak lazım. flakonun rengi humax primobollanların genel rengiyle uymuyor fotodaki kapak yamuk. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    37
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

testi yaptıran kişiyi canı gönülden tebrik ediyorum, yarattığı isimden dolayıda ayrıyetten tebrik ediyorum :D

Dostlar, size her zaman dediğim gibi. Bu satıcılar bu ürünlerden 2x 3x fiyatlar kazanıyor ve 1 test bile yaptırmıyor, sebebi de bu ürünlerin içeriğinin bu olması. ZPHC, Humax satan satıcıları göreve davet ediyorum. Hadi hodri meydan, çıkın 1 gram delikanlılığınız var ise ürünlerinizin alayını janoshik testine gönderin. Bu test ile bile ben tüm Humax ürünlerini elerim.

İçerikte farklı madde var, farklı maddeden de çok underdose var. Yani, halen Humax savunan arkadaşlar var ise artık art niyet ararım.

DİPNOT: Son zamanlarda Janoshik'in testleri yanlış yaptığı yönünde iddialar var, örneğin bir satıcı %98 saflıkta hammaddeyle 250 mg eq üretip teste gönderdiğinde 300mg sonuç aldığını söylüyor. Buna göre 25-30mg en baba madde vardır bu üründe. Dozlamanızı ona göre yapın.

Dostum  sende her markayı eliyorsun? Zphc iyiydi diyorsun, nessie iyi diyorsun başka bir gün kötü diyorsun, ne yapalım titan mı kullanalım  allah aşkına  ciddi şekilde bazı konularda değişik yorumlar yapıyorsun.

tarihinde oguuzars tarafından düzenlendi
  • Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    182
oguuzars, 5 dakika önce yazdı:

Dostum  sende her markayı eliyorsun? Zphc iyiydi diyorsun, nessie iyi diyorsun başka bir gün kötü diyorsun, ne yapalım titan mı kullanamalım allah aşkına adamlar ciddi şekilde bazı konularda değişik yorumlar yapıyorsun.

Adam ne yapsın ya söylesene ? Marka kölesimi olsun, o hiç bu eniyisi demedi, adam diyorki şu an bu iyi bunu alabilirsiniz veya şu an bu urunden verim aldım diyor. Gidip nessie alın zphc alın en iyisi demiyor. Markalar bozdukça tabiki doğruları söylüyor bu marka bozdu diyor. Sen adamın dürüstüğünemi takıldın. Bende aynı düşüncedeyim 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    37
Rma, Şimdi yazdı:

Adam ne yapsın ya söylesene ? Marka kölesimi olsun, o hiç bu eniyisi demedi, adam diyorki şu an bu iyi bunu alabilirsiniz veya şu an bu urunden verim aldım diyor. Gidip nessie alın zphc alın en iyisi demiyor. Markalar bozdukça tabiki doğruları söylüyor bu marka bozdu diyor. Sen adamın dürüstüğünemi takıldın. Bende aynı düşüncedeyim 

Dostum burada dürüstlük söz konusu değil, burada insanlar sizin yorumlarınıza göre marka alıyor deniyor, zphc tren a boş dendi aldım 2,3 vurum yaptım buradaki yorumları görünce bıraktım arkadaşıma verdim cayır cayır çalıştı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
oguuzars, 4 dakika önce yazdı:

Dostum  sende her markayı eliyorsun? Zphc iyiydi diyorsun, nessie iyi diyorsun başka bir gün kötü diyorsun, ne yapalım titan mı kullanalım  allah aşkına  ciddi şekilde bazı konularda değişik yorumlar yapıyorsun.

Haklısın  sürekli farklı konuşuyor bende anlamış değilim nerdeyse piyasadaki bütün markalar boş herhalde 

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    36
Rma, 4 dakika önce yazdı:

İlaç boş olabilir buna inanırım. Jano testlerine saygı duymayı kendime şiar edindim yılların tecrübesiyle. Tabi güncel bi şekilde satıcılar yapsa daha kullanıcı dostu olur ama eğer yukarıdaki arkadaşın yaptığı hesap doğruysa ki muhtemelen doğrudur hiç kimsenin sırf camia aşkına türkiye şartlarında cebinden 15k veripte test yaptırdığına inanmam. Humax boş bir marka olabilir bende kapsamlı test görmeden kullanmayacağımı yazdım ama gönderen arkadaş kullanıcı adından da anlaşıldığı gibi çıkarları doğrultusunda bu testi yaptırmış bunu gözden kaçırmayalım.

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    182
oguuzars, 5 dakika önce yazdı:

Dostum burada dürüstlük söz konusu değil, burada insanlar sizin yorumlarınıza göre marka alıyor deniyor, zphc tren a boş dendi aldım 2,3 vurum yaptım buradaki yorumları görünce bıraktım arkadaşıma verdim cayır cayır çalıştı

Ya ne yapabilirim git satıcılara hesap sor, bendeki boştu, boş olduğunu deneyip dolumu diycektim hayırdır bu neyin kafası

@polatpr Dediğimin arkasındayım bazen dolu bazen boş geldi. Boş gelince boş diyebildim kendimi kandırmadım. Dolu gelincede dolu diyebildim

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    402
oguuzars, 4 dakika önce yazdı:

Dostum bu ürünler yer altı lablarında üretiliyor mükemmel bir kalite kontrolleri yok senin aldığın ürünün partisi farklı olabilir arkadaşın flakonuna dolum yapan makineye yanlışlıkla boş yağ konmuş olabilir vs. bir sürü ihtimal var aynı batchten çıkan ürünlerde bile farklılık olabiliyor sen neden denemeden ilacını veriyorsun yazık olmuş.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28

Arkadaşlar niye bu kadar gerginsiniz anlamış değilim gerek gıdada birebir içerik tutmuyor supplementleri saymıyorum bile sizce yani devlet kontrolünde olan şeylerde bile patlak çıkıyorken ahmetin mehmetin ürünleri için gerginliğe gerek varmı?

Ben elime ulaşan bilgiyi burdakilerle paylaştım belki ürünlerin diğerleri dolu belki değil yeri geldi markasız flakon ilaçlar vurduk verim aldık yeri geldi cafcaflı şekilde pazarlanan ürünler aldık ilk başta iyi sonra bozdu bu olay bi kumar testte böyle diye elinizdeki böyle olmuya bilir sok vucutuna dene beğenmedin değiş kimse kimseyi burda lütfen yönlendirmesin o marka iyi bu marka iyiden ziyade fikir bilgi alışverişi dönsün daha faydalı olur arkadaşın boş bu dediği ilaçla formda tuttum bu olay böyle birşey kalp kırılıp gerilmelere müsade vermeyin bence hayırlı forumlar.

• 100 Puan 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nima as    1

Humax’ın pre-workout ürününü daha önce kullananlar, ürünün şişesinin içindeki tozun beyaz renkte olduğunu bilir. Sarı renkte olması, şişenin içine farklı bir ürün konulduğunu açıkça düşündürüyor. Ayrıca test için gönderildiği söylenen kişinin adına da dikkat edin. Gerçekten 70–80 dolar verip bir pre-workout alan sıradan biri, bunu analiz ettirmek için 250–300 dolar harcar mı? Lütfen biraz mantıklı düşünelim ve aceleyle hüküm vermeyelim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    954
Nima as, 6 dakika önce yazdı:

Humax’ın pre-workout ürününü daha önce kullananlar, ürünün şişesinin içindeki tozun beyaz renkte olduğunu bilir. Sarı renkte olması, şişenin içine farklı bir ürün konulduğunu açıkça düşündürüyor. Ayrıca test için gönderildiği söylenen kişinin adına da dikkat edin. Gerçekten 70–80 dolar verip bir pre-workout alan sıradan biri, bunu analiz ettirmek için 250–300 dolar harcar mı? Lütfen biraz mantıklı düşünelim ve aceleyle hüküm vermeyelim.

ooo kuyruk acısı çıkmaya başlamış humax satıcıları damlamaya başladı :D  @Loving 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    21
Rma, 3 saat önce yazdı:

Ya sana ayrı üzülüyorum 😂 30ml zphc testo boş çıktı benim sende stok vardı. Humax boş çıktı elinde humax vardı, yüzümüz ne zaman güler be hacom 

30 ml zphc nin boş olduğuna nasıl kanaat getirdiniz ? test mi yaptınız ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nima as    1
GHOST, 3 dakika önce yazdı:

ooo kuyruk acısı çıkmaya başlamış humax satıcıları damlamaya başladı :D  @Loving 

Senin amacin işte burda belirledi 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    954
Nima as, Şimdi yazdı:

Senin amacin işte burda belirledi 😂

Aynen aynen 1 yıldır üye ol gel bu konuya güzelleme yap bariz klasik tedarikçi yalamaları :D NERED GÖRSEM TANIRIM. @Loving satıcı bu hocam haberin olsun ;) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    1

Satıck bu adam isminden anladım cinnalarıda boş sözde dubaiden geliyor 😃😃

tarihinde yhy789 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.083
oguuzars, 1 saat önce yazdı:

aynen dostum her markayı eliyorum, sizin için janoshik raporu diye burada yırtınıyorum daha gelmişsin bana diyorsun ki onu diyorsun bunu diyorsun. Hangi marka geldi de lab testi yaptı ve ben de ona boş dedim? Nessie konusunda kullanıcılar içeriğinden kıyafet yünü çıktığı konusunda şikayetçiydi ve ben yakın zamanda nessie stoğumu kontrol edip aydınlatıcam.

Titan konusunda, oraya sadece alıp denemek istediğim marka yazmışım??? Hayırdır neyi savunuyorsun? Adam açılmamış flakon göndermiş sen daha diyorsun ki hangi marka iyi? HUMAX KÖTÜ ZPHC KÖTÜ. Onun dışındaki markaları test ediyorum ve ona göre yazıcam, istediğimi bu forumda yazarım seni hiç ilgilendirmez. Bakarsan profilime 2.500'den fazla iletim var, bunların hepsi ZPHC Humax mı git bir kontrol et bakalım.

Nima as, 23 dakika önce yazdı:

15'lik cinnaya 30'luk etiketi vuracak kadar ÇAKAL satıcı olduğunuzdan millet de sizin kadar tilki olmadığınan kullanacağını test eder. Sen niye göndermiyorsun ürünlerini? Artık mimlendiniz ve 3 kuruş için milletin güvenini kırdınız ya, Türk piyasasında size müşteri yok bu saatten sonra. O 3 kuruşluk karakteriniz sonucu adamın şüphesiyle millet aydınlandı. Hadi güle güle sana.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp