Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

NiqhTM4r3

Humax'ın janoshik testleri negatif (boş) çıktı!

Önerilen İletiler

sufibodyci    0

Selamlar, yakın zamanda humax’ın olduğu iddia edilen rimo testi paylaşılmıştı. Bunun üzerine humax ürünleri janoshik testine gönderilmiş. Sonuçlarını paylaşıyorum. Yurtdışında bu test işi çok yaygın, umarım ülkemizde de daha yaygınlaşır. 

1. Rimo

Just a moment...verify.janoshik.com×

2. Tren a

3. Tren EJust a moment...verify.janoshik.com×4. Sustanon

5. Nandrolone

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

STRESSAVAR    1
burakyildirim, 35 dakika önce yazdı:

İşe fazla su katmaya gerek yok başka marka satıcıları humaxı kötüleyecek zphc kötüleyecek sen al ilacını vur geç bak sporuna sağdan soldan söylenenlerle iş yapılmaz

benim en çok kafama takılan konu şu burda test sonucu paylaşılıyor adamın formu yok ? yaşı yok ? beslenme nasıl ? yağ oranı kaç ? belki 30-35 yağ oranı 120-130 kg bunu sadece tek bir kişi için söylemiyorum ki zaten test paylaşan birinin altına yorum yapmıyorum. ilacını al kullan testini ver kendinde de hata ara azda olsa. kullandıgın ilaca 10 üzerinden 6-7 veriyorsan hiç bozma devam et burda çok bilgi oldugu kadar bilgi kirliliği de fazla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    41

İlk gönderilen ilacın renginden bir gariplik olduğunu düşünüyodum ve beklediğim gibi oldu. Sonuçlar fena değil ama masteron ve testosteron ürünlerini teste göndermemeleri üzücü olmuş. Humax kullanmak isteyen arkadaşlar bu saatten sonra kullanmaya devam edebilir umarım humax seven masum *** arkadaşın gazına gelip ilaçlarınızı çöpe atmamışsınızdır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta    4

Yani aslında teste ürünleri ağzına kadar doldurup göndermek çok zor değil tüm markaların satıcıları zaten bu forumu takip ediyolar insanlar kaç kere jano testi paylaşsalar keşke diye bas bağırdı burda bu üreticeler için teste göndermek çok zor değil onlar için aman aman maliyetli bişey değil akılları neredeymiş bu güne kadar göndermemişler yeni seri nessieler ve humaxlar tamamen çöp ben test verdim gördüm inanmayan kullanan kullanıcılar kan testi verip paylaşsınlar o zaman ürünlerin yarısının bile dolu olmadığı görülecektir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    41
Sparta, 9 dakika önce yazdı:

Yani aslında teste ürünleri ağzına kadar doldurup göndermek çok zor değil tüm markaların satıcıları zaten bu forumu takip ediyolar insanlar kaç kere jano testi paylaşsalar keşke diye bas bağırdı burda bu üreticeler için teste göndermek çok zor değil onlar için aman aman maliyetli bişey değil akılları neredeymiş bu güne kadar göndermemişler yeni seri nessieler ve humaxlar tamamen çöp ben test verdim gördüm inanmayan kullanan kullanıcılar kan testi verip paylaşsınlar o zaman ürünlerin yarısının bile dolu olmadığı görülecektir

Adamlar göndermedi diye kızdık gönderdiler şimdi de niye bu kadar geç gönderiyosunuz diye mi ağlayalım? Doğru haklısın keşke daha önce gönderselerdi ama senin söylediğinle bu testler uyuşmuyor güzel kardeşim. Dolusunu göndermek çok mu zor demişsin aynı argümanın tam tersini ilk teste gönderen *** arkadaşımıza da uygulayabiliriz. Örneğin; boşunu göndermek çok mu zor? Bu kafayla bu memlekette kimse ilaç kullanamaz yani biraz çalıştırın saksıyı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta    4
KAVINSKI, 4 dakika önce yazdı:

Adamlar göndermedi diye kızdık gönderdiler şimdi de niye bu kadar geç gönderiyosunuz diye mi ağlayalım? Doğru haklısın keşke daha önce gönderselerdi ama senin söylediğinle bu testler uyuşmuyor güzel kardeşim. Dolusunu göndermek çok mu zor demişsin aynı argümanın tam tersini ilk teste gönderen köylü arkadaşımıza da uygulayabiliriz. Örneğin; boşunu göndermek çok mu zor? Bu kafayla bu memlekette kimse ilaç kullanamaz yani biraz çalıştırın saksıyı.

Kesinlikle doğru ilk testtede öyle bi ihtimal var ancak aynı anda kardeşim dediğim arkadaşımla nessie ve humax kullandık ben kan testi verdim ve paylaştım nessie underdoz arkadaşım humax kullandı onunda underdoz çıktı ben testlerimide paylaştım nessie humax yeni serileri tamamen underdoz eser miktar denebilir😂😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    76
AnarchyZone, 10 dakika önce yazdı:

Ekran görüntüsü 2026-09-03 170844.png

Burda haftalık 200mg testo p 200mg masteron ve 200mg tren a var sadece. Bence gayet çalışıyor form açık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta, 3 dakika önce yazdı:

Kesinlikle doğru ilk testtede öyle bi ihtimal var ancak aynı anda kardeşim dediğim arkadaşımla nessie ve humax kullandık ben kan testi verdim ve paylaştım nessie underdoz arkadaşım humax kullandı onunda underdoz çıktı ben testlerimide paylaştım nessie humax yeni serileri tamamen underdoz eser miktar denebilir😂😂

Sana göre hangi marka kullanılmalı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    41
Sparta, 6 dakika önce yazdı:

Bu kadar kesin yargılara varmadan önce biraz daha objektif şekilde durumu yorumlamak lazım. Bu forumda özellikle testo kontrolü yaparken serbest ve shbg kontrolü yapmayan arkadaşları görüyorum burası çok gözden kaçıyor.SHBG hormon metabolizmasının hızını belirler. Eğer çok düşük shbgniz varsa(genetik sebeplerden veya aşırı proviron kullanımından dolayı) hormonlar vücudunuzda çok hızlı sirküle olur ve sizde tahlil yaptırdığınızda totali düşük görünce aa benim ilacım boş diyebilirsiniz. Dolu testo bulamıyorum diyen bi dünya adam var mesela nasıl bulamıyolar aklım almıyor adamlar bin liraya %20 fazla dozlu testo satıyor bunlara erişimin yoksa humax var zphc var ve daha adını vermek istemediğim yerli markalarda bile testolar ucundan kıyısından dolu. Böyle çok görüyorum ben totalde 250 alıp serbesti 150 üstü(makine üstünü okuyamıyor) olan testo boş demeden önce tam tahlil yaptırmanız lazım totalle bişey anlaşılmaz.

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone, 1 dakika önce yazdı:

Burda haftalık 200mg testo p 200mg masteron ve 200mg tren a var sadece. Bence gayet çalışıyor form açık

Ben memnunum şuan humaxtan daha iyisi varsa ona geçeriz :) rezzlab overdose gibi saçma TR mallarından iyi humax

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta    4
mustafakemal, 32 dakika önce yazdı:

Sana göre hangi marka kullanılmalı 

İnan kara kara bunu düşünüyorum kürün ortasında çaresiz kaldım ha şu kesin doldur diyebileceğim kan testi sonucu gördüğüm bi marka şuan için yok 2 3 hafta bulana kadar reçeteli sustanon kullanan tanıdıktan sustanon kullanacağım sonra bi marka bulursam yine risk alıp kullanır kan testi verip buraya atarım 

Eylül ekime kadar rezzlab kullananların sonucunu görüyorum denenebilir ama adamına göre gönderiyolar archer de aynı şekilde denenebilir ama bunları kendim denemedim kesinlikle yakınlarım kullandı ve testlerini gördüm onun haricinde sana gönül rahatlığıyla bi marka öneremeyeceğim şuan için üzgünüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    14
Sparta, Bir saat önce yazdı:

İnan kara kara bunu düşünüyorum kürün ortasında çaresiz kaldım ha şu kesin doldur diyebileceğim kan testi sonucu gördüğüm bi marka şuan için yok 2 3 hafta bulana kadar reçeteli sustanon kullanan tanıdıktan sustanon kullanacağım sonra bi marka bulursam yine risk alıp kullanır kan testi verip buraya atarım 

Eylül ekime kadar rezzlab kullananların sonucunu görüyorum denenebilir ama adamına göre gönderiyolar archer de aynı şekilde denenebilir ama bunları kendim denemedim kesinlikle yakınlarım kullandı ve testlerini gördüm onun haricinde sana gönül rahatlığıyla bi marka öneremeyeceğim şuan için üzgünüm

Zphc testosterone calisiyor benim kan testim mevcut >1600 cikti. Iran testolarinda dolu olduğu söyleniyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zxien    8

Humax boldenon kullanıyorum e2 zaten belli oluyor bana kalırsa tamamiyle karalama amaçlı olduğunu düşünüyorum bu benim şahsi fikrim humax zphc ve eski seri nessie,panpharma kullanıyorum hepsinden menmunum açıkcası bi tek boldenin tansiyonunu sevmiyorum onun harici gayet takır takır bu dönemdeki lh fsh açık olma sebebi il dışına gidip ilaçları b12 ve dalgınık ötürü unutup eşşek gibi pregnyl kullanmamdı siz siz olun yapmayın böyle bir hata 🤣😂 (bu adam harbi eşşekmiş diyebilirsiniz hakkınızdır.)

IMG_1430.jpeg

tarihinde Zxien tarafından düzenlendi
Eksik bilgi düzenlemesi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.120
Veyselzyyz35, 1 saat önce yazdı:

Merhabalar abilerim ve kardeşlerim geçenlerde humax pharmanın labor testi çıktı test ama fakemiş bu konu hakkında düşünceleriniz nedir @Fuhrer

IMG_2648.png

IMG_2649.png

IMG_2650.png

IMG_2651.png

IMG_2652.png

IMG_2653.png

IMG_2659.png

yumurta ağzına dayanmadan yapsalar şunu herkes mutlu olacak, testlerde yine büyük eksikler var. Kullandıkları ilaçlara bir parti numarası basılıyor, bunu Janoshik'e iletmeleri ve testlere yazdırmaları gerekirdi. Yine de bu testler satıcının 15iu cinnatropinleri 30iu satacak kadar alçaldığını değiştirmeyecek, dediğim şeyi tekrar söylüyorum; alın, kullanın, test verin, deneyin. ASLA TOPLU STOK YAPMAYIN1

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 16 dakika önce yazdı:

yumurta ağzına dayanmadan yapsalar şunu herkes mutlu olacak, testlerde yine büyük eksikler var. Kullandıkları ilaçlara bir parti numarası basılıyor, bunu Janoshik'e iletmeleri ve testlere yazdırmaları gerekirdi. Yine de bu testler satıcının 15iu cinnatropinleri 30iu satacak kadar alçaldığını değiştirmeyecek, dediğim şeyi tekrar söylüyorum; alın, kullanın, test verin, deneyin. ASLA TOPLU STOK YAPMAYIN1

Hocam selam , bu vial şişeleri kullanırken filtreleme hakkında topic yapacam demiştiniz bir ara , yapabildiniz mi ? Tşk ler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.120
gokhanyavuzmusic, 8 dakika önce yazdı:

Hocam selam , bu vial şişeleri kullanırken filtreleme hakkında topic yapacam demiştiniz bir ara , yapabildiniz mi ? Tşk ler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp