Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sasta

Testosteron+masteron küründe kas hacmimi arttırırken yağ yakıp estetik bir vücuda ulaşmak! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Sasta    0

Değerli abilerim kardeşlerim,

2 gün sonra ilk kürüme gireceğim. Aşağıdaki grupları kullanmayı düşünüyorum bu kürde amacım kas kütlesi koyarken yağ kütlesini azaltarak güzel bir vücut elde etmek.  @Fuhrer @Rma @berkay16

KÜR İÇERİĞİM: (12 hafta)

• 400 mg testosteron
  • 300 mg masterone

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.86
  • Kilo: 98

SORULARIM:

1. Testosteron Enanthate için haftanın 3 gününe mi yoksa 2 gününe mi bölmemi tavsiye edersiniz ?
  2. Beni artık çok rahatsız eden bir bölgesel yağlanmam var üst vücut çok yağlı değil bacaklarda öyle ancak bel bölgem yağlı göbeğimde öyle belirgin değil. Kürüme retatrutide eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı bir hareket olur mu ?
  3. Satıcı retatrutide için 5000 (zphc) fiyat çekti sizce normal mi ?
  4. Kür için 12 haftada güzel sonuçlar alınabilir mi yoksa kür dönemini biraz daha uzun tutmamı mı önerirsiniz?

Konuya katılım gösteren ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

alpxieg    15
Sasta, 27 dakika önce yazdı:

WhatsApp Image 2026-07-04 at 17.44.28 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-07-04 at 17.44.28.jpeg

Hocam bende bu şekilde denedim yağ oranım daha fazlaydı hatta bolde denedim masteron denedim tren denedim asla gözle görülür bir fark görmedim kan değerlerim bozuluyordu sadece ondan sonra sadece 250mg testosteron devam ettim aylarca bence testo+reta kullanmalısın en maksimumu bu olmalı diğer anabolikler inan hiç bir işine yaramayacak üstüne bu kadar ilacı vuruyorum bir şey değişmiyor diye psikolojini bozacak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasta    0
alpxieg, Bir saat önce yazdı:

Hocam bende bu şekilde denedim yağ oranım daha fazlaydı hatta bolde denedim masteron denedim tren denedim asla gözle görülür bir fark görmedim kan değerlerim bozuluyordu sadece ondan sonra sadece 250mg testosteron devam ettim aylarca bence testo+reta kullanmalısın en maksimumu bu olmalı diğer anabolikler inan hiç bir işine yaramayacak üstüne bu kadar ilacı vuruyorum bir şey değişmiyor diye psikolojini bozacak 

Hocam bende aslında böyle düşünüyorum ama insan kendine yenik düşüyor yapmak istiyor dediğiniz gibi reta ve testo ile belli bir dönem gideceğim sanırım en mantıklısı bu siz hangi markanın ilaçlarını kullanmistiniz? 

hiç mi gelişim görmediniz yoksa gelistiniz ama istediğiniz gibi mi olmadı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    15
Sasta, Bir saat önce yazdı:

Hocam bende aslında böyle düşünüyorum ama insan kendine yenik düşüyor yapmak istiyor dediğiniz gibi reta ve testo ile belli bir dönem gideceğim sanırım en mantıklısı bu siz hangi markanın ilaçlarını kullanmistiniz? 

hiç mi gelişim görmediniz yoksa gelistiniz ama istediğiniz gibi mi olmadı

Gelişim olsa bile fark edilmiyor yüksek yağ oranından dolayı o yüzden gerek yok belli bir yağ oranına gelene kadar testo dışına çıkmanızı tavsiye etmem kan değerleri yüksek yağ oranında daha çok bozuluyor gerek yok bence o yüzden

tarihinde alpxieg tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasta    0
alpxieg, 17 dakika önce yazdı:

Gelişim olsa bile fark edilmiyor yüksek yağ oranından dolayı o yüzden gerek yok belli bir yağ oranına gelene kadar testo dışına çıkmanızı tavsiye etmem kan değerleri yüksek yağ oranında daha çok bozuluyor gerek yok bence o yüzden

Hocam öneriniz için teşekkür ederim reta+testo devam edeceğim 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    349

İlaçlarını aldıysan kenara koy 1-2 flakon reta al, karın kaslarının gölgesini görene kadar reta kullan eğer ben pct yapmayacağım ilacı kesmeyeceğim diyorsan trt doz testo da girebilirsin ama e2 problemi yaşaman olası çok yağlısın şuan, 12 haftada alıcağın sonucu belirleyecek şey ilaçlar değil diyetine ve antrenman programına ne kadar sadık kalacağın her sabah 20-30dk kardiyo, haftada 4-5 ağırlık antrenmanı ve antrenman sonrası 15dk kardiyo yapıp istikrarlı olursan ilaçlar olmadan da gayet güzel zayıflarsın cutta steroid kullanmanı gerektirecek bir kas kütlen yok sana fayda sağlayacak maksimum doz trt dozdur fazlası sadece cebine zarar, kaç mg reta için 5000 tl istediler ona göre iyi kötü deriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasta    0
berkay16, 12 saat önce yazdı:

İlaçlarını aldıysan kenara koy 1-2 flakon reta al, karın kaslarının gölgesini görene kadar reta kullan eğer ben pct yapmayacağım ilacı kesmeyeceğim diyorsan trt doz testo da girebilirsin ama e2 problemi yaşaman olası çok yağlısın şuan, 12 haftada alıcağın sonucu belirleyecek şey ilaçlar değil diyetine ve antrenman programına ne kadar sadık kalacağın her sabah 20-30dk kardiyo, haftada 4-5 ağırlık antrenmanı ve antrenman sonrası 15dk kardiyo yapıp istikrarlı olursan ilaçlar olmadan da gayet güzel zayıflarsın cutta steroid kullanmanı gerektirecek bir kas kütlen yok sana fayda sağlayacak maksimum doz trt dozdur fazlası sadece cebine zarar, kaç mg reta için 5000 tl istediler ona göre iyi kötü deriz.

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim 

Şuan ki programım da haftada 5 gün antrenman, sabah aç karnına 30 dk kardiyo elimden geldiğince her gün karın çalışmak 10 dk

12 mg reta için 5000 dediler 

Hocam sadece reta kullanmaktan yanında TRT doz testo da girsem daha iyi mi sonuç alırım gerçekten sağlam antrenman ve beslenme programı yapıyorum başladığımda 105 kg  şuan 98 bu programı 1 aydır uyguluyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pluto    0
Sasta, 14 dakika önce yazdı:

Şuan ki programım da haftada 5 gün antrenman, sabah aç karnına 30 dk kardiyo elimden geldiğince her gün karın çalışmak 10 dk

Hocam sadece reta kullanmaktan yanında TRT doz testo da girsem daha iyi mi sonuç alırım gerçekten sağlam antrenman ve beslenme programı yapıyorum başladığımda 105 kg  şuan 98 bu programı 1 aydır uyguluyorum 

reta ve testo bu formda kullanabileceğin en iyi ikili olur testoyu 200 max 250mgdan fazlasını kullanmamalısın keza 200 250de bile aromatize olacaktır bel çevrenden dolayı düzenli kan ver e2ni kontrolde tut ayrıca hiçbir şey vurmadan önce kesinlikle kan ver bakalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    349
Sasta, 57 dakika önce yazdı:

Trt testo olup olmaması yaktığın yağ miktarında anlamlı fark yaratmaz ama hem antrenman performansına hem psikolojik olarak olmlu etkileri olur, retanın fiyatı yüksek bir de noxy fiyatı al bence o da sana pahalı gelirse çin retalarını ara.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasta    0
pluto, 1 saat önce yazdı:

reta ve testo bu formda kullanabileceğin en iyi ikili olur testoyu 200 max 250mgdan fazlasını kullanmamalısın keza 200 250de bile aromatize olacaktır bel çevrenden dolayı düzenli kan ver e2ni kontrolde tut ayrıca hiçbir şey vurmadan önce kesinlikle kan ver bakalım

Yarın kan vereceğim hocam burada paylaşırım sonuçları. Testoyu bu doz da kullandığım da pct yapmam gerekir mi bilginiz var mı? Zaten süreç içerisinde kan veririm ondan daha net anlarız yapmam gerekir mi gerekmez mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasta    0
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Trt testo olup olmaması yaktığın yağ miktarında anlamlı fark yaratmaz ama hem antrenman performansına hem psikolojik olarak olmlu etkileri olur, retanın fiyatı yüksek bir de noxy fiyatı al bence o da sana pahalı gelirse çin retalarını ara.

Tamam hocam Burak hocayı yarın arayıp konuşayım bı parası çok önemli değil ancak bir ürüne gereğinden fazla para vermek istemiyrium sadece ZPHC 12 mg için 5 k gereğinden fazla geldi bana son çare bulamazsam alırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    349
Sasta, 5 dakika önce yazdı:

Yarın kan vereceğim hocam burada paylaşırım sonuçları. Testoyu bu doz da kullandığım da pct yapmam gerekir mi bilginiz var mı? Zaten süreç içerisinde kan veririm ondan daha net anlarız yapmam gerekir mi gerekmez mi

Doz farketmez testoyu kullanırsan pct yapman gerekir sürekli testoda kalmayacaksan sadece reta kullan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasta    0
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Doz farketmez testoyu kullanırsan pct yapman gerekir sürekli testoda kalmayacaksan sadece reta kullan 

Hocam kullanmak istiyorum 4-5 ay boyunca ancak pct ye dair pek bir bilgim yok bu sürecin sonunda forumdan pct için yardım almam gerekecek pct yapacağım zaman size bu konu üzerinden tekrar yazabilir miyim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasta    0
Sasta, Şimdi yazdı:

Hocam kullanmak istiyorum 4-5 ay boyunca ancak pct ye dair pek bir bilgim yok bu sürecin sonunda forumdan pct için yardım almam gerekecek pct yapacağım zaman size bu konu üzerinden tekrar yazabilir miyim ?

Ancak bu 4-5 aylık sürede yağ oranımi güzel seviyelere getirebilirsem farklı ilaçlar da eklemek istiyorum sadece testo da kalmak yerine yağ oranımı dusurursem ve biraz daha kas kütlesi koyarsam böyle yapmam mantıklı olur mu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    980

masteron için karın kaslarınızı görmüyorsanız aşırı gereksiz kaçar, sadece testosteron + reta fazlasıyla yeterli

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasta, 7/4/2026 - 13:52 yazdı:

Değerli abilerim kardeşlerim,

2 gün sonra ilk kürüme gireceğim. Aşağıdaki grupları kullanmayı düşünüyorum bu kürde amacım kas kütlesi koyarken yağ kütlesini azaltarak güzel bir vücut elde etmek.  @Fuhrer @Rma @berkay16

KÜR İÇERİĞİM: (12 hafta)

• 400 mg testosteron
  • 300 mg masterone

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.86
  • Kilo: 98

SORULARIM:

1. Testosteron Enanthate için haftanın 3 gününe mi yoksa 2 gününe mi bölmemi tavsiye edersiniz ?
  2. Beni artık çok rahatsız eden bir bölgesel yağlanmam var üst vücut çok yağlı değil bacaklarda öyle ancak bel bölgem yağlı göbeğimde öyle belirgin değil. Kürüme retatrutide eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı bir hareket olur mu ?
  3. Satıcı retatrutide için 5000 (zphc) fiyat çekti sizce normal mi ?
  4. Kür için 12 haftada güzel sonuçlar alınabilir mi yoksa kür dönemini biraz daha uzun tutmamı mı önerirsiniz?

Konuya katılım gösteren ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler. :)

Elit genetik değilsen ki % 99 umuz değiliz yağ yakarken kas hacmini bırak eklemeyi koruduğuna bile şükret .çevremde çok yarışmacı gördüm off season görüntüsüyle define görüntüsü 2 farklı kişi birşnde t shirte sığmazken birinde t shirtün içinde kaybolan çok adamlar var .  Bu adamlar yarışmalarq çıkıp derece alan adamlar yani iyi genetikleri var diyebiliriz . Kalori açığında büyüyen adamlar Ronnie Coleman kevin levrone falan bunlar yani. Zaten karb açığı verdiğin an glikojen depoların boşalacak anaboliklerin etkisiyle vücut kas proteinini yakma olayı  olmasa bile glikojen ve su kaybından daha hacimsiz gözükecek . Kendine tek bir hedef belirle birkaç ay bu hefefe uygun istikrarlı git . Mesela bu kürde amacın ya yağsız kütle koymak olsun ya da yağ yakmak birini seç ona odaklan daha verimli ilerlersin . 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasta    0
PLACEBOEFFECT94, 32 dakika önce yazdı:

Elit genetik değilsen ki % 99 umuz değiliz yağ yakarken kas hacmini bırak eklemeyi koruduğuna bile şükret .çevremde çok yarışmacı gördüm off season görüntüsüyle define görüntüsü 2 farklı kişi birşnde t shirte sığmazken birinde t shirtün içinde kaybolan çok adamlar var .  Bu adamlar yarışmalarq çıkıp derece alan adamlar yani iyi genetikleri var diyebiliriz . Kalori açığında büyüyen adamlar Ronnie Coleman kevin levrone falan bunlar yani. Zaten karb açığı verdiğin an glikojen depoların boşalacak anaboliklerin etkisiyle vücut kas proteinini yakma olayı  olmasa bile glikojen ve su kaybından daha hacimsiz gözükecek . Kendine tek bir hedef belirle birkaç ay bu hefefe uygun istikrarlı git . Mesela bu kürde amacın ya yağsız kütle koymak olsun ya da yağ yakmak birini seç ona odaklan daha verimli ilerlersin . 

Hocam dediğiniz gibi yapacağım yağ yakma sürecine girip belli bir vücuda ulaşınca  ardından kütle koyma aşamasına geçeceğim. Sizce bu yağ yakma sürecini sadece reta ile mi ilerlemeliyim yanına düşük doz testo ekleyip öyle mi gitmeliyim şuan güncel Total testo oranım 4.12 yaş 22 bana düşük geliyor testo oranım yaşıma göre 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    129
gönderildi (düzenlendi)
Sasta, 9 dakika önce yazdı:

Hocam dediğiniz gibi yapacağım yağ yakma sürecine girip belli bir vücuda ulaşınca  ardından kütle koyma aşamasına geçeceğim. Sizce bu yağ yakma sürecini sadece reta ile mi ilerlemeliyim yanına düşük doz testo ekleyip öyle mi gitmeliyim şuan güncel Total testo oranım 4.12 yaş 22 bana düşük geliyor testo oranım yaşıma göre 

Kesin küre girerim diyorsan testoya başla knk şimdiden ama anabolizan ekleme ki kas koyma dönemine kadar miyostatin seviyen yükselmesin. Bence 375 testo enhatat okey bir seviyedir ben böyle yapıyordum haftada 1 de arimidex al 3 e yada 2 ye bölerek enjeksiyon günlerine dağıtarak. Kan kontrolunden sonra arimdex oranını ayarlarsın. Arimidex kullan yoksa kilo veremezsin su balonu gibi gezersin yağlıysan ztn e2 oto yuksek oluyor. Kan testinden sonra gerekse arttırîr gerekse kesersin.

Pazartesi salı çarşamba 0.5 0.5 0.5 şeklinde testo Enhatat yap. Her enjeksiyon 3 e böldüğün arimdexten 1 parça al. 

@PLACEBOEFFECT94 Ben 130 kilo yağlıyken 95 kilo kaslı halime sadece cut yaparak geldim, ben hep cutta kalarak hayvan gibi kas koydum. Tabi genetik önemli knk ama bence cut da kas koymak kolay birşey bence yapılabilir. Elit bir genetigim oldugunu sanmam

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasta, 1 dakika önce yazdı:

Hocam net kür dizaynı konusunda bu sorularına daha tecrübeli hocalarım cevap versin . Ama sadece şunu ekleyeyim , retada gir ne girersen gir mucize değil yağ yakma pis suyu atma işi sonuçta iradeye geliyor retada vursan karnın hiç acıkmayacak sanma . Bu tecrübeme güven reta ozempic monjero hepsini kullandım hiçbiri uzun vadeli olarak iştahı mucizevi bir biçimde kesmiyor . O açlığa alışıp istikrarlı diyetini idmanını kardiyonu yaparsan sadece testo ile de sonuç alabilirsin bence , dediğim gibi kür illa kullanacaksan  dizaynını daha tecrübeli hocalarım var grupta onlar yapsın . 112 kgdan 82 kga düşmüş ve forma girmiş biri olarak bunları söylüyorum samimiyetime güven . 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma, 4 dakika önce yazdı:

Kesin küre girerim diyorsan testoya başla knk şimdiden ama anabolizan ekleme ki kas koyma dönemine kadar miyostatin seviyen yükselmesin. Bence 375 testo enhatat okey bir seviyedir ben böyle yapıyordum haftada 1 de arimidex al 3 e yada 2 ye bölerek enjeksiyon günlerine dağıtarak. Kan kontrolunden sonra arimdex oranını ayarlarsın. Arimidex kullan yoksa kilo veremezsin su balonu gibi gezersin yağlıysan ztn e2 oto yuksek oluyor. Kan testinden sonra gerekse arttırîr gerekse kesersin.

Pazartesi salı çarşamba 0.5 0.5 0.5 şeklinde testo Enhatat yap. Her enjeksiyon 3 e böldüğün arimdexten 1 parça al. 

@PLACEBOEFFECT94 Ben 130 kilo yağlıyken 95 kilo kaslı halime sadece cut yaparak geldim, ben hep cutta kalarak hayvan gibi kas koydum. Tabi genetik önemli knk ama bence cut da kas koymak kolay birşey bence yapılabilir. Elit bir genetigim oldugunu sanmam

Hocam  senin durum istisna bunu okumuştum çok yüksek kiloda ve yağ oranına sahip kişilerde vücut çok  fazla rezerv yağ olduğu için bunları enerjiye çevirip kas yapımında kullanabiliyor kalori açığı dahi verilse . Ama şöyle düşün yağ yakarken kas yapmak diye birşey verimli olsa pro bodybuilderlar off season ve prep diye 2 farklı döneme girip uğraşmazdı . Body recomp yapıp geçerdi herkes. Bence ya yağsız kütle koymak veya kas kütlrni olabildiğince korurken pis yağı ve suyu atmak , bu 2 hedeften birini koyup tamamen ona odaklanmak o yolda ilerlemek daha mantıklı ve verimli . 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    129
PLACEBOEFFECT94, 3 dakika önce yazdı:

Hocam  senin durum istisna bunu okumuştum çok yüksek kiloda ve yağ oranına sahip kişilerde vücut çok  fazla rezerv yağ olduğu için bunları enerjiye çevirip kas yapımında kullanabiliyor kalori açığı dahi verilse . Ama şöyle düşün yağ yakarken kas yapmak diye birşey verimli olsa pro bodybuilderlar off season ve prep diye 2 farklı döneme girip uğraşmazdı . Body recomp yapıp geçerdi herkes. Bence ya yağsız kütle koymak veya kas kütlrni olabildiğince korurken pis yağı ve suyu atmak , bu 2 hedeften birini koyup tamamen ona odaklanmak o yolda ilerlemek daha mantıklı ve verimli . 

Tabi daha iyidir ama demek istediğim sadece testo ile yağ yakarken kas da koyabilir yeterince iyi antreman beslenme yalabilirse hem clen bulka alt zemin hazırlar bu durum. Clean bulk uzun vadeli olamaz ztn insulin yüzünden. Yani burda ben arkadaşı heveslendirmek istedim aslında kas da koycaksın sadece yağ yakmak olarak dusunme diye. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kenjirro59    48

Hocam güncel formunla ilaca girmen boş yere kan değerlerinle oynamak ve para israfı olur. Hem ortada cut yapacak bir kas kütlen yok hem yağ oranın çok yüksek. Eğer ilaçlarını aldıysan kenara kaldır, belli bir düzeye gelene kadar temiz sıkı bir diyet ve kardiyo ile devam et. Baktın karın bölgen biraz açıldı omuzlarda kıpırdanma var, bel incelmeye başladı  o zaman oturur tekrar düşünürüz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasta    0
gönderildi (düzenlendi)
Rma, 2 saat önce yazdı:

Dostum senin forumda ki çoğu yazınızı daha önce okumuştum benim konuma da yanıt vermen beni sevindirdi yanıtın için teşekkür ederim kür konusunu ben yeni dusunmedim 2 aydır yapip yapmamayi çok düşündüm ve en son ilaç temin ettim şuan kesin gireceğim sanırım ancak dediğin gibi farklı farkli bir çok ilaci vücuduma sokup amatörce bir hareket yapmaktansa haftada 375 mg testo +  bulabilirsem reta eklemeyi düşünüyorum bu süreçte dediğin gibi pazartesi - salı -, Çarşamba mı yapayım enjeksiyonları yoksa pazartesi Çarşamba cuma şeklinde mi? Arimixi kürün 2. Haftasından sonra mı kullanmaya başlayım küre başlar başlamaz mi ? 

Benim şuan hedefim hayvan gibi büyüyüp parça parça olmak değil bunu bende şu halimle yapabileceğimi dusunmuyroum  bu süreçte hedefim en azından yağ seviyemi azaltıp ve koyabildigim kadar kas koyup  hiç yoktan sert ve hafif iri bir vücut yakalayabilmek bunu yaptıktan sonra clen bulk düşünüyorum bu senaryo sizce mantıklı mı gerçekçi mi ? 

Reta kullanıp vücudu enerjisiz bırakmak istemiyorum ben karbonhidratlı ve proteinli düşük kalori açığı bırakarak ilerlemek istiyorum reta sizce buna çok mu engel olur yemeden içmeden kesilirsem kasdan da kaybetmek istemiyorum amacım az da olsa kas koyabilmek sadece zayıflamak değil çünkü bu yollardan geçmiş görmüş birisi olarak seninde görüşünü almak istiyorum.

tarihinde Sasta tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Aftomazing
      Herkese merhaba kardeşlerim abilerim,
      Her zaman kilolu bir bedene sahip birisi olarak 110-120 kilolardan 84'e kadar düştüm iki aydır reta kullanıyorum başladığımda 91dim şu an 84 spor ve diyet ile destekledim yağ oranım 20 diye tahmin ediyorum aynadaki görüntümden sıkılmış biri olarak ilk kürüme girme kararı aldım. Fakat bilgim sizler kadar fazla olmadığı için sizden yardım istiyorum, instagram da birçok hoca ile konuştum hepsi farklı farklı kombinler önerdiler kimi bolde ekledi kimi winstrol bu işin en doğrusu nedir ? Hormon ve kan testlerimi yaptırdım bütün kalemler değer aralığında çıktı güncel formumu da ekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Ugurbenx1
      Merhaba iyi akşamlar Peptid Türkiye,
      Yarıda kestiğim bu kürümde 4,5 kg aldım ve pct protokolü uygulamadım. Şimdi 2. bir kür düşünüyorum.
      YARIDA KESTİĞİM KÜRÜM: (Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım)
      Testosteron Enanthate 400mg Dianabol 20mg 1. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Turinabol 2. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Masteron Turinabol 16-12 hafta arası düşünüyorum, sizin ekstra önerileriniz varsa dinlemek isterim.
    • Yazan: PesimisTR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü yapma kararı aldım aşağıdaki ilaçları temin ettim.
      KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Masteron SORULARIM:
      İlk kür için uygun mu tercih ettiğim ilaçlar? PCT nasıl yapmalıyım? Korucuyu olarak ne kullanmalıyım? Enjeksiyon sıklığı ve ölçüsü nasıl olmalı? Beni kür boyunca bekleyen sürpriziler nelerdir? Tüm öneri, cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ahmetselami
      Merhabalar herkese,
      Daha önce hiç Steroid türevi kullanmadım. Biraz kaslanmak istiyorum, düzenli hafif ağırlıklı çalışma yapıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Sağlıklı sayılır biriyim sadece kolesterol sınırda yüksek. Total Testosteron seviyem 400 civarı 2 çocuk var SORULARIM:
      Vücuda zarar vermeden primobolan + proviron Kullanılabilir mi? Etkileri ne olur?   Forumda yeniyim. Bilgi almak için buradayım arkadaşlar yargılamayın lütfen hatam varsa.
    • Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.