Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ugurbenx1

18 yaşında 2. devam kürüme girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Ugurbenx1    1

Merhaba iyi akşamlar Peptid Türkiye,

Yarıda kestiğim bu kürümde 4,5 kg aldım ve pct protokolü uygulamadım. Şimdi 2. bir kür düşünüyorum.

YARIDA KESTİĞİM KÜRÜM: (Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım)

• Testosteron Enanthate 400mg
  • Dianabol 20mg

1. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:

• Testosteron Enanthate
  • Turinabol

2. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:

• Testosteron Enanthate
  • Masteron
  • Turinabol

16-12 hafta arası düşünüyorum, sizin ekstra önerileriniz varsa dinlemek isterim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    184

Kullanacağınız marka nedir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ugurbenx1    1
gönderildi (düzenlendi)

Abi testo olarak nessie Novo zphc var her ilaca hemen hemen ulaşırım markasıyla beraber şuan ne ekleyeceğim arasında çok kararsızım primbo düşünüyorum çok maliyetli 

tarihinde Ugurbenx1 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    191
Ugurbenx1, 8 dakika önce yazdı:

Abi testo olarak nessie Novo zphc var her ilaca hemen hemen ulaşırım markasıyla beraber şuan ne ekleyeceğim arasında çok kararsızım primbo düşünüyorum çok maliyetli 

Abicim sen şimdiden maliyet falan diyorsan bunun beslenmesi pct testi vitamini astarı yüzünü geçer yol yakınken dönsen iyi olur.

Bu konuyuda iyice bi oku çok erken sanki kür işleri için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ugurbenx1    1
gönderildi (düzenlendi)

Abi hayırlı akşamlar 10ml primbo 3 hafta götürmüyor birde diğerlerine göre çok maliyetli dozu çok düşük maliyeti ister istemez arttırıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
Ugurbenx1, 23 dakika önce yazdı:

Abi hayırlı akşamlar 10ml primbo 3 hafta götürmüyor birde diğerlerine göre çok maliyetli dozu çok düşük maliyeti ister istemez arttırıyor 

masteron kullan primo yerine boşver turinabola hiç gerek yok hedefin ne

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ugurbenx1    1

Damarlı kuru bı vücudum var biraz daha kas eklemek istiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    184
gönderildi (düzenlendi)

Hocam turinabol yada herhangi bir tablet ürün kullanmayın hem etkisi çok az gem zararı çok fazla ne gerek var. Testo masteron devam edin sürece göre gerek ek gerek dozaj yükseltme yaparsınız. 3 enjeksiyon yada eod enjeksiyon sistemi öneririm. Ayrıca temiz büyümek her zaman en iyisidir yağ oranı yüksekken kür verimi her zaman için azalıyor ister istemez.

Haftada 300 - 500 testo / 300 - 500 masteron arasında gidebilirsiniz. Yerinde olsam eod 0.5ml testo 1ml masteron giderdim 3.5x yapınca haftada 437,5mg testo 350mg masteron yapar. Dozaj zamanla arttırılabilir. İstersen kürû de uzatabilirsin 20 24 hafta 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ugurbenx1    1
gönderildi (düzenlendi)

Hocam masteron daha önce kullanmadım büyütmez diyorlar ama testoyla beraber iyi bi kütle koyulur değilmi 20-24 haftada büyütmezden kastım kuruluk veriyor diyorlar benimde amacım zaten kuruyum kütle eklemek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    184
Ugurbenx1, 14 dakika önce yazdı:

Hocam masteron daha önce kullanmadım büyütmez diyorlar ama testoyla beraber iyi bi kütle koyulur değilmi 20-24 haftada büyütmezden kastım kuruluk veriyor diyorlar benimde amacım zaten kuruyum kütle eklemek

Hocam kaliteli büyümek sağlam kas kompanenti ve kalıcı kas inşaa etmek vardır. Bide balon gibi su topu gibi gezmek vardır amaç nasıl büyümek ? Kaslanmak parçalanarak kütle koymak istersen masteron harika. Ben şişicem dersen deca danabol kullan davul gibi gez 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ugurbenx1    1
Rma, 1 saat önce yazdı:

Hocam kaliteli büyümek sağlam kas kompanenti ve kalıcı kas inşaa etmek vardır. Bide balon gibi su topu gibi gezmek vardır amaç nasıl büyümek ? Kaslanmak parçalanarak kütle koymak istersen masteron harika. Ben şişicem dersen deca danabol kullan davul gibi gez 😁

Hocam ben buldum aradığımı çok teşekkür ederim masteron devam kaç hafta sonra etki görürüm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    184
Ugurbenx1, 1 dakika önce yazdı:

Hocam ben buldum aradığımı çok teşekkür ederim masteron devam kaç hafta sonra etki görürüm 

Masteron yağ oranına bağlı bir etki gösterir doğrudan büyütmez diğeri ilaçların verimini arttırır diğer ilsçlardan kazanacağın kası daha kuru ve sert hale getirir. Damarlanma vs 3 hafta sonra net artar. Testoyu biraz yuksek tut masterin testo verimini arttırır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ugurbenx1    1
gönderildi (düzenlendi)

500 testo 350 masteron nasıl hocam yağ oranım gayet iyi fotoğraf atılsa atardım hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ugurbenx1    1

Merhaba iyi akşamlar peptid Türkiye 1.5 ay önce haftada 400mg testobol günlük 20mgde dianabol alıyordum Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım 4.5kg aldım 

Pct falan yapmadım şuan 2inci bir kür düşünüyorum 500 testesteron enanthete 300npp 400 masteron 

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    278
Ugurbenx1, 53 dakika önce yazdı:

Merhaba iyi akşamlar peptid Türkiye 1.5 ay önce haftada 400mg testobol günlük 20mgde dianabol alıyordum Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım 4.5kg aldım 

Pct falan yapmadım şuan 2inci bir kür düşünüyorum 500 testesteron enanthete 300npp 400 masteron 

Selam dostum bir kere kürde yapsan, doğal da yapsan şu tartı kafasından çık öncelikle. Ayrıca eğer bu hayatı yaşam tarzı haline getiremeyeceksen kürünü, ilaçlarını, antrenmanını, beslenmeni bir rutine oturtup en azından ilaçlarını zamanında çekip vuramayacaksan başladığın işi bitirecek maddi-manevi ve sağlık durumlarına da müsait değilsen bu işlere hiç kalkışma gerek yok.

Bence başlangıç için ağır bir kür olmuş testosteron masteron ile 250-300 bandında başlayıp ilk 6-8 haftayı atlattıktan sonra kürün kalan kısmına npp ve benzeri ürünlerle ekleme yapabilirsin hem böyle yan etki kontrolün daha müsait olur hem de kervan yoldayken düzmeyi öğrenirsin, bilgi birikimin ve tecrüben artar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.093
Ugurbenx1, 1 saat önce yazdı:

Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım 4.5kg aldım 

neden?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ugurbenx1    1

Tedarik sorunu yaşadım hocam 

BBurak, 4 saat önce yazdı:

Selam dostum bir kere kürde yapsan, doğal da yapsan şu tartı kafasından çık öncelikle. Ayrıca eğer bu hayatı yaşam tarzı haline getiremeyeceksen kürünü, ilaçlarını, antrenmanını, beslenmeni bir rutine oturtup en azından ilaçlarını zamanında çekip vuramayacaksan başladığın işi bitirecek maddi-manevi ve sağlık durumlarına da müsait değilsen bu işlere hiç kalkışma gerek yok.

Bence başlangıç için ağır bir kür olmuş testosteron masteron ile 250-300 bandında başlayıp ilk 6-8 haftayı atlattıktan sonra kürün kalan kısmına npp ve benzeri ürünlerle ekleme yapabilirsin hem böyle yan etki kontrolün daha müsait olur hem de kervan yoldayken düzmeyi öğrenirsin, bilgi birikimin ve tecrüben artar. 

Hocam ilk 10 hafta kullanmayı düşündüm kick start olur diye nppyi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
Ugurbenx1, Bir saat önce yazdı:

Tedarik sorunu yaşadım hocam 

Hocam ilk 10 hafta kullanmayı düşündüm kick start olur diye nppyi 

dostum kickstart ne neyin kickstartını veriyorsun ? ilaç ekle çıkar uğraşmayın özellikle daha temeldeyken.  kendinize bi kombinasyon oluşturun sorun  yaşamadığınız maksimum verim ve sürdülebilirliği olan onla devam edin. sürekli ekle çıkar kickstart vs uğraşmayın. platolara denk gelirsiniz kısa dönemli ilaçlar ekleyip platonuzu aşarsınız bu olur ama daha küre baslamadan kısa dönemli ekleme planlamayın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ugurbenx1    1
sven, 1 saat önce yazdı:

dostum kickstart ne neyin kickstartını veriyorsun ? ilaç ekle çıkar uğraşmayın özellikle daha temeldeyken.  kendinize bi kombinasyon oluşturun sorun  yaşamadığınız maksimum verim ve sürdülebilirliği olan onla devam edin. sürekli ekle çıkar kickstart vs uğraşmayın. platolara denk gelirsiniz kısa dönemli ilaçlar ekleyip platonuzu aşarsınız bu olur ama daha küre baslamadan kısa dönemli ekleme planlamayın

Hocam testo masteron başlasam kaç haftada aynada etki değişim görmeye başlarım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tilki    5
Ugurbenx1, 4 saat önce yazdı:

Hocam testo masteron başlasam kaç haftada aynada etki değişim görmeye başlarım 

Reseptorlerine bağlı ilaçlar verimli çalışır ve doluysa ilk 20 günde damarlanma ve ağırlıklar artar geri kalan zamanda yani ilk 45 günde aynada kendinin geliştiğini  görmeye başlarsın ama kişiden kişiye hafif de olsa değişir dediğim gibi testoyu prop kullanırsan biraz daha hızlı olur etkisi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ugurbenx1    1

Hocam testoyu prop almam gibi çok uğraştırıyor doz ayarlaması bide masteron npp için pazartesi Çarşamba cumartesi nasıl 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ugurbenx1    1

Merhaba iyi akşamlar peptid Türkiye 24 haftalık kür sonu 

• hCG
  • Ovitirelle

Nasıl alabilirim nasıl yazdırabilirim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: nogereru
      Öncelikle herkese merhabalar,
      İlk kürüme girmek istiyorum forumda 4-5 gündür diğer arkadaşların açtığı başlıkları okuyarak geçirdim. Only testo olarak mı girmem daha doğru olur yoksa yanında ekstra bir kaç ilaç daha mı kullanmam iyi olur bilemiyorum ve bu ilk kürün bana gerçekçi getirisi ne kadar olur alacağım risklere/yan etkilere değer mi emin olmadığım için size sorma gereği duyuyorum. Ve bu kadar erken yaşta küre girdikten sonra değerlerim normale döner mi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 178 Kilo: 77 Yağ oranı: %16-%17  KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Estradiol (E2): Sonuç: 24.3 ng/L  Total Testosteron: Sonuç: 4.66 ug/L  Total T3 (Triiyodotironin): Sonuç: 1.32 ug/L Serbest T3 (FT3): Sonuç: 3.91 ng/L Total T4 (Tiroksin): Sonuç: 7.41 ug/dL Serbest T4 (FT4): Sonuç: 1.35 ng/dL  Kolesterol: Sonuç: 157 mg/dL Trigliserit: Sonuç: 71 mg/dL  ALT - SGPT: Sonuç: 16 U/L AST - SGOT: Sonuç: 18 U/L  Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: RAav
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 yaşındayım sürekli spora yazılıyorum ama devam edemiyorum çok güçsüzüm ve hevesim hızlı kırılıyor 187 boyum 73 kilom yağ oranım 19 çok araştırdım ama araştırdıkça kafam dahada bulandı ne yapmalıyım ne kullanmalıyım? 🥺🙂‍↕️
    • Yazan: Darkkarus
      Merhaba, 
      30 yaşındayım ve Boyum 1.85 , 2014-2020 yılları arası başla bırak başla bırak şeklinde hep vücut geliştirmenin natural olarak içinde idim. Daha sonra 5 yıl hiç spora gidemedim. 2025-Mart itibariyle haftada 4-5 gün hiç aksatmadan , antrenmanlarımı yapıyorum. 
      2026 Mayıs başında 130 KG ile artık natural ve yağlı olmaktan sıkıldığım için , haftalık 300 mg testo pripionate (önce dvpd sonra zphc marka ile ) + 2,5 mg Retatrutide şeklinde hayatımın ilk kürüne başladım. 

Haziran ayında Reta ‘ ya ara verdim , temmuz boyunca 5 mg ile devam ettim . Bu süreçte 12 haftalık testo pripionate 300 mg haftalık dozumu da tamamladım . Gidişattan oldukça memnunum aslında (testesteron kısa esterin her enjeksiyonda yarattığı ödem - ağrının 3-4 gün sürmesi dışında) , güncel 117 kg a düştüm , kas hatlarım belirginleşti , sırtım büyüdü omuzlarım  büyüdü biraz şekle şemale girdik kısacası . 
      Danışman hocam dedi ki , şimdi hiç kesmeden 12 hafta daha haftalık 500 mg testo ile devam edelim , elimde son bi 20 lik kısa ester flakon var o bitince , enantathe a geçeriz dedi, Retatrutide içinse ağustos ta 7.5 mg a çıkıp tamamlayarak bırakma niyetindeyim .Ayrıca bu 2. 12 haftalık döngüde 4 hafta günde 3 tablet zphc oxandrolone (Anavar) kullanmayı planlıyorum. kan tahlilinde herhangi bir problem çıkmadı , her şey yolunda , ara vermeden 2. 12 haftaya girmek mantıklı mıdır , nasıl bir yol izlemeliyim , tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum , saygılar.
    • Yazan: wmindev
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %15 yağ oranına düşmek, acil kilo verme hedefim yok kas kaybı yaşamadan üstüne koyarak vermek istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %32 Kg : 110 Yaş: 25 Testosteron seviyem 300 geldi, tek testis olduğum için hiçbir doktor trt yapmak istemedi genel olarak enerji düşüklüğü yaşadığım için testosteron ile başlamak adına küre girdim ama tavsiyelerle aşağıdaki plan oluştu. KÜR PLANIM: 
      İran testosteron enanthate 250mg (125/125) Cinnatropin 3iu Hcg 1000 iu haftada 1 Zphc CYT3: 1 hafta yarım kapsül 2. hafta 1 kapsül 3. hafta 2 kapsül 4. hafta 1 kapsül 5. hafta yarım kapsül sonra bırakma pazartesi tirze 3mg perşembe reta 2mg SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? İştah baskılaması için reta ile tirzeyi birlikte kullanıyorum daha verimli olduğunu düşündüm sizce nasıl? Bu küre ekleme yapmamı önerdiğiniz bir ürün var mı? Arkadaşım masteron ekle diyor hcg östrojeni arttırır diyor siz ne dersiniz? Testosteronu 32'lik iğne ile diz üstümden vuruyorum bir sorun yaşamadım devam etmeli miyim?
      Bir süredir diyetteyim ve kür öncesi 10 kilo kadar verdim aynı makro mikro hesaplaması yaptığım diyetime devam ediyorum.
      Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler. 

• Yazan: Loweherz
      Selamlar herkese, Hem işim gereği hem de bu sporu uzun yıllar boyunca yapmayı düşünüyorum beslenmem çok iyi antrenman ve uyku kalitemde aynı şekilde.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş:20 Boy:187 Kg:88 Yağ:14-17 Hiçbir sağlık sorunum yok testlerim gayet temiz. Aşırı büyüyüp 100+ olma hedefim yok hedefim ilk kürden maksimum kas kütlesi kazanını sağlamak formumu 93kg civarında %12 yağ oranında tutmak Burak hocanın Peptid Türkiye sitesinde kitapta bulunmayan her bilgisini okudum ilk kürümü 16 Hafta 500 mg  Test enantat yapmayı düşünüyordum ama vücudumun östrojene yatkın olduğunu biliyorum sizce 500 mg test yanına 250 mg masteronu bir katalizör gibi kullanmak mantıklı olur mu veya önerebileceğiniz başka ilaç kombinasyonu var mıdır ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp