Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

whiteface

Only testosteron kürüne gireceğim fakat eczane üzerinden stok alamıyorum! ne yapmalıyım bu süreçte?

Önerilen İletiler

Vassa    13
levenna, 09.06.2026 - 16:23 yazdı:

Tr de orjinal satan satıcılar var. Instagram dan vs bulabilirsin. Fotograf iste karşılaştır. Eğer üstünde zphc medicene holograms varsa sahte oluyor. Onun dışında .com lu sitesinden check edilenler yüzde yüz gerçek. Zaten her kod bir defa check ediliyor. Elimde orijinal olandan ornek vereyim, tr de birinden alıyorum.

Neresinde yazıyor hocam tam olarak bu .com olayı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ruthless    112
Vassa, 15 dakika önce yazdı:

Neresinde yazıyor hocam tam olarak bu .com olayı?

Bu orjinal hocam, sahtelerde zphcmedicine.com bariz şekilde görünüyor, örnek İnternetten alınma foto ekliyorum;

roidse724com-adresinden-urunum-gonderilmedi-1.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    13
Ruthless, 4 dakika önce yazdı:

Bu orjinal hocam, sahtelerde zphcmedicine.com bariz şekilde görünüyor, örnek İnternetten alınma foto ekliyorum;

Teşekkür ederim hocam baş tacısın

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
whiteface    1

10 haftalık testo kullanımına başlayacağım, sonuçlarım aşağıda belirttiğim şekilde çıktı. 10 hafta boyunca hem beslenme hem spor programı olsun sıkıca asılacağım. 4 ay boyunca natural şekilde diyetle ve ek protein takviyeleriyle devam ettim. 2 ay boyunca da haftalık 250mg ZPHC Testo kullanarak devam edeceğim. Sizce bir gelişim elde eder miyim? 

Hedefim tabi ki de bu kadar kısa sürede parçalı olmak değil ama gelişim olarak verim alır mıyım? 10 hafta etki eder mi? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Boy:180                    E2: 39.89 pg/mL 10 - 50 Serum / CLIA

Kilo: 84                     FSH: 1.28 1.28 mIU/mL 1.2 - 15.8 Serum / CLIA

Yağ oranı: 19             LH: 1.03 mIU/mL 1.3 - 9.6 Serum / CLIA

Yaş: 22                    PROLAKTİN: 7.9 ng/mL 2.1 - 17.7 Serum / CLIA

TOTAL TESTO: 529.75 ng/dL 240 - 950 Serum / CLIA

Sonuçlarda bu şekilde. İlk enjeksiyonu Cumartesi günü yaptım(Kullanımdan 1 gün önce test yaptım). Kür sırasında 5. hafta sonunda bir daha test yapacağım ve çalışıyor mu diye kontrol edeceğim buradan yine paylaşırım. Kür sırasında sonuçlara göre sizce kullanmam gereken ilaç vesaire varmı? Tavsiyeler öneriler çok kıymetli benim için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    68
whiteface, 26 dakika önce yazdı:

10 haftalık testo kullanımına başlayacağım, sonuçlarım aşağıda belirttiğim şekilde çıktı. 10 hafta boyunca hem beslenme hem spor programı olsun sıkıca asılacağım. 4 ay boyunca natural şekilde diyetle ve ek protein takviyeleriyle devam ettim. 2 ay boyunca da haftalık 250mg ZPHC Testo kullanarak devam edeceğim. Sizce bir gelişim elde eder miyim? 

hiç bişi anlamadım ? bu testler ne zaman yapıldı cumartesi günü enjeksiyon yapıp test mi verdin ? yani 1-2 gün sonra , ilacın çalışıp çalışmadığı 1 hafta sonra yapılacak kan testinde belli olur 5 hafta beklemene gerek yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
whiteface    1
0xhex, Şimdi yazdı:

hiç bişi anlamadım ? bu testler ne zaman yapıldı cumartesi günü enjeksiyon yapıp test mi verdin ? yani 1-2 gün sonra , ilacın çalışıp çalışmadığı 1 hafta sonra yapılacak kan testinde belli olur 5 hafta beklemene gerek yok 

Hayır enjeksiyondan önce verdim testi. Bu daha hiç bir şeye başlamadan önce yapıldı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    68
whiteface, 18 dakika önce yazdı:

Hayır enjeksiyondan önce verdim testi. Bu daha hiç bir şeye başlamadan önce yapıldı

testislerin çok iyi durumda lh 1 iken total testo 500 seviyelerinde , ilk kürün mü olacak ? sıkıca asılırsan birşeyler yaparsın hocam asılmazsan olmaz bu işler 10 hafta yeterli olur , gönül isterdi ki 4-5 sene natural yap en azından vücut geliştirmenin ne olduğunu anla ama sen bilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
whiteface    1
0xhex, 3 dakika önce yazdı:

testislerin çok iyi durumda lh 1 iken total testo 500 seviyelerinde , ilk kürün mü olacak ? sıkıca asılırsan birşeyler yaparsın hocam asılmazsan olmaz bu işler 10 hafta yeterli olur , gönül isterdi ki 4-5 sene natural yap en azından vücut geliştirmenin ne olduğunu anla ama sen bilirsin 

İlk defa iğneye dokunuyorum sana öyle diyim, testoyla başlamak istedim hevesliyim bu işlere. E2 yüksek geldi diyen var çevremden ama yüksek mi yüksekse ne yapmayalım kür içinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    68
whiteface, Şimdi yazdı:

İlk defa iğneye dokunuyorum sana öyle diyim, testoyla başlamak istedim hevesliyim bu işlere. E2 yüksek geldi diyen var çevremden ama yüksek mi yüksekse ne yapmayalım kür içinde

benim tavsiyem boldenone eklemen , hem e2 yi baskılar hem kürden daha iyi verim alırsın yada arimidex gibi aromataz baskilayici kullanabilirsin benim 10-15 senelik süreçte hiç e2 problemim olmadı o yüzden çok hakim değilim yüksek e2 konusuna ama testesteron Yanina alacağın bazı ilaçlar baskılıyor 
ben ilk kürümde çok temiz bi şekilde yağlanmadan 72 kg den 84 e çıkmıştım daha sonrasında yaptığım kürlerden o verimin %20 sini anca alabildim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
whiteface    1
0xhex, Bir saat önce yazdı:

benim tavsiyem boldenone eklemen , hem e2 yi baskılar hem kürden daha iyi verim alırsın yada arimidex gibi aromataz baskilayici kullanabilirsin benim 10-15 senelik süreçte hiç e2 problemim olmadı o yüzden çok hakim değilim yüksek e2 konusuna ama testesteron Yanina alacağın bazı ilaçlar baskılıyor 
ben ilk kürümde çok temiz bi şekilde yağlanmadan 72 kg den 84 e çıkmıştım daha sonrasında yaptığım kürlerden o verimin %20 sini anca alabildim 

Anladım farklı bir ilaç eklemek istemiyorum açıkçası şuan 10 hafta sonrasında duruma göre devam edeceğim, e2 biraz canımı sıktı onu da kür içinde arimidex alarak düzeltirim o zaman. İlk iğnede hiç ağrı vesaire olmadı bende normal mi bu? Doğru yaptım mı emin olamadım. Siyah şırıngayla omuzdan vurdum ve hiç zorlanmadım nedense

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    167
0xhex, Bir saat önce yazdı:

benim tavsiyem boldenone eklemen , hem e2 yi baskılar hem kürden daha iyi verim alırsın 

Hocam ilk kürde boldenon eklemek çok saçma adamı kürden soğutur boldenon ztn çok zararlı bir ilaç belki sağlık sorunlarına yol açıcak kim bilebilir. 

whiteface, 19 dakika önce yazdı:

Anladım farklı bir ilaç eklemek istemiyorum açıkçası şuan 10 hafta sonrasında duruma göre devam edeceğim, e2 biraz canımı sıktı onu da kür içinde arimidex alarak düzeltirim o zaman. İlk iğnede hiç ağrı vesaire olmadı bende normal mi bu? Doğru yaptım mı emin olamadım. Siyah şırıngayla omuzdan vurdum ve hiç zorlanmadım nedense

Hocam normaldir az sinir olan yere denk gelmiştir güzel birşey, kan kontrolü yapın unutmayın. Omuz enjeksiyonu için siyah uç kullanmayın bir daha apse, ödem gibi sorunlara neden olur omza yapacaksan kahverengi insülin iğnesi ile yap, siyah uç bacak enjeksiyonu için ideal 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
whiteface    1
Rma, 15 dakika önce yazdı:

Hocam ilk kürde boldenon eklemek çok saçma adamı kürden soğutur boldenon ztn çok zararlı bir ilaç belki sağlık sorunlarına yol açıcak kim bilebilir. 

Hocam normaldir az sinir olan yere denk gelmiştir güzel birşey, kan kontrolü yapın unutmayın. Omuz enjeksiyonu için siyah uç kullanmayın bir daha apse, ödem gibi sorunlara neden olur omza yapacaksan kahverengi insülin iğnesi ile yap, siyah uç bacak enjeksiyonu için ideal 

Kahverengi ucu aldım ve çok kısa geldi kasa ulaşmaz bu dedim gittim siyah aldım, o zaman kahverengi devam ediyim. E2 için ne diyorsunuz? Fazla mı sizce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    167
whiteface, 1 dakika önce yazdı:

.E2 için ne diyorsunuz? Fazla mı sizce

Hocam ben sizin mesajları tam anlamadım şu an ne kadar testo kullanıyorsunuz ve kaç vurum yapıyorsunuz, ilk testi diyorsanız 500testi 40e2 gayet olabilecek bir değer vücut buna alışkın olabilir bende natural testlerde 50 55 çıkıyordu mesala e2 dert edilecek birşey değil önemli olan kür içi e2 değerin olurcak.

Arimidex al ztn şimdiden ben 375 testo 1 arimidexle 40e2 civarı alıyordum testoyuda arimidexide 3 e bölerek kullanıyordum. Ama bu dozlar herkeste farklılık gösterir benim benzerim bir plan uygulayın 2 hafta sonra test verin bakın değerler nasıl ona göre e2 için arimidex dozunu ayarlarız. Arimidex ile kolayca çözülecek bir sorun e2 dert etmeyin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    68
whiteface, Bir saat önce yazdı:

ilk iğnede agri olmaz , ayni yere sürekli yapmaya başlayınca ağrı oluyor bende genelde ilk iğneler sıkıntısız geçiyor çünkü ödem yapmaya başlıyor orası sen ödemli yere iğne yapınca ağrı oluyor.

Rma, 45 dakika önce yazdı:

hocam ilk defa sizden duydum boldenon zararlı vs diyen açıkcası , çok fazla kur yaptım ve yapanlarda çok fazla etrafımda ama böyle birşey diyen olmadı belki sizin genetiğinizle alakalı bi durumdur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    167
0xhex, 31 dakika önce yazdı:

hocam ilk defa sizden duydum boldenon zararlı vs diyen açıkcası , çok fazla kur yaptım ve yapanlarda çok fazla etrafımda ama böyle birşey diyen olmadı belki sizin genetiğinizle alakalı bi durumdur.

Boldenon ön görülemez bir ilaç, hct ve tansiyon sorunu yine nefes alamama gibi durumlar yaşatıyor, böbreklere ciddi zarar veriyor burda boldenon kullanan birinin böbreklerinde protein kaçağı olmuştu hatta. Tabi bu sorun herkeste olcak diye bir kaide yok iyi kütle verme potonasiyeli olan bir ilaç ama ben şahsen o riske girmek istemem, düsük dozda ztn etki vermiyor adam akıllı uzun vade düşününce ve gelecek durumları hesap edice kullanmak pek faydalı durmuyor açıkcası, tren nasıl yarışmacı ilacıysa boldenonda öyle bence. Forma bakınırsan pişman olan çok boldenondan. Sevenide çok. %50 %50 ihtimali olan bir ilaç 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    47
Rma, Bir saat önce yazdı:

Boldenon ön görülemez bir ilaç, hct ve tansiyon sorunu yine nefes alamama gibi durumlar yaşatıyor, böbreklere ciddi zarar veriyor burda boldenon kullanan birinin böbreklerinde protein kaçağı olmuştu hatta. Tabi bu sorun herkeste olcak diye bir kaide yok iyi kütle verme potonasiyeli olan bir ilaç ama ben şahsen o riske girmek istemem, düsük dozda ztn etki vermiyor adam akıllı uzun vade düşününce ve gelecek durumları hesap edice kullanmak pek faydalı durmuyor açıkcası, tren nasıl yarışmacı ilacıysa boldenonda öyle bence. Forma bakınırsan pişman olan çok boldenondan. Sevenide çok. %50 %50 ihtimali olan bir ilaç 

trenle boldeyi karşılaştırmam valla tren inanılmaz kötü bir ilaç boldenon kullanırken yine birşeyler sürdürülebilir oluyor sadece anksiyete ve tansiyon sıkıntısı yaşadım ama tren beni hayattan soğuttu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    18
hascey27, 8 dakika önce yazdı:

trenle boldeyi karşılaştırmam valla tren inanılmaz kötü bir ilaç boldenon kullanırken yine birşeyler sürdürülebilir oluyor sadece anksiyete ve tansiyon sıkıntısı yaşadım ama tren beni hayattan soğuttu.

Hocam ben bolde kullanırken tansiyonum yüksek değil aksine düşük oluyor kalori açığından dolayı mıdır sizce? Boldeye özel bir durum değil muhtemelen ama hiç tansiyon artışı yaşamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    47
alpxieg, Bir saat önce yazdı:

Hocam ben bolde kullanırken tansiyonum yüksek değil aksine düşük oluyor kalori açığından dolayı mıdır sizce? Boldeye özel bir durum değil muhtemelen ama hiç tansiyon artışı yaşamadım

hangi marka kullanıyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    18
gönderildi (düzenlendi)
hascey27, 3 dakika önce yazdı:

hangi marka kullanıyorsun

Orjinal zphc ve pharmacom boldeler calısıyor e2 düsürmeye baslamıstı 2. haftadan

tarihinde alpxieg tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    47
alpxieg, Bir saat önce yazdı:

Orjinal zphc ve pharmacom 

bir çok neden olabilir kullandığın doz e2 çok yüksek değildir tuzu az alıyor olabilirsin kardiyo vs vs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    167
gönderildi (düzenlendi)
hascey27, Bir saat önce yazdı:

Sen ne etki yaşadın trende ? Kastım vücudun girdiği stres bu arada tren tabi psikolojik olarak çok daha ağır ama böbrek karaciğer kalp vs durumlarda bolde daha kötü etki veriyor bazı insanlarda kimisi 1g bolde kullanır bişi olmaz kimisi 300 alır yamulur bu bünye meselesi tabi. Bende alerji yaptı ya birde 😂

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    68
Rma, 4 saat önce yazdı:

hocam sende oldu diye herkeste olacak bir kural yok şu dediklerini 10.000 kişide 1 kişi der. kimseden duymadım şu ana kadar boldenon yüzünden sorun yaşayan , dünyanın her yerinde ki bb sporcuları kürlerinde genelde boldenon kullanır , tren ağır bi ilaçtır herkesten duyarsın bunu ama boldenonu duymadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    167
0xhex, 1 dakika önce yazdı:

hocam sende oldu diye herkeste olacak bir kural yok şu dediklerini 10.000 kişide 1 kişi der. kimseden duymadım şu ana kadar boldenon yüzünden sorun yaşayan , dünyanın her yerinde ki bb sporcuları kürlerinde genelde boldenon kullanır , tren ağır bi ilaçtır herkesten duyarsın bunu ama boldenonu duymadım

🤦‍♂️ yani şu kelimeyi diyeceğini bildiğim için attığım her mesajda özellikle her insanda farklı olur diye yazdım, ona rağmen geldin ve o mistik cümleyi yazdın 😁

Boldenon hafif bir ilaç değil ilk kürde kesinlikle olmaması gereken bir ilaç, profosyonel seviye gerektiren bir ilaç kontrol altında tutmak lazm. Bolde ztn birden yan etki vermez yavaş yavaş organlara zarar verir uzun vadede tehlikeli sonuçlarla karşılaşılabilir. Kontrol edilemezmi evet edilebilir ama ilk kür yapan biri bunu nasıl kontrol edicekki ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    68
Rma, 7 dakika önce yazdı:

🤦‍♂️ yani şu kelimeyi diyeceğini bildiğim için attığım her mesajda özellikle her insanda farklı olur diye yazdım, ona rağmen geldin ve o mistik cümleyi yazdın 😁

Boldenon hafif bir ilaç değil ilk kürde kesinlikle olmaması gereken bir ilaç, profosyonel seviye gerektiren bir ilaç kontrol altında tutmak lazm. Bolde ztn birden yan etki vermez yavaş yavaş organlara zarar verir uzun vadede tehlikeli sonuçlarla karşılaşılabilir. Kontrol edilemezmi evet edilebilir ama ilk kür yapan biri bunu nasıl kontrol edicekki ?

Dediklerine katılmıyorum, boldenone hafif-orta seviye bir ilaçtır ve ilk kürde kullanılır , organlarada fiziksel bir zarar vermez 12 haftalık bir kürde.belki kan değerlerin yükselir ama ilacı kesince 2-3 haftada normale döner yaklaşık 15 - 20  kür yaptım hemen hemen hepsinde boldenon vardı organlarıma zarar vermedi yan etki hissetmedim hepsi turp gibi 33 yaşındayım ,dediğin gibi hissedende görmedim şu ana kadar 10-15 senelik süreçte yeterince açık mı ? 

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    12
gönderildi (düzenlendi)
0xhex, 14 saat önce yazdı:

Dediklerine katılmıyorum, boldenone hafif-orta seviye bir ilaçtır ve ilk kürde kullanılır , organlarada fiziksel bir zarar vermez 12 haftalık bir kürde.belki kan değerlerin yükselir ama ilacı kesince 2-3 haftada normale döner yaklaşık 15 - 20  kür yaptım hemen hemen hepsinde boldenon vardı organlarıma zarar vermedi yan etki hissetmedim hepsi turp gibi 33 yaşındayım ,dediğin gibi hissedende görmedim şu ana kadar 10-15 senelik süreçte yeterince açık mı ? 

Boldenon hafif-orta seviye bir ilaç değildir! Lipid değerlerin içinden geçer, e2'nin anasını beller, ferritini demiri düşürür her gün yorgun hissedersin bu düşüklük yüzünden sürünerek yaşarsın düzeltene kadar bir dönem, böbrek fonsoyonlarını bozar, belli bir süre kullanımdan sonra kanın yoğunluğunu aşırı derecede arttırır ve bununla birlikte tansiyon sorunları başlar. Çok uzun ester bir ilaç olduğu için etkileri uzun dönem kullanımda gelir, yan etkileri de uzunca bir süre terk etmez vücudu. Bu yazdıklarımı bi tarafımdan uydurarak değil, kullanıp yan etkilerini en ince ayrıntısına kadar yaşamış hatta ilacı kestikten sonra bile aylarca yan etkilerini bertaraf etmekle uğraşmış birisi olarak söylüyorum. Boldenon benim gözümde, etkisi yan etkisinin yanında sönük kalmış leş bir ilaçtır. Şahsen ben boldenon kullanacağıma gider tren kullanırım, belki aynı seviyede yan etki görür (ki ikisini de kullanmış birisi olarak trenin daha az yan etkisini yaşadım) ama babalar gibi etki alırım trenden...

tarihinde No.one tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Forrestt
      Merhaba arkadaşlar.
      İsmim Ali ve Foruma yeni katıldım dünden beri mevcut konuları okuyorum bir sürü bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. 39 yaşındayım, yaklaşık 10 senedir ağırlık sporunun içindeyim dönem dönem yaptım ve bıraktım. İyi görünmeyi seven birisiyim. Son zamanlarda kendimi bazı konularda kötü hissetmeye başlayınca üroloji ye gittim. Toplam testetteron düşük çıktı dr sustanon yazdı. 3 haftada bir vurulmamı söyledi.
      Bu mevzulardan hiç anlayan biri değilim bu forum sayesinde biraz bilgi sahibi oldum ama birazda kafam karıştı. Dün ilk iğneyi kendim vurdum kalçadan. Dr bana 3 kutu sustanon yazdı. Ben bu sustanonu 10 günde bir kendim vursam ve spora ve sporcu beslenmesine eskisi gibi devam etsem kas oranında gelişme yaşar mıyım?
      Madem kas yapmak istiyorsun yanına legal olarak şunu da alırsan daha iyi olur yada sustanon seni hem hormon olarak hem kas olarak 10 günde bir vurursan seni toparlar mı dersiniz? Madem bu yola mecburen girdim biraz daha iyi görünecek şekilde götürmek istiyorum tabi ki abartmadan. Bu zamana kadar hep doğal gittim. Kendimden de memnunum fizik olarak fakat son zamanlarda oluşan yağlanmalar ve kas kaybı gerçekten canımı sıktı.
      Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 
    • Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: sadialps
      Merhabalar,

İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var. 

Bu normal mi ne yapmam gerekiyor
    • Yazan: Ziraatci
      Herkese selamlar, iyi forumlar dilerim.
      Yakın zamanda başlayacağım bulk kürü için enjeksiyon sıklığı, günleri ve ml paylaşımları konusunda forumdaki tecrübeli hocalarımın ve arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.
      Kür Planım ve Haftalık Dozajlarım şu şekilde:
      Testosteron Enanthate: 500 mg (Haftalık 2.5 ml)
      NPP (Nandrolone Phenylpropionate): 400 mg (Haftalık 4 ml)
      DHB (Dihydroboldenone Cypionate): 300 mg (Haftalık 3 ml)
      Toplamda haftalık 9.5 ml gibi ciddi bir yağ hacmi sisteme girecek.
      Şöyle bir strateji düşündüm: NPP’nin (kısa/orta ester) doğal üretimi aniden kapatıp kanda "Testo açılana kadar" dominant kalmasını (Deca dick, libido ve mod düşüklüğü riskini) engellemek adına; ilk 2 hafta sadece Testo Enanthate + DHB girip bir androjen duvarı örmeyi, 3. haftadan itibaren NPP'yi sisteme dahil etmeyi planlıyorum.
      Sormak istediğim sorular şunlar:
      NPP'nin ester yapısı gereği stabil bir kan seviyesi için haftada en az 3 enjeksiyon (Pazartesi - Çarşamba - Cuma) yapmayı düşünüyorum. Bu 9.5 ml'lik toplam hacmi bu 3 güne bölersem, enjeksiyon başına ortalama 3 ml'den fazla yağ düşüyor. Sizce gün paylaştırılması nasıl olmalı?
      Testo E ve DHB uzun esterli olduğu için onları haftada 2 güne (Pazartesi - Perşembe) sabitleyip, NPP'yi ayrı günlerde mi vurmalıyım, yoksa hepsini aynı enjektörde mixleyerek haftada 3 güne mi yaymalıyım?
      İlk 2 haftalık "Only Testo + DHB" başlangıç stratejim hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
      Boy, kilo ve spor geçmişi olarak altyapım hazırdır. Koruyucu olarak karaciğer, böbrek ve insülin hassasiyeti için enginar, deve dikeni, NAC 600 ve Berberin (ALA destekli) içeren kompleks supplement rotasyonum hazırlandı.
      Tecrübeli üyelerin ve hocalarımın değerli yorumlarını bekliyorum. Herkese keyifli forumlar ve kazançlı kürler dilerim!

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp