Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Rma

Boldenon + testosteron + trenbolone dozajlama ve önerileriniz hk.

Önerilen İletiler

Rma    80

Hocalarım hepinize Selamlar öncelikle iyi günler dilerim,

Size basit bir özet geçmek isterim geçmişle alakalı testo + masteron biçimde gittiğim kürde ne yazık ki başıma gelen talihsiz olaylar kaybettiğim yakınlarım ve sınav stresi birleşince iyice mental açıdan çökmüştüm mevcut kürümü sonlandırıp TRT doz hayatıma devam etmeye başladım bu süreçte sporu fln saldım iyici haftada 1 gün fullbody idmana kadar düştüm aşırı pis beslendim 90 kilolardan 97 98 kilolara çıktım şimdi tekrardan birşeyler yapma isteği var içimde bu iğrenç yaşantımdan bıktım zaten. Diyet dönemime tekrar adım attım şu an ilaçları devreye sokmadığım için karb biraz yüksek toplam 2250 kalori 210 karb 250 protein 40 yağ alıyorum ilaçlar kana girince yağ protein sabit karbı 130 140 fln yapabilirim daha da inebilirim hatta yağdan da kısıp ilk başta mounjaro ile başladım bu arada diyete bu sadece süreç başlangıcında kullanacağım bir ilaçtır.

Şu anda yapmak istediğim kür boldenon + testosteron enhantat kürü dozajlamalar için sizden tavsiye almak istiyorum net dozaj belirlemedim kafamda ve östrojen kontrolümü ben normalde 500 testo kullanırken haftada 2 arimidex ile 30larda tutuyordum bu yeni süreçte nasıl olucak ne yapmam gerek bir tavsiye vermeniz benim için çok kıymetli. Başlangıç olarak tren acetat ile haftada 200 yada 250 mg kullanmak istiyorum bu sadece hem trenin kendi üzerimde nasıl bir etkisi olduğunu gözlemlemek için hem de kick mantığında olması için. Kan tahlillerimi verdim fakat e nabza giremiyorum şu an fotoğraf çekmiştim hastanedeyken onları da yükleyemiyorum 8k fotoğraf çekmişim aptal gibi o yüzden birkaç değerimi yazayım siz ona göre bana öneride bulunun teşekkür ediyorum.

KAN TESTİ VERİLERİ HK:

• Alt 33
  • Ast 40
  • Üre 15
  • Total testo 1133
  • E2 53 

Başka referans dışı değerim bulunmuyor tamamen hepsi referans için sizin bana yardım için istediğiniz bir değer varsa ekleyebilirim. Form olarak birkaç foto ekleyebiliyorum sadece bu berbat formda utancımdan mazur görün. Son olarak definasyon da artım masteron vs. kullanmak istemiyorum çünkü pahalı ve etki almak için gerçekten yüksek doz kullanmam gerekiyor bütçe için zor bir durum primo zaten almış başını gitmiş bana tek seçenek EQ kalıyor geriye yapabilecek birşeyim yok isterdim primo ile kür yapmayı ama yapamam bu yüzden bana lütfen bu kür saçma bunun yerine primo masteron kullan falan demeyin lütfen. @Fuhrer @hectordoyle @AS1L @berkay16 @sven @GHOST @Askabar @SPECTRE @Ruthless @zoszos

KULLANMAYI PLANLADIĞIM MARKALAR:

• Zphc testosteron
  • Zphc boldenon
  • Spectrum trenbolone

PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİM:

• 1-24 hafta Testo / dozajı size bırakıyorum
  • 1-24 hafta Bolde / dozajı size bırakıyorum
  • 1-10 hafta tren 200 yada 250 hafta tam belli değil

GÜNCEL FORM:

IMG_20260331_004858.thumb.jpg.508115efe573b6c54dc54e4c3aea949f.jpg IMG_20260331_004812.thumb.jpg.8d354b0e926baf3192f0c06d0bfe86ee.jpg IMG_20260331_004639_381.thumb.jpg.90076b34c67371e1053339823bc6dcab.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    182
gönderildi (düzenlendi)

Selam dostum, öncelikle altyapın güzel, özellikle kollar, sırt güzel duruyor. Seviyen başlangıç seviyesi olmadığı ve senin daha önce deneyimin olduğu için testoyu 500 olarak başlatabilirsin. Ben şahsen hayatımda hiç 500 testoya çıkmadım, testo 375 de başlanabilir fakat işin içinde bolde varsa yüksek testo bir gereklilik diyebiliriz.

Elbette burada boldeyle uzun süreli tecrübeleri olanlar da mevcut, onların tavsiyeleri de kıymetli olacaktır. Ben bu tarz bir kombin planlasam şahsen şu şekilde başlar ve gözlemlerdim: 2/1 oran yani 500 testonun yanına 250-300 (max) bolde ekleyip, bir süre kan testiyle düzenli e2 kontrolü sağlayıp dozajlarımı buna göre ayarlardım. Sana burda kimse "kesinlikle şu dozlarda kullan, senin için en uygunu bu" şeklinde net konuşamaz çünkü boldeye her vücudun verdiği tepki farklı. 1/1 oran yapıp e2si normal gezen de tanıyorum, 2/1 oran'la e2si dibi göreni de. Kısacası en önemlisi kendi dozunu bulman ve dozlarını ona göre revize etmen. Ayrıca tren konusuna gelirsek neden olmasın fakat bir detayı atlamamak lazım. Eğer bütün ilaçlara aynı anda başlarsan hangisinin seni nasıl etkilediğini anlamak çok zorlaşır. Ayrıca başlıbaşına tren de zaten test sonuçlarında yanıltmalar yapabiliyor. Benim tavsiyem test, boldenle başlayıp 8. haftalardan sonra treni düşünmen. Bu sırada hem boldeyi yavaştan çözmüş olursun kafan daha rahat olur.

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    74

dozajlardan bağımsız şekilde iki önerim var. test bolde ile uzun ölçekli bi bulk yapmak ya da 250 mg civarı test alıp 100 150 arası tren e alıp devam etmen. 3 anaboliğe ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. ekonomik durumunu anlıyorum aynı şekilde bende primo kullanamıyorum bende öğrenciyim oldukça masraflı ihtiyacda olduğunu düşünmüyorum yüksek dozaja çıktığın zaman fark ediyor.form gerçekten iyi. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881

750 testosteron 400 boldenon ile başla, 10. hafta gibi ikisini de 0.5 ml arttır 15. hafta gibi 0.5 arttı 750-800 boldenon 1250-1375 testosterona kadar çıkabilirsin. Düşük doz EQ hiç bir gelişim göstermiyor, tansiyon vesaire yaşarsan ona göre müdahale yaparsın. Dozajlar sana bağlı, ilaçların hissine bağlı olarak arttırmalısın. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80

Hocalarım güncel tartı aldım suyu yavaştan atıyorum 95.5 olmuşum şimdiden küre başlamak için haftaya pazartesiyi bekliyorum boyum 178 bu arada bahsetmeyi unutmuşum mazur görün. Bir sorum daha olacak ürün aldığım sayıcı bana dhea ve proviron hediye etmiş bunları kür içinde herhangi bir yerde kullanmalı mıyım sizce işime yarar mı yoksa köşede dursun mu?

Tansiyonum kür dışı TRT süreçte 90 - 105 / 40 - 55

arası değişiyor genel olarak hiç 100 ü geçtiğini görmedim cheat fln yaptığımda geçiyor sadece 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326

ostum formun nesi berbat trt doz ile podyuma çıkıcak kondisyonda vücut mu olucaktı formun harika. Dozaj olarak ilk defa bolde kullanıyorsan 400 testo 250 bolde gibi başlayabilirsin benim bu oranda e2 24 gelmişti boldenone dozunu 175mg'a düşürdüm sen de benzer bir strateji uygulayabilirsin. Tren acetatı her gün vurman iyi olur daha az yan etki yaşarsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    74
berkay16, 10 dakika önce yazdı:

Dostum formun nesi berbat trt doz ile podyuma çıkıcak kondisyonda vücut mu olucaktı formun harika. Dozaj olarak ilk defa bolde kullanıyorsan 400 testo 250 bolde gibi başlayabilirsin benim bu oranda e2 24 gelmişti boldenone dozunu 175mg'a düşürdüm sen de benzer bir strateji uygulayabilirsin. Tren acetatı her gün vurman iyi olur daha az yan etki yaşarsın.

bence yaz yakınken güzel bi test tren daha iyi olabilir gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
sven, 3 dakika önce yazdı:

bence yaz yakınken güzel bi test tren daha iyi olabilir gibi.

Ai olarak primo veya bolde kullanmak mantıklı ama ben de yazın cruise'da olmayı tercih ederim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    74
berkay16, 6 dakika önce yazdı:

Ai olarak primo veya bolde kullanmak mantıklı ama ben de yazın cruise'da olmayı tercih ederim. 

ben tren kullanırken düşük test ve mast ekliyorum şuan mesela 250 mg test 200 mast 100 tren e gibi dozlarım iyi gidiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    797

Güncel olarak 400 test e + 400 boldenon + 400 tren e kullanıyorum. 500 testo alıp haftada 2 arimidex ile e2 yi 30 civarında tutuyorsan 500 testoya 250-300 mg boldenon eklemek yeterli olur. Tren içinse acetate her zaman daha mantıklı, 200 mg tren ace i günlük enjeksiyonlara bölerek kullanmanı tavsiye ederim

Bu arada formunun maaşallahı var benim formum bile senin şu halinden kötü :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
hectordoyle, 3 dakika önce yazdı:

Güncel olarak 400 test e + 400 boldenon + 400 tren e kullanıyorum. 500 testo alıp haftada 2 arimidex ile e2 yi 30 civarında tutuyorsan 500 testoya 250-300 mg boldenon eklemek yeterli olur. Tren içinse acetate her zaman daha mantıklı, 200 mg tren ace i günlük enjeksiyonlara bölerek kullanmanı tavsiye ederim

Bu arada formunun maaşallahı var benim formum bile senin şu halinden kötü :D

Estağfurullah hocam bilgileriniz için çok teşekkür ederim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80

Haftayı beklemeden bu gün küre girdim burayı kendi kür günlüğüm mantığıyla kullanmak istoyorum haftalık yada aylık güncellemeler yaparaktan deneyim aktarmak istiyorum 

Günlük tren ace dozumu 0.4ml olarak ayarladım haftalık 280mg oluyor kağıt üstünde ama şırıngadan gelen damla vs bence 250mg oluyordur o 😅 ayarlayamadım çünki başka türlü 

Bolde ve tostoyu haftada 4 e bölerek kullanıyorum vücudumun E2 dönüşümünün fazla olduğunu düşünüyorum bu yüzden 500 500 başladım 4 hafta sonra bı kan testi vericem ostrojen aşırı düşmüşse bolde düşürmek yerine testoyu 750 civarına çekerim führer hocamın dediği gibi 

Bide proviron başladım günde 50mg provironu 2 3 hafta kullanıcam sadece neden başladım bende bilmiyorum elimde vardı belki bir işe yarar

Baya bir vitamin ve mineral işe yarar yaramaz şeyler aldım eczaneden çok fazla aldım hepsini yazmaya üşendim o kadar yani 😅

Eczanelerde hep stoğu olan kürde işime yarıycak ürünler varmı ?

eczaneden çoğu şeyi gelelde çok ucuza alıyorum 

Genelde 4 de 1 fiyatına alıyorum örneğin genotropini sadece 1750tl ye temin edebiliyorum tabi her üründe değişiyor ilerde gh da başlamayı düşünüyorum geçmişte başlamıştım aslında 3 4 hafta kullanıp enjeksiyon sıklığından sıkılıp bırakmıştım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    111
Rma, 15 saat önce yazdı:

Haftayı beklemeden bu gün küre girdim burayı kendi kür günlüğüm mantığıyla kullanmak istoyorum haftalık yada aylık güncellemeler yaparaktan deneyim aktarmak istiyorum 

Genoyu nasıl 1750 e temin edebiliyorsun hocam eczaneye geliş fiyatı bile daha fazla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
gönderildi (düzenlendi)
Chitizenfour, 24 dakika önce yazdı:

Genoyu nasıl 1750 e temin edebiliyorsun hocam eczaneye geliş fiyatı bile daha fazla 

Hocam onu tam olarak ne yazzıkki burda söyleyemem 😀 sadece geno için geçerli değil bu arada eczane kadrosunda olan herşey için geçerli bu durum ama sadece kendim kullanabileceğim yada arkadaşıma eşime dostuma alabileceğim miktarda temin edebiliyorum yani ayda 3 kalemden fazla geno alamam muhtemelen 

Keşke primo olsaydı eczanede derdim kalmazdı 😅

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Rma, 21 dakika önce yazdı:

Hocam onu tam olarak ne yazzıkki burda söyleyemem 😀 sadece geno için geçerli değil bu arada eczane kadrosunda olan herşey için geçerli bu durum ama sadece kendim kullanabileceğim yada arkadaşıma eşime dostuma alabileceğim miktarda temin edebiliyorum yani ayda 3 kalemden fazla geno alamam muhtemelen 

Keşke primo olsaydı eczanede derdim kalmazdı 😅

deponun sahibi akraban galiba :D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
berkay16, 21 dakika önce yazdı:

deponun sahibi akraban galiba :D

Kirvem aslında istediğim kadar alabilirim var olan üründen ama iyi niyeti suistimal etmiş gibi olmaktan korkuyorum mesala geçen sizinle konuşmuştuk mounjaro hakkında bana yardımcı olmuştunuz normalde Lilly makrasının 4lü mounjarosu 17bin TL ben onu direkt ücretsiz aldım hiç para ödemeden bazen ödüyorum bazen hiç ödemiyorum aslında ilaçlar çok ucuz ama devlet öküz gibi vergi yükü ve farklı masraflar bindiriyor 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881
Rma, 5 dakika önce yazdı:

Kirvem aslında istediğim kadar alabilirim var olan üründen ama iyi niyeti suistimal etmiş gibi olmaktan korkuyorum mesala geçen sizinle konuşmuştuk mounjaro hakkında bana yardımcı olmuştunuz normalde Lilly makrasının 4lü mounjarosu 17bin TL ben onu direkt ücretsiz aldım hiç para ödemeden bazen ödüyorum bazen hiç ödemiyorum aslında ilaçlar çok ucuz ama devlet öküz gibi vergi yükü ve farklı masraflar bindiriyor 😀

ilaç yazdırma olayı falan mı yapıyorsun? 1750tl bedava gerçekten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
Fuhrer, 8 dakika önce yazdı:

ilaç yazdırma olayı falan mı yapıyorsun? 1750tl bedava gerçekten.

Yasadışı herhangi birşey yok abi .D reçeteli ilaçlarda depodan bile olsa veremiyorlar reçeteli ilaçlarsa yazdırma yapıyorum dediğin gibi reçetesiz ilaçları ztn bedavaya alabiliyorum deponun ortağı kirvem buradada eczanesi var ordan gidip istesiğimi alabiliyorum özel ürünleride getirtebiliyorum ben ilacı aldıktan sonra onlar doktora yazdırıyor sonradan herşey kalemine uygun oluyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881
Rma, 6 dakika önce yazdı:

Yasadışı herhangi birşey yok abi .D reçeteli ilaçlarda depodan bile olsa veremiyorlar reçeteli ilaçlarsa yazdırma yapıyorum dediğin gibi reçetesiz ilaçları ztn bedavaya alabiliyorum deponun ortağı kirvem buradada eczanesi var ordan gidip istesiğimi alabiliyorum özel ürünleride getirtebiliyorum ben ilacı aldıktan sonra onlar doktora yazdırıyor sonradan herşey kalemine uygun oluyor 

hay maşallah, teşkilata bak :D 

yerinde olsam genotropini kürden eksik etmem, bence emin ol sana en çok yarayacak ilaç genotropin ve testosteron. anabolikleri istediğin kadar kullan, bu ikisi sana sihirli dokunuşu yapar. böyle bir imkanı boşa çıkartma derim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80

Elimde mesala 2 paket böyle  mounjaro kaldı normalde bunun 4lü bir paketi eczanede 17bin TL den fazla galiba ben 2 paketi 5 bin TL'ye aldım 1 2 tane Berkay hocamdan yardım alıp denemiştim ama iştahımı kapatıp beni rahatsız etti bu yüzden bende anneme verdim 😅😀 o kullanıyor şu an memnun baya 63 kiloya fln düştü 72 kilodan 

IMG_20260402_175317.jpg IMG_20260402_172834.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omer34    5

eczanelerde şuanda primo bulabiliyomusunuz ben bulamıyorum.primonun sıkıntısımı var şuan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
Fuhrer, 36 dakika önce yazdı:

hay maşallah, teşkilata bak :D 

yerinde olsam genotropini kürden eksik etmem, bence emin ol sana en çok yarayacak ilaç genotropin ve testosteron. anabolikleri istediğin kadar kullan, bu ikisi sana sihirli dokunuşu yapar. böyle bir imkanı boşa çıkartma derim.

Hocam düzenimi tam oturtmam gerek şu an hâlen üni hazırlığındayım birkaç sorumluluğum daha var belli bir zaman sonra üniversite sınavından sonra diye düşünüyorum Gh başlamak istiyorum ztn başkamadan önce size danışırım 😀  yakın zamanda hem öz dedemi hemde manevi babam dediğim kişiyi aynanda kaybettim bu bana çok sorun yarattı psikolojimi fln altüst etti birsürü yükde sırtıma bindirdi bu süreci tam atlattığım zaman Gh da başliycam

omer34, 24 dakika önce yazdı:

eczanelerde şuanda primo bulabiliyomusunuz ben bulamıyorum.primonun sıkıntısımı var şuan.

Yok hocam ben bile bulamıyorum şu an muhtemelen eczanede satılanlarda full sahtedir diye tahmin ediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    797
Rma, 46 dakika önce yazdı:

Hocam düzenimi tam oturtmam gerek şu an hâlen üni hazırlığındayım birkaç sorumluluğum daha var belli bir zaman sonra üniversite sınavından sonra diye düşünüyorum Gh başlamak istiyorum ztn başkamadan önce size danışırım 😀  yakın zamanda hem öz dedemi hemde manevi babam dediğim kişiyi aynanda kaybettim bu bana çok sorun yarattı psikolojimi fln altüst etti birsürü yükde sırtıma bindirdi bu süreci tam atlattığım zaman Gh da başliycam

Kral keşke bunu baştan söyleseydin, şu süreçte tren kullanmaman lazımmış.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
hectordoyle, 11 dakika önce yazdı:

Kral keşke bunu baştan söyleseydin, şu süreçte tren kullanmaman lazımmış.

Abi aslında kendime bir hedef belirlemiş oldum sporu ztn çok sevip her türlüsünü yapıyorum snowboard, boks, doğa koşusu vs. TRT den çıkıp tekrar küre girmen bana güzel bir hedef belirlemiş oldu şu an bu sayede motivasyonum ciddi derecede arttı hem sınav stresimide önemli ölçüde kafamda bitirdim umarım trenin anksiyete etkisini yaşamam bu yan etkiyi yaşarsam ztn direk bırakıcam ilacı kendimi daha fazla zorlamiycam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
doruksayin    0
omer34, 13 saat önce yazdı:

genel olarak dünyada hammadde kalmadı diye biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Dess
      Herkese selamlar,
      55 kilo olarak spora başladım ve doğal şekilde 2 yılda 80 kiloya çıktım, ardından testo bolde kürü yaptım kür sonunda 89 kiloya ulaştım. Sonrasında askeri personel olduğum için görev yerim kaynaklı 1 yıl spor yapamayıp 73 kiloya kadar düşüp, ardından şimdi tekrar 2 aydır sporumu beslenmemi başlatıp 80 kiloya yeniden ulaştım. Bu sporla alakalı ciddi hedeflerim var, bu yüzden tekrar ilaca başlamak ve uzun bir süre blast cruze yaparak 2 yıl sonra yarışmayı hedefliyorum. Sonrasında kan değerlerim ve sağlığım izin verirse eğer bir süre 200 mg testo ile cruze dönemine geçmeyi planlıyorum. Antrenman sistemim ppl, her bölge 2 kez çalışıyor ve haftalık set sayım düşük. (kas başı 12-15 civarı toplam iki antrenmanda)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 28 Boy : 1.80 Kilo : 80 Yağ : %13 YENİ KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 24 hafta 400 mg Npp 6-7 hafta 250 mg Boldenon 24 hafta 250 mg FORM:

Genel anlamda tavsiye, öneri ve yorumlarıyla destek olan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: shotpowertr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda belirttiğim kürüne girmeyi düşünüyorum fakat son 1 yıldır birkaç problemden dolayı spora ara verdim ve bu süreçte yağlandım forumdaki bilgili ve sağlam kür geçmişi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum öneriye göre ilaç değişikliği yapabilirim aklımda küre ilk 6 hafta turinabol da eklemek var amacım yağ oranımı düşürüp 100kg larda güzel bir vücut inşa etmek yağ oranımı düşürmek. 
      KÜR İÇERİĞİM: (16 Hafta)
      Testosteron Enanthate 400mg Boldenon 300mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.90cm Kilo: 95kg Yaş: 23 Yağ: %20-25 arası MCT GRUPLARIM:
      Arimidex NAC C Vitamini Omega3 Multivitamin Deve dikeni Yorumları ile konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Murattt
      2 senedir spor yapıyorum çok büyük bir değişim olmadı hatta son aylar ağırlıklarla da platoya girdim, geçen sene hafif testo+boldenon kürü yaptım ama çok işe yaradığı sanmıyorum belki de sahte ürünleri kullanmışım.
      KİŞİSEL BİLGİLER:
      73 kiloda kalmak 4-5 kilo yağ yakıp 4-5 kas kazanmak Şuan 2 haftadır 500 kalori açığı yapıyorum sağlıklı beslenmeyle yağ yakmak için be kaslarımı korumak için günde 170-190g protein yiyorum (73*2,2) Ama tabiiki sürekli yeni küre mi başlayım diye düşünüyorum, sizden tavsiye almak istiyorum.
    • Yazan: ascendxt
      Hocalarım merhaba,
      4.kürümü yapacağım en son kürümü 7 ay önce,
      GEÇMİŞTE YAPTIĞIM KÜR İÇERİĞİ:
      Testosteron Boldenon Npp Dinabol Şeklinde yaptım genellikle hep sporu yap bırak yap bırak yapan birisiyim dengesizliğimin bende farkındayım ama psikolojik etkenler erkek hali ergenlik hali derken maddiyat bu tür hareketlerde bulundu 6 aydır spora gitmiyordum son 1 aydır spora gidiyorum ve tekrardan kendimi mental olacak topladığımı ve hazır olduğumu hissediyorum artık spor bir hayat parçam olacak hep gideceğim her neyse. Hiçbir kürümde arimidex olsun dostinex tarzı bir şey kullanmadım tahlillerim kürlerimde olması gerektiği gibi çıktı Jinekomasti sorunuyla hiçbir zaman karşılaşmadım ama e2 bir ilaç markası vermeyeceğim boldenon yüzünden sıfırlandı tüm kemiklerim kıtlaya kıtlaya yürüyordum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 23 Boy: 1.76 Kg: 64 YENİ DENEMEYİ PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ: (24 hafta)
      Testosteron 300 (1 ay sonra 500) Boldenon 300 (1 ay sonra 500) Npp 300 Anapolon 30 Planlıyorum yüksek dozdan ziyade stabil şekilde gitmek daha mantıklı bence! npp kür sonu son 5-6 hafta 150-200 şeklinde kullanmayı düşünüyorum totalde 30 haftalık bir kür var 80 kilolara çıkma hedefim var!
      MCT GRUPLARIM:
      hepasafe Meryem Ana Dikeni Ekstresi Enginar Ekstresi Kadın Tuzluğu ekstresi Safran ekstresi C vitamini Multi vitamin liv52 nac600 İleride düşünebilirim her sabah enginar suyu özü iciyorum genel hayatımda kolajen ve sığır jelatini opsiyonel beslenme konusunda sabit bir beslenme rutinim vardır eskiden beridir sizler olsun hocalarım olsun öğrendiğim fazla çeşitlilik yok has bir şekilde.
      SABAH 2 yumurta 100  yulaf 200 ml süt ÖĞLEN 200 pirinç 200 tavuk 15 gram badem AKŞAM 200 pirinç 200 tavuk 15 gram badem Spor sonrası gece bir öğünüm oluyor 100 gram makarna her öğünümde yeşillik vardır sabit olarak günlük 40 gram protein tozu içiyorum gerektiği kadar beslenme listesinde total olarak 20-25gram zeytinyağı bulunuyor köyümden kendim ağaçtan toplayıp çıkarıyorum önerileniniz nelerdir?
    • Yazan: Ysntnc
      Geçen yıl 10 haftalık sahte ilaç mağduriyetimden sonra, artık toparlanıp yeni kür planı için bu işin gerçekten ehli bir hoca ile çalışmaya başladım.%16-17 yağ oranı ile.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testo propianat tren ACe masteron clen NPP Sanırım fazlasıyla sert giriş yapıyorum. Prolaktini, östrojeni ne kadar ayakta tutabilirim bakacağız.
      MCT GRUPLARIM:
      nac 1200 milk liv52 omega d vit magnezyum GEÇMİŞ KÜR PLANIM:
      Kürüme bu şekilde başlayacağım tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.