Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

NiqhTM4r3

Humax'ın janoshik testleri negatif (boş) çıktı!

Önerilen İletiler

levenna    9
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

aynen dostum her markayı eliyorum, sizin için janoshik raporu diye burada yırtınıyorum daha gelmişsin bana diyorsun ki onu diyorsun bunu diyorsun. Hangi marka geldi de lab testi yaptı ve ben de ona boş dedim? Nessie konusunda kullanıcılar içeriğinden kıyafet yünü çıktığı konusunda şikayetçiydi ve ben yakın zamanda nessie stoğumu kontrol edip aydınlatıcam.

Titan konusunda, oraya sadece alıp denemek istediğim marka yazmışım??? Hayırdır neyi savunuyorsun? Adam açılmamış flakon göndermiş sen daha diyorsun ki hangi marka iyi? HUMAX KÖTÜ ZPHC KÖTÜ. Onun dışındaki markaları test ediyorum ve ona göre yazıcam, istediğimi bu forumda yazarım seni hiç ilgilendirmez. Bakarsan profilime 2.500'den fazla iletim var, bunların hepsi ZPHC Humax mı git bir kontrol et bakalım.

15'lik cinnaya 30'luk etiketi vuracak kadar ÇAKAL satıcı olduğunuzdan millet de sizin kadar tilki olmadığınan kullanacağını test eder. Sen niye göndermiyorsun ürünlerini? Artık mimlendiniz ve 3 kuruş için milletin güvenini kırdınız ya, Türk piyasasında size müşteri yok bu saatten sonra. O 3 kuruşluk karakteriniz sonucu adamın şüphesiyle millet aydınlandı. Hadi güle güle sana.

Hocam forumun yarısı satıcıymis bu konular sayesinde anladim valla.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    954
levenna, 3 dakika önce yazdı:

Geçen @Askabar bile satıcıymış ben dahi şok geçirdim en eskilerdendi diyorum niye zphc güzelliyor bu devamlı meğer o markayı satıyormuş :D  Burak hoca hariç herkes ekmeğini yiyor buranın galiba :D @Yusufdemir1995 diyordu hepsini biliyorum diye :D Söyle de bizde bilelim :D 

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.077
levenna, Şimdi yazdı:

valla inşallah şu testler sayesinde hepsi bir bir yok olup gidecek, aylardır yırtınıyorum test test diye sonunda bir test görebildik keza onu da kullanıcı yapmış zaten. Dediğin gibi bu konu sayesinde anladık kimin satıcı kimin kullanıcı olduğunu, işin garibi satıcı olup da daha bu testi savunana lafım yok da kullanıcı olup neyi savunuyorlar?

Adam flakonu olduğu gibi göndermiş, yok kapağı yok rengi yok cartı yok curtu... Nessie konusunda ufak bir ısrarım sonucu satıcısı geçerli bir test yaptırdı ve sonuçları paylaştı saygı duyuyorum, ancak bu ZPHC Humax konsuunda hiç test gelmedi. Sebebi de belliymiş, bu konuyla anladık.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    182
boldiboldi, 36 dakika önce yazdı:

30 ml zphc nin boş olduğuna nasıl kanaat getirdiniz ? test mi yaptınız ?

Vahiy indi knk. Kaç kere diycem test verdiğimi

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28
GHOST, 19 dakika önce yazdı:

Geçen @Askabar bile satıcıymış ben dahi şok geçirdim en eskilerdendi diyorum niye zphc güzelliyor bu devamlı meğer o markayı satıyormuş :D  Burak hoca hariç herkes ekmeğini yiyor buranın galiba :D @Yusufdemir1995 diyordu hepsini biliyorum diye :D Söyle de bizde bilelim :D 

haydaaa @Askabar konusunu yeni öğrendim vay arkadaş.

Fuhrer, 19 dakika önce yazdı:

valla inşallah şu testler sayesinde hepsi bir bir yok olup gidecek, aylardır yırtınıyorum test test diye sonunda bir test görebildik keza onu da kullanıcı yapmış zaten. Dediğin gibi bu konu sayesinde anladık kimin satıcı kimin kullanıcı olduğunu, işin garibi satıcı olup da daha bu testi savunana lafım yok da kullanıcı olup neyi savunuyorlar?

Adam flakonu olduğu gibi göndermiş, yok kapağı yok rengi yok cartı yok curtu... Nessie konusunda ufak bir ısrarım sonucu satıcısı geçerli bir test yaptırdı ve sonuçları paylaştı saygı duyuyorum, ancak bu ZPHC Humax konsuunda hiç test gelmedi. Sebebi de belliymiş, bu konuyla anladık.

hocam anlamış değilim madem bu kadar savunuyolar ver kardeşim parasını yolla teste yok böyle ürün yok şöyle ürün ortaya somut birşey atın onun üzerinde tartışalım 1 tane test attım biriside çıkıp demiyorki o öyle değil sen yanlış konuşuyosun o test sıkıntı yav biride şunu yapsa mahçup duyup üzülüp yanlış bilgilendirdiğim için özür diliyicem ama elimize somut birşey atan yok hayır testi ben yaptırmadığım halde böyle testi yaptıran kişi şu yorumları görse ne düşünür iyilikten maraz doğuyor korkunç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    35
Fuhrer, 26 dakika önce yazdı:

Hocam humax seven masum köylü kullanıcı adıyla ilacı janoya gönderen adam gerçekten "kullanıcı" mıdır yoksa rakip satıcı mıdır? Bir grup satıcıyı gömerken bir diğer grubu yüceltiyor olmayalım yanlışlıkla?

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28
Rma, 6 dakika önce yazdı:

Humax Zphc aynı fabrika diyordu satıcılar zphcdemi patlak özetle? onuda geçtim humax ta indirimler yapmışlar ürünlere.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.077
NiqhTM4r3, 4 dakika önce yazdı:

haydaaa @Askabar konusunu yeni öğrendim vay arkadaş.

hocam anlamış değilim madem bu kadar savunuyolar ver kardeşim parasını yolla teste yok böyle ürün yok şöyle ürün ortaya somut birşey atın onun üzerinde tartışalım 1 tane test attım biriside çıkıp demiyorki o öyle değil sen yanlış konuşuyosun o test sıkıntı yav biride şunu yapsa mahçup duyup üzülüp yanlış bilgilendirdiğim için özür diliyicem ama elimize somut birşey atan yok hayır testi ben yaptırmadığım halde böyle testi yaptıran kişi şu yorumları görse ne düşünür iyilikten maraz doğuyor korkunç.

sen doğru olanı paylaştın, bu testi gidip de kimse yok şöyleydi böyleydi diyemez. 3. parti kullanıcı testi ve bağımsız laboratuvar analiz raporu. Bunun üzerine test sonucu yok. Humax tarihinde 1 flakon bile test edilmemiş ve böyle bir raporu yok, yurt dışında çoğu marka şöyle bir olay yapar; "Janoshik laboratuvarı analizi yapmanız ve bunu xxx sitede paylaşmanız dahilinde size xxx(janoshik testi tutarınca)$ mağza bakiyesi" Ancak TR'de bu testi adam cebinden ödeyerek yaptırıyor ve satıcısı burada gelip laga luga yapıyor. Gerçekten gülünç :D 

KAVINSKI, 3 dakika önce yazdı:

Hocam humax gören masum köylü kullanıcı adıyla ilacı janoya gönderen adam gerçekten "kullanıcı" mıdır yoksa rakip satıcı mıdır? Bir grup satıcıyı gömerken bir diğer grubu yüceltiyor olmayalım yanlışlıkla?

kullanıcı testi, piyasada sen hiç Janoshik testi olan marka görüyor musun TR'de? Yani ben şimdi gidip Overdose mi alacağım, veya Dragon, veya Nessie bunu neye göre seçicem? Böyle komplo teorileri oluşturmaya gerek yok. Humax = çöp, konu kapanmıştır. Savunarak kendinizi kandırırsınız, daha satan adamdan 1 test görmeden bu kadar sene kullandınız keza ben de aynı şekilde bu yalana inanarak kullandım. Ha dolu partileri denk geldi mi evet geldi, ilk kullandığım tren enanthate en dolusuydu, en son kullandığım NPP kötüydü ancak Masteron iyiydi.

Bizim amacımız sabit bir çizgide ilerleyen, 3. parti laboratuvar testlerini güncel çıkan tüm partilere yapan, kullanıcı fikirlerine önem veren markayı kullanmak. Neden İsviçre parası ödeyip Hindistan hizmeti alalım? Biz gerizekalı mıyız? Bu satıcı bu üründen 2x 3x kâr edecek ve 1 test yapmayacak, neden daha bu satıcıyı savunalım? Elimizde 3 4 flakon ürünü var diye neden gidip de "yok ben kandırılmam, humax kesin iyidir ben para verdim" kafasına girelim? Bu testi yapana gerçekten helal olsun diyorum benim o kadar sözünü ettiğimi gerçeğe dönüştürdü hem mutlu oldum hem de bu markayı satanların ekmeği kesildiği için ayrıyetten sevindim.

Amacım ekmek kesilmesi, para kazanmaması değil. Adam akıllı bir güven ortamı yaratılsa şu TR piyasasında zaten dünya kadar para kazanıcaksınız, neyin hırsı bu? 200-300$'lık testlerden kaçıyorsunuz ve buraya çeşitli profillerle yorumlar atıyorsunuz, gidin adam akıllı testinizi yapın zaten ben ve benim gibi yüksek puanlı üyeler kullanıp da memnun kalırsa o ürününüz zaten tutacaktır. Ancak vur-kaç sapla-geçir kafasında olduğunuzdan ve aç gözlülüğünüzden dolayı bir anda böyle yerin dibine gömülürsünüz, açık konuşayım bana ve çevreme Humax ZPHC soranlara net tavrımdır. Varsa delikanlı bir satıcı göndersin adam akıllı ürünlerini teste -ben gönderdiklerini ve boş çıktığından paylaşmadıklarından adım gibi eminim- 

• 100 Puan 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    41
NiqhTM4r3, 12 dakika önce yazdı:

Humax Zphc aynı fabrika diyordu satıcılar zphcdemi patlak özetle? onuda geçtim humax ta indirimler yapmışlar ürünlere.

Dostum humax ile zphc nasıl aynı fabrika olsun? Biraz yapıcı ve gerçekçi konuşalım. Humax konusunda yarattığın objektif paylaşım için sağolasın. Humax konusunda beni uyaran çok eski bir satıcım olmuştu 1 ay önce zaten. Testoları bile 15-20 dolardan verdi stok bitirdi

IMG_3200.png

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28
klorsex, 2 dakika önce yazdı:

Dostum humax ile zphc nasıl aynı fabrika olsun? Biraz yapıcı ve gerçekçi konuşalım. Humax konusunda yarattığın objektif paylaşım için sağolasın.

benim satıcı bana öyle diyordu hocam alırken. ne demek hocam rica ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    35
Fuhrer, 5 dakika önce yazdı:

sen doğru olanı paylaştın, bu testi gidip de kimse yok şöyleydi böyleydi diyemez. 3. parti kullanıcı testi ve bağımsız laboratuvar analiz raporu. Bunun üzerine test sonucu yok. Humax tarihinde 1 flakon bile test edilmemiş ve böyle bir raporu yok, yurt dışında çoğu marka şöyle bir olay yapar; "Janoshik laboratuvarı analizi yapmanız ve bunu xxx sitede paylaşmanız dahilinde size xxx(janoshik testi tutarınca)$ mağza bakiyesi" Ancak TR'de bu testi adam cebinden ödeyerek yaptırıyor ve satıcısı burada gelip laga luga yapıyor. Gerçekten gülünç :D 

kullanıcı testi, piyasada sen hiç Janoshik testi olan marka görüyor musun TR'de? Yani ben şimdi gidip Overdose mi alacağım, veya Dragon, veya Nessie bunu neye göre seçicem? Böyle komplo teorileri oluşturmaya gerek yok. Humax = çöp, konu kapanmıştır. Savunarak kendinizi kandırırsınız, daha satan adamdan 1 test görmeden bu kadar sene kullandınız keza ben de aynı şekilde bu yalana inanarak kullandım. Ha dolu partileri denk geldi mi evet geldi, ilk kullandığım tren enanthate en dolusuydu, en son kullandığım NPP kötüydü ancak Masteron iyiydi.

Bizim amacımız sabit bir çizgide ilerleyen, 3. parti laboratuvar testlerini güncel çıkan tüm partilere yapan, kullanıcı fikirlerine önem veren markayı kullanmak. Neden İsviçre parası ödeyip Hindistan hizmeti alalım? Biz gerizekalı mıyız? Bu satıcı bu üründen 2x 3x kâr edecek ve 1 test yapmayacak, neden daha bu satıcıyı savunalım? Elimizde 3 4 flakon ürünü var diye neden gidip de "yok ben kandırılmam, humax kesin iyidir ben para verdim" kafasına girelim? Bu testi yapana gerçekten helal olsun diyorum benim o kadar sözünü ettiğimi gerçeğe dönüştürdü hem mutlu oldum hem de bu markayı satanların ekmeği kesildiği için ayrıyetten sevindim.

Amacım ekmek kesilmesi, para kazanmaması değil. Adam akıllı bir güven ortamı yaratılsa şu TR piyasasında zaten dünya kadar para kazanıcaksınız, neyin hırsı bu? 200-300$'lık testlerden kaçıyorsunuz ve buraya çeşitli profillerle yorumlar atıyorsunuz, gidin adam akıllı testinizi yapın zaten ben ve benim gibi yüksek puanlı üyeler kullanıp da memnun kalırsa o ürününüz zaten tutacaktır. Ancak vur-kaç sapla-geçir kafasında olduğunuzdan ve aç gözlülüğünüzden dolayı bir anda böyle yerin dibine gömülürsünüz, açık konuşayım bana ve çevreme Humax ZPHC soranlara net tavrımdır. Varsa delikanlı bir satıcı göndersin adam akıllı ürünlerini teste -ben gönderdiklerini ve boş çıktığından paylaşmadıklarından adım gibi eminim- 

Hocam şu kalınlaştırdığım ifadelerinizde benim satıcı olduğumu mu iddia ediyorsunuz?

NiqhTM4r3, 1 dakika önce yazdı:

benim satıcı bana öyle diyordu hocam alırken. ne demek hocam rica ederim 

Bu konunun bize verdiği en önemli mesaj satıcıların sözüne değil testlere inanmak değil midir hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.077
KAVINSKI, 1 dakika önce yazdı:

Hocam şu kalınlaştırdığım ifadelerinizde benim satıcı olduğumu mu iddia ediyorsunuz?

hayır dostum, bunu okuyacak satıcılara cevabımdır o. Hani geldi ya daha demin birisi burada pre workout pre workout yazdı gitti, onun tayfasına.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28
KAVINSKI, 9 dakika önce yazdı:

Bu konunun bize verdiği en önemli mesaj satıcıların sözüne değil testlere inanmak değil midir hocam?

elbette testler hocam şahsen ben ürün aldığım kişiyle bir daha muhattap olmayı düşünmüyorum ona atınca haberi yokmuş gibi tavırlar sergiledi ki işin sonu görüldü atmaya döndü biliyolar kısacası bana öyle dedi diye inanmamın sebebi ilk defa böyle bir olayda sessiz kalmasından kaynaklı onuda geçtim hocam ürünler ambalajdan tutun herşeyine kadar çok özenle yapılmış yani boş ürün vericek insan o zahmete neden girer anlamadım a4 stickerlı flakonlara sahte ya bu derken cam üzerine batchinden isminden herşeyine iyi hissettiren ürünlerden böyle darbe yemek aşırı güven kırıcı ben şahsen isimsiz flakonlara yönelcem bu cafcaflı hayatta çok fazla kazıklanıyoruz .

tarihinde NiqhTM4r3 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    35
NiqhTM4r3, 4 dakika önce yazdı:

elbette testler hocam şahsen ben ürün aldığım kişiyle bir daha muhattap olmayı düşünmüyorum ona atınca haberi yokmuş gibi tavırlar sergiledi ki işin sonu görüldü atmaya döndü biliyolar kısacası bana öyle dedi diye inanmamın sebebi ilk defa böyle bir olayda sessiz kalmasından kaynaklı onuda geçtim hocam ürünler ambalajdan tutun herşeyine kadar çok özenle yapılmış yani boş ürün vericek insan o zahmete neden girer anlamadım a4 stickerlı flakonlara sahte ya bu derken cam üzerine batchinden isminden herşeyine iyi hissettiren ürünlerden böyle darbe yemek aşırı güven kırıcı ben şahsen isimsiz flakonlara yönelcem bu cafcaflı hayatta çok fazla kazıklanıyoruz .

Doğrudur tabi. Bu isimsiz flakonlar nedir tam olarak ben de bi bakayım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    41
KAVINSKI, 2 dakika önce yazdı:

Eski bir muhabbet o hocam. Önceden markasız flakonlar olurdu onu diyor sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28
KAVINSKI, 1 dakika önce yazdı:

isimsiz flakon dememin sebebi illaki denk gelinmiştir spor salonunda eskiden hocalar veya belli başlı kişiler çantalarından çıkartırdı koyu karamel renginde flakon flip kapağına kadar doludur iğneyi azıcık soksan 1ml ürün çekersin ağzına kadar dolu boş yer yok %100 el yapımı gibi hissettiren sıfır sterillik akan ilaçlardı mesela çok iyi çalışırdı crp tavan yapardı yani o ilacı görüp vucuta sokmazsın ama çalışan ilaçlardı şimdi bu ürünleri markaları görüp böyle şeyler çıkması üzücü hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    818
KAVINSKI, 21 dakika önce yazdı:

Hocam humax seven masum köylü kullanıcı adıyla ilacı janoya gönderen adam gerçekten "kullanıcı" mıdır yoksa rakip satıcı mıdır? Bir grup satıcıyı gömerken bir diğer grubu yüceltiyor olmayalım yanlışlıkla?

Valla bizim insanın sırf rakibi eleyeyim benim ilacım daha iyi diye gidipte cebinden o kadar para verip test verdiğini hiç sanmıyorum. Onun yerine bi marka çıkarır sağda solda instagramda reklamını yapar yani :D

Ben de dahil diğer hocalar olmak üzere ilacı kullanırım iyiyse iyi kötüyse kötü. Janoshik verileri ortada olması her zaman istediğimiz bir şey. @Fuhrer hocam da zaten bunu anlatmaya çalışıyor genel olarak. Eski konularda yazılan markalara bakarsak zamanında aynı marka ilaca hem iyi hem de kötü demişliğimiz oldu çünkü durum bundan ibaret, hiçbir şekilde stabil olmayan bir sektörden çıkma ürünleri kullanıyoruz. Biz de isterdik yurtdışında çıkan ve janoshik verileri olan ilaçları kullanalım. Elimizde en başta bi Noxy Labs vardı sonrasında nessie yi gördük. Janoshik verileri de nedendir bilinmez son yıllarda bizim ülkede bilinç kazanmış bir durum, halbuki janoshik yıllardır var ve yıllardır da anabolik ürünlerin testini yapıyor.

Humaxtan soğudum ben de yani ilaçları vurayım ki bitsin diye. Umuyorum ki elimdeki parti humax ilaçlar az bişey doludur da verim alırım az buçuk. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    1
hectordoyle, 1 dakika önce yazdı:

Valla bizim insanın sırf rakibi eleyeyim benim ilacım daha iyi diye gidipte cebinden o kadar para verip test verdiğini hiç sanmıyorum. Onun yerine bi marka çıkarır sağda solda instagramda reklamını yapar yani :D

Ben de dahil diğer hocalar olmak üzere ilacı kullanırım iyiyse iyi kötüyse kötü. Janoshik verileri ortada olması her zaman istediğimiz bir şey. @Fuhrer hocam da zaten bunu anlatmaya çalışıyor genel olarak. Eski konularda yazılan markalara bakarsak zamanında aynı marka ilaca hem iyi hem de kötü demişliğimiz oldu çünkü durum bundan ibaret, hiçbir şekilde stabil olmayan bir sektörden çıkma ürünleri kullanıyoruz. Biz de isterdik yurtdışında çıkan ve janoshik verileri olan ilaçları kullanalım. Elimizde en başta bi Noxy Labs vardı sonrasında nessie yi gördük. Janoshik verileri de nedendir bilinmez son yıllarda bizim ülkede bilinç kazanmış bir durum, halbuki janoshik yıllardır var ve yıllardır da anabolik ürünlerin testini yapıyor.

Humaxtan soğudum ben de yani ilaçları vurayım ki bitsin diye. Umuyorum ki elimdeki parti humax ilaçlar az bişey doludur da verim alırım az buçuk. 

Bendede nppsi var hocam inşallah biraz doludur 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28
yhy789, 3 dakika önce yazdı:

Bendede nppsi var hocam inşallah biraz doludur 😀

siz primoymuş gibi vurun hocam(!) :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    19
Rma, 1 saat önce yazdı:

:D oğlum yaşında bana knk demen hoşuma gitti kendimi genç hissettim. test verip vermediğini takip etmediğim için sadece sordum. bende test verdim, bir tanıdığımda verdi 30cc ile. gayet normal dolu bizdekiler. sizin satıcıda bir sorun olmasın ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    182
boldiboldi, Bir saat önce yazdı:

:D oğlum yaşında bana knk demen hoşuma gitti kendimi genç hissettim. test verip vermediğini takip etmediğim için sadece sordum. bende test verdim, bir tanıdığımda verdi 30cc ile. gayet normal dolu bizdekiler. sizin satıcıda bir sorun olmasın ?

Yaşını görmedim kusura bakma bu açınds özür dilerim. Hocam ilk aldığım seri doluydu sonradan aldıklarım boş çıktı, tren ve testodan verim alamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    19
Rma, Bir saat önce yazdı:

Yaşını görmedim kusura bakma bu açınds özür dilerim. Hocam ilk aldığım seri doluydu sonradan aldıklarım boş çıktı, tren ve testodan verim alamadım

Önemli değil ben takılmam öyle şeylere olabilir.

Demek ki bir standart yok ürünlerde. Ben memnunum şu an ama elimdeki bitince cooper a geçeceğim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    182
boldiboldi, 24 dakika önce yazdı:

Önemli değil ben takılmam öyle şeylere olabilir.

Demek ki bir standart yok ürünlerde. Ben memnunum şu an ama elimdeki bitince cooper a geçeceğim.

Öneririm hocam bende base winstrolünü kullanmaya başlıyorum. Zphc çin serisinin gelmesini bekliyorum kendimiz sipariş geçtim çinden fabrikadan gelicek gecikti ne yazzıkki. Paketleri trdekilerle tamamen farklı. Tr de bir oyun dönüyor kimse inanmıyor bana ne yazzıkki.

Form puanım düşsün diye adamlar eksi basıyor baksana 180 dı 169 olmuş. Olsun doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

tarihinde Rma tarafından düzenlendi
  • Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    182

@boldiboldi Atın atın biraz daha eksi puan atın bundan sonra tövbe ettim kim dolandırılırsa umrumda değil. Sadece danışan olursa kürüne yada sağlığına yardım edicem. Zphc humax nessie bu sene bozmuştur bu bir gerçektir. Eskiden doluydu dolu dedim şimdi bozdu, bozdu diyorum. Ne diyim 😂 ne bekliyorsunuzki valla yordunuz

• Beğen 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    19
Rma, Şimdi yazdı:

Öneririm hocam bende base winstrolünü kullanmaya başlıyorum. Zphc çin serisinin gelmesini bekliyorum kendimiz sipariş geçtim çinden fabrikadan gelicek gecikti ne yazzıkki. Paketleri trdekilerle tamamen farklı. Tr de bir oyun dönüyor kimse inanmıyor bana ne yazzıkki 

şüphe duyacağım işe girmem. burak hocadan noxy de olabilir. kafam rahat olsun, para önemli değil. bu yaştan sonra kaybedecek vaktim yok :D zira yolun büyük kısmını tükettik.

üretim için tüm cihazları tedarik etmem 24 saat sürer, hammadde de bulurum. muhtemelen çok büyük oranda sterile yakın ve dolu ürün üretirim de sırf kendim için maliyetli olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp