Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

konseptbelgesel

%18 yağ oranından %11 yağ oranına düşmeyi planladığım definasyon kürüm hk.

Önerilen İletiler

Wassat26    86
M.O.K, 1 saat önce yazdı:

Sadece reta mı kullanıyorsun?

Evet şu anda sadece reta. 21 haftalık only testo kürünün 20. haftasında başlamıştım retaya. Son testo enjeksiyonu 30 nisan. araya pct falan girdi 17 haziranda pct bitti. şimdi sadece reta ve toparlama süreci

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Abilerim ozaman vardığım sonuçlar neticesinde reta kullanmaya başlayacağım onun dışında yanına ne eklemem makul olur yoksa reta yeter mi? (Anavar vs.) Elimde çalışan orijinal Yohimbine var 12 gün kullandım kullanmam gerekiyor mu sizce çok kalp atışımı hızlandırıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.130
konseptbelgesel, 29 dakika önce yazdı:

Abilerim ozaman vardığım sonuçlar neticesinde reta kullanmaya başlayacağım onun dışında yanına ne eklemem makul olur yoksa reta yeter mi? (Anavar vs.) Elimde çalışan orijinal Yohimbine var 12 gün kullandım kullanmam gerekiyor mu sizce çok kalp atışımı hızlandırıyor.

güncel form paylaşır mısın? Yohimbinenin markası nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Light57    4
konseptbelgesel, 35 dakika önce yazdı:

Kalp atışını hızlandırması normal vücudun sempatik sinir sistemini uyarıyor sonuçta. Enerji harcamaya zorluyor. Önemli olan nabzının kaç olduğu. Bir kaç saatliğine 100ün üzerinde olması zarar vermez ama dinlenik nabzın bile 100 üzerindeyse kesinlikle önermem devam etmeni. Ayrıca yohimbine yerine kafein koyanlar da çok var. Elindeki ürün kaliteli mi bilmek lazım. Bence retaya steroid ekleyip de bir de pct ile uğraşma. Zaten anavarı testo olmadan kullanamazsın. Retanın yanına ipa+cjc önerebilirim kas kaybını da azaltır. Ama onu günlük enjekte etmen lazım. Uğraşamam diyorsan ostarine işini görür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 10 dakika önce yazdı:

güncel form paylaşır mısın? Yohimbinenin markası nedir?

Marka Old Iron hocam. Ayrıca yağ oranımın %20 den fazla olduğunu farkettim. 

8b300186-77b2-4b44-ad10-9ed115e785cc.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.130
konseptbelgesel, 2 saat önce yazdı:

reta fazlasıyla kâfi, sadece aylık 1 testosteron değerini ölçtür 300 ve aşağısına düşerse tavsiyem testosteron takviyesi alman olur. Onun dışında hiç bir şeye gerek yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    152
konseptbelgesel, 5 saat önce yazdı:

Oldiron yohimbe Kapsül de kaç mg var ve standardized mi hocam yoksa her kapsülde oran değişebiliyor mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
Ruthless, 36 dakika önce yazdı:

Oldiron yohimbe Kapsül de kaç mg var ve standardized mi hocam yoksa her kapsülde oran değişebiliyor mu

10mg ve standart değil dozlar. Ben de 2-3 ay önce kullandım ve günden güne çok farkediyordu idmandaki hissiyatı. Bu yüzden ithal marka yohimbineleri kullanıyorum sadece artık

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    152
M.O.K, 6 saat önce yazdı:

10mg ve standart değil dozlar. Ben de 2-3 ay önce kullandım ve günden güne çok farkediyordu idmandaki hissiyatı. Bu yüzden ithal marka yohimbineleri kullanıyorum sadece artık

Teşekkür ederim hocam, ben de yurt dışından swanson aldım bambaşka bir şeymiş bu, normalde hcl formda 20mg çarpıntı yapmıyordu bundan 2 kapsül aldım gidiyorum sandım 😂 artık 1 kapsül kullanıyorum bayağı sağlam çalışıyor 

20260710_101937.jpg

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

KÜR İÇERİĞİM 3.HAFTAM

750 MG TESTO EN.

750 MG NPP

40 MG TURINABOL

Selamlar abilerim bu benim ilk kürüm 3.haftadayım 1.hafta testo vurdum 2.hafta npp ekledim sonra da deca alacagım. Enjeksiyon yaparken cok sorun yaşıyorum 5 ml şırıngayla deltoide enjeksiyon yapıyorum. Bugun 3 kez hava kontrolu yaptım şırıngaya kan geldi. Pistona dokunmadan iğneyi çektim dışarı baya kan aktı 5 6 saniye sonra durdu. İlk haftalar enjeksiyonu bukadar ciddiye almıyordum nasıl olsa haftalık testo vurup geçtim. Kısa ester ilaca gecince durum farklı haftada 1 1 1 1 1 sekilde yapmak zorunda kalıyorum acemi biri olarak cok zorluyor geçen hafta 1 1 1 3 ml yaptım bir sıkıntı olmadı. Önerileriniz nedir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    233
konseptbelgesel, 9 dakika önce yazdı:

KÜR İÇERİĞİM 3.HAFTAM

750 MG TESTO EN.

750 MG NPP

40 MG TURINABOL

Selamlar abilerim bu benim ilk kürüm 3.haftadayım 1.hafta testo vurdum 2.hafta npp ekledim sonra da deca alacagım. Enjeksiyon yaparken cok sorun yaşıyorum 5 ml şırıngayla deltoide enjeksiyon yapıyorum. Bugun 3 kez hava kontrolu yaptım şırıngaya kan geldi. Pistona dokunmadan iğneyi çektim dışarı baya kan aktı 5 6 saniye sonra durdu. İlk haftalar enjeksiyonu bukadar ciddiye almıyordum nasıl olsa haftalık testo vurup geçtim. Kısa ester ilaca gecince durum farklı haftada 1 1 1 1 1 sekilde yapmak zorunda kalıyorum acemi biri olarak cok zorluyor geçen hafta 1 1 1 3 ml yaptım bir sıkıntı olmadı. Önerileriniz nedir.

Oha kral ne yapıyorsun 😂. 

750 testo al 300 npp al yeter fazla bile

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma, 18 dakika önce yazdı:

Oha kral ne yapıyorsun 😂. 

750 testo al 300 npp al yeter fazla bile

Yan etkisini acayip yaşıyorum. Gerginlik çok fazla yaşıyorum. Su cok tutuyor. 300 npp yeter bencede. Şu enjeksiyonu halledemedim bir türlü cok ciddiye aldıgım birşey.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    844
konseptbelgesel, 48 dakika önce yazdı:

Yan etkisini acayip yaşıyorum. Gerginlik çok fazla yaşıyorum. Su cok tutuyor. 300 npp yeter bencede. Şu enjeksiyonu halledemedim bir türlü cok ciddiye aldıgım birşey.

E2 ve prolaktine baktırdın mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    468
konseptbelgesel, Bir saat önce yazdı:

Östrojeni 25-40 aralığında tutmaya çalış tuz tüketimini kısıtla diyet tuz kullanabilirsin potasyum sodyum karışık olan yeşil billur, yine de su tutmaya devam edersen ilaçla müdahale edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle, 1 saat önce yazdı:

E2 ve prolaktine baktırdın mı? 

Onumuzdeki çarşamba baktıracagım. Yarım tablet ai aldım dostinex de dolapta duruyor.

berkay16, Bir saat önce yazdı:

Östrojeni 25-40 aralığında tutmaya çalış tuz tüketimini kısıtla diyet tuz kullanabilirsin potasyum sodyum karışık olan yeşil billur, yine de su tutmaya devam edersen ilaçla müdahale edersin.

Hocam sağol değerli bilgilerin için aslında 2 gundur yarım tablet ai alıyorum yuzumdeki odem belirgin azaldı tabi kan testi olmadan e2 hakkında birşey demek dogru olmaz. Omuzdan enjeksiyon için baby insulin iğneleri iş görür mü. Bugun enjeksiyon yapmayacağım yarında testoyu vurma gunum 2.soru 1.5 ml sag 1.5 ml sol omuzdan vursam olurmu. Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    468
konseptbelgesel, 53 dakika önce yazdı:

Hocam sağol değerli bilgilerin için aslında 2 gundur yarım tablet ai alıyorum yuzumdeki odem belirgin azaldı tabi kan testi olmadan e2 hakkında birşey demek dogru olmaz. Omuzdan enjeksiyon için baby insulin iğneleri iş görür mü. Bugun enjeksiyon yapmayacağım yarında testoyu vurma gunum 2.soru 1.5 ml sag 1.5 ml sol omuzdan vursam olurmu. Teşekkürler.

2 gündür yarım ai alınmaz dostum 3-4 günde bir yarım alınır östrojenin 0 olur her gün alırsan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hocam ben şeyi anlamadım hava kontrolu yaparken şırıngaya kan geldi diyelim o şırıngayı direkt çöpemi atıyoruz içindeki ilacı ile? yoksa başka bir şırıngamı kullanıyoruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    233
konseptbelgesel, 6 saat önce yazdı:

Hocam ben şeyi anlamadım hava kontrolu yaparken şırıngaya kan geldi diyelim o şırıngayı direkt çöpemi atıyoruz içindeki ilacı ile? yoksa başka bir şırıngamı kullanıyoruz.

Knk pazartesi çarşamba cuma olarak 1 1 1 testo 1 1 1 npp vur şu kafa karışıklığından vaz geç. Enjeksiyondan 6 7 saat sonra yarım arimidex al ama 1 de alabilirsin bu durumda muhtemelen yarım yetmiycek. Kan çok gelmediyse başka bölgeye igne ucu değiştirerek vurabilirsin sorun olmaz çok geldiyse ama vurma ödem yapar. 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu iğneleri kullandım 5 kez değiştirip batırdım 5 indede kan geldi basmadım. Bu iğneleri hava kontrolu yapmadan bassam sıkıntı olurmu.

2acf0cff-9dc9-4953-94f8-ae1ff00d4353.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    468
konseptbelgesel, 1 dakika önce yazdı:

Bu iğneleri kullandım 5 kez değiştirip batırdım 5 indede kan geldi basmadım. Bu iğneleri hava kontrolu yapmadan bassam sıkıntı olurmu.

2acf0cff-9dc9-4953-94f8-ae1ff00d4353.jpg

nasıl her seferinde kan geliyor dostum nerden vuruyosun her seferinde damara nokta atışı istesen yapamazsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

nasıl her seferinde kan geliyor dostum nerden vuruyosun her seferinde damara nokta atışı istesen yapamazsın

Bunları basıyorum şırıngaya kan gelmiyorda azıcık kan geliyor iğne ile şırınga bağlanan kısıma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 4 dakika önce yazdı:

İlaçları aldığım hoca hava kontrolu yapmadan basabilirsin bunları dedi sıkıntı olur mu bide size sorayım dedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 8 dakika önce yazdı:

Omuzdan vuruyorum söylemeyi unuttum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
konseptbelgesel, 2 saat önce yazdı:

Bunları basıyorum şırıngaya kan gelmiyorda azıcık kan geliyor iğne ile şırınga bağlanan kısıma.

Damarda olsan oluk oluk gelir kan az az ufak geliyorsa kılcal falandır veya ödemden dolayı kanama olmuştur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Sinan35
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
      500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
      500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
    • Yazan: mehmeteminerem
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüm bu 1 aydır kullanıyorum ve ilk sıraladığım gruplar bitti.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.86 Kilom 130 Yaş: 20 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Masteron Trenbolone Npp Clenbuterol ŞUAN AKTİF DEVAM KÜRÜM:
      Testosteron 300mg Masteron 300mg Trenbolone 150mg Clenbuterol SORULARIM:
      Nelere dikkat etmeliyim? Npp yerine tren devam edeyim mi? 4-5ay kısa ester kür devam etsem sıkıntı olur mu? Göbek kısmı fazla sulu ve yumuşak ne yapmalıyım bu alanı yok etmek için? Korucu olarak önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, tecrübe ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Yiğit38
      Merhabalar herkese,
      Ben bi spor yapan bi yapmayan birisiyim. Öğrenci olduğum için sınavlara çalışmaktan adam akıllı spor yapamıyorum yeniden başladım okul başlamasına 1-2 ay var size bir kaç sorum olacak şuan güzel kardiyo ve ağırlık antrenmanı yapıyorum boyum 185 kilom 125 hap şeklinde kullanabileceğim ve etki edicek hızlı sonuç verecek yağ yakıcılar nelerdir neleri kullanmamı tavsiye edersiniz fiyatı da uygun olursa çok iyi olur bi kaç hocaya sordum clenbuterol dediler sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
    • Yazan: shotpowertr
      Selam dostlar
      İlk kürüme start verdim. Haftada 500mg testo e ve 400mg boldenon kullanmaya başladım. Boyum 190cm 84kgım 21 yaşındayım ve 3 yıldır bu spor ile uğraşıyorum. Aklıma birkaç soru takıldı benimle aynı kürde olan aynı dozlarla ilerleyen arkadaşım 6.haftasının sonunda baş ağrısı, kalp çarpıntısı, damarların üzerinde morluklar ve kafasında basınç doluluk hissetmeye başladı üzerinden 1 hafta geçti kalp spazmı geçirdi ben aynı sorunu yaşamak istemiyorum sebebinin kırmızı kan hücrelerinin artışına bağlamışlar. Sizce ne gibi önlemler almam gerek?
    • Yazan: alibaba9
      Merhaba herkese,
      Kendim için ayrı bir topic de açayım dedim. Kendi adıma motivasyon kaynağı olur belki.
      SÜREÇ VE BANA DAİR:
      43 yaşındayım. Bir spor geçmişim yok.  Peptid konuları dolayısı ile forum ile tanıştım. 2-3 aydır reta kullanıyorum. KULLANIM DETAYLARI:
      Şu an çin retasında haftalık 2mg+1mg parçalı şekilde devam ediyorum. Fazlası çok fazla sindirim sorunu yapıyor (ishal, kusma, karın ağrısı vs. yaşadım geçmişte) Başka boş markalar yüzünden de vakit kaybettim 1 ay kadar. 104kg ile başlamıştım. Şu an 96kg. %27.8 yağ oranı veriyor xioami tartı.. Kilo nedeniyle klasik insulin direnci var zaten. Bir de sedef hastasıyım. anksiyete de var yıllardır dalgalı olarak.  Direnç antrenmanlarıyla tanıştım ilk olarak, @Fuhrerhocanın da tavsiyesiyle.  SUPPLEEMENT DETAYLARI:
      omega-3 d3k2 mag. bisglisinat. B complex NAC Glisin GÜNE DAİR SONUÇ:
      Kilo vermem yavaşladı reta'ya rağmen. Resimleri de ekledim. Yan Simit, göbek ve kalça yağ birikimi. jinekomasti zaten klasik. Bu yaştan sonra ne yapılabilir artık? Nasıl bir yol izlemek lazım, tecrübeli arkadaşlardan tavsiye ve yardımlara açığım. Amaç fiziksel sağlığı arttırmak, yağ yakmak ve biraz daha düzgün eril bir fiziğe sahip olmak diyebilirim.
      Herkese sağlık ve huzur diliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp