Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

matiquew133

Yüksek e2'yi nasıl düşürebilirim?

Önerilen İletiler

matiquew133    21

Merhaba arkadaşlar,

En son verdiğim testte e2 değerim 107 değerinde çıktı bayadır ai almadım. Bunu 30 35lere sabitlemek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim? @metinav @Fuhrer @Askabar

KÜR İÇERİĞİM:

  • 300MG Test Prop,
  • 400mg Mast Prop prop
  • T3 25,T4 50(Hala kullanıyorum hiç kesmedim)

SÜRECE DAİR:

  • 14 Ocak 2026 da verdiğim testte E2 56.2 , Prolaktinim 1.38 Çıkmıştı bu sıralar kürümde tren vardi kürüm 300 test prop 300 mast prop 150-200 mg trendi
  • 1.5mg Arimidex alıyordum enj günleri pzt çarş perş ve cumartesi günleri 0.5 dostinex alıyordum her hafta
  • 24 mart 2026 da verdiğim testte arimidex 2mg di meme uçlarım çok ağrıdığı için 2mg ye çekmiştim. kür aynı 200mg tren vardı. E2 35.9 Prolaktin 2.58 di
  • En son verdiğim test 14 ocak 2026 dediğim gibi E2 107 Prolaktin 9.67.  Bu değerlere gelene kadar en son kullandığım arimidex 27 nisan 0.5 28 nisan 0.5. 30 nisan perşembe günü de 0.5 dostinex kullanmıştım.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz? :|

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


matiquew133    21
SPECTRE, 52 dakika önce yazdı:

Tam tersini yap :)

Ne yaptığımı hatırlamıyorum 2mg arimidex alıp 1hafta sonra tekrar mı test versem veya 3mg mi alsam?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.972

E2 yi, ai vb. ilaçlarla düşürmek kolay, fakat neden bu kadar yükseliyor 300 prop kullanımıyla onu anlamak bulmak lazım...Masteron dht, trenbolon progesteron özellikli ve dht zıddı...İkisi de e2 yi sevmez ve baskılar rekabet eder erkek vucudunda...Acaba 300 prop haricinde daha yüksek testo uzun ester içeren bir şeyler alıyor olabilirmisin !! Çünkü e2 dönüşümünü bu denli yükseltebilecek doz 500 ve üzeri testo olabilir olsa olsa...Tabi kişinin yağlı bir karına basene iç organlara sahip olması ve düşük metabolizma hızıyla parasempatik sistem etkisinde yaşantı sürmesi de e2 nin daha çok aromatize olmasına sebep/katkı sağlar, o da ayrı...

Arimidex hafif geliyorsa letrozol kullanabilirsin, ama öncesinde aldığın hormonlardan ve dozlarından emin ol...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    295

2mg ai almana rağmen 100 e2 varsa muhtemelen gördüğün e2 değeri trenbolonun testi yanıltmasından kaynaklıdır ama neden göğüs kaşıntısı var acaba tren yüzünden mi 🤔

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    52
berkay16, 7 saat önce yazdı:

2mg ai almana rağmen 100 e2 varsa muhtemelen gördüğün e2 değeri trenbolonun testi yanıltmasından kaynaklıdır ama neden göğüs kaşıntısı var acaba tren yüzünden mi 🤔

Bende e2 20 30 civarı olamasına rağmen ara sıra tren bende de kaşıntı yapıyor. Prolaktinden olabilir. Tren çok yükseltmesede bazı insanlarda yükseltebiliyor nor19 gurubu ne yapcağı belli olmuyorki 😁

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    295
Rma, 1 saat önce yazdı:

Bende e2 20 30 civarı olamasına rağmen ara sıra tren bende de kaşıntı yapıyor. Prolaktinden olabilir. Tren çok yükseltmesede bazı insanlarda yükseltebiliyor nor19 gurubu ne yapcağı belli olmuyorki 😁

Olabilir memeye dokunan bilmediğimiz çok şey var mesela boldenin dönüştüğü estrone memeye bağlanıp lokal arimatize olup jinekomastiye sebep olabiliyor, bolde bazı kişiler için meme açısından riski bir ilaç.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: Human
      Merhaba arkadaşlar,
      Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
      Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
      Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:

    • Yazan: Naturel eleman
      Deneyimli abilerim selamlar,
      Bu konularda en bilgili ve tecrübeli kişilerin sizler olduğunu düşündüğüm için danışmak istedim. 17 yaşındayım. Çocukluk ve ergenlik dönemimi maalesef oldukça sağlıksız geçirdim. Neredeyse hiç uyumadığım, sürekli yemek yediğim ve haftalarca güneş ışığı görmediğim dönemler oldu internet bağımlısıydım. 
      Şu an hayatımı düzene sokmaya çalışsam da vücudum hâlâ o sürecin etkilerinden tam olarak çıkabilmiş değil. Spora başladıktan sonra hormonal bir problemim olabileceğini fark ettim ve jinekomasti şüphesiyle doktora başvurdum. Yapılan ultrason sonucunda jinekomasti olduğu doğrulandı. Kan tahlillerimde testosteron seviyem normal çıktı 540 Ancak östrojen (E2) değerim yaklaşık 140 pg/mL ve bunun erkekler için yüksek olduğu söylendi. Bulunduğum bölgede çocuk endokrinolojisi uzmanı olmadığı için süreci sağlıklı şekilde ilerletemedik.
      Bu durumda jinekomastiden nasıl kurtulabilirim? Östrojen seviyesini düşürmek için şimdilik yağ kaybetmeye çalışıyorum ancak çok başarılı olduğumu söyleyemem. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: mustafa412611
      Dostlar selamlar hayırlı ramazanlar herkese, 
      Aşağıdaki kürü yaptım daha sonrasında klomen ve tamoksifen kullanarak PCT sürecine girdim. Pct sürecinin sonunda tekrardan kan verdim bu sefer E2 yüksek çıktı bende 2 günde bir adet arimidex yutmaya başladım totalde 7 adet yuttum. Daha sonrasında tekrar kan verdim bu sefer de E2 çok düşük çıktı.
      PCT ÖNCESİ KÜR İÇERİĞİM: (16 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Dianabol YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Propionate Kürüne girmeyi düşünüyordum lakin bu E2 Seviyesiyle tren kullanmak pekte mantıklı durmuyor. E2 yi 25 seviyelerine çekip testosteron propionate + masteron kombini yapayım diyorum. Kür sonu test sonucumu, PCT sonrası test soncumu ve Arimidex kullanımı sonrası referans aralığı dışı test sonuçlarımı sırası ile paylaşıyorum. Siz ne dersiniz üstatlar yorumlarınız benim için çok önemli. 
      KAN TESTLERİM:
        
    • Yazan: Olcay34411
      Herkese selamlar hayırlı ramazanlar,
      Son 3 yıldır ilaç kullanıyorum yaklaşık 3-4 aydır da sadece 350 mg test e kullanıyorum 2 günde 1 vuruyorum 1 ay önceki kan testim vardı bu testte:
      E2  >5 çıkmış 5den de düşük   Prolaktin 2.09  Shbg 9  Çıkmıştı sonrasında 1 ay sonra bi kan daha verdim:
      e2 90.8 prolaktin 18.21 shbg 8.3 çıkmış Bu kadar kısa sürede e2 nasıl bu kadar fırladı anlamadım. Dün sadece yarım tablet arimidex içtim başka ne yapmam lazım nasıl bir yol izleyebilirim ref arasına almak için. Teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: lesrone
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür sonrası pct'mi dört dörtlük yaptım aşağıda tahlillerden zaten döngümün açık olduğunu anlayacaksınız pct biteli yaklaşık 2-2.5 ay oldu ve östrojenim baya bir baskılanmış şimdi asıl konuya değinmek istiyorum sertleşme problemi baş göstermeye başladı bundan 1 hafta önce hiçbir şey yoktu östrojen düşüklüğünden kaynaklandığını düşünüyorum. 
      SORULARIM:
      Sizce bu sorunun sebebi e2 midir? Değilse ne olabilir? Bu sorunu aşma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir? GÜNCEL KAN TESTİM:

      Tüm öneri, cevap ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×