Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

NiqhTM4r3

Humax'ın janoshik testleri negatif (boş) çıktı!

Önerilen İletiler

NiqhTM4r3    28

Herkese Merhaba

Öve Öve Bitiremediğimiz Humaxın Janoshik Testi Üzdü Arkadaşlar.

6a7320dda9663_TestReport200200.thumb.png.b0c99c31c75ca4b27ee398d5f7d78b4b.png249df08a85b81db3cb9a7bf3260a2a50.thumb.jpg.a8be3c7b923c749529e82b928494f477.jpg

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

klorsex    54

Vay be. Treni bu kadar iyi çalışırken Primoya 32mg npp koymaları şerefsizlik olmuş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229

Bence test yalan 1 tane bile bu renge sahip humax rimo yok piyasada.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.125

testi yaptıran kişiyi canı gönülden tebrik ediyorum, yarattığı isimden dolayıda ayrıyetten tebrik ediyorum :D

Dostlar, size her zaman dediğim gibi. Bu satıcılar bu ürünlerden 2x 3x fiyatlar kazanıyor ve 1 test bile yaptırmıyor, sebebi de bu ürünlerin içeriğinin bu olması. ZPHC, Humax satan satıcıları göreve davet ediyorum. Hadi hodri meydan, çıkın 1 gram delikanlılığınız var ise ürünlerinizin alayını janoshik testine gönderin. Bu test ile bile ben tüm Humax ürünlerini elerim.

İçerikte farklı madde var, farklı maddeden de çok underdose var. Yani, halen Humax savunan arkadaşlar var ise artık art niyet ararım.

DİPNOT: Son zamanlarda Janoshik'in testleri yanlış yaptığı yönünde iddialar var, örneğin bir satıcı %98 saflıkta hammaddeyle 250 mg eq üretip teste gönderdiğinde 300mg sonuç aldığını söylüyor. Buna göre 25-30mg en baba madde vardır bu üründe. Dozlamanızı ona göre yapın.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28
gönderildi (düzenlendi)
Rma, 9 dakika önce yazdı:

bende kullanıyorum test elime ulaştı paylaştım janoshiki bu konuda nasıl kandırabilirler? ya da markayı kötülemek için test için o kadar para vermeye gerek duyulurmu bilemedim? renk konusuda ışıkta değişkenlik gösterebilir hocam bilemedim şahsen .

tarihinde NiqhTM4r3 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229
NiqhTM4r3, Şimdi yazdı:

bende kullanıyorum test elime ulaştı paylaştım janoshiki bu konuda nasıl kandırabilirler? ya da markayı kötülemek için test için o kadar para vermeye gerek duyulurmu bilemedim

Bence duyulur humax o kadar fazla sattıki hatta şu an rezz tayfa overdose tayfa ve humax zphc tayfa diye ayrılıyor tr. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    54
gönderildi (düzenlendi)
Rma, 10 dakika önce yazdı:

Hocam yanlışınız var bu renkte şuan humax primolar maalesef. Özellikle bende 1-2 kişiden görsel istedim mavi kapak ve PrimoMax yazılı (başka bir serisi de olabilir bilmiyorum)

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229
klorsex, Şimdi yazdı:

Hocam yanlışınız var bu renkte şuan humax primolar maalesef. Özellikle bende 1-2 kişiden görsel istedim mavi kapak ve PrimoMax yazılı

İlk defa sizde gördüm ozmn cidden bir problem vardır resim yuklermisin knk musait olunca

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
Rma, 1 dakika önce yazdı:

İlk defa sizde gördüm ozmn cidden bir problem vardır resim yuklermisin knk musait olunca

Bana atılan görsel bu şekilde

38898041-8beb-44be-8403-9df95a9a1df6.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    45
Rma, 10 dakika önce yazdı:

Marka boş olabilir eğer öyleyse beni üzer ama eklemek istiyorum elimden 6-7 flakon humax primo geçti hiçbiri bu renk değildi. Hatta birebir aynı batch ürün var elimde henüz açmadığım sıvı rengi beyaz. İkinci olarak madem etiket dışı içerik var neden primoda npp var anlamakta zorlanıyorum. Genelde fake primolarda test prop/30-40 mg bolde olur aynı işlevi görsün diye. Bu humax seven köylü kullanıcı arkadaşımız eğer bunu okuyorsa yaptırdıysa diğer ürünlerinin tahlillerini paylaşabilir mi? Ayrıca elinde bu renk humax primo olan varsa buraya atabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    54
Rma, 6 dakika önce yazdı:

a77d939b-2029-4c18-bee8-7ff9d15d88c7.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28
alpxieg, 05.08.2026 - 15:23 yazdı:

Bana atılan görsel bu şekilde

38898041-8beb-44be-8403-9df95a9a1df6.jpeg

ürünler hava ile temasta renk değiştirebiliyor burak hocanın konusunu okuyun bana halen markayı kötülemek için o fiyatları veripte sahte test için yolluyucak mentalite arıyorum şahsen :/

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    45
NiqhTM4r3, 7 dakika önce yazdı:

ürünler hava ile temasta renk değiştirebiliyor burak hocanın konusunu okuyun bana halen markayı kötülemek için o fiyatları veripte sahte test için yolluyucak mentalite arıyorum şahsen :/

Sizle bu testi paylaşan arkadaş sadece primoya mı baktırmış? Eğer varsa diğer ilaçların tahlilini de atsın mümkünse tren testo masteron vs.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.125

arkadaşlar niye bu kadar teste kapalısınız? Satıcılarınızı neden bu kadar savunuyorsunuz, veya markaları? Aldığınız ürünler ille de %100 kalitede 100 yazıyorsa 150'lik ürünler olmayabilir. Kendinizi boşa yormayın, satıcılar sizden faydalanıyor. Bu humaxın testi böyle ve tüm ürünleri böyle kabul edin, varsa aksini iddia eden satıcı gider o da test yapar paylaşır. Boş yere satıcılarınızı savunmayın çünkü size bir faydası yok, HA SİZE FAYDASI VAR İSE BU MARKAYI SAVUNMANIN, bu işten kâr elde ettiğiniz aşikardır. O zaman da bu forumda yeriniz yok kusura bakmayın.

Kendi adıma kullandığım ZPHC tren grubu komple boş çıktı ve bunu açık açık söyledim, yıllardır piyasanın içindeyim ve ben bile bu topları yiyebiliyorsam sizin de yemeniz normal. Yemenizdeki en büyük etken de işte bu test olmaması, milletin lafına inanıp almanız.

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28
KAVINSKI, 6 dakika önce yazdı:

Sizle bu testi paylaşan arkadaş sadece primoya mı baktırmış? Eğer varsa diğer ilaçların tahlilini de atsın mümkünse tren testo masteron vs.

istiyeceğim hocam elimdeki humaxlarla bakışıyoruz :D

Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

arkadaşlar niye bu kadar teste kapalısınız? Satıcılarınızı neden bu kadar savunuyorsunuz, veya markaları? Aldığınız ürünler ille de %100 kalitede 100 yazıyorsa 150'lik ürünler olmayabilir. Kendinizi boşa yormayın, satıcılar sizden faydalanıyor. Bu humaxın testi böyle ve tüm ürünleri böyle kabul edin, varsa aksini iddia eden satıcı gider o da test yapar paylaşır. Boş yere satıcılarınızı savunmayın çünkü size bir faydası yok, HA SİZE FAYDASI VAR İSE BU MARKAYI SAVUNMANIN, bu işten kâr elde ettiğiniz aşikardır. O zaman da bu forumda yeriniz yok kusura bakmayın.

Kendi adıma kullandığım ZPHC tren grubu komple boş çıktı ve bunu açık açık söyledim, yıllardır piyasanın içindeyim ve ben bile bu topları yiyebiliyorsam sizin de yemeniz normal. Yemenizdeki en büyük etken de işte bu test olmaması, milletin lafına inanıp almanız.

markasız flakonlardan daha fazla verim aldığımız dönemleri özledim hocam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.125
NiqhTM4r3, Şimdi yazdı:

markasız flakonlardan daha fazla verim aldığımız dönemleri özledim hocam

bu işler markayla değil satıcının karakteriyle, satıcının geçmişiyle ve ürün testleriyle olur. Sitede satılan Noxy ürünleri hepsi laboratuvar analizli ve 3 seneyi aşkındır Noxy satıyor Burak hoca. Ondan önce SP satıyordu, bozdu SP kaliteyi onu bıraktı Noxy geçti. Ondan önce Balkan satıyordu. Yani sattığı ürünlerin hepsi 10/10'du. Ancak Humax tayfaya baktığın zaman hepsi bir oraya oynuyor bir buraya oynuyor. Bir satıcının iki üç dört farklı markayı satmasındaki sebebi anlamıyorum. Madem Humax çalışıyor Humax ile devam et, ZPHC ise ZPHC, Shree Venkatesh ise o, Nessie ise Nessie ne bileyim neden tek markadan ilerlemiyorsun? Neden çeşitli markalar var elinde?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229

😂 sinirden ağlar insan. Ya dürüst olsalar, ticarete hile karıştırmasalarda aynı parayı kazanırlar, neden yani neden ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    7
gönderildi (düzenlendi)

Npp rimodan daha fazla kas yapan bir ilaç daha iyi böyle bence

tarihinde yhy789 tarafından düzenlendi
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.125
Rma, 5 dakika önce yazdı:

😂 sinirden ağlar insan. Ya dürüst olsalar, ticarete hile karıştırmasalarda aynı parayı kazanırlar, neden yani neden ?

NPP hammadde fiyatı Rimo'nun 1/10'u değernide, ve sağolsun müşteriler de laboratuvar testi sormazsa kakalarlar böyle ürünleri. Halen burada savunanlar olduğunu görmek beni üzüyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    28
KAVINSKI, 15 dakika önce yazdı:

DÜZENLEME : "hocam maliyetli süreç dedi fanboyluğu bırakıp halen inanmıyolarsa ceplerine kıyıp kendileri humax flakonlarını göndersinler ben parama kıyıp yolladım para kolay kazanılmıyo dedi camia için ben elimden geleni yaptım herkes elini taşın altına koysun" dedi para toplayıp göndersekmi napsak :D

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.125
NiqhTM4r3, Şimdi yazdı:

DÜZENLEME : "hocam maliyetli süreç dedi fanboyluğu bırakıp halen inanmıyolarsa ceplerine kıyıp kendileri humax flakonlarını göndersinler ben parama kıyıp yolladım para kolay kazanılmıyo dedi camia için ben elimden geleni yaptım herkes elini taşın altına koysun" dedi para toplayıp göndersekmi napsak :D

adam fazlasıyla haklı, TR-Çekya arası kargo 4000-5000₺ tutar minimum, Janoshik içinde 200-250$ ödeme yaptıysa aşağı yukarı 15 lira havadan gitmiştir sırf bir test için. Ve şunu da söyleyim, bu arkadaş 4-5 farklı anaboliği karıştırsa da isimsiz bir flakonla "2ml parfüm test şişesi dahi olsa" ben yine bu teste inanırdım, çünkü satıcı tarafı 1 tane bile test sunamıyor.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    48
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

adam fazlasıyla haklı, TR-Çekya arası kargo 4000-5000₺ tutar minimum, Janoshik içinde 200-250$ ödeme yaptıysa aşağı yukarı 15 lira havadan gitmiştir sırf bir test için. Ve şunu da söyleyim, bu arkadaş 4-5 farklı anaboliği karıştırsa da isimsiz bir flakonla "2ml parfüm test şişesi dahi olsa" ben yine bu teste inanırdım, çünkü satıcı tarafı 1 tane bile test sunamıyor.

Onun yerine avrupa satıcılardan aynı parti 1 kit alıp yollatmak daha ucuza gelebilir teste yabancı sitelerde görüyorum test grupları kurup millet 15-20 kişi bir teste girip ürünleri test ettiriyorlar.

tarihinde kinittifak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

Hocam benim anlamadığım kısım satıcılar zaten yaptırmıyorda neden diğer büyük markalar gibi bu zphc ve humax sitesinde güncel test yaptırıp paylaşmıyor dünya kadar para kazanıyorlar pharmacoma bakıyorum mesela sitesinde sürekli güncel testler oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    842

Nessie bile daha düzgün çıktı, humaxtan beklemezdik.. elimde de baya bi ilacı var. Oturup kara kara düşüncem şimdi. Neyse elimdeki ilaçları double doz şeklinde vurup bitircem gibi 😁

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229
hectordoyle, 1 dakika önce yazdı:

Nessie bile daha düzgün çıktı, humaxtan beklemezdik.. elimde de baya bi ilacı var. Oturup kara kara düşüncem şimdi. Neyse elimdeki ilaçları double doz şeklinde vurup bitircem gibi 😁

Ya sana ayrı üzülüyorum 😂 30ml zphc testo boş çıktı benim sende stok vardı. Humax boş çıktı elinde humax vardı, yüzümüz ne zaman güler be hacom 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp