-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür sürecim bitti trt yaparak yeni bir küre girmeme engel durum var mı kan testlerimde?
Oluşturan:
Husoyz, in Laboratuvar
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Delapuente
Herkese merhaba
En son kürümü 2024’te tamamlamış ve pct ile süreci sonlandırmıştım. Ardından yaşadığım omuz ve bel sakatlıklarından ötürü neredeyse 2 yıl boyunca verimli idman yapamadım. Haliyle kürlere ve süreçlere de uzak kaldım. Bu sürede baya bir değişiklik de olmuş gördüğüm kadarıyla.
Eylül başından itibaren idman/öğün düzenimi tekrar sağlayabildim ve haliyle bünye tekrar o gümbür gümbür periyotları istiyor. Lakin yaş artık 37 olduğu için daha temkinli hareket etmek zorundayım. Mevcutta 183 boy, 99 kg olarak açıkçası geçmişte de en verim aldığım kür olan Sustanon-Rimobolan gitmeyi düşünüyorum fakat bilgileri tazelemek ve yeniliklerden haberdar olmak adına fikirlerinize ihtiyacım var sürecimi başlatmak ve ilerletmek adına.
-
Yazan: TOR
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Aşağıda belirttiğim kür sonrası 1.5 ay only testo trt dozu denecek seviyede devam ettim.
BİTEN KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Trenbolone Masteron PCT İÇERİĞİM:
20 mg tamoksifen (4 hafta) 50mg klomen kullandım (4 hafta) Pct bittikten 1 ay sonra tahlil verdim sonuçlar aşağıdaki gibidir.
-
Yazan: Ferhattt
Selam arkadaşlar,
12 haftalık bi kür yaptım ve kan tahlili verdim,yabancı hocam bana hcg hmg dhea aromasin yohombine tudca yazmış pct için bu ürünler eczanede yok ve internette çok pahalı hatta küre verdiğim paradan da çok. Sizce alternatif olarak yerine ne kullanabilirim hangi dozlarda ve ne kadar sure sonra tekrar kan tahlili yapmam gerekiyor? @Rma @GHOST @berkay16
-
Yazan: Kaldiras
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Haftalık 500mg only testo kullanmayı düşünüyorum yağ oranım %13 falan 20 hafta bu şekilde kullanmayı planlıyorum enjeksiyon konusu da haftada 4 veya 7 e bölerek yapaacağım dalgalanmayı ve östrojeni olabildiğince stabil tutmak için östrojenden kaynaklı sıkıntı yaşamamak için ne yapmalıyım?
İlk kurumu ve son kurum olmayacak, ancak asla yüksek mg'lara çıkmayacağım. Planladığım kür 20 hafta sürüyor: haftalık 400 mg testosteron enanthate ve östrojeni dengede tutmak ile biraz daha anabolik etki sağlamak için haftada 250 mg primobolan kullanacağım. Enjeksiyon sıklığı olarak iki seçeneğim var: Ya haftalık dozu tek bir flakona boşaltıp 7 güne bölerek her sabah enjekte etmek ya da haftada 2 güne bölmek. Bunun dışında böbrek ve karaciğer koruyucuları kullanacağım, su tüketimime dikkat edeceğim ve günlük kardiyo rutinimde olacak. Amacım hayat boyu yapılabilecek sürdürülebilir bir kür planlaması yapmak, kan testlerimde sorun çıkmamasını ve tansiyonumun kontrol altında olmasını sağlamak. Vücuduma vereceğim zararının bilincindeyim ama bunu olabildiğince minimalde tutmak istiyorum.
Beslenme düzenim ise temiz bir şekilde yağlanmadan ve stabil şekilde kütle eklemek uz erine kurulu: Günlük 50 gram yağ, kilo başına 2 gram protein ve kalori hesabının kalanı karbonhidrat olacak. İlaç markası olarak ZPHC kullanmak istiyorum; çünkü daha steril ve daha sorunsuz olacağını düşünüyorum, tabii orijinal urun bulup web sitesinden doğrulayabilirsem.
Deneyimli arkadaşlar tavsiyelerde bulunmak isterse yazarsa çok sevinirim. Ayrıca ZPHC dışında güvenebileceğim başka hangi marka ürünleri önerirsiniz? Bu sürece başlarken ilaç maliyetinin yanı sıra düzenli yaptırmam gereken kan testleri ve olası hastane/doktor masrafları için bütçemi nasıl planlamalıyım, nelere dikkat etmeliyim? (yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim)
-
Yazan: DozaJ
Selamlar,
Bodybuilding konusunda ciddi ve uzun vadeli bir yol izlemek istiyorum. Benim hedefim birkaç ay kür yapıp bırakmak veya biraz kas yapıp geçmek değil; kendi genetik sınırlarımı mümkün olduğunca zorlamak ve bu işin antrenman, beslenme ve farmakoloji tarafını gerçekten öğrenmek.
Depresyon ve DEHB tanılarım var ve tedavi görüyorum. Enerji ve günlük işlevsellik konusunda uzun süredir zorlandığım dönemler oldu, testosteron değerlerim de düşük/sınırda seyrediyor. Bu yüzden spora başlarken testosterona da başlamaya karar verdim. Testosteronu depresyon veya DEHB tedavisi olarak görmüyorum; sadece neden önce yıllarca natural ilerlemek istemediğimi belirtmek istedim.
Planım klasik kür/PCT yapmak değil. Testosteronu kesmeyi düşünmüyorum. İlk etapta normal TRT düzeylerinde başlayıp EOD uygulamayla mümkün olduğunca stabil ilerlemek istiyorum. Düzenli kan tahlili, tansiyon ve gerekli sağlık kontrollerini yapacağım. Her şey yolunda gittikçe, bodybuilding konusunda yeterli bilgi ve tecrübe kazanana kadar acele etmeden ilerlemek; ileride ise supraphysiolojik seviyeleri değerlendirmek istiyorum.
Ben araştırmayı gerçekten seven biriyim. Bu konuda makaleleri, forumları ve kullanıcı tecrübelerini sürekli okuyorum. Eroids gibi platformlardan markalar ve ürünler hakkındaki güncel kullanıcı yorumlarını da takip etmeye çalışıyorum. Sizce bu doğru bir araştırma yöntemi mi? Özellikle UGL ürünlerinde gerçek kullanıcı deneyimini ve ürün güvenilirliğini değerlendirirken siz hangi kaynaklara daha fazla güveniyorsunuz?
Bir diğer problemim ürün devamlılığı. 10 mL flakon kullanmak istiyorum ve marka konusunda seçiciyim. Keşke Türkiye'de eczaneden güvenilir 10 mL ürün alabilsem ama bildiğim kadarıyla böyle bir seçenek yok. Örneğin güvendiğim bir markanın orijinal ürününe erişebilirsem, aynı ürüne daha sonra ulaşamama ihtimalinden dolayı yaklaşık bir yıllık stok almak mantıklı mı? Benim anladığım kadarıyla bazı ürünler yurtdışından belirli dönemlerde getiriliyor ve sürekli erişim garanti değil.
Hazır kür veya doz istemiyorum. Daha çok uzun süredir bu işi yapan insanların benim yaklaşımım hakkındaki görüşünü merak ediyorum. Siz benim yerimde olsaydınız bu süreci araştırma, ürün güvenilirliği, devamlılık ve harm-reduction açısından nasıl daha sağlam hale getirirdiniz? Gözden kaçırdığım önemli bir nokta varsa özellikle duymak isterim.
-

