Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Lifter31

105 kg'dan 90 kiloya inerken üzerine kas inşa edebileceğim detaylı definasyon kürüm hk.

Önerilen İletiler

Wassat26    16
Lifter31, 8 dakika önce yazdı:

İnsülini şuan kullanmıyorum ilerisi için bulkta bilgi almak istedim. Güncel kürüm

• 625 testo e
  • 500 tren e
  • 100 anapolon
  • 30 turinabol
  • 30 anavar
  • 50 proviron
  • 50 t3
  • 10 yohimbine

Forumdakileri trollüyor musun yoksa ciddi misin? anapolon - turinabol - anavar - proviron 4 oral steroid başlı başına çıkartılabilir, nasıl bir karaciğer toksisitesi oluşturuyorsun. Testo + tren neyine yetmedi

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Lifter31    18
Wassat26, 9 dakika önce yazdı:

Forumdakileri trollüyor musun yoksa ciddi misin? anapolon - turinabol - anavar - proviron 4 oral steroid başlı başına çıkartılabilir, nasıl bir karaciğer toksisitesi oluşturuyorsun. Testo + tren neyine yetmedi

Diyette güç artışı yaşamak istiyorum alt ast 70 80de geziyor superdrol vardı çıkarttım treni de acetat baslayıp enant geçtim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    21
Fuhrer, 16.04.2026 - 23:40 yazdı:

dostum yarın erkenden git ve T3 T4 TSH kan testi ver buraya sonucunu at, kalıcı tiroid sorunu yaşayacaksın.

Ben 30 haftayı aşkındır 50mcg t4 , 25mcg t3 kullandım sizce nasıl bırakabilirim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
matiquew133, 1 dakika önce yazdı:

Ben 30 haftayı aşkındır 50mcg t4 , 25mcg t3 kullandım sizce nasıl bırakabilirim?

Şuan 25 kullanıyorsan eğer 12.5 yap 2 hafta ondan sonra kes ben böyle yaptım sorun yaşamadım bırakırken

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    735
matiquew133, 14 dakika önce yazdı:

kan testi vererek ilerle, @Lifter31in dediğini de yapabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    21
Fuhrer, 13 dakika önce yazdı:

kan testi vererek ilerle, @Lifter31in dediğini de yapabilirsin.

image.thumb.png.f1558f774b2ce96e44f0f3a33612041d.png

En son verdiğim testte böyle çıktı 32.5mcg idi t3 t4 50 normal değerler nedir yani tsh vs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    735
matiquew133, 4 saat önce yazdı:

image.thumb.png.f1558f774b2ce96e44f0f3a33612041d.png

En son verdiğim testte böyle çıktı 32.5mcg idi t3 t4 50 normal değerler nedir yani tsh vs

12.5 t3 ile ilerle 2 hafta kadar bu sürede 400-500 magnezyum biglisinat ve iyotlu tuz kullan. çinkoyu da günlük 50 mg kullan minimum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Kürümde 500 tren e var. Östrojenimi normal seviyelerde tutan bildiğim dozda arimidex kullanıyorum.2 3 hafta sonra kan vereceğim ve prolaktine baktıracağım. Tahmini öneri dostinex dozunuz nedir? (Mg olarak 0.5 mg/tablet dostinex var elimde)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.176
Lifter31, 4 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Kürümde 500 tren e var. Östrojenimi normal seviyelerde tutan bildiğim dozda arimidex kullanıyorum.2 3 hafta sonra kan vereceğim ve prolaktine baktıracağım. Tahmini öneri dostinex dozunuz nedir? (Mg olarak 0.5 mg/tablet dostinex var elimde)

Tahminen gore olmuyor bu isler kan testini paylas oyle yardımcı olur herkes. Yasak testsiz öneride bulunmak zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
Lifter31, 21.04.2026 - 14:27 yazdı:

Diyette güç artışı yaşamak istiyorum alt ast 70 80de geziyor superdrol vardı çıkarttım treni de acetat baslayıp enant geçtim

Knk sen diyette güç artışı istemiyorsun karaciğer ve böbrekleri vücuttan atmak istiyorsun bence karaciğer ve böbreklerini bağışla en azından insanlar kurtulur 

Bak şakayı kenara bırakıyorum bu kadar ilaç ile definasyon yapman sana sadece zarar verir ben 133 kilo full obez halden 90 kilo full form Halime sadece 375-500 testo 400 Masteron ile gelmiştim sadece iki ilaç ve yardımcı zararı az birkaç agonistle. Yani bu kadar ilaç ne knk ya ? Valla bırak yapma öldürcen kendini. Fazla ilaç fazla kas değil. Cbum bile off sezonda 500 testo kullanıyor sadece yani sen daha ilaçlardan etki almadan sürekli yeni ilaç ekleme çıkartma yapıyorsun. Sen sadece kendine ve bütçene zarar veriyorsun bu kadar ilaca verecek paran varsa. Sadece testo + masteron + reta yap yağlardan kurtul sonra bolde npp girersin ztn 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Rma, 7 dakika önce yazdı:

Knk sen diyette güç artışı istemiyorsun karaciğer ve böbrekleri vücuttan atmak istiyorsun bence karaciğer ve böbreklerini bağışla en azından insanlar kurtulur 

Bak şakayı kenara bırakıyorum bu kadar ilaç ile definasyon yapman sana sadece zarar verir ben 133 kilo full obez halden 90 kilo full form Halime sadece 375-500 testo 400 Masteron ile gelmiştim sadece iki ilaç ve yardımcı zararı az birkaç agonistle. Yani bu kadar ilaç ne knk ya ? Valla bırak yapma öldürcen kendini. Fazla ilaç fazla kas değil. Cbum bile off sezonda 500 testo kullanıyor sadece yani sen daha ilaçlardan etki almadan sürekli yeni ilaç ekleme çıkartma yapıyorsun. Sen sadece kendine ve bütçene zarar veriyorsun bu kadar ilaca verecek paran varsa. Sadece testo + masteron + reta yap yağlardan kurtul sonra bolde npp girersin ztn 

Kral valla antrenmanda 1500 açığa rağmen güç artıyor inanılmaz bir moral oluyor. Koruyucularım tam anavar bitmek üzere zaten anapolonuda 2.5 kutu kaldı 1 aya bırakırım. Treni enant diye yüksek girdim daha tam açılmadı yan etki alınca 250ye düşerim kesin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
Lifter31, 21.04.2026 - 14:08 yazdı:

İnsülini şuan kullanmıyorum ilerisi için bulkta bilgi almak istedim. Güncel kürüm

• 625 testo e
  • 500 tren e
  • 100 anapolon
  • 30 turinabol
  • 30 anavar
  • 50 proviron
  • 50 t3
  • 10 yohimbine

Baba Allah rızası için definasyon küründe anapolon ne geziyor ve 500mg trenin olduğu yerde 30mg anavar 30mg turina sana ne fayda sağlıycak bak senin anlamadığın nokta şu sen sadece önemli alt ast sanıyorsun alt ast ister 200 300 olsun karaciğer kendini uzun vadede sağlık sezonuyla yeniler

Ama en ama en önemli nokta böbrekler benim korkudan gece rüyama girdi bir keresinde senin böbrek nefronlarına zarar geliyor ve böbrekler kendini asla yenileyemez ve tamir edemez bu ne demek farkındamısın bu bildiğin intihar demek. Karaciğer bı şekil kurtulur böbrekleri eline alırsan diyalizde sıra beklersin bak kork o yüzden biraz. 

Yenisin tecrübeli değilsin bu ilaçları bu şekilde kullananların başında doktorlar profosyonel insanlar var sürekli denetliyen ki onlar bile bu kadar rahat değiller

Lifter31, 3 dakika önce yazdı:

Kral valla antrenmanda 1500 açığa rağmen güç artıyor inanılmaz bir moral oluyor. Koruyucularım tam anavar bitmek üzere zaten anapolonuda 2.5 kutu kaldı 1 aya bırakırım. Treni enant diye yüksek girdim daha tam açılmadı yan etki alınca 250ye düşerim kesin

Kanka ben senin iğliğin için diyorum koruyucu diye birşey yok koruyucular senin covid virüsüne yakalanmışken iyi gelsin diye içtiğin portakal suyuna benzer birşey. Ki ben koruyucu fln kullanmıyorum artık yani.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Rma, 7 dakika önce yazdı:

Baba Allah rızası için definasyon küründe anapolon ne geziyor ve 500mg trenin olduğu yerde 30mg anavar 30mg turina sana ne fayda sağlıycak bak senin anlamadığın nokta şu sen sadece önemli alt ast sanıyorsun alt ast ister 200 300 olsun karaciğer kendini uzun vadede sağlık sezonuyla yeniler

Ama en ama en önemli nokta böbrekler benim korkudan gece rüyama girdi bir keresinde senin böbrek nefronlarına zarar geliyor ve böbrekler kendini asla yenileyemez ve tamir edemez bu ne demek farkındamısın bu bildiğin intihar demek. Karaciğer bı şekil kurtulur böbrekleri eline alırsan diyalizde sıra beklersin bak kork o yüzden biraz. 

Yenisin tecrübeli değilsin bu ilaçları bu şekilde kullananların başında doktorlar profosyonel insanlar var sürekli denetliyen ki onlar bile bu kadar rahat değiller

Kanka ben senin iğliğin için diyorum koruyucu diye birşey yok koruyucular senin covid virüsüne yakalanmışken iyi gelsin diye içtiğin portakal suyuna benzer birşey. Ki ben koruyucu fln kullanmıyorum artık yani.

Knk valla 3 yıldan uzun süredir kür yapıyorum biraz reseptörler de doygun aslında koymaz diye dusunuyorum cok ama kan vereyim bi doz düşüşü yapmayı düşünüyorum sadece 500 testo 250 tren bide belki winstrol şekline

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
Lifter31, 42 dakika önce yazdı:

Knk valla 3 yıldan uzun süredir kür yapıyorum biraz reseptörler de doygun aslında koymaz diye dusunuyorum cok ama kan vereyim bi doz düşüşü yapmayı düşünüyorum sadece 500 testo 250 tren bide belki winstrol şekline

Kanda sana Burak hocanın sistemini önerirm yüksek doz tren düşük doz testo ben şu an 350 tren acetat 225 testo yapıyorum mesala başka ekstradan birşey yok çünki trenin olduğu yerde başka birşeye gerek kalmıyor pek 

Lifter31, 42 dakika önce yazdı:

Knk bide hangi marka ilaçlar kullanıyorsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Rma, 10 dakika önce yazdı:

Knk bide hangi marka ilaçlar kullanıyorsun 

Quantum bikaç kürdür kullanıyorum dolu testo 40 tren 69 usd

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    266
Lifter31, 14 saat önce yazdı:

Quantum bikaç kürdür kullanıyorum dolu testo 40 tren 69 usd

Sen anapolon ve superdrolü aynı anda mı kullandın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    735

dostum yaptığın kombinler %1 %2 oynatır fiziğini, bunun yerine daha güvenli yolları seçmen yararına olur. Geçmişte olmaz, tanıdığına olmaz, o 5 katı alır ona olmaz ama bir olursa seni kimse kurtaramaz. Bir şeyin kıymetini kaybettikten sonra anlamayalım lütfen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Sen anapolon ve superdrolü aynı anda mı kullandın

Hayır azcık vardı superdrol elimde onu kullandım bitince anapolon geçtim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: aelmas
      herkese merhaba ! 35 yaşında haftada 3 gün fullbody antremanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir agırlık antremanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antreman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterınce dıkkat edememem oldu herzaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belırdı. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına cekebılırsem yaz ıcın idealime ulaşırım dıye ümit ediyorum. daha önce tecrube etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78
      kilo 86
      Omuz 124
      Göğüs 105
      Sağ kol 35
      Sol kol 35
      Göbek 100
      Kalça 106

• Yazan: sekmet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
    • Yazan: Aloneturkan
      Öncelikler değerli forum üyelerine şimdiden vermiş oldukları bilgiler için teşekkür ederim. Boyum 175 kilo 95 olan bireyim. Daha öncesinde bir çok defa hem diyetisyenle hem kendi başına spor ve diyet programları yaptım. Hatta ismini vermeyeceğim instagramda ünlü bir hocadanda paket alarak program ve diyet uyguladım. Aylar süren süreçler oldu bunlar. 8-10 ay civarı süren bu süreçlerimde maksimum görebildiğim 86-87 kilogram oldu. Hiç bir zaman belirli bir yağ oranı düşüklüğü görmedim. Ne kadar kilo versemde spor yapsam da hiç bir zaman o fit görünümü elde edemedim. Hedefim her zaman fit bir vucut ve az bir kilo idi. Yani bir fitnesscı olmak istemedim ama yağ oranı düşük güzel bir vücut için çabaladım.
      Şimdi sizlere danışma sebebim şu: bu forum üyesi genç için öneriniz nedir ? artık şevk,  azim, istek neredeyse sıfır ancak bu halimden de memnun değilim. Ne yapmam gerekiyor ? Kür önerisinde bulunan bir kaç arkadaşım oldu ama oradada ilaçların sahteliği bir kenara birde bunun uygulanması esnasında oluşabilecek komplikasyonlar ve vücudun vereceği tepkilerden korkuyorum. Zaten kendi başıma o iğneyi kendime saplayamam. Bu güne kadar affınıza sığınarak makat bölgesinden bir defa iğne yedim o da yarı baygındım. O iğneyi gördüğüm zaman bile baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Bana tavsiyeniz nedir ? Bu konularda cahilim affınıza sığınıyorum. 
    • Yazan: konseptbelgesel
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %12-%11 yağ oranına düşmek.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %18 Kg : 96 KÜR PLANIM: (8 hafta)
      Clenbuterol T3 Winstrol SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? Veya Clen + diyet yeterli midir? Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: memun
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Antrenman 55-60 dk sürüyor 60 dk düşük direnç yüksek rpm kondisyon bisikleti yapıyorum! Sizce neleri değiştirmeliyim? Şu an kilo veriyorum ama daha hızlı vermek istiyorum sarkmak da istemiyorum!
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.86 Kg: 122 Yağ: %32 BANA DAİR:
      15 aydır düzenli spor yapıyorum. Vücut geliştirmeyi kendimi bildim bileli. Sistem olarak - PPL yapıyorum BESLENME:
      200gr protein 130-135 gr karb 60-65 gr yağ VİTAMİNLER:
      Omega 3 D3k2 Magnezinc Kreatin Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.