-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
%18 yağ oranından %11 yağ oranına düşmeyi planladığım definasyon kürüm hk.
Oluşturan:
konseptbelgesel, in Definasyon Kürleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: sekmet
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
-
Yazan: memun
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Antrenman 55-60 dk sürüyor 60 dk düşük direnç yüksek rpm kondisyon bisikleti yapıyorum! Sizce neleri değiştirmeliyim? Şu an kilo veriyorum ama daha hızlı vermek istiyorum sarkmak da istemiyorum!
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.86 Kg: 122 Yağ: %32 BANA DAİR:
15 aydır düzenli spor yapıyorum. Vücut geliştirmeyi kendimi bildim bileli. Sistem olarak - PPL yapıyorum BESLENME:
200gr protein 130-135 gr karb 60-65 gr yağ VİTAMİNLER:
Omega 3 D3k2 Magnezinc Kreatin Yardımcı olabilirseniz sevinirim
-
Yazan: korayxdrak
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
20 yaşıma yeni girdim ve 15-16 yaslarımdayken 95 kilodan 72 kiloya 4 ay gibi bir surede aşırı agresif bir diyet uygulayarak dusmeyi başarmıştım günün sonunda şuan 20 yaşımdayım 1.72 boyunda 102 kiloyum verdiğim kiloları fazlasıyla geri almış bir şekilde
Diyet içeriğim günlük:
200 gram çiğ ağırlık pirinç 500 gram çiğ ağırlık tavuk göğsü 40 gram zeytin yağı 1 aydır bu diyeti uyguluyorum Antrenman:
40 dakika 15 eğim 4 hız kardiyo Antrenman programım heterotrofi 2 Bütün bunlara rağmen 106 kilodan 103 kiloya düşmem 1 hafta surdu daha sonrasında 3 hafta da sadece 1 kilo verebildim bir sürü şey okudum araştırdım ama bir yanıt bulamıyorum ikinci hafta tartıldığımda inflamasyondan dolayıdır dedim geçtim üçüncü hafta creatine başladım dedim geçtim ama 4. haftada da birebir ayni kilodaydım bu zamana kadar moralimi ve motivasyonumu kaybetmemek için bir çok şeyi düşünerek ilerledim ancak bir ilerleme görememek çok kotu hissettiriyor. İlk ayda benim yağ oranımdaki çoğu insan 8 kilo verirken ben 4 kilo verip 3 kilosunu zaten 1 hafta da verdiğimi bilmek cidden insani çökertiyor arkadaşlar obezite bir hastalıktır ve bunu lütfen yargılamadan cevap verin eğer yeteri kadar durumum olsaydı bir hoca ile çalışmak isterdim ama elimden gelen şuan bu ve sizden destek bekliyorum
Vücut ölçülerim:
Boyun 42 cm Kol 42 cm Bel 120 cm Omuz 130 cm Tam 1 ay 4 gündür bir kere bile yukarıdaki yazdığım diyetten dışarı çıkmadım.
-
Yazan: Swore
Abilerim merhaba,
1 aydır düzenli şekilde haftada 4 gün hipertrofi antrenmanı yapmaktayım.650 kcal açık veriyorum ve makrolarım iyi durumda. Aynada değişimi görüyorum fakat daha fazla yağ yakmak istiyorum. 16 yaşımdan beri spor ile bırak-başla şeklinde bir ilişkim var. Fakat her zaman yağlı bir vücuda sahip oldum ve bu sene bunu değiştirmeye karar verdim. Pct gerektiren ürünlerden her zaman çekinmişimdir, o yüzden daha çok peptid vesaire gibi ürünleri araştırdım. (Retatrutide kullanmayı düşünmüyorum çünkü aktif olarak mühendislik okuyorum ve bitmek bilmeyen sınav takvimi oluyor genelde. Kafam çalışmaz diye düşünüyorum o kadar az besin ile )
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.81 Kilo: 90 Yaş: 24 SORULARIM:
Aşağıda yazdığım ürünlerden hangisini veya hangilerini kullanmam yağ yakımı mı destekler ve bana en az zararı dokunur ? Bunların haricinde çok daha iyi öneriniz olur mu? ÜRÜN GRUPLARI:
Fragment 176-191 Yohimbine İgf Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve deneyimleri çerçevesinde tavsiyede bulunan herkese teşekkürler.
-
Yazan: Nemutlu112
Merhabalar arkadaşlar, nasaılsınız?
3 aylık bir sürece girmeyi planlıyorum ve bu süreci burada paylaşmayı düşünüyorum. Bu benim ilk kürüm olacak. Temel olarak bazı şeyler öğrendim, ancak bu topluluk sayesinde kendimi bu konuda geliştirmeye devam edeceğime inanıyorum. Hipoganadizim hastasıyım 3 haftada 1 sustanon 250 enjekte oluyorum.Bu sürece başlayacağım için 25 gündür ilaç almadım.Alt değerimin yüksek olmasının sebebi son zamanlarda çok alkol kullandım kan verdiğim süreçtede kullanmaya devam ediyordum bu yüzden olabileceğini düşünüyorum.Kan fazlalığımın olduğunu söylediler en yakın zamanda kan vereceğim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM
Boy: 184 cm Kilo: 75 kg Bel çevresi (en kalın yer): 90 cm Omuz: 119 cm Kol: 35.5 cm KÜR İÇERİĞİM:
500 mg zhpc test e. 300 mg zhpc primobolan 30 mg Brighton oxandrolone Dozları haftada 2 ye böleceğim. Kan değerlerime göre 1 ay sonra Oxandrolone ve Primobolan dozlarını ufak miktarda artırmayı planlıyorum. Primobolan’ın E2’yi bir miktar baskıladığını biliyorum. Eğer 1 ay sonra yaptıracağım kan tahlilinde yeterli baskılanma görmezsem Arimidex başlamayı düşünüyorum. Aylık olarak kan tahlili yaptırmayı planlıyorum.
GÜNCEL FORM:
BESLENME PLANIM:
2800 – 3000 kcal 200 g protein 350 g karbonhidrat 80 g yağ Antrenman günlerinde karbonhidratı bir miktar artırabilirim. İlerlemeyi ölçülerime göre değerlendireceğim.
ANTRENMAN PLANIM:
Haftada 5 gün antrenman Antrenmanlar 3 bölge split şeklinde olacak 1 saat ağırlık antrenmanı 30 dakika kardiyo TAKVİYE GRUPLARI:
Kreatin Protein tozu Vitaminler KAN TESTLERİM:
Planım genel olarak bu şekilde. Görüş, öneri ve deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
-