Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

NiqhTM4r3

Humax'ın janoshik testleri negatif (boş) çıktı!

Önerilen İletiler

boldiboldi    21
Rma, 4 dakika önce yazdı:

@boldiboldi Atın atın biraz daha eksi puan atın bundan sonra tövbe ettim kim dolandırılırsa umrumda değil. Sadece danışan olursa kürüne yada sağlığına yardım edicem. Zphc humax nessie bu sene bozmuştur bu bir gerçektir. Eskiden doluydu dolu dedim şimdi bozdu, bozdu diyorum. Ne diyim 😂 ne bekliyorsunuzki valla yordunuz

güzel kardeşim ben yaşlı adamım kalp atayım derken atmışım yanlışlıkla. niye öyle birşey yapayım allah aşkına, sen yazınca farkettim :) 

tarihinde boldiboldi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    182
boldiboldi, 3 dakika önce yazdı:

güzel kardeşim ben yaşlı adamım kalp atayım derken atmışım yanlışlıkla. niye öyle birşey yapayım allah aşkına, sen yazınca farkettim :) 

Valla abi ne bileyim sabhtan beri herkes eksi puan atıyor senle konuştuktan sonra bir sorun yokken bile eksi puan görünce darıldım biraz kusura bakma benle alay ediyorsun sandım 😁 eyw sağolasın helal et hakkını

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    21
Rma, Şimdi yazdı:

Valla abi ne bileyim sabhtan beri herkes eksi puan atıyor senle konuştuktan sonra bir sorun yokken bile eksi puan görünce darıldım biraz kusura bakma benle alay ediyorsun sandım 😁 eyw sağolasın helal et hakkını

biz senle anlaşıcaz da biraz gecikmeli olacak sanki :D sende hakkını helal et. nasıl tıklamışım oraya inan farkında değilim.

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    11
mustafakemal, Bir saat önce yazdı:

tam bu markayı aldık  dun ılk kez  vurduk bu sorun cıktı ınsallah  az da olsa doludur :)

seri seri farklılıklar olabilir benim kullandığım dönemde testosu treni takır takır çalışıyordu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human, 21 dakika önce yazdı:

seri seri farklılıklar olabilir benim kullandığım dönemde testosu treni takır takır çalışıyordu 

valla ınsallah bende dun  vurdum yarın yıne var bırazda olsa faydası olsun yeter  ama duydugum kadarıyla bır hafta sonra yenı test   sonucu gelecekmıs ama ne kadar dogru bılmıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28
mustafakemal, 26 dakika önce yazdı:

valla ınsallah bende dun  vurdum yarın yıne var bırazda olsa faydası olsun yeter  ama duydugum kadarıyla bır hafta sonra yenı test   sonucu gelecekmıs ama ne kadar dogru bılmıyorum

hah şöyle yahu somut işler üzerlerinde tartışalım hocam eğer gelirse test elinize paylaşın bizde dahil olalım burdan heyecan doruk :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3, 2 saat önce yazdı:

hah şöyle yahu somut işler üzerlerinde tartışalım hocam eğer gelirse test elinize paylaşın bizde dahil olalım burdan heyecan doruk :D

tabıkı ben aldıgım kısıye bu durumu söyledim  böyle böyle bir sorun var bak paylasım da var  oda  test verıldıgını bır hafta sonra atılacagını soyledı ınsallah sözunde durursa bende buraya atmıs olurum   kımse magdur olmasın   cunku  marka takıntım yok nereye baksam  sonucta her marka ıcın olumlu olumsuz hersey var  :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    36
mustafakemal, 4 dakika önce yazdı:

tabıkı ben aldıgım kısıye bu durumu söyledim  böyle böyle bir sorun var bak paylasım da var  oda  test verıldıgını bır hafta sonra atılacagını soyledı ınsallah sözunde durursa bende buraya atmıs olurum   kımse magdur olmasın   cunku  marka takıntım yok nereye baksam  sonucta her marka ıcın olumlu olumsuz hersey var  :) 

Benzer bir söylentiyi bende duydum ama pekala alıcıları rahatlatmak adına söylenmiş bir yalan olabilir. Önceden de yazdığım gibi şu an humax satın almayı kesin eğer alım topluca kesilirse ve ilaçlar doluysa(benim kullandığım tren testo ve primo doluydu) öyle veya böyle bi şekilde o ilaçlar teste girecek. Elinizdeki ilaçları atmayın çöpe bekleyin. Oldu da bu humaxlar hiç teste gitmez ise o zaman gerçeği tam olarak anlamış oluruz işte.

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI, 24 dakika önce yazdı:

Benzer bir söylentiyi bende duydum ama pekala alıcıları rahatlatmak adına söylenmiş bir yalan olabilir. Önceden de yazdığım gibi şu an humax satın almayı kesin eğer alım topluca kesilirse ve ilaçlar doluysa(benim kullandığım tren testo ve primo doluydu) öyle veya böyle bi şekilde o ilaçlar teste girecek. Elinizdeki ilaçları atmayın çöpe bekleyin. Oldu da bu humaxlar hiç teste gitmez ise o zaman gerçeği tam olarak anlamış oluruz işte.

valla ben çöpe atmak yerıne kullanıyorum doluymus gibi kullanıcam artık  mecbur bıtene kadar bakıcam   bırsey hıssetmez ısem farklı markaya yönelirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.197
gokhanyavuzmusic, 52 dakika önce yazdı:

Tüh bizde arkadaşa bugün primobolon aldık , bu serisinden, güncel konulara bakım de 🫣 

Ya ne alacaz biz , nerden alacaz 😑

IMG-20260804-WA0019(1).jpg

Bolde al içinden prima çıkıyor prima alırsan npp çıkıyor oxandrolone alırsan danabol çıkıyor tren alırsan testo mast alırsan parabolan çıkıyor 😂 eczaneden alacaksın mis gibi tertemiz

tarihinde SPECTRE tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, 4 dakika önce yazdı:

Bolde al içinden prima çıkıyor prima alırsan npp çıkıyor oxandrolone alırsan danabol çıkıyor tren alırsan testo mast alırsan parabolan çıkıyor 😂 eczaneden alacaksın mis gibi tertemiz

Moralim bozuldu ya 😅🙂‍↕️ bende tren alacaktım , humax in treni iyi Felan diye okumuştum burada , konuları okurken tarihlerine bakım ben en baştan bakmam lazım 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    21

konulara bakarken tarihlere bakmak gerek aynen. bir zamanlar gözde olan markalar sonradan mantara bağlayabiliyor humax gibi. bedava dağıtsa bu konuyu okuyan kimse almaz artık.

gokhanyavuzmusic, Bir saat önce yazdı:

Tüh bizde arkadaşa bugün primobolon aldık , bu serisinden, güncel konulara bakım de 🫣 

Ya ne alacaz biz , nerden alacaz 😑

IMG-20260804-WA0019(1).jpg

30mg npp mi var acaba bununda içinde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    402
boldiboldi, 4 saat önce yazdı:

konulara bakarken tarihlere bakmak gerek aynen. bir zamanlar gözde olan markalar sonradan mantara bağlayabiliyor humax gibi. bedava dağıtsa bu konuyu okuyan kimse almaz artık.

evet abi 30mg npp var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    43
boldiboldi, 6 saat önce yazdı:

humax npp içinde ne vardır :) geçen kardeşime humax npp almıştım kullanıyor şuan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    182
kinittifak, 3 saat önce yazdı:

humax npp içinde ne vardır :) geçen kardeşime humax npp almıştım kullanıyor şuan

Npp vardır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.083
kinittifak, 4 saat önce yazdı:

300mg/ml rimobolan olması lazım

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

300mg/ml rimobolan olması lazım

fuhrer hocam marka olarak suan ne önerirsiniz peki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.083
mustafakemal, Bir saat önce yazdı:

fuhrer hocam marka olarak suan ne önerirsiniz peki 

primobolan dünyada hammaddesi yok, yani raw satanlar bile kilosunu 30-40 bin dolara çekmişken flakon başı maliyeti 60$ olan bir ilacı kimse üretmeye kalkmaz. Ben gidip de sana şu markayı al bu markayı al diye öneride bulunmam şu an, benim sözüme güvenmek yerine gidip 1 markadan ürün al. Atıyorum bu marka X markası olsun, testosteronunu kullan ve kan testi ver. Yüksek ihtimalle çalışıyordur zaten, git aynı markanın masteronunu al 2 flakon haftada 300 300 vur 4 hafta sonra kan testi ver, E2 değerin 60-80 arasında bir sorun yaşamıyorsan o markanın masteronunu kullan. Git boldenonunu al, E2 değerini düşürüyorsa onu kullan, git trenbolonesini al E2 testi ver. 500 civarı çıkıyorsa o markayla devam et.

Yani demek istediğim gidip de ben burada şu markayı alın dediğim zaman puanıma bakıp da ulan bu adam diyorsa kesin doğrudur kanısına kapılmayın, gidip toplu ürün ASLA satın almayın. Alacağınız ürünler hep 1-2 flakon olsun üstünü almayın. Deneyerek görün, burada hissiyatınızı bana aktarın.

ALMANIZI ASLA ÖNERMEDIĞIM MARKALAR: ZPHC, Humax, Overdose-Glin-Swiss-Optimum tarzı TR markaları, son zamanlarda çıkan Rezzlab tarzı Instagram markaları, Bodytech-Meditech tarzı Indiamart'ta kabul görmüş markalar, Deus-Hilma-SP-Astera

Ha gidip de alabilirsiniz bu markaları, atıyorum ZPHC alırsınız belki testosteronu çalışır treni çalışmaz, Humax keza bu konudan da belli olacağı üzere, Overdose alırsınız enfeksiyon kapmazsanız belki çalışır, Optimum alırsınız belki stanozololü çalışır diğerleri çalışmaz, Rezzlab alırsınız belki bolde testo dışı hiç bir şeyi çalışmaz, Body Medi alırsınız enfeksiyon kaparsınız ama çalışır, Deus-Hilma-SP-Astera tarzı avrupa markalarının eski partilerinden kalmıştır belki adamın elinde onlar da çalışabilir belki. Yani almayın diyorsam ben size o ürün %100 çalışmıyor diye değil, sadece ürünlerde bu arkadaşın yaşadığı gibi bir durum yaşayabilirsiniz diye almayın diyorum. Burada gelip de "BEN ZPHC ALDIM TESTO %100 DOLU" diyecek arkadaşlara cevabım, gidin trenini alın kullanın ondan sonra yorum yapın ne bileyim Humax'în rimosunu kullanın ona göre cevap yazın.

Bana kalırsa bu saydıklarımın hiç birini almayın, bu tip senaryolar yaşarsanız paranız çöpe gider. Adam akıllı bu satıcılar ürünlerini teste göndersin, ondan sonra düşünür taşınır bir markaya karar veririz. Kulaktan duymayla olacak işler değil bunlar. Nasıl araba alırken gidip expertiz raporuna bakıyorsanız bu işte de aynı şekilde analiz raporuna bakacaksınız. Başka yolu yok.

• Beğen 2
  • 100 Puan 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

primobolan dünyada hammaddesi yok, yani raw satanlar bile kilosunu 30-40 bin dolara çekmişken flakon başı maliyeti 60$ olan bir ilacı kimse üretmeye kalkmaz. Ben gidip de sana şu markayı al bu markayı al diye öneride bulunmam şu an, benim sözüme güvenmek yerine gidip 1 markadan ürün al. Atıyorum bu marka X markası olsun, testosteronunu kullan ve kan testi ver. Yüksek ihtimalle çalışıyordur zaten, git aynı markanın masteronunu al 2 flakon haftada 300 300 vur 4 hafta sonra kan testi ver, E2 değerin 60-80 arasında bir sorun yaşamıyorsan o markanın masteronunu kullan. Git boldenonunu al, E2 değerini düşürüyorsa onu kullan, git trenbolonesini al E2 testi ver. 500 civarı çıkıyorsa o markayla devam et.

Yani demek istediğim gidip de ben burada şu markayı alın dediğim zaman puanıma bakıp da ulan bu adam diyorsa kesin doğrudur kanısına kapılmayın, gidip toplu ürün ASLA satın almayın. Alacağınız ürünler hep 1-2 flakon olsun üstünü almayın. Deneyerek görün, burada hissiyatınızı bana aktarın.

ALMANIZI ASLA ÖNERMEDIĞIM MARKALAR: ZPHC, Humax, Overdose-Glin-Swiss-Optimum tarzı TR markaları, son zamanlarda çıkan Rezzlab tarzı Instagram markaları, Bodytech-Meditech tarzı Indiamart'ta kabul görmüş markalar, Deus-Hilma-SP-Astera

Ha gidip de alabilirsiniz bu markaları, atıyorum ZPHC alırsınız belki testosteronu çalışır treni çalışmaz, Humax keza bu konudan da belli olacağı üzere, Overdose alırsınız enfeksiyon kapmazsanız belki çalışır, Optimum alırsınız belki stanozololü çalışır diğerleri çalışmaz, Rezzlab alırsınız belki bolde testo dışı hiç bir şeyi çalışmaz, Body Medi alırsınız enfeksiyon kaparsınız ama çalışır, Deus-Hilma-SP-Astera tarzı avrupa markalarının eski partilerinden kalmıştır belki adamın elinde onlar da çalışabilir belki. Yani almayın diyorsam ben size o ürün %100 çalışmıyor diye değil, sadece ürünlerde bu arkadaşın yaşadığı gibi bir durum yaşayabilirsiniz diye almayın diyorum. Burada gelip de "BEN ZPHC ALDIM TESTO %100 DOLU" diyecek arkadaşlara cevabım, gidin trenini alın kullanın ondan sonra yorum yapın ne bileyim Humax'în rimosunu kullanın ona göre cevap yazın.

Bana kalırsa bu saydıklarımın hiç birini almayın, bu tip senaryolar yaşarsanız paranız çöpe gider. Adam akıllı bu satıcılar ürünlerini teste göndersin, ondan sonra düşünür taşınır bir markaya karar veririz. Kulaktan duymayla olacak işler değil bunlar. Nasıl araba alırken gidip expertiz raporuna bakıyorsanız bu işte de aynı şekilde analiz raporuna bakacaksınız. Başka yolu yok.

haklısınız hocam zaten 1 ayda 1 kan kontrolu verıyorum humax marka masteron ve  npp aldım ama bu konu acılmadan once almıstım carsamba gunu ılk enjeksıyon yaptım  bugun yıne yapacagım artık bakalım ne cıkacak rezzlab satan kısılerle konustum markayı ove ove bıtıremedı ama gıdıp de oralardan urun almam   overdose olsun  rezzlabb olsun suan en goz onunde olanlar zaten nessıe humax  zphc cooper sanırım boyle gıderse marka kalmıcak :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sımdı nedense overdose tayfa bunu paylasıp  humax kötüleme baslamıs bizim ürünler şöyle dolu yok yerli vs  diye sizce  bu humax  kötülemek ıcın yapılmıs bırsey olabılırmı yada fırsattan istifade   kendi markalarını övme işi mi  paylastıkları testler de masallah dolu herhalde  :):) 

overdose.jpg

f3cfdfcc-b1b0-4e92-9795-6b36d7331574.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    21

overdose ve türevleri ağzı ile kuş tutsa olmaz o iş. haftalarca vakit kaybettirdi bana. 2 ayda zor geçti yaptığı ödemler. hidrolik yağımıdır nedir anlamadım. hiç etki almadım, üstüne para verip vakit kaybettim. birde işin cabası bir veteriner hekime enjeksiyon konusunda akıl verdiler, kusuru bende aradılar :D geçen gün birde instagramda birine laf olsun diye fiyat listesi at dedim ne sattığını bilmeden. overdose olduğunu görünce almam dedim overdose böyle böyle oldu. o aldığım kişiyi söyledim. bizim öyle bi satıcımız yok size sahte gelmiş dedi :D ya o eleman yarışmalarda boy boy resimler attı instagrama sizin sponsor olduğunuz adamlarla yanyana. insanları salak yerine koymaya çalışırken kendi zekalarını baz alıyorlar. olmuyor.

• Beğen 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.083
mustafakemal, 7 saat önce yazdı:

sımdı nedense overdose tayfa bunu paylasıp  humax kötüleme baslamıs bizim ürünler şöyle dolu yok yerli vs  diye sizce  bu humax  kötülemek ıcın yapılmıs bırsey olabılırmı yada fırsattan istifade   kendi markalarını övme işi mi  paylastıkları testler de masallah dolu herhalde  :):) 

overdose.jpg

f3cfdfcc-b1b0-4e92-9795-6b36d7331574.jpg

şuna bak, korkusundan kırpılmış resmin bile test numarasını karalamış ve doğrulama kodunu gizlemiş. Ulan varsa overdose'nin janoshik testi atsana düzgünce görelim bizde?

Buldukları rapor da %15 eksik zaten, %100'de eminim test de onların değil. Hatta primobolan bile yazamamış gidip "Primabolon" yazmış.

• Beğen 1
  • ahahaha 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp