Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ascendxt

Uzun bir aradan sonra yeni kür serüvenim hk. (test+bolde+npp) bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

berkay16    274
ascendxt, 2 saat önce yazdı:

150mg kullandım belkide kendim abartıyorumdur şunu söyleyebilirim kürün bitimine kadar son 5 hafta npp eklediğim dönem dedim asıl ilaca şimdi girmişim boldenondan pek bir etki alamadım ama dediğim gibi 175mg lar ile başladım kürün sonlarına doğru 400-400 çıkarttım çok düşük dozlarda gittim kürümde piramit sistemi doz yükseltmeme gerek varmı yoksa direkt 400-250 testo bolde 4-6 hafta gidip 6.haftadan sonra 500-350 gibi bir miktarda kürümün sonuna kadar gitmelimiyim 

Abarttığını zannetmiyorum dht türevi bir şeyle denemek lazım bir de en ucuzundan provironla denenebilir boldenonu piramit yapmak haftalar alır kanın ilaçta birikmesi zaten 4-5 hafta sürüyor 6. Hafta doz arttırsan arttırdığın doz 12. Haftada kanında peak yapıcak ama testoyu yükseltebilirsin duruma bağlı en kötü ai eklersin kürüne.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ascendxt    3
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 18 saat önce yazdı:

Abarttığını zannetmiyorum dht türevi bir şeyle denemek lazım bir de en ucuzundan provironla denenebilir boldenonu piramit yapmak haftalar alır kanın ilaçta birikmesi zaten 4-5 hafta sürüyor 6. Hafta doz arttırsan arttırdığın doz 12. Haftada kanında peak yapıcak ama testoyu yükseltebilirsin duruma bağlı en kötü ai eklersin kürüne.

Hocam merhaba iyisinizdir umarım işi kesinleştirdim 400 testo 275 bolde ilk 3 hafta 50mg anapolon gireceğim bu dozlar ile 10-12 hafta arası gidip 10.hafta sonu 150mg npp ile 8 hafta gidip kür sonu cruise mantığı gideceğim daha öncesinde danabol testo npp hiçbir kürümde ostrojen çok yükselmedi hayatımda hiç ai kullanmadım pek baskılayacağını sanmıyorum benim için asıl hedef yanlış değilse e2 dengemi korumak 20-30 arası kaldığı sürece büyüyebilirim diye tahmin ediyorum. Bu arada npp kullanacağım vakit testo 500 olur yüksek ihtimal bolde 300 olur max

tarihinde ascendxt tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54

1:1 oranda boldenon kullanma önce bi izle hangi dozda nekadar e2 baskıladığını yoksa yine sıfırlanır ve e2 den alabiliceğin bütün faydalar çöp olur onun dışında kick start için ekstra ilaç çıkar ekle yapmana gerek yok bana kalırsa sağlığından ve cebinden gereksiz miltarda çıktı oluyo onun için test bolde npp gayet iyi bi seçim ayrıca mct ye kingsize on cycle eklenebilir direkt olarak bu tarz ekstraktları tek tek almakdansa o seni götürücekdir ben şahsen mct için on cycle omega 3 multivitamin harici pek bir şey kullanmıyorum bide devit 3 alıyorum haftada 3 gün modumu düzenliyo küründe kolaylıklar dilerim dost

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
shX648, 11.04.2026 - 17:35 yazdı:

1:1 oranda boldenon kullanma önce bi izle hangi dozda nekadar e2 baskıladığını yoksa yine sıfırlanır ve e2 den alabiliceğin bütün faydalar çöp olur onun dışında kick start için ekstra ilaç çıkar ekle yapmana gerek yok bana kalırsa sağlığından ve cebinden gereksiz miltarda çıktı oluyo onun için test bolde npp gayet iyi bi seçim ayrıca mct ye kingsize on cycle eklenebilir direkt olarak bu tarz ekstraktları tek tek almakdansa o seni götürücekdir ben şahsen mct için on cycle omega 3 multivitamin harici pek bir şey kullanmıyorum bide devit 3 alıyorum haftada 3 gün modumu düzenliyo küründe kolaylıklar dilerim dost

teşekkürler öncelikle  mct de 3 adet içerik tek bir tablet halinde günlük mct olarak 3 hap kullanacağım 1:1 oran için doğru söylüyorsunuz 400 testo 200 bolde yapacağım o zaman e2 me baktırıp 300 yapabilirim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    274
ascendxt, 47 dakika önce yazdı:

teşekkürler öncelikle  mct de 3 adet içerik tek bir tablet halinde günlük mct olarak 3 hap kullanacağım 1:1 oran için doğru söylüyorsunuz 400 testo 200 bolde yapacağım o zaman e2 me baktırıp 300 yapabilirim

Nac ve ursactive alabilirsin eczaneden özellikle ursactive anopolon kullanırken çok fark yaratır günde 2-3 kez içebilirsin her ikisini de.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Nac ve ursactive alabilirsin eczaneden özellikle ursactive anopolon kullanırken çok fark yaratır günde 2-3 kez içebilirsin her ikisini de.

Teşekkürle hocam. Ursactive deneyeceğim 400 testo 250 bolde ile bir gelişim görülebilir mi forumda düşük doz bolde hiçbir işe yaramıyor diyenler var bu mg ilaçları 12 hafta boyunca yükseltmeden kullanmamda sakınca varmıdır ben kürlerimde gerçekten e2 yüzünden büyüyemiyorum sanırım bu e2 aralığı 20-30 arası iyimidir o aralıkta dozlarda devam edilebilir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    274
ascendxt, 5 saat önce yazdı:

Teşekkürle hocam. Ursactive deneyeceğim 400 testo 250 bolde ile bir gelişim görülebilir mi forumda düşük doz bolde hiçbir işe yaramıyor diyenler var bu mg ilaçları 12 hafta boyunca yükseltmeden kullanmamda sakınca varmıdır ben kürlerimde gerçekten e2 yüzünden büyüyemiyorum sanırım bu e2 aralığı 20-30 arası iyimidir o aralıkta dozlarda devam edilebilir mi

Tabiki görürsün ama 16-20 hafta devam etmen daha iyi olur bolde çok uzun ester ilaç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3

Önceki kürlerimin hiçbirinde arimidex dostinex tarzı ilaçlar kullanmadım ostrojenim hiçbir zaman o seviyelerde yükselmedi ama kürden verimim e2 düşüklüğünden dolayı baya bir azalıyor başka birisi 10 kilo alıyorsa 2 ayda 4 kilo ben alıyorum ama tuhaf bir şekilde 10 kilodan daha iyi gözüküyor ne yapıp ne etsem e2 düşüklüğünden kurtulamıyorum şuana kadar gördüğüm en yüksek e2 kür içi 25 idi bunun 35-40 larda olması lazım insan gibi büyüdüğümü hissedeyim.

Tüm vücudum takır takır kıtlıyor 250 testo 200 bolde ile 18 seviyesindeyim şuanda  testoyu 450 cekip boldeyi 300 tutacağım olabildiğince keten tohumu yoğurt gibi şeyleri tüketmeye çalışacağım öneriniz nedir bu e2 hasretinden nasıl kurtulabilirim npp eklediğim anda kürüme uçuşa geçiyorum dolaylı yoldan e2 kaldırdığı için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    180
ascendxt, 10 dakika önce yazdı:

Önceki kürlerimin hiçbirinde arimidex dostinex tarzı ilaçlar kullanmadım ostrojenim hiçbir zaman o seviyelerde yükselmedi ama kürden verimim e2 düşüklüğünden dolayı baya bir azalıyor başka birisi 10 kilo alıyorsa 2 ayda 4 kilo ben alıyorum ama tuhaf bir şekilde 10 kilodan daha iyi gözüküyor ne yapıp ne etsem e2 düşüklüğünden kurtulamıyorum şuana kadar gördüğüm en yüksek e2 kür içi 25 idi bunun 35-40 larda olması lazım insan gibi büyüdüğümü hissedeyim.

Tüm vücudum takır takır kıtlıyor 250 testo 200 bolde ile 18 seviyesindeyim şuanda  testoyu 450 cekip boldeyi 300 tutacağım olabildiğince keten tohumu yoğurt gibi şeyleri tüketmeye çalışacağım öneriniz nedir bu e2 hasretinden nasıl kurtulabilirim npp eklediğim anda kürüme uçuşa geçiyorum dolaylı yoldan e2 kaldırdığı için.

Boldeyi iptal et kurtulursun kardeşim :D 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
ascendxt, 16 dakika önce yazdı:

boldenon amacına uygun bir ilaç değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    766
ascendxt, 46 dakika önce yazdı:

125 mg testosteron enjeksiyonundan sonra e2 seviyem fırlıyor, yağ oranım öyle yüksekte değil. Sizin gibilere özeniyom valla :D Senin ilacın boldenon değil, belki masteron ya da primo kullanabilirsin, yanına da deca veya npp eklersin ve yoluna devam edersin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
hectordoyle, 24 dakika önce yazdı:

125 mg testosteron enjeksiyonundan sonra e2 seviyem fırlıyor, yağ oranım öyle yüksekte değil. Sizin gibilere özeniyom valla :D Senin ilacın boldenon değil, belki masteron ya da primo kullanabilirsin, yanına da deca veya npp eklersin ve yoluna devam edersin. 

Yok hocam özenme gözünü seveyim 2 ayda 5 kilo anca alıyoruz nasıl aldığımız ap ayrı bir konu ilik ilik alıyoruz ama insan tartıda az oynama istiyor ya 

Fuhrer, 56 dakika önce yazdı:

boldenon amacına uygun bir ilaç değil

Boldenon yerine ney deneyebilirim şuanda bolde vurdum devam ediyorum testo bolde bolde çıkarıp primo mu denesem 

onlytrenbolone, Bir saat önce yazdı:

Boldeyi iptal et kurtulursun kardeşim :D 

Onun yerine büyümek içinde primo dışında bir alternatif kalmıyor işte bolde dedim mi en az 24 hafta kullanıyorum ben npp denesem 12 hafta max kullanılacak bir ilaç düz testoyu artıracağım mecbur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    274
ascendxt, 51 dakika önce yazdı:

Yok hocam özenme gözünü seveyim 2 ayda 5 kilo anca alıyoruz nasıl aldığımız ap ayrı bir konu ilik ilik alıyoruz ama insan tartıda az oynama istiyor ya 

Boldenon yerine ney deneyebilirim şuanda bolde vurdum devam ediyorum testo bolde bolde çıkarıp primo mu denesem 

Onun yerine büyümek içinde primo dışında bir alternatif kalmıyor işte bolde dedim mi en az 24 hafta kullanıyorum ben npp denesem 12 hafta max kullanılacak bir ilaç düz testoyu artıracağım mecbur 

Boldeyi az testoyu fazla kullanacaksın dostum ben 380 test 175 bolde 140 masteron kullanıyorum e2 ancak istediğim seviyede oluyor düşük doz bolde işe yaramıyor diyenler low responder veya total anabolik miktarı da düşüktür ilk küründe 400 test 200 bolde kullanan birinin kütle koyamaması mümkün değil koyamadıysa da suç ilaçların değildir ben küre girdim 10 kilodan fazla verdim kol ölçüm büyüdü 12-13 hafta fln oldu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55
berkay16, 17 dakika önce yazdı:

Boldeyi az testoyu fazla kullanacaksın dostum ben 380 test 175 bolde 140 masteron kullanıyorum e2 ancak istediğim seviyede oluyor düşük doz bolde işe yaramıyor diyenler low responder veya total anabolik miktarı da düşüktür ilk küründe 400 test 200 bolde kullanan birinin kütle koyamaması mümkün değil koyamadıysa da suç ilaçların değildir ben küre girdim 10 kilodan fazla verdim kol ölçüm büyüdü 12-13 hafta fln oldu.

genel 2.5:1 2:1 oranı herkeste çalışıyor.bazıları daha fazla bazıları daha az kullanıyor tabi. bencede  boldenone cok yuksek kullanılmasına gerek yok zaten ikinci anabolik eklenmesi primo mast boldenone tercih edilmesi manasında ostrojeni dengelemektir. testosteron  yeterince tek başına kas kazancı veriyor.

400 test 200 boldeyle 20 haftada 6 7 kg lean muscle koydum. 85+ değilseniz lean bi şekilde yeterli bi dozaj bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Yanlış olmasın benim 4.kürüm olacak 250 testo 200 bolde giriyorum testo 400 çekeceğim bolde 250 eğer e2 seviyelerim 25 den yüksek olursa bu şekil istif bozmadan 24.hafta gideceğim masteron eklesem mi diye düşünüyorum aslında ama hedef tamamen büyümek yağ oranım düşük zaten bir öneriniz varmıdır.

sven, 3 saat önce yazdı:

genel 2.5:1 2:1 oranı herkeste çalışıyor.bazıları daha fazla bazıları daha az kullanıyor tabi. bencede  boldenone cok yuksek kullanılmasına gerek yok zaten ikinci anabolik eklenmesi primo mast boldenone tercih edilmesi manasında ostrojeni dengelemektir. testosteron  yeterince tek başına kas kazancı veriyor.

400 test 200 boldeyle 20 haftada 6 7 kg lean muscle koydum. 85+ değilseniz lean bi şekilde yeterli bi dozaj bence.

85 altıyım ben 400 testo 250 bolde istif bozmadan 24.haftaya yakın gideceğim e2 değerim istediğim kıvamda gelirse çünkü son 8 hafta kala npp eklerim yüksek ihtimal 2:1 oran deneyeceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    766
ascendxt, 4 saat önce yazdı:

Ya ektomorf adamım benim neyime yüksek e2 dönüşümü :D Adam akıllı kas kütlesi de koyamıyorum zaten, ne güzel testo deca anapolon takılırdım şimdi e2 yle uğraş dur

ascendxt, 4 saat önce yazdı:

Primo da boldenon gibi kesin olmamakla beraber e2 yi düşürebilir, orijinal primoya ulaşabiliyorsan dene. Yerinde olsam masteron kullanırdım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
hectordoyle, 33 dakika önce yazdı:

Ya ektomorf adamım benim neyime yüksek e2 dönüşümü :D Adam akıllı kas kütlesi de koyamıyorum zaten, ne güzel testo deca anapolon takılırdım şimdi e2 yle uğraş dur

Primo da boldenon gibi kesin olmamakla beraber e2 yi düşürebilir, orijinal primoya ulaşabiliyorsan dene. Yerinde olsam masteron kullanırdım. 

Masteronda dolaylı yoldan bunu düşürüyor diye duydum daha beter etmesinden korkuyorum açıkçası sabah kalkarken ayak topuk krampları benim vücutta favoridir çığlık attırır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    766
ascendxt, 5 dakika önce yazdı:

Masteronda dolaylı yoldan bunu düşürüyor diye duydum daha beter etmesinden korkuyorum açıkçası sabah kalkarken ayak topuk krampları benim vücutta favoridir çığlık attırır

Masteron serum e2 yi düşürmüyor ama e2'nin vücuttaki etkilerini azaltıyor, özellike göğüs ucundaki e2 reseptörlerini bloke etmede. Derdin e2 yükselsinse düşük doz npp ya da deca eklemek mantıklı görünüyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Murattt
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 senedir spor yapıyorum çok büyük bir değişim olmadı hatta son aylar ağırlıklarla da platoya girdim, geçen sene hafif testo+boldenon kürü yaptım ama çok işe yaradığı sanmıyorum belki de sahte ürünleri kullanmışım.
      KİŞİSEL BİLGİLER:
      73 kiloda kalmak 4-5 kilo yağ yakıp 4-5 kas kazanmak Şuan 2 haftadır 500 kalori açığı yapıyorum sağlıklı beslenmeyle yağ yakmak için be kaslarımı korumak için günde 170-190g protein yiyorum (73*2,2) Ama tabiiki sürekli yeni küre mi başlayım diye düşünüyorum, sizden tavsiye almak istiyorum.
    • Yazan: Rma
      Hocalarım hepinize Selamlar öncelikle iyi günler dilerim,
      Size basit bir özet geçmek isterim geçmişle alakalı testo + masteron biçimde gittiğim kürde ne yazık ki başıma gelen talihsiz olaylar kaybettiğim yakınlarım ve sınav stresi birleşince iyice mental açıdan çökmüştüm mevcut kürümü sonlandırıp TRT doz hayatıma devam etmeye başladım bu süreçte sporu fln saldım iyici haftada 1 gün fullbody idmana kadar düştüm aşırı pis beslendim 90 kilolardan 97 98 kilolara çıktım şimdi tekrardan birşeyler yapma isteği var içimde bu iğrenç yaşantımdan bıktım zaten. Diyet dönemime tekrar adım attım şu an ilaçları devreye sokmadığım için karb biraz yüksek toplam 2250 kalori 210 karb 250 protein 40 yağ alıyorum ilaçlar kana girince yağ protein sabit karbı 130 140 fln yapabilirim daha da inebilirim hatta yağdan da kısıp ilk başta mounjaro ile başladım bu arada diyete bu sadece süreç başlangıcında kullanacağım bir ilaçtır.
      Şu anda yapmak istediğim kür boldenon + testosteron enhantat kürü dozajlamalar için sizden tavsiye almak istiyorum net dozaj belirlemedim kafamda ve östrojen kontrolümü ben normalde 500 testo kullanırken haftada 2 arimidex ile 30larda tutuyordum bu yeni süreçte nasıl olucak ne yapmam gerek bir tavsiye vermeniz benim için çok kıymetli. Başlangıç olarak tren acetat ile haftada 200 yada 250 mg kullanmak istiyorum bu sadece hem trenin kendi üzerimde nasıl bir etkisi olduğunu gözlemlemek için hem de kick mantığında olması için. Kan tahlillerimi verdim fakat e nabza giremiyorum şu an fotoğraf çekmiştim hastanedeyken onları da yükleyemiyorum 8k fotoğraf çekmişim aptal gibi o yüzden birkaç değerimi yazayım siz ona göre bana öneride bulunun teşekkür ediyorum.
      KAN TESTİ VERİLERİ HK:
      Alt 33 Ast 40 Üre 15 Total testo 1133 E2 53  Başka referans dışı değerim bulunmuyor tamamen hepsi referans için sizin bana yardım için istediğiniz bir değer varsa ekleyebilirim. Form olarak birkaç foto ekleyebiliyorum sadece bu berbat formda utancımdan mazur görün. Son olarak definasyon da artım masteron vs. kullanmak istemiyorum çünkü pahalı ve etki almak için gerçekten yüksek doz kullanmam gerekiyor bütçe için zor bir durum primo zaten almış başını gitmiş bana tek seçenek EQ kalıyor geriye yapabilecek birşeyim yok isterdim primo ile kür yapmayı ama yapamam bu yüzden bana lütfen bu kür saçma bunun yerine primo masteron kullan falan demeyin lütfen. @Fuhrer @hectordoyle @AS1L @berkay16 @sven @GHOST @Askabar @SPECTRE @Ruthless @zoszos
      KULLANMAYI PLANLADIĞIM MARKALAR:
      Zphc testosteron Zphc boldenon Spectrum trenbolone PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİM:
      1-24 hafta Testo / dozajı size bırakıyorum 1-24 hafta Bolde / dozajı size bırakıyorum 1-10 hafta tren 200 yada 250 hafta tam belli değil GÜNCEL FORM:

• Yazan: Ysntnc
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Geçen yıl 10 haftalık sahte ilaç mağduriyetimden sonra, artık toparlanıp yeni kür planı için bu işin gerçekten ehli bir hoca ile çalışmaya başladım.%16-17 yağ oranı ile.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testo propianat tren ACe masteron clen NPP Sanırım fazlasıyla sert giriş yapıyorum. Prolaktini, östrojeni ne kadar ayakta tutabilirim bakacağız.
      MCT GRUPLARIM:
      nac 1200 milk liv52 omega d vit magnezyum GEÇMİŞ KÜR PLANIM:
      Kürüme bu şekilde başlayacağım tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var.
    • Yazan: mamibolone
      Selam hocalarım,
      Önceki kürümü bitireli yaklaşık 7-8 ay oldu. Güzel bir pct süreci ile sonlandırmıştım. Yaklaşık son 3 aydır düzenli spor yapamıyorum son 1 aydır da oruç tuttuğumdan ötürü form kaybettim.
      1. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. : (24 Hafta)
      Testosteron 500mg (24 hafta) Npp 300mg (12 haftadan itibaren) 2. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. :
      Testosteron 250mg (Son haftalarda - Sonra pct) SORULARIM:
      Kürüme ekle veya çıkar dediğiniz gruplar varmıdır? Kan testi sonuçlarıma bakıldığında kür sürecime negatif etki edecek değerler hangileridir? Kan testlerimde şuraya dikkat et dediğiniz detaylar hangileridir? KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ed4wert4
      Hayırlı Ramazanlar Abilerim, Kardeşlerim...
      Yeni bir küre başladım şu an 1. haftasındayım. Bu kür hakkında ne düşünüyorsunuz daha önce hiç igf1 lr3 kullanmadım araştırdığım kadarıyla reseptörleri canlı tutmak için yalnızca idman günleri idmandan hemen sonra kullanımını önerenler var dozajı hakkında da araştırma yaptım 50mcgnin iyi olacağına karar verdim yine de fikirlerinizi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 Kg: 80 Yaş: 22 KÜR İÇERİĞİM: (20 Hafta)
      Testosteron enanthate 500mg Boldenon 400mg Igf1 lr3 50mcg Bu dozajlamalar ve kullanımlar hakkındaki görüşlerinizi çok merak ediyorum daha önce benzer bir küre giren abilerim kardeşlerim var ise hafta hafta ne gibi değişimler görebileceğimi de öğrenmek isterim herkese hayırlı Ramazanlar tekrardan şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.