Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

NiqhTM4r3

Humax'ın janoshik testleri negatif (boş) çıktı!

Önerilen İletiler

KAVINSKI    46
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

şuna bak, korkusundan kırpılmış resmin bile test numarasını karalamış ve doğrulama kodunu gizlemiş. Ulan varsa overdose'nin janoshik testi atsana düzgünce görelim bizde?

Buldukları rapor da %15 eksik zaten, %100'de eminim test de onların değil. Hatta primobolan bile yazamamış gidip "Primabolon" yazmış.

Hatta ve hatta testte flakon içinde underdose primoya ek birde test prop var. Bu kardeşlerimiz çok cömert insanlar belli ki ben artık overdoseçuyum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    155
mustafakemal, 2 saat önce yazdı:

yok hocam sadece dıkkate alıyorum dıyelım ben sımdı carsamba gunu npp ve masterona basladım humaxın daha once farklı marka kullanıyordum bunların calıstıgını nasıl anlarım 2 hafta sonra kan tahlili verecegim zaten 

prolaktin ve progestron artışından nppyi shbg düşünde masteronu anlarsın ama ilk önce sadece testosteron gittiğin bi tahlil lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, 12 dakika önce yazdı:

prolaktin ve progestron artışından nppyi shbg düşünde masteronu anlarsın ama ilk önce sadece testosteron gittiğin bi tahlil lazım

normalde ayın 28 de vermıstım hocam kan sonuclarını  bırakayım şöyle hatta bır bakarsanız sıze zahmet  burda testo noxy burak hocamdan almıstım sagolsun  masteron ıse optımum overdose ama  bu sıra tecrubesız oldugum ıcın  bu markayı kullanmıstım burak hocada masteron yoktu bırde npp ıse carsamba gunu gecıs sagladım   20 gun sonra yıne tahlıl verıcem  burda sızce masteron calısmısmı bellı olurmu 

image.png.4073463383f73b27a39357441bcd95b8.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    155
mustafakemal, 38 dakika önce yazdı:

normalde ayın 28 de vermıstım hocam kan sonuclarını  bırakayım şöyle hatta bır bakarsanız sıze zahmet  burda testo noxy burak hocamdan almıstım sagolsun  masteron ıse optımum overdose ama  bu sıra tecrubesız oldugum ıcın  bu markayı kullanmıstım burak hocada masteron yoktu bırde npp ıse carsamba gunu gecıs sagladım   20 gun sonra yıne tahlıl verıcem  burda sızce masteron calısmısmı bellı olurmu 

tesotsterona göre e2 çok düşük. burdan belli olmaz ama npp çalışıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    46
mustafakemal, 40 dakika önce yazdı:

Yüksek ihtimal masteronunda bolde var. Eğer npp kullanıyosan çalışıyor gibi. NPP bence tahlile bile gerek kalmadan anlaşılır 3 5 gün içinde eklemlerinde rahatlama hissedersin eklemler kuvvetlenir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafakemal, 1 saat önce yazdı:

testo ürününüz hangisi ? kullandığınız doz vs nedir tşkler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokhanyavuzmusic, 4 saat önce yazdı:

testo ürününüz hangisi ? kullandığınız doz vs nedir tşkler 

noxy marka burak hocadan aldım pztesi 250mg cuma 250 mg şeklinde hocam

sven, 5 saat önce yazdı:

tesotsterona göre e2 çok düşük. burdan belli olmaz ama npp çalışıyor

yok burda sadece masteron ve testo kullandım    carsamba gunu humax marka  npp masteron gecıs sagladım testo hala noxy bakalım sonrası ne olacak dıgerr masteron optımum pharmaydı o yuzden degıstırdım hocam  

KAVINSKI, 5 saat önce yazdı:

Yüksek ihtimal masteronunda bolde var. Eğer npp kullanıyosan çalışıyor gibi. NPP bence tahlile bile gerek kalmadan anlaşılır 3 5 gün içinde eklemlerinde rahatlama hissedersin eklemler kuvvetlenir.

valla olabilir marka ya ön yargım vardı o yuzden humax geçtim bu konu patladı ınsallah humax  cok ta boş cıkmaz bakalım  npp yenı basladım zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafakemal, 3 saat önce yazdı:

noxy marka burak hocadan aldım pztesi 250mg cuma 250 mg şeklinde hocam

Sadece 2 enjeksiyon sonrası mi test verdiniz ? Yoksa 4 6 hafta civarımi? Haftalik 500mg a göre 1500ng icin düşük diyebilir miyiz ? @Fuhrer hocam ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokhanyavuzmusic, 8 dakika önce yazdı:

Sadece 2 enjeksiyon sonrası mi test verdiniz ? Yoksa 4 6 hafta civarımi? Haftalik 500mg a göre 1500ng icin düşük diyebilir miyiz ? @Fuhrer hocam ? 

yok hocam 2 enjeksiyon humax  markasının    npp masteron onun ıcın ıkı hafta sonra test verıcem  normalde optimum overdose testo vardı burdakı sonuc  pazartesı 250  noxsy testo vurup verdıgım sonuc  daha oncesı overdose bakalım bunu daha da yukseltebılecezmı  normalde olması gereken yuksek mıktar ne olmalı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    40
gokhanyavuzmusic, 10 dakika önce yazdı:

1500 değil 1500 üzeri demek hocam o sonuç. Makine o kadar ölçüyor çünkü. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
Seffa, 2 dakika önce yazdı:

1500 değil 1500 üzeri demek hocam o sonuç. Makine o kadar ölçüyor çünkü. 

Anladım 😅 , peki ürün tek vial mi yoksa ampül olarak mı ? Ben hic noxy ürünü görmedim o yüzden merak ediyorum, özellikle testesteron a ihtiyacım var da almak için , ampül İran kullanıyorum da ben yerine alternatif geçebilecegim ürün arıyorum 

tarihinde gokhanyavuzmusic tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    849
gokhanyavuzmusic, 22 dakika önce yazdı:

Anladım 😅 , peki ürün tek vial mi yoksa ampül olarak mı ? Ben hic noxy ürünü görmedim o yüzden merak ediyorum, özellikle testesteron a ihtiyacım var da almak için , ampül İran kullanıyorum da ben yerine alternatif geçebilecegim ürün arıyorum 

Senin gibi TRT tarzda takılan biri için flakon ilaç daha mantıklı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    157
gokhanyavuzmusic, 3 saat önce yazdı:

Noxy ürünleri flakon hocam. Flakon kullanmak daha iyi oluyor doz ayarlaması için, ampuldeki dozu bölmek iyi olmuyor sık enjeksiyon yapmıyorsan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
Ruthless, 5 dakika önce yazdı:

Noxy ürünleri flakon hocam. Flakon kullanmak daha iyi oluyor doz ayarlaması için, ampuldeki dozu bölmek iyi olmuyor sık enjeksiyon yapmıyorsan 

Aaa , hiç flakon testesteron Felan duymamıştım, karından mi yapıyorsunuz ? Kas icine mi ?

tarihinde gokhanyavuzmusic tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    157
gokhanyavuzmusic, 1 dakika önce yazdı:

Aaa , hiç flakon testesteron Felan duymamıştım, bir arastircam

Aslında çoğu marka flakon üretiyor hocam ampüle göre de daha kolay markalar açısından hatta önceden ampül ilaçlar daha dolu algısı vardı ampul üretme zorluğu ve maliyeti yüzünden, ben de ilk zamanlar bu algıya kapılıp ampul tercih etmiştim ve testte de testonun bile underdose olduğu görünce bunun geçerli olmadığını tecrübe ettim 😂 şimdi sadece İran ampul kullanıyorum onu da fiyat/performans olduğu için 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    57
Ruthless, 2 dakika önce yazdı:

Aslında çoğu marka flakon üretiyor hocam ampüle göre de daha kolay markalar açısından hatta önceden ampül ilaçlar daha dolu algısı vardı ampul üretme zorluğu ve maliyeti yüzünden, ben de ilk zamanlar bu algıya kapılıp ampul tercih etmiştim ve testte de testonun bile underdose olduğu görünce bunun geçerli olmadığını tecrübe ettim 😂 şimdi sadece İran ampul kullanıyorum onu da fiyat/performans olduğu için 

Bu algıya bende kapılmıştım :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    157
klorsex, 2 dakika önce yazdı:

Bu algıya bende kapılmıştım :)

Bu piyasada artık babama bile güvenmem 😅 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    57
Ruthless, 4 dakika önce yazdı:

Bu piyasada artık babama bile güvenmem 😅 

Sormayın hocam elimdeki 30ml zphc ler son 2-3 haftalık kaldı ne alsam diye oturdum düşünüyorum. Bulgaristana gitme durumum var eğer gerçekleşirse driada alıp döneceğim diğer türlü yine zphc testo E , Masteron alacağım. Bu hafta motsc ve ghkcu da ekliyorum. Treni kestim artık her enjeksiyon sonrası yaşadığım sıkıntılı sorunlardan sonra. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    157
klorsex, 9 dakika önce yazdı:

Sormayın hocam elimdeki 30ml zphc ler son 2-3 haftalık kaldı ne alsam diye oturdum düşünüyorum. Bulgaristana gitme durumum var eğer gerçekleşirse driada alıp döneceğim diğer türlü yine zphc testo E , Masteron alacağım. Bu hafta motsc ve ghkcu da ekliyorum. Treni kestim artık her enjeksiyon sonrası yaşadığım sıkıntılı sorunlardan sonra. 

Noxy dene derim hocam tren ace günlük 0.5ml enjeksiyonda bacakta çok az bir pip dışında hiçbir sorun yaşatmadı enjeksiyonla ilgili

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    57
Ruthless, 4 dakika önce yazdı:

Noxy dene derim hocam tren ace günlük 0.5ml enjeksiyonda bacakta çok az bir pip dışında hiçbir sorun yaşatmadı enjeksiyonla ilgili

Hocam yorumunuzu dikkate alacağım. Spectrum her enjeksiyon sonrası inanılmaz göğüste sıkışma yanma öksürme tarzı yan etkiler yaşattı ve enjeksiyondan ilk defa soğudum. Şu sıralar npp eklemeyi düşünüyorum ekstra ama salı tekrar kan tahlilim var. Sonrasına bakıcaz artık

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex, 10 dakika önce yazdı:

Hocam yorumunuzu dikkate alacağım. Spectrum her enjeksiyon sonrası inanılmaz göğüste sıkışma yanma öksürme tarzı yan etkiler yaşattı ve enjeksiyondan ilk defa soğudum. Şu sıralar npp eklemeyi düşünüyorum ekstra ama salı tekrar kan tahlilim var. Sonrasına bakıcaz artık

Tren öksürük u diyorlar buna çok yabancı videolarda görüyorum .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mete670    5

Humax kullanıyordum ama sanırım farklı markaya yönelmem gerekiyor , güncel olarak alınabilecek rimolar hangi markada tavsiye verebilir misiniz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    470
mete670, 40 dakika önce yazdı:

Humax kullanıyordum ama sanırım farklı markaya yönelmem gerekiyor , güncel olarak alınabilecek rimolar hangi markada tavsiye verebilir misiniz ?

Dostum primoda garanti yok hiç bir markadan %100 emin olarak alamazsın 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafakemal, 08.08.2026 - 10:46 yazdı:

yok hocam sadece dıkkate alıyorum dıyelım ben sımdı carsamba gunu npp ve masterona basladım humaxın daha once farklı marka kullanıyordum bunların calıstıgını nasıl anlarım 2 hafta sonra kan tahlili verecegim zaten 

Merhabalar , humax in tren I vial mi ampül olanlardan mi aldınız ? Pripoanat mi enanthate mi ? Etki var mı nasıl hissiyat ? Tşkler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    25
boldiboldi, Şimdi yazdı:

quanta pharma yollamış biri kendisi jano teste.tam dolu çıkmış ama biz nasıl ulaşıcaz bu markaya bilmem. ingiliz markası sanırım. 200mg/ml hemde 80 dolar 

abi emin misin adamlar teste yolladı da sonuç daha gelmedi diye biliyorum bi de birisi quantanın testosu bile boş yazmış 400mg vururken naturel çıktım kan testinde yazmış nerden gördün testi bi bakayim ben de

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp