Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

oldbutgold

Epsilon labs ürünleri hk.

Önerilen İletiler

oldbutgold    0

Merhabalar herkese,

Bir tedarikçiden reta için bilgi almak istedim ve elinde Epsilon Labs adında bir marka olduğunu ve gayet iyi olduğunu söyledi. Çevremde bu markanın fragmentini deneyimleyip çalıştığını söyleyen oldu ama reta konusunda bilgim yok dedi.

Bu markayı deneyimleyen oldu mu veya marka hakkında bilgi sahibi olan var ise cevaplayabilirse çok sevinirim.

Herkese iyi günler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.205

7000 8000 çekiyorlardı en son şimdi kaç bilmiyorum ama çok pahalı. 4 5 bin en fazla verilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
oldbutgold, 2 saat önce yazdı:

Merhabalar herkese,

Bir tedarikçiden reta için bilgi almak istedim ve elinde Epsilon Labs adında bir marka olduğunu ve gayet iyi olduğunu söyledi. Çevremde bu markanın fragmentini deneyimleyip çalıştığını söyleyen oldu ama reta konusunda bilgim yok dedi.

Bu markayı deneyimleyen oldu mu veya marka hakkında bilgi sahibi olan var ise cevaplayabilirse çok sevinirim.

Herkese iyi günler. 

Ben epsilon labs ın testo , masteron ve primosunh kullanıyorum ve geçen hafta test sonucumu paylaşmıştım.Ürünleri çalışıyor retasını kullanmadım , reta olarak quantum kullandım oda çalışıyordu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oldbutgold    0
dukegg, 2 saat önce yazdı:

Ben epsilon labs ın testo , masteron ve primosunh kullanıyorum ve geçen hafta test sonucumu paylaşmıştım.Ürünleri çalışıyor retasını kullanmadım , reta olarak quantum kullandım oda çalışıyordu.

salonda hocalık yapan samimiyetine güvendiğim bi tanıdığım var o da bu markadan getirtip satıyor bu markanın diğer ürünlerinin kendisinde çalıştığını ama retayı denemediğini söyledi ve geliş fiyatını 75 dolardan olduğunu söyleyip bu fiyattan getirebilirim dedi kendime alır gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zxien    13
oldbutgold, Bir saat önce yazdı:

salonda hocalık yapan samimiyetine güvendiğim bi tanıdığım var o da bu markadan getirtip satıyor bu markanın diğer ürünlerinin kendisinde çalıştığını ama retayı denemediğini söyledi ve geliş fiyatını 75 dolardan olduğunu söyleyip bu fiyattan getirebilirim dedi kendime alır gibi 

35 dolar koymuş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STRESSAVAR    1
dukegg, 19 saat önce yazdı:

kür süreciniz nasıl ilerliyor verim alıyor musunuz? testo 28 dolar masteron 37 dolar şeklinde fiyat aldım bu yüzden denemek istiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
STRESSAVAR, 3 saat önce yazdı:

kür süreciniz nasıl ilerliyor verim alıyor musunuz? testo 28 dolar masteron 37 dolar şeklinde fiyat aldım bu yüzden denemek istiyorum. 

Evet benim iyi gidiyor oldukça bir sorun yok , ilaçlarda çalışıyor fakat piyasada sahteleri gezmeye başlamış dikkat etmek lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    21
dukegg, 9 dakika önce yazdı:

Evet benim iyi gidiyor oldukça bir sorun yok , ilaçlarda çalışıyor fakat piyasada sahteleri gezmeye başlamış dikkat etmek lazım

hocam bu nerenin markası ki sahteleri türedi. Direkt sahibi mi desem distribütörü mü desem kolayca ulaşılıyor. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    14
dukegg, 3 saat önce yazdı:

Epsilon kimki sahtesi olsun neyi kanıtladı kim biliyor sahtesi olucak 2 araştıran kişi  zaten sahibini bulur  ilacın dolu olduğu bile şüpheli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
Seco, 14 dakika önce yazdı:

Epsilon kimki sahtesi olsun neyi kanıtladı kim biliyor sahtesi olucak 2 araştıran kişi  zaten sahibini bulur  ilacın dolu olduğu bile şüpheli

Ben kullanıyorum , kullandığımın karşılığındada sonucumu zaten paylaştım , işine gelen kullanır şüphesi olan başkasını kullanır.Sorulmuş kullandığımı ve bildiğimi anlattım gerisi benim için fasa fiso

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
Vassa, 3 saat önce yazdı:

hocam bu nerenin markası ki sahteleri türedi. Direkt sahibi mi desem distribütörü mü desem kolayca ulaşılıyor. 

Valla hocam bilemiyorum temin ettiğim yerde elinde kalmamıştı , başka ürünede girmek istemedim sonuç iyi alırken , aldığım yer piyasada başka kişilerde var ama tanımadığımdan almak istemiyorum sahteleri çıkmaya başladı diye bir bilgi iletti onun karşılığında bunu söylüyorum zaten.Yoksa kişi alır almaz kendi bileceği iş üreticisi değilim , satıcısı zaten değilim

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    162
Seco, 22 dakika önce yazdı:

Adamına göre dolu/boş ürün gönderiyorlarsa sahtesi var ayağı yapıyorlar genelde. Boş geldiğinde sahtesini almışsın diyip geçiyorlar :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    21

Denemek için 2 marka anavar aldım biri dvp biri epsilon. dvp yi 1 haftadır kullanıyorum 40mg hiçbir etki yaşamadım. Bu sabah epsilondan aldım 40mg, antrenmanda biraz farklıydım pump ve enerji olarak. Lakin spesifik olarak aha çalışıyor diyemiyorum hiç kullanmadım daha önce. Önümüzdeki günlerde de epsilondan devam edeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    77
Seco, 5 saat önce yazdı:

Sahibi millete zamanında meditech pazarlayan şahıs işte. Şu anda da Alman malı diye epsilonu pazarlayıp reklam yaptırıyor. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oldbutgold    0
Ruthless, 5 saat önce yazdı:

Adamına göre dolu/boş ürün gönderiyorlarsa sahtesi var ayağı yapıyorlar genelde. Boş geldiğinde sahtesini almışsın diyip geçiyorlar :D

Şuanda reta konusunda 2 marka arasında kaldım biri Epsilon diğeri de Curevia hiç bilginiz var mı acaba bu markalar arasında veya aldığınız duyumlar falan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    48

Şuanda reta konusunda 2 marka arasında kaldım biri Epsilon diğeri de Curevia hiç bilginiz var mı acaba bu markalar arasında veya aldığınız duyumlar falan 

Curevia sanırım çin retasinin marka basılmış hali forumda kullanan vardı yanlış hatırlamıyorsam. Daha mantıklı geliyor. Fiyatlar nedir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oldbutgold    0
Seffa, 19 dakika önce yazdı:

Curevia sanırım çin retasinin marka basılmış hali forumda kullanan vardı yanlış hatırlamıyorsam. Daha mantıklı geliyor. Fiyatlar nedir ?

bu konuya tam hakim değilimdir

çin markaları kötü olmuyor mu yoksa tam tersi mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    48

bu konuya tam hakim değilimdir

çin markaları kötü olmuyor mu yoksa tam tersi mi 

Çin retasi iyidir hocam. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    162
oldbutgold, 5 saat önce yazdı:

Alttaki arkadaşın dediği gibi curevia için malum ürünlerin etiketli hali olduğu söyleniyor eğer doğruysa bu daha mantıklı olur, malum ürünlerden daha memnun kalmayan yok. Bu arada menşei ülke, kapak rengi vs gibi belirteçlerle etiketsiz ürünler hakkında konuşmak forumda yasaklandı o yüzden detay veremiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    48
Seffa, 51 dakika önce yazdı:

Çin retasi iyidir hocam. 

Yeni kurala aykırı mi bilemiyorum silinebilir unutmuşum tamamen. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    13
Seffa, 3 saat önce yazdı:

Kullanıyorum aktif olarak. Aradığım etkiyi buldum açıkcası.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    14
oldbutgold, 6 saat önce yazdı:

Epsilon OLMAYAN ı almanı öneririm. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oldbutgold    0
mnefb, 18 saat önce yazdı:

Epsilon OLMAYAN ı almanı öneririm. 

çevremdeki bi kaç kişiden iyi yönde duydum ilaçlarını ama peptid konusunu bilmiyorlarmış sen neden böyle düşünüyorsun hocam fiyat yönünden mi yoksa direkt boş mu diyorsun  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    14
oldbutgold, 9 saat önce yazdı:

çevremdeki bi kaç kişiden iyi yönde duydum ilaçlarını ama peptid konusunu bilmiyorlarmış sen neden böyle düşünüyorsun hocam fiyat yönünden mi yoksa direkt boş mu diyorsun  

Diğer markanın kullanıyorum başka peptidlerini kullanıyorum. arkadaşım ise retasını kullanıyor gayet memnun. Bende bulmuşken retasınıda aldım daha zphclerim bitmediğinden başlamadım ayrıca gene farklı bir markanınkini de aldım ona da sıra gelmedi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Seco
      Hocalarım selamlar,
      İlk defa bir küre gireceğim aslında tam kür sayılmaz çünkü asıl amaç yağ yaktıktan sonra küre girmek. Toplamda bunu 30.12.2026 kadar sürdürmeyi planlıyorum. Amaç definasyon döneminde kas kaybını önleyip daha sert yağ yakabilmek %17 yağ oranları düştükten sonra da anaboliklere girmeyi düşünüyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Retatrutide - 2mg (haftalık) Tirzepatide - 2mg (haftalık) Ipamorelin + cjc1295 - 400 mcg (günlük) Igf1 lr3 - 100 mcg GH - 3iu (ekleyebilirim) KİŞİSEL VERİLERİM:
      Boy: 1.87 Kilo: 109 Yağ: %25 SORULARIM:
      GH eklersem neleri çıkartayım veya eklemem gerek? Bu toplam peptidlerin tamamı vücuduma yük olur mu? Tavsiyelerinizi söylerseniz çok sevinirim🙏🥰
    • Yazan: truessofficer
      Merhabalar bu marka hakkında bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Duyduğuma göre yeni bir markaymış çok methediliyormuş.
    • Yazan: Loving
      Retatrutide - Noxy lab (10mg) - Bilgi almak için tıkla!
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

• Yazan: grey50
      Sn hocalarım iyi günler keyifli forumlar. 

Aranıza yeni katıldım. Acemıyım biraz kusura bakmayın  2 yıldır düzenli spor yapıyorum 132 kilodan 110 kiloya düstüm. Artık kilo veremedıgım icin Fragment kullanma kararı aldım ( PCT gerekmıyormus ) Tavsiye üzerine aldığım fragmentte bazı durumlar kafama takıldı sizlerden akıl almak istedim.

Kullanım şeklim;
      Sabahları aç karnına kullanıyorum , 10mcu çekiyorum. göbek bölgesine vuruyorum. ( bakteriyostatik su ile karıştırdım)

Sorularım su ; 
      Fragment icinde pütürlü bi yapı var. (bu durum normal mi )  Şişede sıvı yanlarda kalıyor , orta boşluktan iğneyle çekemiyorum. Şırıngaya sıvıyı nasıl almam lazım   Şişenin kapağını açıp şırıngayla çeksem bi sorun olur mu ?  Şimdiden çok teşekkür ederim.... 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp